2018 mart-nisan anneleri

Ben boğazım tıkanıyormuş gibi oluyorum boğuluyor gibi hissediyorum
duz yatıyorum nefesim kesiliyor.sola yatsam baldirlarim belim ağrıyor.kendimi cuval gibi savuruyorum.sanki oksijen almadan.zaten yüz defa idrara kalkıyorum.ne ara uyuyup ruya görüyorum muamma.20 günüm var.izne çıkmama.sali günü anamla gideyim bari çatı muayenesinde dağılırsam toplar.

Vallahi bu son bir ayım benim de çok zor geçti özellikle yatarken bacak ağrısı mı dersin nefes darlığı mı dersin ama yine de Allah’a çok şükür allah yokluklarını göstermesin Aynen canım tek gitme inşallah kolay geçer muayenen

kizlar abartmiyorum her yarim saate tuvalete gidiyorum hatta yarim saat beklemis halim oluyo bazen ve cogu kez aslinda tuvaletten hemen sonra tuvaletim geliyo cok zorluyo beni benim kadar misiniz ben mi anormalim bilmiyorum

kizlar abartmiyorum her yarim saate tuvalete gidiyorum hatta yarim saat beklemis halim oluyo bazen ve cogu kez aslinda tuvaletten hemen sonra tuvaletim geliyo cok zorluyo beni benim kadar misiniz ben mi anormalim bilmiyorum
Ayniyim valla. Ben de kendimi anormal dusunuyodum. Bazen kalkmasam tuvaletten nasil olsa tekrar gidicem diye dusunuyorum. Evden cok uzaklasmiyorum, her an tuvaletim gelebilir diye:)

Ali express den aldim canım simdilik yeter ama.bebs büyüyünce sığmaz gibime geliyor herşey :)

Layd bird yarin buyuk gun. Allah yardimcin olsuuun rahat bi dogum olur insallah dualarımız seninle. Ailenden fetih suresini bilenler okusun mutlaka haberlerini bekliyoruz

LadyBird59 canimm yarin doguma gidiyorsun dua et bizlere de aklina gelirse olur mu saat kacta gitceksiniz bizde sama dua edelim:)
Evet canım ya 9 da hastanede olucam 11 de dogum olacak cok tuhafım kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum dualarım sizinle olacak bende dualarınıza muhtacım gerçekten Allah razı olsun şimdiden

Evet canım ya 9 da hastanede olucam 11 de dogum olacak cok tuhafım kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum dualarım sizinle olacak bende dualarınıza muhtacım gerçekten Allah razı olsun şimdiden
Oyle guzel bi duygu kiiii o melek kokusu cirtlak bi aglayis :)) rabbim tum isteyen herkese yaşatsın. Sen de kolay atlatrsin insallah. Guzel haberlerini beklerizzz

Oyle guzel bi duygu kiiii o melek kokusu cirtlak bi aglayis :)) rabbim tum isteyen herkese yaşatsın. Sen de kolay atlatrsin insallah. Guzel haberlerini beklerizzz
Ben lohusa depresyonuna mı giriyorum acaba biraz korkuyorum bebegime adapte olamazsam ona iyi bir ebeveyn olamazsam diye hic böyle dusunmemiştim şimdi korku sardı beni inş normal bir durumdur

Ben lohusa depresyonuna mı giriyorum acaba biraz korkuyorum bebegime adapte olamazsam ona iyi bir ebeveyn olamazsam diye hic böyle dusunmemiştim şimdi korku sardı beni inş normal bir durumdur
Iyi bir annesin merak etme. Kotu olsan dusunmezdin bu kadar. Her sey gonlunce olsun. Hayirli ve saglikli bir dogum olsun.

Bugün 35+5 olduk bugün ciğer geliştiricinin 2. Dozunu oldum. Bakalım hayırlısı.

Teşekkür ederim canım :) evet acele ediyor doktor yürümeyi yasakladı bile.

Kızlar korse alan var mı aranızda ?? Nasıl bir şey aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ??
Canım yamuna korse ve taytını alıcam ama bedeni bilemediğim için doğum sonrası kalan göbeği hesaba katarak alıcam.şimdilik e bebek sitesindr var owli korse diye doğum sonrası korse sezeryana da normalede uyumluymus onu almayı düşünüyorum ama ikisi birden fazlamı olur bilemedim hemen hastanede bunu takarım diye düşündüm sen ne yaptın arastırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…