2018 mart-nisan anneleri

Benim aldığım ikea https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/40150182/vyssa-skont-bebek-yatagi.aspx

Senin haftanda ciğer geliştiriciye ihtiyaç yok diye biliyorum canım. Erken doğum sayılmaz aslında senin bu saatten sonra. Ama inş iki üç hafta daha bekler bebeğin.

Cnm ciğer geliştirici iğne yapmış bnce bişey olmaz acilman falan da yok dimi yat dinle yerinde kalkma kendini yormamaya çalış hiç.ya kimse sorsam çatı muayenesi niye yaptirdin sancin falan yoksa diyo bn artık yaptirmyacm valla.sıkma sakın canını dotorun herseyini kontrol altında tutuyor dur canm yapman gerekeni yspmamsn gerekeni söylemiştir cnm sancı üstteki değer mi alttaki değer mi acaba bn 3 defa bağlandı m sordum bi cevap bile alamadım buna

Bugün bende Çatı muayenesi oldum ve çok uzun süredir ilişki yaşamıyorum. Benim zor olmadı çok şükür bende korkuyorum. Biraz acıdı ama oda olacak o kadar. Baya ittirdi doktor karıştırdı içeriyi :) erken Doğum riski çıktı bacım ya bende iğne yaptılar ciğer için

20 altı sancı yok demek, 120 üstü durum önem arzediyor artık Doğum falan oluyor herhalde. Bende 100 geçti bir ara. Ben ara ara sancılar çıktı hep

20 altı sancı yok demek, 120 üstü durum önem arzediyor artık Doğum falan oluyor herhalde. Bende 100 geçti bir ara. Ben ara ara sancılar çıktı hep
Anladım onu cnm hani nstye bağlayınca ekranda altta ce üstte iki sayı var ya biri kalp atışını biri sancii gosteriyo işte hangisi sanciyi gosteriyo onu bilmiyom üstteki mi altakı mi

Kilosu da iyi dimi 2.805 gr olduk şükür. İnşallah küveze girmez. Hastanede yatış verecekti ev çok yakın deyince yolladı Eve

Kilosu da güzel 2500 den sonra iyi derler. Kağan kocatepe var youtubeda onun bir videosunda böyle dediğini duymuştum o da iyi dr lardan. Hem bir haftada yarım kilo birden alabiliyorlar. Kilo alsın istiyorsan karbonhidratla beslen alır.. ama bence kilonun sağlıkla ilgisi yok

Anladım onu cnm hani nstye bağlayınca ekranda altta ce üstte iki sayı var ya biri kalp atışını biri sancii gosteriyo işte hangisi sanciyi gosteriyo onu bilmiyom üstteki mi altakı mi
Bejden yan yanaydı, yeşil renk kalp atışı, kırmızı olan da sancıyı gösteriyordu. Kalp atımı 160 a kadar normal 110-160 arası yani rakam büyük ise genelde kalp atımı oluyor. Düşük rakamlar şimdilik sancı bizde :)

Kızlar korse aldınız mı? Aldıysanız marka model atar mısınız? Sezaryenden ne kadar sonra takılabilirmiş dr a soranınız var mı?? Şimdiden teşekkürler :)

Sancı kaç olması gerekiyor doğum başladıysa mesela hiç bilmiyorum nst konusunu :)

Bugün kontrolümüz vardı kızlar tam 35+0 kilomuz 2500 gram olmuş..en son 1840tı. Doğum tarihimiz de belli oldu 7 nisan inş artık haftalık olarak görecekmiş..nstye bağlamadı yine hiç bahsetmedi acaba sezeryan olacağı için mi bakmıyor sormayı da unuttum..

Cnm bn koyuyorum çıkarına islatirsin hiç bişey olmuyo
Oo bu iyi haber koyduktam sonra serbetlerim ozaman cnm cok saol.
evet senin bebek 4 kg dogacak sanırım . Maşallah kg önde gidiyor . Senin sezaryen rahat kg olsun olmasın sağlıklı olsun yeterki
Bilmiyorumki onde mi gidiyor. Dr bebek beklerse 39.haftada alalim diyor. Erken almayacakms. 4 kilo olur muki acabaa sizinki kacti

Cnm su saattrn sonra erken dogum degilki... gebelik basindan beri riskliyim. Heo erken sogumu engelleme amacli bi dunya kullandim. Doktor bu hafta hepsini kesti ilaclarin. Hic gerek yok dedi. Ciger gelstrciyede gerek yokmus.
Kızlar korse aldınız mı? Aldıysanız marka model atar mısınız? Sezaryenden ne kadar sonra takılabilirmiş dr a soranınız var mı?? Şimdiden teşekkürler :)
En merak ettigim konu bnde hemen takmak istoyorm
Sancı kaç olması gerekiyor doğum başladıysa mesela hiç bilmiyorum nst konusunu :)
Dun ebe bana sogum aninda 90larda olur sanci dedi cnm

Bende bugün ilk defa girdim
Hemşire 20 altı sancı yok 120 üstü olursa ciddi sancı var demek dedi. Herhalde Doğum zamanı 120 ve üstü oluyor sancılar
Sağol cnm

Sezaryenle ilgisi yok nst nin bebeğin kalp atışına da bakıyorlar stres altında mı diye bakıyorlar ama 35 ten sonra bakarlar senin kaç haftaydı

Canım bana biraz saçma geldi bebeğin kilosu ve haftası iyi neden iğne yaptılar bu haftada anlamadım.benim ikiz ve ona ragmen yapılmadı.benimde sancı 95 çıktı ama gerek görmediler.

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın

Geçmiş olsun canım benim senden önceki hafta lağımda vardı kilosu hatta 2:30’du. Ben de iğne oldum ayriyeten hapı da verdi doktorum gerçi şimdi kullanmayı bıraktım ama Hala dolmadı :)) Benimde açıklığım yoktur 20’nin altına düşmüştü kendini fazla yorma

LadyBird59 canım gözün aydın olsun,Gününüz belli olmuş artık,Hayırlisi ile saglikla kucagina almayi nasit etsin rabbim bebegini,Hayirli stressiz guzel bir dogum olsun.Sprinali benim doktorumda anlattı guzelce benimde aklima yatti.Pazartesi en mutlu gününde herseyin en guzel sekilde gecmesini diliyorum,Rabbim yavrunla esinle mutlu sagliklı ömürler nasip etsin,Hastanede kac gun kalicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…