- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.001
Sudocrem aldım herkes çok tavsiye etti, eczacıda.Bugün 34+4 2400 kilo cıktı kızım.. tahlil sonuclarima gire b12 eksikliği varmış iğne vurulmak gerekiyormus.sol kol 1 haftadır uyuşuk.kulagim durmadan ugulduyor.son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz insallah peki pişik kremini hangi marka aldınız? Birçok marka var.en uygununu secemedim
Canım benim onlar sana cennette şefaatçi olacak rabbim karnındaki yavruna hayırlı uzun ömür versin.bende 36 oldum bakalım sabah kontrol var nasılmış bizim ufaklık.sende yat dinlen izleyemediğin diziler varsa izle playstation seviyosan oyna artık sen keyfine bak annen yada bi yakınında gelsin sana baksınTeşekkür ederim canım :) evet acele ediyor doktor yürümeyi yasakladı bile.
Çok azdı benim sağ tarafta, coraspirin kullandım 34. Haftadan sonra bıraktırdı. Tabi bünyen nasıl doktor nasıl bir uygulama yapar sana bilemem canım. Ama ciddi boyutta ise kulak ardı etme bu önemli ama tedbiri alınca üzülecek bir konuda değil.kızlar merhaba sürekli okuyorum yazdıklarınızı en sonunda üye oldumçok az kalmış doğumlarınıza umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Şu anda 28 haftalık hamileyim ama tek tarafta çentik bulunuyor bebeğim biraz geriden geliyor.. Siz daha öndesiniz böyle bir sorunu olup sonradan geçen veya şu an sağlıklı hamileliği olan var mı?
Kardeşim geldi annem gelecek ev kalabalık çok şükür. Yatıyorum sadece bakalım Doğum tarihi de kader derler :) ne zaman gelecek kızımCanım benim onlar sana cennette şefaatçi olacak rabbim karnındaki yavruna hayırlı uzun ömür versin.bende 36 oldum bakalım sabah kontrol var nasılmış bizim ufaklık.sende yat dinlen izleyemediğin diziler varsa izle playstation seviyosan oyna artık sen keyfine bak annen yada bi yakınında gelsin sana baksın
Sağol canım bilmiyorum böyle planlı olmasıda kötü işte insan bin türlü şey kuruyor anı yaşayamıyorsun. O kdr sacma telaslar sardı ki içimi ameliyatı düşünemiyorum bileIyi bir annesin merak etme. Kotu olsan dusunmezdin bu kadar. Her sey gonlunce olsun. Hayirli ve saglikli bir dogum olsun.
Korkma canım bir şey olmayacak Allahın izniyle kilosu nasılBugün 35+5 oldukbugün ciğer geliştiricinin 2. Dozunu oldum. Bakalım hayırlısı.
Aynen dokuz aylık bekleyiş yarın sona erecek Allah hepinize yaşatsın bu duygu inşallah sag salim bitirelim şu süreci bebeklerimizle beraber.. Ben cıkana kadar hatim indirirler kesin canım şimdiden benden heyecanlılarLayd bird yarin buyuk gun. Allah yardimcin olsuuun rahat bi dogum olur insallah dualarımız seninle. Ailenden fetih suresini bilenler okusun mutlaka haberlerini bekliyoruz
Canım ben bugun ebebekten owli korse almaya gittim ama yoktu yarın eşime aldırıcam idareten onu alayım sonra daha iyi bir şey alırım diyorum kendimi kötü hissetmek istemiyorum giymeyip sezaryen olunca dahada korku sardı göbek gitmeyecek diyeKızlar korse alan var mı aranızda ?? Nasıl bir şey aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ??
Yaaa canım benim adla öyle düşünme vakit daralınca insan öyle hissediyor bende öyleyim duan mesela sıkma canını bence harika anneler olacağız inşallah dualarım seninle asla bozma moralini hep burdayızSon eksiklerle ugrastık durduk bugun canım giremedim hic cok tuhaf hissediyorum ameliyattan cok bebeğe adapte olabilecek miyim onun stresi sardı beni cok kötü bir anneyim ben bence
Yastık al yanına beline destek yap, çok ayakkabı ille durma, çıkar ayakkabıları :) kendi arabanız ise arka koltuklara yatak yap, yastığın battaniyen olmadı uyursun. Hayırlısı olsun sevindim senin adınaKızlar bende son dakika ani bir kararla doğumu Ankarada yapmaya karar verdim.haftaya pazar yola cıkıcaz inş.37.haftada 15 saatlik yolculuk pek akıl işi degil ama yokun yarısında konaklıycaz artık.Çatı muayenesini olmadan cıkıcam yola doğumu falan tetikler diye korkuyorum.artık ucaklarda almıyor mecbur gidicez burda doğum hiç içime sinmiyordu çocugum memleketinde dünyaya gelsin emin ellerde olsun istedim.umarım yolda falan gelmeye niyetlenmez ufaklık.
Aslında benim de yamuna hoşuma gidiyor ama çok pahalı geldi banaCanım yamuna korse ve taytını alıcam ama bedeni bilemediğim için doğum sonrası kalan göbeği hesaba katarak alıcam.şimdilik e bebek sitesindr var owli korse diye doğum sonrası korse sezeryana da normalede uyumluymus onu almayı düşünüyorum ama ikisi birden fazlamı olur bilemedim hemen hastanede bunu takarım diye düşündüm sen ne yaptın arastırdın mı
Benim de miğde yanmam fenaydı, uyku haramdı resmen doktor lansor verdi ve rahatladım. Sende doktoruna sor istersen canım.Olabilir cnm bakalım doğumdan sonra devam ederse o zaman iyi bi cildiye gösterirsin. O kadar çok şey oluyor ki vücudumuzda... Benim mide yanmalarim aynen devam gece kaç kere uyanıyorum doğru düzgün uyuyamiyorum 4 saat falan anca herhalde. Artık diyorum ki tamam bebek doğunca da uyuyamicam ama en azından midemde yanma ekşime olmasin..
Canımsın ya cok teşekkür ederim depresyona girmemek icin cabalıyorum hep iyi seyler dusunuyorum vesveseye izin vermemeye calısıyorum. Şu gerizekalı insanlar bizi böyle mahvediyor yok iyi gunlerin yok tadını çıkar gercekten aptal anlayışsız herkes etkilenmemek mümkün değilmiş baksana son gün vurdu beni :)Yaaa canım benim adla öyle düşünme vakit daralınca insan öyle hissediyor bende öyleyim duan mesela sıkma canını bence harika anneler olacağız inşallah dualarım seninle asla bozma moralini hep burdayız
Tıpatıp benim Doğum çantam gibi olmuş :) renkler farklı sadece. Şu sırt çantası ne genişmiş dünyayı aldı içine ben ek olarak emzirme yastığı koydum canım. Erken Doğum riskim var tutarım tutamam diye aldım yanımaBiz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
Herşey çok güzel olacak sen kafaya takma düşünme birşeyi :) güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle kuzum :)Canımsın ya cok teşekkür ederim depresyona girmemek icin cabalıyorum hep iyi seyler dusunuyorum vesveseye izin vermemeye calısıyorum. Şu gerizekalı insanlar bizi böyle mahvediyor yok iyi gunlerin yok tadını çıkar gercekten aptal anlayışsız herkes etkilenmemek mümkün değilmiş baksana son gün vurdu beni :)
Tıpatıp benim Doğum çantam gibi olmuş :) renkler farklı sadece. Şu sırt çantası ne genişmiş dünyayı aldı içine ben ek olarak emzirme yastığı koydum canım. Erken Doğum riskim var tutarım tutamam diye aldım yanıma
Benim gırtlağıma kadar kuruluk oluyor ve öksürüyorum, gece sürekli su içiyorum. İçtikçe wc ye gidiyorum, anlayacağın gece döngülerim böyle olmaya başladıgece yatinca benimde dilim boğazimi tikiyor nefessiz kalıp tukurugumu yutup gicik oluyo oksuruyorum bu tuhaf durumu yasayan var mi benden başka acaba
Rica ederim canım ne demek kader arkadaşıyız biz burdaCanımsın ya cok teşekkür ederim depresyona girmemek icin cabalıyorum hep iyi seyler dusunuyorum vesveseye izin vermemeye calısıyorum. Şu gerizekalı insanlar bizi böyle mahvediyor yok iyi gunlerin yok tadını çıkar gercekten aptal anlayışsız herkes etkilenmemek mümkün değilmiş baksana son gün vurdu beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?