2018 mart-nisan anneleri

Sudocrem aldım herkes çok tavsiye etti, eczacıda.

Teşekkür ederim canım :) evet acele ediyor doktor yürümeyi yasakladı bile.
Canım benim onlar sana cennette şefaatçi olacak rabbim karnındaki yavruna hayırlı uzun ömür versin.bende 36 oldum bakalım sabah kontrol var nasılmış bizim ufaklık.sende yat dinlen izleyemediğin diziler varsa izle playstation seviyosan oyna artık sen keyfine bak annen yada bi yakınında gelsin sana baksın

Çok azdı benim sağ tarafta, coraspirin kullandım 34. Haftadan sonra bıraktırdı. Tabi bünyen nasıl doktor nasıl bir uygulama yapar sana bilemem canım. Ama ciddi boyutta ise kulak ardı etme bu önemli ama tedbiri alınca üzülecek bir konuda değil.

Kardeşim geldi annem gelecek ev kalabalık çok şükür. Yatıyorum sadece bakalım Doğum tarihi de kader derler :) ne zaman gelecek kızım

Iyi bir annesin merak etme. Kotu olsan dusunmezdin bu kadar. Her sey gonlunce olsun. Hayirli ve saglikli bir dogum olsun.
Sağol canım bilmiyorum böyle planlı olmasıda kötü işte insan bin türlü şey kuruyor anı yaşayamıyorsun. O kdr sacma telaslar sardı ki içimi ameliyatı düşünemiyorum bile

Layd bird yarin buyuk gun. Allah yardimcin olsuuun rahat bi dogum olur insallah dualarımız seninle. Ailenden fetih suresini bilenler okusun mutlaka haberlerini bekliyoruz
Aynen dokuz aylık bekleyiş yarın sona erecek Allah hepinize yaşatsın bu duygu inşallah sag salim bitirelim şu süreci bebeklerimizle beraber.. Ben cıkana kadar hatim indirirler kesin canım şimdiden benden heyecanlılar

Kızlar korse alan var mı aranızda ?? Nasıl bir şey aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ??
Canım ben bugun ebebekten owli korse almaya gittim ama yoktu yarın eşime aldırıcam idareten onu alayım sonra daha iyi bir şey alırım diyorum kendimi kötü hissetmek istemiyorum giymeyip sezaryen olunca dahada korku sardı göbek gitmeyecek diye

Son eksiklerle ugrastık durduk bugun canım giremedim hic cok tuhaf hissediyorum ameliyattan cok bebeğe adapte olabilecek miyim onun stresi sardı beni cok kötü bir anneyim ben bence
Yaaa canım benim adla öyle düşünme vakit daralınca insan öyle hissediyor bende öyleyim duan mesela sıkma canını bence harika anneler olacağız inşallah dualarım seninle asla bozma moralini hep burdayız

Yastık al yanına beline destek yap, çok ayakkabı ille durma, çıkar ayakkabıları :) kendi arabanız ise arka koltuklara yatak yap, yastığın battaniyen olmadı uyursun. Hayırlısı olsun sevindim senin adına

Aslında benim de yamuna hoşuma gidiyor ama çok pahalı geldi bana daha uygun olup işe yarayanlar var mıdır acaba çünkü dazla kullanmayacağız

Benim de miğde yanmam fenaydı, uyku haramdı resmen doktor lansor verdi ve rahatladım. Sende doktoruna sor istersen canım.

Yaaa canım benim adla öyle düşünme vakit daralınca insan öyle hissediyor bende öyleyim duan mesela sıkma canını bence harika anneler olacağız inşallah dualarım seninle asla bozma moralini hep burdayız
Canımsın ya cok teşekkür ederim depresyona girmemek icin cabalıyorum hep iyi seyler dusunuyorum vesveseye izin vermemeye calısıyorum. Şu gerizekalı insanlar bizi böyle mahvediyor yok iyi gunlerin yok tadını çıkar gercekten aptal anlayışsız herkes etkilenmemek mümkün değilmiş baksana son gün vurdu beni :)

Leydicim hangi dogum kolay ki.. ama biz gucluyuzz bunu dusun herkes doguruyoz bizde catir catir dogurucaz gerek normal gerek sezeryan hem planli olmasi daha iyi bence bianda olsa zor yaa hazir hssedersn hissetmezsn yarin sadece ilk yürüyus zor olur guclu ol kendine inan hersey minnaklarimiz icin

Biz hazirirz minik.kuşum tosunum can parçam i bekliyoruz
Tıpatıp benim Doğum çantam gibi olmuş :) renkler farklı sadece. Şu sırt çantası ne genişmiş dünyayı aldı içine ben ek olarak emzirme yastığı koydum canım. Erken Doğum riskim var tutarım tutamam diye aldım yanıma

Herşey çok güzel olacak sen kafaya takma düşünme birşeyi :) güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle kuzum :)

gece yatinca benimde dilim boğazimi tikiyor nefessiz kalıp tukurugumu yutup gicik oluyo oksuruyorum bu tuhaf durumu yasayan var mi benden başka acaba
Benim gırtlağıma kadar kuruluk oluyor ve öksürüyorum, gece sürekli su içiyorum. İçtikçe wc ye gidiyorum, anlayacağın gece döngülerim böyle olmaya başladı

Rica ederim canım ne demek kader arkadaşıyız biz burda herkese tıka kulağını vallahi neler diyorlar bana da aldırmıyorum boşverr anneliğin tadını çıkaralım senin yerinde olmaz için sabırsızlanıyorum böceğimi kucağıma almak için ahhh ahhh o anın tadını çıkar kimseyi düşünme en güzel en özel an sana söylerken ben heyecan yaptım doğsa artık benim ki de

Kızlar oturma odama bundan alcam sallanıyor ve oturma pozisyonu da alıyor.
Otomatik değil... bi yerlere gidersem katlayıp oraya da goturum çocuğum koltuk köşelerinde yatmaz diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…