2018 mart-nisan anneleri

Dünya Hastanesi cnm.valla cnm dün ölü gibiyim keza bugunde öyle aman aman iyi deildim şimdi kalktım yataktan biraz daha iyiyim cnm
Bölge hastanesi dimi eski dünya ora zaten berbat diyor herkes canım ya erdem hastanesi cok iyiymiş ama bana uzak keşke sen oraya gitseydin

Canım Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. Bende de erken Doğum riski çıktı, ciğer geliştirici vuruldum moralim sıfır sıfır
Erken dogum riski banada demişlerdi icini ferah tut kuzum acildeki doktor erken doğurursun cok asagıda bu cocuk dedi kendi doktorum adamı bogacaktı böyle bir şey söylediği için erken doğum fln yok diye kızmıştı diger doktora şimdi bizimki o koca kafasını kanala bile sokamıyor. Hic üzülme tam kac haftalık oldunuz 37 yi gecince korkma canım

Aynen öyle ışığı gören geliyor bunlar ebelerin bebeği döndürme teknikleri. Burada bir arkadaş da yazmıştı. Bende okumuştum nette.. :)

Benimde aklıma yattı ama yinede biraz tedirginim yazık eşim benden tedirgin bana belli etmiyor ama rüyasında ameliyatın beş dk surdugunu hic iz agrı fln olmadığını görmüş inş öyle olur:) ptesi giricem 8 gibi carsamba cıkıcam canım inşallah

Tamam canım ilk iş sizlere yazmak olacak biraz tedirginim ama geçer inşallah kontrol edebilirim ins kendimi. Bu aksam gidip marinada oyalanıcam kuaföre gidip fön fln cektiricem kendimi iyi hissetmek icin herseyi yapıcam inşallah motive olurum birazda olsa. Cok garip geliyor yarın benden bir parça hemde en içimden biriyle tanışıcam tanıyorum ama tanımıyorum öyle tuhaf bir hismiş ki :) sizinde az kaldı nstler nasıl geciyor benim son nstde 68 90 flndı sancı baya cıktı

Teşekkür ederiz teyzesi yarın kavuşuyoruz inşallah.. Bencede iyi bir karar olmuş cnm aklında soru işaretleri varken rahat olamayacaktın insan önce güvenmek istiyor bu haldeyken seni cok iyi anlıyorum. Coook cook mola verin ben en son sanırım 25. Haftadaydım izmir istanbul arası yolculuk yaptık gidişte cok mola verdik cok rahattım ama dönüşte bir iki kere durduk berbattı catı agrısı cektim bir ay dikkat et konaklamanız cok iyi olur en az on on beş defa mola verip yarımşar saat yurumeye özen göster cnm. Buarada çatı muayenesinden korkma inan kendini sıkmazsan cok rahat geçiyor kendini doktora bırak sadece.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

Allah kavuştursun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin . Evet icimizde bir parça , dünya da en çok bize muhtaç sağlıkla gelsinler inşallah

Canım çok iyi karar vermişsin hastanen sorunluydu biraz. inş yolda sorun olmaz max iki saatte bir inip on dk da olsa yürümen gerek unutma. Hayırlı yolculuklar olsun stres yapmamaya çalış..

Teşekkür ederim canlar destek olduğunuz için doğru bi kararmı verdim emin olamamıstım ama demekki doğru olmuş.gercekten burada doğum içime sinmiyordu an iyisi Ankaraya gitmek.saat başı durucaz 15 dakika yürüyüş ve wc molası şeklinde tabi burası doğu her zaman hoop durulmuyor tehlike bölge cok.eşim belirliyordu güvenli durulacak güzergahları inşallah sag salim gideriz

@tubakumsal canim nerde yapicaksin ank.da doğumu beni bekle istersen senden ondeyim tavsiye ederim:)))
Canım Cüneyt Genç var ankarada birçok hastaneyle anlaşması var onunla görüşücem sanırım bayındırda olur doğum.sen nereyi düşünüyorsun

Ya karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Canım benim karnım cok yukarıda ya göbeğimin üstünü çatlatacak diye korkuyorum inmedi henüz yarın 36 olucaz

T tuba-kumsal ankarada hangi hastanede yapacaksın karar verdinmi özelmi devletmi
Özel düşünüyorum canım aile doktorumuz var tanıdık Cüneyt Genç onun anlaşmalı oldugu bi hastanede olur büyük ihyimalle ama devlette olsaydıda batıkentteki yıldırım beyazıt yeni mah.devlet hastanesinde yapardım cok iyi diyorlar o hastane içinde özel gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…