- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.881
Canım benim cok teşekkür ederim. korkma hiç spinalden bebeğinin sesini duyarsın ilk sen görürsün diğer turlu paketleyip getiriyorlar bir şey anlamayız :) Doktoruma sordum olumsuz yanları neler tehlikeli bir şey mi diye hayır dedi sadece 10 kişiden 1 inde baş agrıaı yapıyor bir hafta boyunca oda sana denk gelmez ins dedi zaten arastırdım ameliyat sırasında kafanı sabit tutmam gerekiyormuş diğer türlü narkoz dagıldıgı icin bas agrısı yaparmıs bir de bol bol kahve icince bir şey kalmıyormus genelde anesteziyi atmak cok zor oluyormuş spinalde iki saate yürütüyorlarmış cnm. Buarada O ebeyi şikayet et ebe ne alaka bakıyor yahu doktor mu bu sinir oldum hangi hastane yaptı bunu.g
İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden ne güzel destek olduk birbirimize bu yolda eşim bile bir şey oldugunda foruma sordun mu der oldu artık o kadar ailendensiniz :) inşallah güzel haberlerle dönerim sizede moral olurum.
@NazliK Bebeğin eksikleri halı koltuk vs ile geçti dün bugunde aynen devam ama bitti cok sukur kuzum buarada sen hangi yatagı tercih etmiştin
Acilll görüşlerinize ihtiyacım var !!!
Kızlar bugün hastaneye gittim ilk defa nst ye giyecektim. Sat a göre 35+3 olmam lazım ama ultrason ölçümümde 36 hafta çıktım.
Kızım 2.805 gr boy 49 küsür buraya kadar herşey güzel. Nst de sancılarım çıktı 70-80-100 40 vs. Doktor alttan muayene etti rahim ağzı baya kısalmış 19 mm. Açılmam yok ama erken Doğum riski var dedi doktor. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve serum taktılar. Yarında 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Moralim bozuk bebek daha çok küçük yani ne bileyim ara ara sancım var belime de vuruyor.
Cnm ciğer geliştirici iğne yapmış bnce bişey olmaz acilman falan da yok dimi yat dinle yerinde kalkma kendini yormamaya çalış hiç.ya kimse sorsam çatı muayenesi niye yaptirdin sancin falan yoksa diyo bn artık yaptirmyacm valla.sıkma sakın canını dotorun herseyini kontrol altında tutuyor dur canm yapman gerekeni yspmamsn gerekeni söylemiştir cnm sancı üstteki değer mi alttaki değer mi acaba bn 3 defa bağlandı m sordum bi cevap bile alamadım bunaAcilll görüşlerinize ihtiyacım var !!!
Kızlar bugün hastaneye gittim ilk defa nst ye giyecektim. Sat a göre 35+3 olmam lazım ama ultrason ölçümümde 36 hafta çıktım.
Kızım 2.805 gr boy 49 küsür buraya kadar herşey güzel. Nst de sancılarım çıktı 70-80-100 40 vs. Doktor alttan muayene etti rahim ağzı baya kısalmış 19 mm. Açılmam yok ama erken Doğum riski var dedi doktor. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve serum taktılar. Yarında 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Moralim bozuk bebek daha çok küçük yani ne bileyim ara ara sancım var belime de vuruyor.
Bugün bende Çatı muayenesi oldum ve çok uzun süredir ilişki yaşamıyorum. Benim zor olmadı çok şükür bende korkuyorum. Biraz acıdı ama oda olacak o kadar. Baya ittirdi doktor karıştırdı içeriyi :) erken Doğum riski çıktı bacım ya bendeKizlar bence cati muayenesi cinsel iliskiye uzun sure girmediğiniz icin hem kanama olmus hemde bu kadar aci. Kendimden biliyorum 2 hafta yapmasam yaptigim zaman darlik ve aci hissediyorum.. o yuzden bence esi yaninda olanlar icin diyorum haftada 1 cinsel iliski sart normal dogum dusunenler
20 altı sancı yok demek, 120 üstü durum önem arzediyor artık Doğum falan oluyor herhalde. Bende 100 geçti bir ara. Ben ara ara sancılar çıktı hepCnm ciğer geliştirici iğne yapmış bnce bişey olmaz acilman falan da yok dimi yat dinle yerinde kalkma kendini yormamaya çalış hiç.ya kimse sorsam çatı muayenesi niye yaptirdin sancin falan yoksa diyo bn artık yaptirmyacm valla.sıkma sakın canını dotorun herseyini kontrol altında tutuyor dur canm yapman gerekeni yspmamsn gerekeni söylemiştir cnm sancı üstteki değer mi alttaki değer mi acaba bn 3 defa bağlandı m sordum bi cevap bile alamadım buna
Kilosu da iyi dimi 2.805 gr olduk şükür. İnşallah küveze girmez. Hastanede yatış verecekti ev çok yakın deyince yolladı EveBenim aldığım ikea https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/40150182/vyssa-skont-bebek-yatagi.aspx
Senin haftanda ciğer geliştiriciye ihtiyaç yok diye biliyorum canım. Erken doğum sayılmaz aslında senin bu saatten sonra. Ama inş iki üç hafta daha bekler bebeğin.
Anladım onu cnm hani nstye bağlayınca ekranda altta ce üstte iki sayı var ya biri kalp atışını biri sancii gosteriyo işte hangisi sanciyi gosteriyo onu bilmiyom üstteki mi altakı mi20 altı sancı yok demek, 120 üstü durum önem arzediyor artık Doğum falan oluyor herhalde. Bende 100 geçti bir ara. Ben ara ara sancılar çıktı hep
Cnm kilosu tabiki iyi bnm arkadaşım 38 haftalik ken 2900 doğurdu yaniKilosu da iyi dimi 2.805 gr olduk şükür. İnşallah küveze girmez. Hastanede yatış verecekti ev çok yakın deyince yolladı Eve
Kilosu da iyi dimi 2.805 gr olduk şükür. İnşallah küveze girmez. Hastanede yatış verecekti ev çok yakın deyince yolladı Eve
Bejden yan yanaydı, yeşil renk kalp atışı, kırmızı olan da sancıyı gösteriyordu. Kalp atımı 160 a kadar normal 110-160 arası yani rakam büyük ise genelde kalp atımı oluyor. Düşük rakamlar şimdilik sancı bizde :)Anladım onu cnm hani nstye bağlayınca ekranda altta ce üstte iki sayı var ya biri kalp atışını biri sancii gosteriyo işte hangisi sanciyi gosteriyo onu bilmiyom üstteki mi altakı mi
Bejden yan yanaydı, yeşil renk kalp atışı, kırmızı olan da sancıyı gösteriyordu. Kalp atımı 160 a kadar normal 110-160 arası yani rakam büyük ise genelde kalp atımı oluyor. Düşük rakamlar şimdilik sancı bizde :)
Bende bugün ilk defa girdimSancı kaç olması gerekiyor doğum başladıysa mesela hiç bilmiyorum nst konusunu :)
Oo bu iyi haber koyduktam sonra serbetlerim ozaman cnm cok saol.Cnm bn koyuyorum çıkarına islatirsin hiç bişey olmuyo
Bilmiyorumki onde mi gidiyor. Dr bebek beklerse 39.haftada alalim diyor. Erken almayacakms. 4 kilo olur muki acabaa sizinki kactievet senin bebek 4 kg dogacak sanırım . Maşallah kg önde gidiyor . Senin sezaryen rahat kg olsun olmasın sağlıklı olsun yeterki
Cnm su saattrn sonra erken dogum degilki... gebelik basindan beri riskliyim. Heo erken sogumu engelleme amacli bi dunya kullandim. Doktor bu hafta hepsini kesti ilaclarin. Hic gerek yok dedi. Ciger gelstrciyede gerek yokmus.Bugün bende Çatı muayenesi oldum ve çok uzun süredir ilişki yaşamıyorum. Benim zor olmadı çok şükür bende korkuyorum. Biraz acıdı ama oda olacak o kadar. Baya ittirdi doktor karıştırdı içeriyi :) erken Doğum riski çıktı bacım ya bendeiğne yaptılar ciğer için
En merak ettigim konu bnde hemen takmak istoyormKızlar korse aldınız mı? Aldıysanız marka model atar mısınız? Sezaryenden ne kadar sonra takılabilirmiş dr a soranınız var mı?? Şimdiden teşekkürler :)
Dun ebe bana sogum aninda 90larda olur sanci dedi cnmSancı kaç olması gerekiyor doğum başladıysa mesela hiç bilmiyorum nst konusunu :)
Sağol cnmBende bugün ilk defa girdim
Hemşire 20 altı sancı yok 120 üstü olursa ciddi sancı var demek dedi. Herhalde Doğum zamanı 120 ve üstü oluyor sancılar
Sezaryenle ilgisi yok nst nin bebeğin kalp atışına da bakıyorlar stres altında mı diye bakıyorlar ama 35 ten sonra bakarlar senin kaç haftaydıBugün kontrolümüz vardı kızlar tam 35+0 kilomuz 2500 gram olmuş..en son 1840tı. Doğum tarihimiz de belli oldu7 nisan inş artık haftalık olarak görecekmiş..nstye bağlamadı yine hiç bahsetmedi acaba sezeryan olacağı için mi bakmıyor sormayı da unuttum..
Canım bana biraz saçma geldi bebeğin kilosu ve haftası iyi neden iğne yaptılar bu haftada anlamadım.benim ikiz ve ona ragmen yapılmadı.benimde sancı 95 çıktı ama gerek görmediler.Acilll görüşlerinize ihtiyacım var !!!
3 kilo canım.Kizlar kac kilo aldiniz :) ben 17. Davul gibi hissediyorum
Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsınCanım benim cok teşekkür ederim. korkma hiç spinalden bebeğinin sesini duyarsın ilk sen görürsün diğer turlu paketleyip getiriyorlar bir şey anlamayız :) Doktoruma sordum olumsuz yanları neler tehlikeli bir şey mi diye hayır dedi sadece 10 kişiden 1 inde baş agrıaı yapıyor bir hafta boyunca oda sana denk gelmez ins dedi zaten arastırdım ameliyat sırasında kafanı sabit tutmam gerekiyormuş diğer türlü narkoz dagıldıgı icin bas agrısı yaparmıs bir de bol bol kahve icince bir şey kalmıyormus genelde anesteziyi atmak cok zor oluyormuş spinalde iki saate yürütüyorlarmış cnm. Buarada O ebeyi şikayet et ebe ne alaka bakıyor yahu doktor mu bu sinir oldum hangi hastane yaptı bunu.g
İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden ne güzel destek olduk birbirimize bu yolda eşim bile bir şey oldugunda foruma sordun mu der oldu artık o kadar ailendensiniz :) inşallah güzel haberlerle dönerim sizede moral olurum.
@NazliK Bebeğin eksikleri halı koltuk vs ile geçti dün bugunde aynen devam ama bitti cok sukur kuzum buarada sen hangi yatagı tercih etmiştin
Geçmiş olsun canım benim senden önceki hafta lağımda vardı kilosu hatta 2:30’du. Ben de iğne oldum ayriyeten hapı da verdi doktorum gerçi şimdi kullanmayı bıraktım ama Hala dolmadı :)) Benimde açıklığım yoktur 20’nin altına düşmüştü kendini fazla yormaAcilll görüşlerinize ihtiyacım var !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?