- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.941
Bölge hastanesi dimi eski dünya ora zaten berbat diyor herkes canım ya erdem hastanesi cok iyiymiş ama bana uzakDünya Hastanesi cnm.valla cnm dün ölü gibiyim keza bugunde öyle aman aman iyi deildim şimdi kalktım yataktan biraz daha iyiyim cnm
Erken dogum riski banada demişlerdi icini ferah tut kuzum acildeki doktor erken doğurursun cok asagıda bu cocuk dedi kendi doktorum adamı bogacaktı böyle bir şey söylediği için erken doğum fln yok diye kızmıştı diger doktora şimdi bizimki o koca kafasını kanala bile sokamıyor. Hic üzülme tam kac haftalık oldunuz 37 yi gecince korkma canımCanım Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. Bende de erken Doğum riski çıktı, ciğer geliştirici vuruldum moralim sıfır sıfır
Aynen öyle ışığı gören geliyor bunlar ebelerin bebeği döndürme teknikleri. Burada bir arkadaş da yazmıştı. Bende okumuştum nette.. :)Fenermiahahaha o ne kız öyle ışığı gören gelir hesabı dönüyor aslında da kontorle denk gelmiyor şuan başı aşağıda hıçkırlatından anlıyorum başı nerde olduğunu yoksa bilemem hayırlısı olsun baklım
Benimde aklıma yattı ama yinede biraz tedirginim yazık eşim benden tedirgin bana belli etmiyor ama rüyasında ameliyatın beş dk surdugunu hic iz agrı fln olmadığını görmüş inş öyle olur:) ptesi giricem 8 gibi carsamba cıkıcam canım inşallahLadyBird59 canım gözün aydın olsun,Gününüz belli olmuş artık,Hayırlisi ile saglikla kucagina almayi nasit etsin rabbim bebegini,Hayirli stressiz guzel bir dogum olsun.Sprinali benim doktorumda anlattı guzelce benimde aklima yatti.Pazartesi en mutlu gününde herseyin en guzel sekilde gecmesini diliyorum,Rabbim yavrunla esinle mutlu sagliklı ömürler nasip etsin,Hastanede kac gun kalicaksin.
Tamam canım ilk iş sizlere yazmak olacak biraz tedirginim ama geçer inşallah kontrol edebilirim ins kendimi. Bu aksam gidip marinada oyalanıcam kuaföre gidip fön fln cektiricem kendimi iyi hissetmek icin herseyi yapıcam inşallah motive olurum birazda olsa. Cok garip geliyor yarın benden bir parça hemde en içimden biriyle tanışıcam tanıyorum ama tanımıyorum öyle tuhaf bir hismiş ki :) sizinde az kaldı nstler nasıl geciyor benim son nstde 68 90 flndı sancı baya cıktıCanım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasip etsin inşdua et bizede allahım ne çabuk geldi günler iyi olur olmaz bizide habersiz bırakma benim kontorllerde artık haftada bire düştü perşemden perşembeye gel dedi ben 3 üncü nst me girdm alıştım artık
Teşekkür ederiz teyzesi yarın kavuşuyoruz inşallah.. Bencede iyi bir karar olmuş cnm aklında soru işaretleri varken rahat olamayacaktın insan önce güvenmek istiyor bu haldeyken seni cok iyi anlıyorum. Coook cook mola verin ben en son sanırım 25. Haftadaydım izmir istanbul arası yolculuk yaptık gidişte cok mola verdik cok rahattım ama dönüşte bir iki kere durduk berbattı catı agrısı cektim bir ay dikkat et konaklamanız cok iyi olur en az on on beş defa mola verip yarımşar saat yurumeye özen göster cnm. Buarada çatı muayenesinden korkma inan kendini sıkmazsan cok rahat geçiyor kendini doktora bırak sadece.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımKızlar bende son dakika ani bir kararla doğumu Ankarada yapmaya karar verdim.haftaya pazar yola cıkıcaz inş.37.haftada 15 saatlik yolculuk pek akıl işi degil ama yokun yarısında konaklıycaz artık.Çatı muayenesini olmadan cıkıcam yola doğumu falan tetikler diye korkuyorum.artık ucaklarda almıyor mecbur gidicez burda doğum hiç içime sinmiyordu çocugum memleketinde dünyaya gelsin emin ellerde olsun istedim.umarım yolda falan gelmeye niyetlenmez ufaklık.
Allah kavuştursun inşallahTamam canım ilk iş sizlere yazmak olacak biraz tedirginim ama geçer inşallah kontrol edebilirim ins kendimi. Bu aksam gidip marinada oyalanıcam kuaföre gidip fön fln cektiricem kendimi iyi hissetmek icin herseyi yapıcam inşallah motive olurum birazda olsa. Cok garip geliyor yarın benden bir parça hemde en içimden biriyle tanışıcam tanıyorum ama tanımıyorum öyle tuhaf bir hismiş ki :) sizinde az kaldı nstler nasıl geciyor benim son nstde 68 90 flndı sancı baya cıktı
Canım çok iyi karar vermişsin hastanen sorunluydu biraz. inş yolda sorun olmaz max iki saatte bir inip on dk da olsa yürümen gerek unutma. Hayırlı yolculuklar olsun stres yapmamaya çalış..
Teşekkür ederim canlar destek olduğunuz için doğru bi kararmı verdim emin olamamıstım ama demekki doğru olmuş.gercekten burada doğum içime sinmiyordu an iyisi Ankaraya gitmek.saat başı durucaz 15 dakika yürüyüş ve wc molası şeklinde tabi burası doğu her zaman hoop durulmuyor tehlike bölge cok.eşim belirliyordu güvenli durulacak güzergahları inşallah sag salim giderizTeşekkür ederiz teyzesi yarın kavuşuyoruz inşallah.. Bencede iyi bir karar olmuş cnm aklında soru işaretleri varken rahat olamayacaktın insan önce güvenmek istiyor bu haldeyken seni cok iyi anlıyorum. Coook cook mola verin ben en son sanırım 25. Haftadaydım izmir istanbul arası yolculuk yaptık gidişte cok mola verdik cok rahattım ama dönüşte bir iki kere durduk berbattı catı agrısı cektim bir ay dikkat et konaklamanız cok iyi olur en az on on beş defa mola verip yarımşar saat yurumeye özen göster cnm. Buarada çatı muayenesinden korkma inan kendini sıkmazsan cok rahat geçiyor kendini doktora bırak sadece.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
Merhaba benim de bir hfta önde iki haftayı bilemedim normal mimerhaba güzel anneler gebelik haftası ultrasonda 2 hafta önde gidiyor benim durumumda olan var mı?
doktor normal dedi erken bir doğum olabilir dedi kilosu iyiymiş 3200Merhaba benim de bir hfta önde iki haftayı bilemedim normal mi
benimki inmis gibi geliyo bana ama etrafimdakiler daha yukarda diyo doktora gidince sali gunu bi sorcam bakalımYa karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Ya karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Canım Cüneyt Genç var ankarada birçok hastaneyle anlaşması var onunla görüşücem sanırım bayındırda olur doğum.sen nereyi düşünüyorsun@tubakumsal canim nerde yapicaksin ank.da doğumu beni bekle istersen senden ondeyim tavsiye ederim:)))
Canım benim karnım cok yukarıda ya göbeğimin üstünü çatlatacak diye korkuyorum inmedi henüz yarın 36 olucazYa karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Özel düşünüyorum canım aile doktorumuz var tanıdık Cüneyt Genç onun anlaşmalı oldugu bi hastanede olur büyük ihyimalle ama devlette olsaydıda batıkentteki yıldırım beyazıt yeni mah.devlet hastanesinde yapardım cok iyi diyorlar o hastane içinde özel gibiymişT tuba-kumsal ankarada hangi hastanede yapacaksın karar verdinmi özelmi devletmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?