2018 mart-nisan anneleri

Popom bile.ağrıdı bu hamilelikte çok değişik şeyler yaşadım ve yaşıyorum da
.insanın poposu ağrırmi burnum ve yüzüm soyuluyor benimde

Amin inşallah canım Rabbim.sana da sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin bebeğini.

Çok geçmiş olsun canım ya o nasıl bir muayenedir benm doktorum ah dedm fazla zorlamaylım bebk ters duruyor zaten dedi bıraktı dikkat et kendine ve söyle böyel bir muayen şekli olmaz yani ayne canım doktorda öyle diyor göstermiyor yüznü diye bende süpriz yapcak dedm sağlıcakla doğsunlarda tek derdimz bu olsun

Canım alt tarafa fener tut dönmesine faydası oluyormuş eğer dönsün istiyorsn tabi
Fenermi ahahaha o ne kız öyle ışığı gören gelir hesabı dönüyor aslında da kontorle denk gelmiyor şuan başı aşağıda hıçkırlatından anlıyorum başı nerde olduğunu yoksa bilemem hayırlısı olsun baklım

Canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin inş dua et bizede allahım ne çabuk geldi günler iyi olur olmaz bizide habersiz bırakma benim kontorllerde artık haftada bire düştü perşemden perşembeye gel dedi ben 3 üncü nst me girdm alıştım artık

Canım benim bebeğim de geçen kontrolde doğum pozisyonundaymış dün gittiğimde kafası sol kaburganda dedi :) karar değiştirdi sanırım sıpa..doktor da galiba anladı sezeryanla olacağını döndü diyo :)) ben de 86 kilo oldum..

Ben daha hiç nstye girmedim doktorum hala bahsetmiyo :) ben de sormayı unuttum, galiba hiç nstyle bakmicak

Benimde bacaklarımda ara ara oldu pullanma gibi ama bi de onu sormadim doktora. Susuzluktan olabileceğini düşündüm ben

Benimde bacaklarımda ara ara oldu pullanma gibi ama bi de onu sormadim doktora. Susuzluktan olabileceğini düşündüm ben

İki üç litre arası su mutlaka içiyorum cildiyenin verdiği kremleri de sürdüm ama yok geçmedi bir türlü. Genişlemeye bağlı da olabilir sanırım.

Günaydın kızlar Inşallah ağrısız enerjik güzel bir pazar geçiririz. Ben dün çarşıya pazara gittim eve gelince baya kötü oldum. Nefes alamadım. Benim son 1 aydir diyim uzanırken kalbim bi tuhaf oluyor nasi tarif edeceğimi bilmiyorum kalbimin orda bisi oluyor ve yanaklarim yanmaya başlıyor sonra kızarıyorum falan. Böyle bisi yasayan var mı???

İki üç litre arası su mutlaka içiyorum cildiyenin verdiği kremleri de sürdüm ama yok geçmedi bir türlü. Genişlemeye bağlı da olabilir sanırım.
Olabilir cnm bakalım doğumdan sonra devam ederse o zaman iyi bi cildiye gösterirsin. O kadar çok şey oluyor ki vücudumuzda... Benim mide yanmalarim aynen devam gece kaç kere uyanıyorum doğru düzgün uyuyamiyorum 4 saat falan anca herhalde. Artık diyorum ki tamam bebek doğunca da uyuyamicam ama en azından midemde yanma ekşime olmasin..

Kızlar merhaba uzun zamandır bakamamıştım kulübe.catı muayenesi zorlu geçiyormus anlasıkan korktum vallahi C Canpare24 canım çok gecmiş olsun sinirim bozuldu ya o ebeye. LadyBird59 canım nehir hanımı bekliyoruz bakalım sağlıcakla kucagına almak nasip olsun. Egem2709 canım bebişin acele ediyor anlaşılan biran önce annesine kavusmak istiyor.iğne olması tedbir amaçlı iyi olmus bol bol dinlen inşallah sağlıcakla gelir bebişin.

Kızlar bende son dakika ani bir kararla doğumu Ankarada yapmaya karar verdim.haftaya pazar yola cıkıcaz inş.37.haftada 15 saatlik yolculuk pek akıl işi degil ama yokun yarısında konaklıycaz artık.Çatı muayenesini olmadan cıkıcam yola doğumu falan tetikler diye korkuyorum.artık ucaklarda almıyor mecbur gidicez burda doğum hiç içime sinmiyordu çocugum memleketinde dünyaya gelsin emin ellerde olsun istedim.umarım yolda falan gelmeye niyetlenmez ufaklık.

Çarpıntı mı oluyor pır pır eder gibi panik atak olmayasın doğumu kafana mı takıyorsun

Canım çok iyi karar vermişsin hastanen sorunluydu biraz. inş yolda sorun olmaz max iki saatte bir inip on dk da olsa yürümen gerek unutma. Hayırlı yolculuklar olsun stres yapmamaya çalış..

Aynen katılıyorum sana ben bebeğe bakmaya razıyım bu sağlık problemleri daha sorun valla inş hayırlısıyla gçer hepsi. Sağlığımıza kavuşuruz. Uykusuz kalmaya razıyım ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…