- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.921
Popom bile.ağrıdı bu hamilelikte çok değişik şeyler yaşadım ve yaşıyorum daKızlr gebelikte derileri soyulan var mı iki üç aydır deri değiştiriyorum yılan gibi bi iki hafta durdu geçen baktım bacaklarım yine soyuluyor. Cildiyeye gittim krem verdi sürüyorum ama yok geçmedi aylardır
Amin inşallah canım Rabbim.sana da sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin bebeğini.kızlar merhaba sürekli okuyorum yazdıklarınızı en sonunda üye oldumçok az kalmış doğumlarınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Şu anda 28 haftalık hamileyim ama tek tarafta çentik bulunuyor bebeğim biraz geriden geliyor.. Siz daha öndesiniz böyle bir sorunu olup sonradan geçen veya şu an sağlıklı hamileliği olan var mı?
Popom bile.ağrıdı bu hamilelikte çok değişik şeyler yaşadım ve yaşıyorum da
.insanın poposu ağrırmiburnum ve yüzüm soyuluyor benimde
Çok geçmiş olsun canım yaBn de dün gittim çatıda anam i aglattilar dün bütün gün ağladım yerimden kalkamiyordum kimildayamiyorum seninki ne güzel agrimamis .bnmkide gostermiyo hiç yüzünü cnm valla artık az kalfi dogunca gorcez minikleri
FenermiCanım alt tarafa fener tut dönmesine faydası oluyormuş eğer dönsün istiyorsn tabi
O ağrı bende de var bugün kalçam ağrıyor gerçi ağrımadık neren var diyor eşimPopo ağrısı ağırlıktan oluyordur. Benim de heryerim ağrıyor
Canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin inşAh kuzum kıyamam ne anlayışsız kadınmış o öyle ya allah yardımcın olsun keşke sende istemeseysin gelmesini bebek sevmeye geliyorlar sanırım sadece. Sen iyi olmana bak cnm hata gerekirse söyle halim yok sofrayı kurar mısın de ne diye gelmişse tatil yapıyor sanırım
çatı muayenesi var salıya
çatı muayenesi var salıya
Canım benim bebeğim de geçen kontrolde doğum pozisyonundaymış dün gittiğimde kafası sol kaburganda dedi :) karar değiştirdi sanırım sıpa..doktor da galiba anladı sezeryanla olacağını döndü diyo :)) ben de 86 kilo oldum..İyi geçti şükür canım boğazımada bktırdıkfaranjit olmuşum zararsız bir sprey yazdı nstye girdim idrar verdim ve artık haftada bir gel dedi perşemden perşmbeyeçatı muayenside yaptı ama fazla zorlamdı kızım ters duruyordu kafa sağ kaburgada dedi her hafta bakcakmış sanırım azcık acıdı çok değil belkide daha acısı ilerdedir inş hepimz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza şimdide öksürük bşladı ha bu arada nasıl 83 klo olmuşum ben anlamdım sağlık olsun kuzum iyi olsunda yüzünüde göstermedi doktor doğunca görücen bu gidişle diyor bnde süpriz yapcak sanırım dedim
Ben daha hiç nstye girmedim doktorum hala bahsetmiyo :) ben de sormayı unuttum, galiba hiç nstyle bakmicakCanım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin inşdua et bizede allahım ne çabuk geldi günler iyi olur olmaz bizide habersiz bırakma benim kontorllerde artık haftada bire düştü perşemden perşembeye gel dedi ben 3 üncü nst me girdm alıştım artık
Benimde bacaklarımda ara ara oldu pullanma gibi ama bi de onu sormadim doktora. Susuzluktan olabileceğini düşündüm benKızlr gebelikte derileri soyulan var mı iki üç aydır deri değiştiriyorum yılan gibi bi iki hafta durdu geçen baktım bacaklarım yine soyuluyor. Cildiyeye gittim krem verdi sürüyorum ama yok geçmedi aylardır
Benimde bacaklarımda ara ara oldu pullanma gibi ama bi de onu sormadim doktora. Susuzluktan olabileceğini düşündüm ben
Olabilir cnm bakalım doğumdan sonra devam ederse o zaman iyi bi cildiye gösterirsin. O kadar çok şey oluyor ki vücudumuzda... Benim mide yanmalarim aynen devam gece kaç kere uyanıyorum doğru düzgün uyuyamiyorum 4 saat falan anca herhalde. Artık diyorum ki tamam bebek doğunca da uyuyamicam ama en azından midemde yanma ekşime olmasin..İki üç litre arası su mutlaka içiyorum cildiyenin verdiği kremleri de sürdüm ama yok geçmedi bir türlü. Genişlemeye bağlı da olabilir sanırım.
Günaydın kızlar Inşallah ağrısız enerjik güzel bir pazar geçiririz. Ben dün çarşıya pazara gittim eve gelince baya kötü oldum. Nefes alamadım. Benim son 1 aydir diyim uzanırken kalbim bi tuhaf oluyor nasi tarif edeceğimi bilmiyorum kalbimin orda bisi oluyor ve yanaklarim yanmaya başlıyor sonra kızarıyorum falan. Böyle bisi yasayan var mı???
Kızlar bende son dakika ani bir kararla doğumu Ankarada yapmaya karar verdim.haftaya pazar yola cıkıcaz inş.37.haftada 15 saatlik yolculuk pek akıl işi degil ama yokun yarısında konaklıycaz artık.Çatı muayenesini olmadan cıkıcam yola doğumu falan tetikler diye korkuyorum.artık ucaklarda almıyor mecbur gidicez burda doğum hiç içime sinmiyordu çocugum memleketinde dünyaya gelsin emin ellerde olsun istedim.umarım yolda falan gelmeye niyetlenmez ufaklık.
Olabilir cnm bakalım doğumdan sonra devam ederse o zaman iyi bi cildiye gösterirsin. O kadar çok şey oluyor ki vücudumuzda... Benim mide yanmalarim aynen devam gece kaç kere uyanıyorum doğru düzgün uyuyamiyorum 4 saat falan anca herhalde. Artık diyorum ki tamam bebek doğunca da uyuyamicam ama en azından midemde yanma ekşime olmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?