2018 mart-nisan anneleri

İnş canım duamızda olucaksın rabbim yar ve yardımcın olsun inş vay be ne çabuk geçti zamn ve sen doğuracksın yarın benim hiç sancım çıkmadı canım üç nst de bklım bu perşmbe nasıl olucak 36+1 olcaz yarın benim evim yakın adatıpa emseye 10 dakika gelebilsem gelmk isterdim yanına ama duam seninle

Az kldı seninde sırayla gidiyoruz allhın iznyle bende sabırsızlıkla bekliyorum hep derdim bebeğim olsada onunla şöyle güzel bir uyku çeksem diye rabbime çok şükür hamd olsun

Teşekkür ederim canım aynen kendi arabamızla gidicez arkaya mekan yapıcam bol yastıklı falan tek sorun wc olacak sanırım sık sık tesislerde durucaz artık

Bende alıcam canım bunlardan düşünüyorum bnde bklım yarın bakcam

Yahu kızlar doğum ankarada olacak 2 ay falan kalıcaz ee ben ne giyecem şaşırdım.doğum sonrası önceki kıyafetlerim olmaz giremem içine onların üst neyse ama altlar imkansız yeniden alışveriş mi yapsam ki bişey götürmesem de.şaştım kaldım hamiş kıyafetlerini hazırladım ama ya sonrası nolcak bana bi fikir verin en iyisi bişey götürmeden doğum sonrası alışveriş mi

Cok sagol canım benim inşallah senin bızdıkta elini cabuk tutarda annesini çok bekletmez benim öyle cok kadılmam sancım var ki şimdi doğurmasam bile yakında doğururdum gibi geliyor

Ay canım benim teşekkür ederim beklerim tabi ne tatlısınız hepiniz iyi ki bu konuyu farketmişim iyi ki zamanı nasıl öldürdük birlikte.. sancı benim 38 de baya cıktı cnm ondan önce en fazla 50 yi gördü

LadyBird59 canım owli korse bende alıcam sen arastırdınmı sezeryan sonrası hemen takılıyormu bide bedeni nasıl alacaksın ben s alayım diyorum
Canım ben m alsam mı diye dusundum bel cevresini 36. Haftada ölcun onun 8 12 cm eksiğini alın yazıyordu ben ölçemedim bugun yapıcam. Sezaryen sonrası değilde bir gün sonra takmayı dusunuyorum doktoruma sorarım bugun haber veririm sana da

Tamam canım hadi allah kurtarsın ikinizide sağ salim kavusun bebeğinle dualarım seninle.

Maşallah subhanallah canım kilosu iyi ciger geliştirici vurduyorsan o konuda da problem yaşamazsın kuvoze fln girmez Allahın izniyle stres yapma hiç
Ciğer geliştirici vuruldu canım 2 doz. Seni merak ettim girdim şimdi. Güzel haberler ile gel inşallah, Rabbim sağ Salim musmutlu kucağına almayı nasip etsin. Az ağrılı ve acılı ama bol sütlü, Sitressiz Birgün geçirirsin inşallah :)

Anlamadığım yatarken baştan yatamiyorum. Yastigi dikiyorum sonra ilerleyen vakitlerde cocuk nasilpozisyon aliyorsa dik nefes alamiyorum

LadyBird59 canım büyük gün geldi senin için umarım her şey yolunda gider ve çok kolay olur Ne değişik bir duygu olacak kavuşma anı Haberlerini bekliyoruz kendini toparlayınca

Anlamadığım yatarken baştan yatamiyorum. Yastigi dikiyorum sonra ilerleyen vakitlerde cocuk nasilpozisyon aliyorsa dik nefes alamiyorum
Az kaldı canım sabır gerekiyor son ay. Bende biraz mutsuz olmuyum ufaklık minnak ayaklarıyla uyarıyor hemen anne benim gibi tatlış bebeğin olacak sabret diyor

Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum

Sende kuzum iyki burdayız birbirmzi anlyıp dinliyoruz ne güzel bugün küçük beşik bkmya gidecz göbeği düşene kadar görümce bnde kalın dedi en korktuğum nokta göbek kısmı onun dışında yok inş bir hafta da düşer seninkide demekki daha erken haftamız sancılar için hayırlısıyla bebiğini kuckla inş sağlıckla saatler kaldı

Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
bende öyle hem aç karnına troid ve folik asitli. kan hapı çok gaz yapıyor sancı geçiriyorum zannediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…