- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.061
Cnmmmm duaları m seninle guzel hberlerini bkliyoruzBenimde aklıma yattı ama yinede biraz tedirginim yazık eşim benden tedirgin bana belli etmiyor ama rüyasında ameliyatın beş dk surdugunu hic iz agrı fln olmadığını görmüş inş öyle olur:) ptesi giricem 8 gibi carsamba cıkıcam canım inşallah
Yaaaa son 42 dakikan cok heyecanliyim senin adina allahim bi an once en rahatindan kucagina almyi nasip etsin haberlerini bekliyorummmmmEvet canım ya 9 da hastanede olucam 11 de dogum olacak cok tuhafım kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum dualarım sizinle olacak bende dualarınıza muhtacım gerçekten Allah razı olsun şimdiden
Anladım canım rabbim sana şefaat etsin onlar.bu yavrularını sağlıcakla al inşallah8 haftalık iken gittiler benden
Cnm cidden bnde dusunuyorm eski kıyafetleri mumkun deil olmaz bnce agirlik yapma alirsin ordanYahu kızlar doğum ankarada olacak 2 ay falan kalıcaz ee ben ne giyecem şaşırdım.doğum sonrası önceki kıyafetlerim olmaz giremem içine onların üst neyse ama altlar imkansız yeniden alışveriş mi yapsam ki bişey götürmesem de.şaştım kaldım hamiş kıyafetlerini hazırladım ama ya sonrası nolcak bana bi fikir verin en iyisi bişey götürmeden doğum sonrası alışveriş mi
Cokkk korkuyorum 40 haftamin dolmasina 8 gun kaldi cuma kontrol gnu bn korkudan ölüyorum ama yine cati ya bakar diye doktor sezeryan olabilir kilosundan oturu bebisin net bisey yok o da stres yaptiriyo bana .nasil bakacam minik bi bebeğe allahim her gun dua ediyorum iyi bi anne olabikeyim diyeİnşallah canım öyle mi ben detık yok vallahi güya erken doğum tehlikem vardı şimdi de gelesi yok çocuğun
Canım sırt çantası markası nedir.internette görüyorum ama ikiz olduğu için ilerde yetermi diye almamıştımTıpatıp benim Doğum çantam gibi olmuş :) renkler farklı sadece. Şu sırt çantası ne genişmiş dünyayı aldı içine ben ek olarak emzirme yastığı koydum canım. Erken Doğum riskim var tutarım tutamam diye aldım yanıma
Her an gelebilir senin bebek :) Bakalim ne zaman nasip . Sıkma canını canım . Allah onu en uygun zaman da kollarına verecekCokkk korkuyorum 40 haftamin dolmasina 8 gun kaldi cuma kontrol gnu bn korkudan ölüyorum ama yine cati ya bakar diye doktor sezeryan olabilir kilosundan oturu bebisin net bisey yok o da stres yaptiriyo bana .nasil bakacam minik bi bebeğe allahim her gun dua ediyorum iyi bi anne olabikeyim diye
Ah canim cocuk buyutmek oyle bir surec ki dunyanin cocuk gelisim kitabini okumuş da olsak. Sunu kesinlikle bunu asla yapmam desek de kendimizi cok farkli bi yetistrme tarzi icinde bulabiliyoruz malesefgünaydın kızlarr:)diğer topikte de sordum size de sorayım bebek olunca tv izleme işi hakkında bilginiz var mı?gözleriyle takip etmeye başladığında izletmeyi düşünmüyorum zaten ama hani ilk aylarda arkası dönük olsa biz izlesek bir problem olur mu acaba sesi falan rahatsız eder mi ki radyasyon olayına hiç girmicem çünkü hiç bi şey olmasa cep tlfnlarımız var yanımızda
bende buyuk konusmak istemiyorum canim dedigin gibi:)ben su an ilk zamanlar icin sordum ama gerci halim kalicak mi onu da bilmiyorum ama esimle de ayri odalarda kalmak istemiyorum o nedenle sordumAh canim cocuk buyutmek oyle bir surec ki dunyanin cocuk gelisim kitabini okumuş da olsak. Sunu kesinlikle bunu asla yapmam desek de kendimizi cok farkli bi yetistrme tarzi icinde bulabiliyoruz malesefher cocuk bebek okadsr farkli ki ben çoğu yapmam dedigim seyi malesef yaptim tükürdüğümu yaladim diyebilirim açıkcası.
Mesela kizim dunyanin en istahsiz bebegiydi diyebilirim. Ac birak yer dediler falan filan cok sey denedim olmdi. Insan evladin da kiyamiyor gözünün onunde eridigini gorunce.Beslenme saatlerinde mecburen kendimi tv acmisken buldum falan filan... yda tabletten cizgi film acmsken.
Cocuk oyle bi yonlendriyorki bqsen insanin elinden bisey gelmiyor napalim...
Ha tabiki herseyi yolunda olan ve 2 yasa kadar tv izletmems arkdsim da var yani.
Ben yapamadim.
Canım biz salondaki tv yi kaldıracağız küçük bi misafir odam var orada izler eşimde gelen misafirde izlemesin napıyım cocugumdan önemli degil yani.2 yaşına kadar cocuktan uxak tutmaya calısıcam yani ena zından acmıycam tv yi.eşimle böyle karar aldıkgünaydın kızlarr:)diğer topikte de sordum size de sorayım bebek olunca tv izleme işi hakkında bilginiz var mı?gözleriyle takip etmeye başladığında izletmeyi düşünmüyorum zaten ama hani ilk aylarda arkası dönük olsa biz izlesek bir problem olur mu acaba sesi falan rahatsız eder mi ki radyasyon olayına hiç girmicem çünkü hiç bi şey olmasa cep tlfnlarımız var yanımızda
İnşallah canım pazar günü çıkıcaz yola bakalımBnce en iyisini yaptin cmm insallh kuvuk hnim seni yormazda rahat gidersin
Hakkısın ya bide kıyafetlere sığamadığımı görüp üzülmenin anlamı yok ordan alıyımnen iyisi sadece üstleri götürmekCnm cidden bnde dusunuyorm eski kıyafetleri mumkun deil olmaz bnce agirlik yapma alirsin ordan
Hiç korkma canım bence sen başarırsın inşallah da normal olur çok cesaretli gördüm ben seni inşallah aşırı kilo olmazdı normal olursun da rahat geçer doğumun İnan dualarım sizlerle stres yapmamaya çalış allah büyüktür hangisi senin için hayırlı ise onu verirCokkk korkuyorum 40 haftamin dolmasina 8 gun kaldi cuma kontrol gnu bn korkudan ölüyorum ama yine cati ya bakar diye doktor sezeryan olabilir kilosundan oturu bebisin net bisey yok o da stres yaptiriyo bana .nasil bakacam minik bi bebeğe allahim her gun dua ediyorum iyi bi anne olabikeyim diye
Bnde cok merak ediyorum cnm 3 gun sonra annm gelcek onun icin mutluyumm tek kalmicam en azindan.is guc hersey bitti bkliyorm bi tek bakalimHer an gelebilir senin bebek :) Bakalim ne zaman nasip . Sıkma canını canım . Allah onu en uygun zaman da kollarına verecek
Aynn ustte sikinti yokta hic bi pantolon m faln bnada olmaz aslaİnşallah canım pazar günü çıkıcaz yola bakalım
Hakkısın ya bide kıyafetlere sığamadığımı görüp üzülmenin anlamı yok ordan alıyımnen iyisi sadece üstleri götürmek
Oyle cnmtabi hayirlisi gdcenki cati muayenesinin acisindan sonra normaldende korkuyorum hayırlısı dedigingibi yaHiç korkma canım bence sen başarırsın inşallah da normal olur çok cesaretli gördüm ben seni inşallah aşırı kilo olmazdı normal olursun da rahat geçer doğumun İnan dualarım sizlerle stres yapmamaya çalış allah büyüktür hangisi senin için hayırlı ise onu verir
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım . Annende yanında olursa daha iyi olur senin için . Hayirlisi Allah dan :)Bnde cok merak ediyorum cnm 3 gun sonra annm gelcek onun icin mutluyumm tek kalmicam en azindan.is guc hersey bitti bkliyorm bi tek bakalim
İnşallah canım az vaktimiz kaldıOyle cnmtabi hayirlisi gdcenki cati muayenesinin acisindan sonra normaldende korkuyorum hayırlısı dedigingibi ya
Oyle cnmtabi hayirlisi gdcenki cati muayenesinin acisindan sonra normaldende korkuyorum hayırlısı dedigingibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?