- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.021
Dün 2.805 gr dı canım boyu da 49,35 cm çıktıKorkma canım bir şey olmayacak Allahın izniyle kilosu nasıl
İnş canım duamızda olucaksın rabbim yar ve yardımcın olsun inşTamam canım ilk iş sizlere yazmak olacak biraz tedirginim ama geçer inşallah kontrol edebilirim ins kendimi. Bu aksam gidip marinada oyalanıcam kuaföre gidip fön fln cektiricem kendimi iyi hissetmek icin herseyi yapıcam inşallah motive olurum birazda olsa. Cok garip geliyor yarın benden bir parça hemde en içimden biriyle tanışıcam tanıyorum ama tanımıyorum öyle tuhaf bir hismiş ki :) sizinde az kaldı nstler nasıl geciyor benim son nstde 68 90 flndı sancı baya cıktı
Az kldı senindeRica ederim canım ne demek kader arkadaşıyız biz burdaherkese tıka kulağını vallahi neler diyorlar bana da aldırmıyorum boşverr anneliğin tadını çıkaralım senin yerinde olmaz için sabırsızlanıyorum böceğimi kucağıma almak için ahhh ahhh o anın tadını çıkar kimseyi düşünme en güzel en özel an sana söylerken ben heyecan yaptım doğsa artık benim ki de
Teşekkür ederim canım aynen kendi arabamızla gidicez arkaya mekan yapıcam bol yastıklı falan tek sorun wc olacak sanırım sık sık tesislerde durucaz artıkYastık al yanına beline destek yap, çok ayakkabı ille durma, çıkar ayakkabıları :) kendi arabanız ise arka koltuklara yatak yap, yastığın battaniyen olmadı uyursun. Hayırlısı olsun sevindim senin adına
Bende alıcam canım bunlardan düşünüyorum bnde bklım yarın bakcamKızlar oturma odama bundan alcam sallanıyor ve oturma pozisyonu da alıyor.
Otomatik değil... bi yerlere gidersem katlayıp oraya da goturum çocuğum koltuk köşelerinde yatmaz diye düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 2125531
İnşallah canım benim yarın ilk fırsatta yazmaya çalışıcam :)Herşey çok güzel olacak sen kafaya takma düşünme birşeyi :) güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle kuzum :)
Cok sagol canım benim inşallah senin bızdıkta elini cabuk tutarda annesini çok bekletmez benim öyle cok kadılmam sancım var ki şimdi doğurmasam bile yakında doğururdum gibi geliyorRica ederim canım ne demek kader arkadaşıyız biz burdaherkese tıka kulağını vallahi neler diyorlar bana da aldırmıyorum boşverr anneliğin tadını çıkaralım senin yerinde olmaz için sabırsızlanıyorum böceğimi kucağıma almak için ahhh ahhh o anın tadını çıkar kimseyi düşünme en güzel en özel an sana söylerken ben heyecan yaptım doğsa artık benim ki de
Maşallah subhanallah canım kilosu iyi ciger geliştirici vurduyorsan o konuda da problem yaşamazsın kuvoze fln girmez Allahın izniyle stres yapma hiçDün 2.805 gr dı canım boyu da 49,35 cm çıktı
Ay canım benim teşekkür ederim beklerim tabi ne tatlısınız hepiniz iyi ki bu konuyu farketmişim iyi ki zamanı nasıl öldürdük birlikte.. sancı benim 38 de baya cıktı cnm ondan önce en fazla 50 yi gördüİnş canım duamızda olucaksın rabbim yar ve yardımcın olsun inşvay be ne çabuk geçti zamn ve sen doğuracksın yarın benim hiç sancım çıkmadı canım üç nst de bklım bu perşmbe nasıl olucak 36+1 olcaz yarın benim evim yakın adatıpa emseye 10 dakika gelebilsem gelmk isterdim yanına ama duam seninle
Canım ben m alsam mı diye dusundum bel cevresini 36. Haftada ölcun onun 8 12 cm eksiğini alın yazıyordu ben ölçemedim bugun yapıcam. Sezaryen sonrası değilde bir gün sonra takmayı dusunuyorum doktoruma sorarım bugun haber veririm sana daLadyBird59 canım owli korse bende alıcam sen arastırdınmı sezeryan sonrası hemen takılıyormu bide bedeni nasıl alacaksın ben s alayım diyorum
Tamam canım hadi allah kurtarsın ikinizide sağ salim kavusun bebeğinle dualarım seninle.Canım ben m alsam mı diye dusundum bel cevresini 36. Haftada ölcun onun 8 12 cm eksiğini alın yazıyordu ben ölçemedim bugun yapıcam. Sezaryen sonrası değilde bir gün sonra takmayı dusunuyorum doktoruma sorarım bugun haber veririm sana da
Ciğer geliştirici vuruldu canım 2 doz. Seni merak ettim girdim şimdi. Güzel haberler ile gel inşallah, Rabbim sağ Salim musmutlu kucağına almayı nasip etsin. Az ağrılı ve acılı ama bol sütlü, Sitressiz Birgün geçirirsin inşallah :)Maşallah subhanallah canım kilosu iyi ciger geliştirici vurduyorsan o konuda da problem yaşamazsın kuvoze fln girmez Allahın izniyle stres yapma hiç
Az kaldı canım sabır gerekiyor son ay. Bende biraz mutsuz olmuyum ufaklık minnak ayaklarıyla uyarıyor hemen anne benim gibi tatlış bebeğin olacak sabret diyorAnlamadığım yatarken baştan yatamiyorum. Yastigi dikiyorum sonra ilerleyen vakitlerde cocuk nasilpozisyon aliyorsa dik nefes alamiyorum
Ay canım benim teşekkür ederim beklerim tabi ne tatlısınız hepiniz iyi ki bu konuyu farketmişim iyi ki zamanı nasıl öldürdük birlikte.. sancı benim 38 de baya cıktı cnm ondan önce en fazla 50 yi gördü
bende öyle hem aç karnına troid ve folik asitli. kan hapı çok gaz yapıyor sancı geçiriyorum zannediyorum.Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?