2018 mart-nisan anneleri

Canım bana biraz saçma geldi bebeğin kilosu ve haftası iyi neden iğne yaptılar bu haftada anlamadım.benim ikiz ve ona ragmen yapılmadı.benimde sancı 95 çıktı ama gerek görmediler.
Tedbir amaçlı canım daha önce ikiz bebeklerim karnımda öldü. Yoğurdu üfleyerek yemek bizimki sanırım.

C Canpare24 canım geçmis olsun dün kotu gecmis umarım bugun daha iyisindir,Nasıl bilincsizce yapmıs muayneyi.Sakın bir daha yaptirma zaten 1 kere yapilirmis normal doguma musaitmisin degilmisin diye.Sagolsun doktorun sana yapabilirsin yada yapamazsin diye bilgide vermemiş,Kilonu sorguluycagina hastasına bir zahmet duzgun bilgi versin.Sakın agır bir is yapma artik diķkat et kendine tatlı anne.

Tedbir amaçlı canım daha önce ikiz bebeklerim karnımda öldü. Yoğurdu üfleyerek yemek bizimki sanırım.
Canım benim gecmis olsun,geçmisi aklına sakın getirme iyi yapmıs igneyi vurmakla doktorun icin rahat etsin,Hayirlisi ile vaktinde gelsin insallah bebisin.Eve gelmissin madem sakin ayaga kalkma gecici bir durum bu dikkat et kendine yat uzan.Hazirmi bavulunuz.Icini ferah tut Rabbim yaninizda en guzelini o bilir.

Canim benim 36+6 da 2.900 gr ölçtü Dr . Bende bi stres oldum çok mu dedim yok dedi iyi haftası ile uyumlu dedi . 3.5 kg gibi doğuma girerim en fazla 3.700 bakalım sağlık olsun da 3.5 dan fazla si korkutuyor beni

Anladım cnm bnm de en yüksek 100 oldu o zmn sancı değeri

Aynen yani demedi çatın dar yada normale musait kemik yapın hiç bişey demedi acıyı cektigimle kaldım malesef ama sezeryan gbi dedi cnm bebegin kilosu iyi bi iki hafta daha beklerse 4 ve üzeri olur normal önermem dedi ilk doğumda bilmiyorum ne olcak hiç canm

Hazır değildi bu akşam hazırlayacağız ne zaman ne olacağı belli olmuyormuş gerçekten. Evim yakın hastaneye yoksa hastanede kal diyecekti doktor. Yakın deyince tamam o zaman ne olursa hemen arayıp gelin dedi

Kızlr gebelikte derileri soyulan var mı iki üç aydır deri değiştiriyorum yılan gibi bi iki hafta durdu geçen baktım bacaklarım yine soyuluyor. Cildiyeye gittim krem verdi sürüyorum ama yok geçmedi aylardır

Bugün 34+4 2400 kilo cıktı kızım.. tahlil sonuclarima gire b12 eksikliği varmış iğne vurulmak gerekiyormus.sol kol 1 haftadır uyuşuk.kulagim durmadan ugulduyor.son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz insallah peki pişik kremini hangi marka aldınız? Birçok marka var.en uygununu secemedim

Bepantol kizima kullaniyordum cok iyiydi

kızlar merhaba sürekli okuyorum yazdıklarınızı en sonunda üye oldum çok az kalmış doğumlarınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Şu anda 28 haftalık hamileyim ama tek tarafta çentik bulunuyor bebeğim biraz geriden geliyor.. Siz daha öndesiniz böyle bir sorunu olup sonradan geçen veya şu an sağlıklı hamileliği olan var mı?

Ben sudocream aldım e bebekten

Bnm aylardır dudsklarim catliyo sadece hiç böyle bi sorun yasamazdm normalde ve burnumun üzeri acayip soyluyo gerçi durdu bu ara

Mustela aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…