- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.981
Ben boğazım tıkanıyormuş gibi oluyorum boğuluyor gibi hissediyorumgece yatinca benimde dilim boğazimi tikiyor nefessiz kalıp tukurugumu yutup gicik oluyo oksuruyorum bu tuhaf durumu yasayan var mi benden başka acaba
Ben boğazım tıkanıyormuş gibi oluyorum boğuluyor gibi hissediyorum
İnan canım hep ek yastık alacağım yanıma diyorum üşeniyorum kalkmaya yataktanBirazcık yüksek bir yastıkla yatmayı deneyin, bana iyi geldi:)
Huhu canım nasılsın sesin çıkmıyor :) heyecan var mıİyi dileklerin icin teşekkür ederim canım kendimi iyi hissettim
duz yatıyorum nefesim kesiliyor.sola yatsam baldirlarim belim ağrıyor.kendimi cuval gibi savuruyorum.sanki oksijen almadan.zaten yüz defa idrara kalkıyorum.ne ara uyuyup ruya görüyorum muamma.20 günüm var.izne çıkmama.sali günü anamla gideyim bari çatı muayenesinde dağılırsam toplar.Ben boğazım tıkanıyormuş gibi oluyorum boğuluyor gibi hissediyorum
Vallahi bu son bir ayım benim de çok zor geçti özellikle yatarken bacak ağrısı mı dersin nefes darlığı mı dersin ama yine de Allah’a çok şükür allah yokluklarını göstermesinduz yatıyorum nefesim kesiliyor.sola yatsam baldirlarim belim ağrıyor.kendimi cuval gibi savuruyorum.sanki oksijen almadan.zaten yüz defa idrara kalkıyorum.ne ara uyuyup ruya görüyorum muamma.20 günüm var.izne çıkmama.sali günü anamla gideyim bari çatı muayenesinde dağılırsam toplar.
Ayniyim valla. Ben de kendimi anormal dusunuyodum. Bazen kalkmasam tuvaletten nasil olsa tekrar gidicem diye dusunuyorum. Evden cok uzaklasmiyorum, her an tuvaletim gelebilir diye:)kizlar abartmiyorum her yarim saate tuvalete gidiyorum hatta yarim saat beklemis halim oluyo bazen ve cogu kez aslinda tuvaletten hemen sonra tuvaletim geliyo cok zorluyo beni benim kadar misiniz ben mi anormalim bilmiyorum
allah kucagimiza almayi nasip etsin:)camim bebek bakim cantasini ali e.den mi aldin nasil ici falan kullanisli mi
benim doktorumda fatma bolkan onun da anlaşmalı hastaneleri var koru ya da memorialda yapicam bende y.mahallede de turkan ya da tulay hocaya cok iyi diyorlar onun esi de dunyagozde doktor
Evet canım ya 9 da hastanede olucam 11 de dogum olacak cok tuhafım kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum dualarım sizinle olacak bende dualarınıza muhtacım gerçekten Allah razı olsun şimdidenLadyBird59 canimm yarin doguma gidiyorsun dua et bizlere de aklina gelirse olur mu saat kacta gitceksiniz bizde sama dua edelim:)
Oyle guzel bi duygu kiiii o melek kokusu cirtlak bi aglayis :)) rabbim tum isteyen herkese yaşatsın. Sen de kolay atlatrsin insallah. Guzel haberlerini beklerizzzEvet canım ya 9 da hastanede olucam 11 de dogum olacak cok tuhafım kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum dualarım sizinle olacak bende dualarınıza muhtacım gerçekten Allah razı olsun şimdiden
Son eksiklerle ugrastık durduk bugun canım giremedim hic cok tuhaf hissediyorum ameliyattan cok bebeğe adapte olabilecek miyim onun stresi sardı beni cok kötü bir anneyim ben benceHuhu canım nasılsın sesin çıkmıyor :) heyecan var mı
Ben lohusa depresyonuna mı giriyorum acabaOyle guzel bi duygu kiiii o melek kokusu cirtlak bi aglayis :)) rabbim tum isteyen herkese yaşatsın. Sen de kolay atlatrsin insallah. Guzel haberlerini beklerizzz
Iyi bir annesin merak etme. Kotu olsan dusunmezdin bu kadar. Her sey gonlunce olsun. Hayirli ve saglikli bir dogum olsun.Ben lohusa depresyonuna mı giriyorum acababiraz korkuyorum bebegime adapte olamazsam ona iyi bir ebeveyn olamazsam diye hic böyle dusunmemiştim şimdi korku sardı beni inş normal bir durumdur
Bugün 35+5 oldukErken dogum riski banada demişlerdi icini ferah tut kuzum acildeki doktor erken doğurursun cok asagıda bu cocuk dedi kendi doktorum adamı bogacaktı böyle bir şey söylediği için erken doğum fln yok diye kızmıştı diger doktora şimdi bizimki o koca kafasını kanala bile sokamıyor. Hic üzülme tam kac haftalık oldunuz 37 yi gecince korkma canım
Teşekkür ederim canım :) evet acele ediyor doktor yürümeyi yasakladı bile.Kızlar merhaba uzun zamandır bakamamıştım kulübe.catı muayenesi zorlu geçiyormus anlasıkan korktum vallahi @Canpare24 canım çok gecmiş olsun sinirim bozuldu ya o ebeye.LadyBird59 canım nehir hanımı bekliyoruz bakalım sağlıcakla kucagına almak nasip olsun. Egem2709 canım bebişin acele ediyor anlaşılan biran önce annesine kavusmak istiyor.iğne olması tedbir amaçlı iyi olmus bol bol dinlen inşallah sağlıcakla gelir bebişin.
8 haftalık iken gittiler bendenAnladım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İkizlerin kaç haftalıktı
Canım yamuna korse ve taytını alıcam ama bedeni bilemediğim için doğum sonrası kalan göbeği hesaba katarak alıcam.şimdilik e bebek sitesindr var owli korse diye doğum sonrası korse sezeryana da normalede uyumluymus onu almayı düşünüyorum ama ikisi birden fazlamı olur bilemedim hemen hastanede bunu takarım diye düşündüm sen ne yaptın arastırdın mıKızlar korse alan var mı aranızda ?? Nasıl bir şey aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?