2018 mart-nisan anneleri

Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
Canım kan ilacını içmelisin doğum ve sonrasında da içiliyormuş sanırım iyi şimdilik değerin ama ilacını düzenli kullan birde kırmızı et tüket haftada iki kere rabbim hepimze yardım etsin inş doğumlarımzda

Kan degerim 12.7 cıktı kzlar nasıl sizce.düzenli kullanamıyorum demir hapını 1 gün alsam 2 gün pas geciyorum ama multivitamini hergün alıyorum
Çok iyi canım doktorum 11in altına düşmesini istemeyiz demişti benim 12ydi iyi dedi..ferritin değeri değil normal hgb önemli bizim için şuan dedi benim ferritin baya düşük o yüzden sormuştum.

Ben de sırt ağrısından uyuyamıyordum şimdi bir de çatı ağrısı eklendi kızlar ayakta hiç kalamaz durumdayım bir de dün gece oramdan çıt çıt sesler geldi eklemler açılıyor sanırım..nette baktım İri bebeklerde görülürmüş daha çok ama yine benim romatizma tetiklemiş olabilir...çünkü 2,5 kilo daha bebişimm

Az kldı seninde sırayla gidiyoruz allhın iznyle bende sabırsızlıkla bekliyorum hep derdim bebeğim olsada onunla şöyle güzel bir uyku çeksem diye rabbime çok şükür hamd olsun
Eveeet dua eder misiniz bana ahhh çekeceğiz inşallah uslu bebişler olacaklar kurban olduklarım zaman daraldıkça heyecanım artıyor çok şükür canım çok şükür

Cok sagol canım benim inşallah senin bızdıkta elini cabuk tutarda annesini çok bekletmez benim öyle cok kadılmam sancım var ki şimdi doğurmasam bile yakında doğururdum gibi geliyor
İnşallah canım öyle mi ben detık yok vallahi güya erken doğum tehlikem vardı şimdi de gelesi yok çocuğun

bende uzun süre ayakta duramıyorum. ayağa kalkınca tuvaletim geliyor.sanki bizim kız bütün ağırlığı ile idrar torbama yükleniyor. tuvalette de işim uzun sürmüyor.ama o bastırması ile sanki 10 gün tutmuşum içimde. yürümek işkence gibi.

Günaydın kızlar iyi bir hafta olsun hepimiz için inş.. bu hafta bir kaç bebek gelir gibi hissediyorum. Sağlıkla gelsin hepsi inş

Günaydın kızlar iyi bir hafta olsun hepimiz için inş.. bu hafta bir kaç bebek gelir gibi hissediyorum. Sağlıkla gelsin hepsi inş

günaydın kızlarr:)diğer topikte de sordum size de sorayım bebek olunca tv izleme işi hakkında bilginiz var mı?gözleriyle takip etmeye başladığında izletmeyi düşünmüyorum zaten ama hani ilk aylarda arkası dönük olsa biz izlesek bir problem olur mu acaba sesi falan rahatsız eder mi ki radyasyon olayına hiç girmicem çünkü hiç bi şey olmasa cep tlfnlarımız var yanımızda

Günaydın cnm bana kalsa asla hiç açmam ki tv de sevmem ama eşim o konuda fena. Ben açmama taraftarıyım sesler de rahatsız ediyor bence arkadaşın bebeğinden biliyorum sese alışık olsun diye açtı başlarda çocuk hep huzursuzdu telefonu da gece uçak moduna almayı düşünüyorum gündüz de bizden uzak tutarız va

Benim de miğde yanmam fenaydı, uyku haramdı resmen doktor lansor verdi ve rahatladım. Sende doktoruna sor istersen canım.
Doktor normal görüyor ilk başta gaviscon şurup vermişti içmedim onu da. Ben yedigime de çok dikkat etmedim baharat yönünden falan

Ya karnı asagi inen var mı . Bebeğim bayagi bayagi dün den beri kasiklarima indi sanki. 37 hafta
Canım benim 34 de falan diyorlardı inmiş aşağı on güne doğurursun falan diye. Doktora dedim ona doğumun alakası yok dedi. Kafası aşağıdaydı benim ultrasonda da ama 38 oldum yani takma onu

merhaba güzel anneler gebelik haftası ultrasonda 2 hafta önde gidiyor benim durumumda olan var mı?
Canım ben varım. Bazı haftalar 3 hafta bile dediler önde diye. Ama anne uzun baba uzun normal dediler. Umarım normaldir tabi haftalık değişiyor tabi önde olması. Inşallah sağlıklı olur bebislerimiz

gece yatinca benimde dilim boğazimi tikiyor nefessiz kalıp tukurugumu yutup gicik oluyo oksuruyorum bu tuhaf durumu yasayan var mi benden başka acaba
Bende o şekilde olmuyor da burnumuz sanırım içten sisti o yüzden bende de tıkanma gibi nefes alırken horlama sesi arada çıkıyor ama uyurken değil sadece uyanıkken de genzimden ses cikiyor

Son eksiklerle ugrastık durduk bugun canım giremedim hic cok tuhaf hissediyorum ameliyattan cok bebeğe adapte olabilecek miyim onun stresi sardı beni cok kötü bir anneyim ben bence
Benim de tam 1 haftam kaldı aynı düşünceler bende de var canım. Bebeğe bakabilecek miyim sorumluluğa girebilecek miyim bi de sağlıklı bi bebek olacak mi korkularım var

Bölge hastanesi dimi eski dünya ora zaten berbat diyor herkes canım ya erdem hastanesi cok iyiymiş ama bana uzak keşke sen oraya gitseydin
Yacnm ben buralarihic bilmiyom esim olmasa hastaneye bile gidemez dim uzak bi yere otobusle faln bu hastanede cok yakindi hni bi agrim sizim olursa gun icinde kendimde gidebilirim diye basladim bi ddfa

Cnmvlla bnde merak ettim seni telefonu m bozuldu giremiyotum iki gundur bnm cok kotu gecti vlla ama herkesin boyle gcmiyomus rahat ol blki senin acisiz olur

Bnce en iyisini yaptin cmm insallh kuvuk hnim seni yormazda rahat gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…