- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.961
Oyy minik kuşun hazırlıkları tamam maşallah.canım nasıl sığdın bir valize ben 2 valize zor sığdım kabin boy ikiside küçük amaBiz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
Evet sol kasigima bi girdi kramp gibi . Bi süre öyle kaldım . Sonra kasiklarimda ağırlık ve hareket hissediyorum ara ara ordan anladım . Senin nasıl oldu . Acaba yaniliyormuyumCanım benim geçen hafta indi 34. Haftada yani ikiz olduğu için sanırım.çok zorluyor sende zorlandın mı inince
Benimde öyleydi , sanki yukarı boş yanilmiyorsam ama yanilmiyorum bence . Kasiklarimda kipirdamalar var . 1 hafta daha bekle canım bende 37 ye yeni girdim hayırlısıCanım Cüneyt Genç var ankarada birçok hastaneyle anlaşması var onunla görüşücem sanırım bayındırda olur doğum.sen nereyi düşünüyorsun
Canım benim karnım cok yukarıda ya göbeğimin üstünü çatlatacak diye korkuyorum inmedi henüz yarın 36 olucaz
Özel düşünüyorum canım aile doktorumuz var tanıdık Cüneyt Genç onun anlaşmalı oldugu bi hastanede olur büyük ihyimalle ama devlette olsaydıda batıkentteki yıldırım beyazıt yeni mah.devlet hastanesinde yapardım cok iyi diyorlar o hastane içinde özel gibiymiş
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin . Hadi bakalım hayırlısı .. Senin normal miydi doğumBiz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
Ya gerçekten mi ya inşallah ya belki olur nasip kısmet Allah yardım eder insallah . Ne bileyim korkuyorum ama hamileligimde Rabbim gönlüme göre verdi . Sıkıntılarım kirginliklarim oldu ama gönlümden ne gectiyse Rabbim nasip eyledi. Doğum içinde sanki rahat olacakmis gibi hissediyorum . Kızım canımı çok acitmayacakmis gibi . Bilmiyorum kiBenim aşağıda iki haftadır kolay doğum.olur dedi doktor ama çok baskı yapiyo ve lavanodan cikamiyorum
İnşallah canım allah gönlüne göre versin.Ya gerçekten mi ya inşallah ya belki olur nasip kısmet Allah yardım eder insallah . Ne bileyim korkuyorum ama hamileligimde Rabbim gönlüme göre verdi . Sıkıntılarım kirginliklarim oldu ama gönlümden ne gectiyse Rabbim nasip eyledi. Doğum içinde sanki rahat olacakmis gibi hissediyorum . Kızım canımı çok acitmayacakmis gibi . Bilmiyorum ki
Ay canım şakamısın ne temizliği yat dinlen sadece yürüyüş yapsan yeter.yorma kendini lütfen ben şimdidrn yemek yapmak bile istemiyorum tembelliğim üstümdrKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Günlerimiz azalıyor var mı şikayetiniz?Benim 2 gündür başının olduğu kısma alt tarafa iğne batması gibi ağrılar giriyor kabusum bayağı acıtıyor çünkü ayyyy ne zaman gelecek bu bıdıklar merak ediyorum canım sıkılıyor kendimi temizliğe vurdum vallahi her gün temizlik yapıyorum
Eşim de öyle diyorAy canım şakamısın ne temizliği yat dinlen sadece yürüyüş yapsan yeter.yorma kendini lütfen ben şimdidrn yemek yapmak bile istemiyorum tembelliğim üstümdr
Benim ağrılı gelmedi canım ama duştan çıktım yağ sürüyordum elime normal gelmedi göbek altım yuvarlak dururdu biraz aşağıya inmiş sekilde yağı sürerken farkettim.o günden sonra baya kısıtladı ve yatarken falan sol tarafım acıyor.koltuklarım biraz aşağıya doğru eskiden ağrı olmazdı şimdi oturduğum yere bi minder koyup oturuyorum yüksek daha rahat ettiriyor kalkması kolay oluyor.Evet sol kasigima bi girdi kramp gibi . Bi süre öyle kaldım . Sonra kasiklarimda ağırlık ve hareket hissediyorum ara ara ordan anladım . Senin nasıl oldu . Acaba yaniliyormuyum
Ben 2 gündür çubuk yutmuş gibi , otururken rahat değilimKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Günlerimiz azalıyor var mı şikayetiniz?Benim 2 gündür başının olduğu kısma alt tarafa iğne batması gibi ağrılar giriyor kabusum bayağı acıtıyor çünkü ayyyy ne zaman gelecek bu bıdıklar merak ediyorum canım sıkılıyor kendimi temizliğe vurdum vallahi her gün temizlik yapıyorum
Belki ben yanılıyorumdur,.belki herkes de farkli oluyordur .Benim ağrılı gelmedi canım ama duştan çıktım yağ sürüyordum elime normal gelmedi göbek altım yuvarlak dururdu biraz aşağıya inmiş sekilde yağı sürerken farkettim.o günden sonra baya kısıtladı ve yatarken falan sol tarafım acıyor.koltuklarım biraz aşağıya doğru eskiden ağrı olmazdı şimdi oturduğum yere bi minder koyup oturuyorum yüksek daha rahat ettiriyor kalkması kolay oluyor.
Bi gun her zerrem agriyorken bigun cok rahatim. Ama su ayaklarim fln acayp şişiyor. Kendimi tasiyamiyorum bazen vinç falan yardima gelse keskee:)Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Günlerimiz azalıyor var mı şikayetiniz?Benim 2 gündür başının olduğu kısma alt tarafa iğne batması gibi ağrılar giriyor kabusum bayağı acıtıyor çünkü ayyyy ne zaman gelecek bu bıdıklar merak ediyorum canım sıkılıyor kendimi temizliğe vurdum vallahi her gün temizlik yapıyorum
allah kucagimiza almayi nasip etsin:)camim bebek bakim cantasini ali e.den mi aldin nasil ici falan kullanisli miBiz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
benim doktorumda fatma bolkan onun da anlaşmalı hastaneleri var koru ya da memorialda yapicam bende y.mahallede de turkan ya da tulay hocaya cok iyi diyorlar onun esi de dunyagozde doktorCanım Cüneyt Genç var ankarada birçok hastaneyle anlaşması var onunla görüşücem sanırım bayındırda olur doğum.sen nereyi düşünüyorsun
Canım benim karnım cok yukarıda ya göbeğimin üstünü çatlatacak diye korkuyorum inmedi henüz yarın 36 olucaz
Özel düşünüyorum canım aile doktorumuz var tanıdık Cüneyt Genç onun anlaşmalı oldugu bi hastanede olur büyük ihyimalle ama devlette olsaydıda batıkentteki yıldırım beyazıt yeni mah.devlet hastanesinde yapardım cok iyi diyorlar o hastane içinde özel gibiymiş
Canım benim yemek yemede hiç üşengeclik yok yeterki boğazım boş durmasınEşim de öyle diyorhalılarımı yıkatmaya vermiştim onlar geldi evi komple temizledim dün bugün yarın da az daha temizlerim biter. Dün yorulmuştum bayağı ama bugün daha iyiyim az iş yaptım Ayy vallahi yemek konusunda bende üşengecim hazırlamaya da yemeye de
Öyle mi bol bol su iç canım çok tuzlu tüketmeBi gun her zerrem agriyorken bigun cok rahatim. Ama su ayaklarim fln acayp şişiyor. Kendimi tasiyamiyorum bazen vinç falan yardima gelse keskee:)
Neden ki acabaBen 2 gündür çubuk yutmuş gibi , otururken rahat değilim
Eheheh harikasın vallahiCanım benim yemek yemede hiç üşengeclik yok yeterki boğazım boş durmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?