2018 mart-nisan anneleri

Benimde öyleydi , sanki yukarı boş yanilmiyorsam ama yanilmiyorum bence . Kasiklarimda kipirdamalar var . 1 hafta daha bekle canım bende 37 ye yeni girdim hayırlısı

Benim aşağıda iki haftadır kolay doğum.olur dedi doktor ama çok baskı yapiyo ve lavanodan cikamiyorum
Ya gerçekten mi ya inşallah ya belki olur nasip kısmet Allah yardım eder insallah . Ne bileyim korkuyorum ama hamileligimde Rabbim gönlüme göre verdi . Sıkıntılarım kirginliklarim oldu ama gönlümden ne gectiyse Rabbim nasip eyledi. Doğum içinde sanki rahat olacakmis gibi hissediyorum . Kızım canımı çok acitmayacakmis gibi . Bilmiyorum ki

İnşallah canım allah gönlüne göre versin.

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Günlerimiz azalıyor var mı şikayetiniz? Benim 2 gündür başının olduğu kısma alt tarafa iğne batması gibi ağrılar giriyor kabusum bayağı acıtıyor çünkü ayyyy ne zaman gelecek bu bıdıklar merak ediyorum canım sıkılıyor kendimi temizliğe vurdum vallahi her gün temizlik yapıyorum

Ay canım şakamısın ne temizliği yat dinlen sadece yürüyüş yapsan yeter.yorma kendini lütfen ben şimdidrn yemek yapmak bile istemiyorum tembelliğim üstümdr

Ay canım şakamısın ne temizliği yat dinlen sadece yürüyüş yapsan yeter.yorma kendini lütfen ben şimdidrn yemek yapmak bile istemiyorum tembelliğim üstümdr
Eşim de öyle diyor halılarımı yıkatmaya vermiştim onlar geldi evi komple temizledim dün bugün yarın da az daha temizlerim biter. Dün yorulmuştum bayağı ama bugün daha iyiyim az iş yaptım Ayy vallahi yemek konusunda bende üşengecim hazırlamaya da yemeye de

Evet sol kasigima bi girdi kramp gibi . Bi süre öyle kaldım . Sonra kasiklarimda ağırlık ve hareket hissediyorum ara ara ordan anladım . Senin nasıl oldu . Acaba yaniliyormuyum
Benim ağrılı gelmedi canım ama duştan çıktım yağ sürüyordum elime normal gelmedi göbek altım yuvarlak dururdu biraz aşağıya inmiş sekilde yağı sürerken farkettim.o günden sonra baya kısıtladı ve yatarken falan sol tarafım acıyor.koltuklarım biraz aşağıya doğru eskiden ağrı olmazdı şimdi oturduğum yere bi minder koyup oturuyorum yüksek daha rahat ettiriyor kalkması kolay oluyor.

Ben 2 gündür çubuk yutmuş gibi , otururken rahat değilim

Belki ben yanılıyorumdur,.belki herkes de farkli oluyordur .
Bakalım perşembe nts ve kontrol var

Bebegim 36+2de 3 kilo cikti. Bu simdi haftasiyla uyumlumu oluyor. Sizin kac kizlar. Kiloya gore erken yada gec olurmu diye düşünmeye basladim.

Bi gun her zerrem agriyorken bigun cok rahatim. Ama su ayaklarim fln acayp şişiyor. Kendimi tasiyamiyorum bazen vinç falan yardima gelse keskee:)

Biz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
allah kucagimiza almayi nasip etsin:)camim bebek bakim cantasini ali e.den mi aldin nasil ici falan kullanisli mi

benim doktorumda fatma bolkan onun da anlaşmalı hastaneleri var koru ya da memorialda yapicam bende y.mahallede de turkan ya da tulay hocaya cok iyi diyorlar onun esi de dunyagozde doktor

Canım benim yemek yemede hiç üşengeclik yok yeterki boğazım boş durmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…