- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.041
Canım kan ilacını içmelisin doğum ve sonrasında da içiliyormuş sanırım iyi şimdilik değerin ama ilacını düzenli kullan birde kırmızı et tüket haftada iki kere rabbim hepimze yardım etsin inş doğumlarımzdaKan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
Çok iyi canım doktorum 11in altına düşmesini istemeyiz demişti benim 12ydi iyi dedi..ferritin değeri değil normal hgb önemli bizim için şuan dedi benim ferritin baya düşük o yüzden sormuştum.Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
Eveeet dua eder misiniz banaAz kldı senindesırayla gidiyoruz allhın iznyle bende sabırsızlıkla bekliyorum hep derdim bebeğim olsada onunla şöyle güzel bir uyku çeksem diye rabbime çok şükür hamd olsun
İnşallah canım öyle mi ben detık yok vallahi güya erken doğum tehlikem vardı şimdi de gelesi yok çocuğunCok sagol canım benim inşallah senin bızdıkta elini cabuk tutarda annesini çok bekletmez benim öyle cok kadılmam sancım var ki şimdi doğurmasam bile yakında doğururdum gibi geliyor
bende uzun süre ayakta duramıyorum. ayağa kalkınca tuvaletim geliyor.sanki bizim kız bütün ağırlığı ile idrar torbama yükleniyor. tuvalette de işim uzun sürmüyor.ama o bastırması ile sanki 10 gün tutmuşum içimde. yürümek işkence gibi.Ben de sırt ağrısından uyuyamıyordum şimdi bir de çatı ağrısı eklendi kızlarayakta hiç kalamaz durumdayım bir de dün gece oramdan çıt çıt sesler geldi eklemler açılıyor sanırım..nette baktım İri bebeklerde görülürmüş daha çok ama yine benim romatizma tetiklemiş olabilir...çünkü 2,5 kilo daha bebişimm
Sanmıyorum aslında pek düşünmemeye çalışıyorum ama. Çarpıntı gibi değil ama tanimlayamiyorum.Çarpıntı mı oluyor pır pır eder gibi panik atak olmayasın doğumu kafana mı takıyorsun
günaydın kızlarr:)diğer topikte de sordum size de sorayım bebek olunca tv izleme işi hakkında bilginiz var mı?gözleriyle takip etmeye başladığında izletmeyi düşünmüyorum zaten ama hani ilk aylarda arkası dönük olsa biz izlesek bir problem olur mu acaba sesi falan rahatsız eder mi ki radyasyon olayına hiç girmicem çünkü hiç bi şey olmasa cep tlfnlarımız var yanımızda
Doktor normal görüyor ilk başta gaviscon şurup vermişti içmedim onu da. Ben yedigime de çok dikkat etmedim baharat yönünden falanBenim de miğde yanmam fenaydı, uyku haramdı resmen doktor lansor verdi ve rahatladım. Sende doktoruna sor istersen canım.
Canım benim 34 de falan diyorlardı inmiş aşağı on güne doğurursun falan diye. Doktora dedim ona doğumun alakası yok dedi. Kafası aşağıdaydı benim ultrasonda da ama 38 oldum yani takma onuYa karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Canım ben varım. Bazı haftalar 3 hafta bile dediler önde diye. Ama anne uzun baba uzun normal dediler. Umarım normaldir tabi haftalık değişiyor tabi önde olması. Inşallah sağlıklı olur bebislerimizmerhaba güzel anneler gebelik haftası ultrasonda 2 hafta önde gidiyor benim durumumda olan var mı?
Bende o şekilde olmuyor da burnumuz sanırım içten sisti o yüzden bende de tıkanma gibi nefes alırken horlama sesi arada çıkıyor ama uyurken değil sadece uyanıkken de genzimden ses cikiyorgece yatinca benimde dilim boğazimi tikiyor nefessiz kalıp tukurugumu yutup gicik oluyo oksuruyorum bu tuhaf durumu yasayan var mi benden başka acaba
Benim de tam 1 haftam kaldı aynı düşünceler bende de var canım. Bebeğe bakabilecek miyim sorumluluğa girebilecek miyim bi de sağlıklı bi bebek olacak mi korkularım varSon eksiklerle ugrastık durduk bugun canım giremedim hic cok tuhaf hissediyorum ameliyattan cok bebeğe adapte olabilecek miyim onun stresi sardı beni cok kötü bir anneyim ben bence
Yacnm ben buralarihic bilmiyom esim olmasa hastaneye bile gidemez dim uzak bi yere otobusle faln bu hastanede cok yakindi hni bi agrim sizim olursa gun icinde kendimde gidebilirim diye basladim bi ddfaBölge hastanesi dimi eski dünya ora zaten berbat diyor herkes canım ya erdem hastanesi cok iyiymiş ama bana uzakkeşke sen oraya gitseydin
Cnmvlla bnde merak ettim seni telefonu m bozuldu giremiyotum iki gundur bnm cok kotu gecti vlla ama herkesin boyle gcmiyomus rahat ol blki senin acisiz olurKızlar merhaba uzun zamandır bakamamıştım kulübe.catı muayenesi zorlu geçiyormus anlasıkan korktum vallahi C Canpare24 canım çok gecmiş olsun sinirim bozuldu ya o ebeye.LadyBird59 canım nehir hanımı bekliyoruz bakalım sağlıcakla kucagına almak nasip olsun. @Egem2709 canım bebişin acele ediyor anlaşılan biran önce annesine kavusmak istiyor.iğne olması tedbir amaçlı iyi olmus bol bol dinlen inşallah sağlıcakla gelir bebişin.
Bnce en iyisini yaptin cmm insallh kuvuk hnim seni yormazda rahat gidersinKızlar bende son dakika ani bir kararla doğumu Ankarada yapmaya karar verdim.haftaya pazar yola cıkıcaz inş.37.haftada 15 saatlik yolculuk pek akıl işi degil ama yokun yarısında konaklıycaz artık.Çatı muayenesini olmadan cıkıcam yola doğumu falan tetikler diye korkuyorum.artık ucaklarda almıyor mecbur gidicez burda doğum hiç içime sinmiyordu çocugum memleketinde dünyaya gelsin emin ellerde olsun istedim.umarım yolda falan gelmeye niyetlenmez ufaklık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?