- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.081
Aynen canım evden aşağı inene kadar yine tuvaletim geliyobende uzun süre ayakta duramıyorum. ayağa kalkınca tuvaletim geliyor.sanki bizim kız bütün ağırlığı ile idrar torbama yükleniyor. tuvalette de işim uzun sürmüyor.ama o bastırması ile sanki 10 gün tutmuşum içimde. yürümek işkence gibi.
dün gezmeye gittik bana bi römork lazımdı.pilim bitti hemen.Aynen canım evden aşağı inene kadar yine tuvaletim geliyo
İçi çok kullanışlı ve fotolarda göründüğünden geniş. Benim kısmetse ilk bebeğim olacak o yüzden tecrübeli anne yorumu yapamayacağım ama beni beklediğimden daha memnun etti. İki bebek için nasıl olur bilemedimCanım sırt çantası markası nedir.internette görüyorum ama ikiz olduğu için ilerde yetermi diye almamıştım
AminnnnnAnladım canım rabbim sana şefaat etsin onlar.bu yavrularını sağlıcakla al inşallah
Amin canım seninde mübarek olsun . Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah . Çok şükür evet bu mübarek günlerde anne olacağız :) sen söyleyince farkettim çok şükür hamd olsun . Bende normal istiyorum Allah yardım edecek inanıyorum . Bebeklerimiz ve bizim için sağlıkla olan ne ise Rabbim onu nasip eylesin inşallahkızlar uç aylara girdik Uç aylariniz mübarek olsun.Rabbim yavrularimizi sağlıkla.kucagimiza almayı nasip eylesin inşallah ... Kuzularimiz uç ayların içinde doğacak Allahın izniyle günler yaklaştıkça nasıl olacak diye düşünüp duruyorum :) normal doğum istiyorum inşallah ta normal olur ben bi kere başka bi yerden ameliyat oldum bıçak yemek hic kolay değil bilirim.bide bakman gereken sorumluluğun bebisin olacak...hayırlısı ALLAHTAN yüce Rabbim yardımcımız olsun
Kaç haftaliksin canım :) 37 hafta dan sonra daha da agirlasiyosun.dün gezmeye gittik bana bi römork lazımdı.pilim bitti hemen.
34.haftadayım izne çıkmama son 20 gün.Kaç haftaliksin canım :) 37 hafta dan sonra daha da agirlasiyosun.
ayy canım aklimdaydin var ya:)hadi gecmis olsun ikimizede:))Kızlar agdadan geldim haber vereyim dedim. 38+6 yim. Artık son haftalar korkuyorum demistim ama ıyiki gittim valla artık bi de o derdi dusunmicem. Tavsiye ederim dişinizi sıkın sizde gidin
Kızlar agdadan geldim haber vereyim dedim. 38+6 yim. Artık son haftalar korkuyorum demistim ama ıyiki gittim valla artık bi de o derdi dusunmicem. Tavsiye ederim dişinizi sıkın sizde gidin
canım zaten aliyormussun gercekten korktugun gibi olmuyor bak ben bide bildigin sarisibim ona ragmen gidiyorum hassasiyet daga cok oluyo bizde sen git bak:)Offf benim de halletmem lazim.üstleri ağda ile alıyorum ama altları jiletle.bilmiyorum napcam.
Hepimz birbirmze dualrımz edelim canım rabbim yar ve yardımcımz olsun inşEveeet dua eder misiniz banaahhh çekeceğiz inşallah uslu bebişler olacaklar kurban olduklarım zaman daraldıkça heyecanım artıyor çok şükür canım çok şükür
Ayy ne güzel valla tertemiz oldunKızlar agdadan geldim haber vereyim dedim. 38+6 yim. Artık son haftalar korkuyorum demistim ama ıyiki gittim valla artık bi de o derdi dusunmicem. Tavsiye ederim dişinizi sıkın sizde gidin
Oh oh ne güzelbir cesaret gittim agdaya kizlar cok sukur halloldu:)hic bir sknti olmuyor merak edenlere deyim
Çok azdı benim sağ tarafta, coraspirin kullandım 34. Haftadan sonra bıraktırdı. Tabi bünyen nasıl doktor nasıl bir uygulama yapar sana bilemem canım. Ama ciddi boyutta ise kulak ardı etme bu önemli ama tedbiri alınca üzülecek bir konuda değil.
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım. Maşallah 28 e kadar gelmişsin. Bundan sonraki haftalar su gibi geçecek :) kontrollerini ihmal etme hiçbirşey olmazcanim hep aspirin hem igne kullaniyorum ama benimki hafif degil PI 1:98 en son 2:45 tehlikeli dediler ama bilemiyorum.. 28 haftadayım ama hala geçmedi
Bende gidicem 38 de , mecbur ağda yaptiricaz canım , nasıl ugrasacagiz başka türlü . Kendim yapabilirmiyim diye düşündüm ama imkansizKızlar agdadan geldim haber vereyim dedim. 38+6 yim. Artık son haftalar korkuyorum demistim ama ıyiki gittim valla artık bi de o derdi dusunmicem. Tavsiye ederim dişinizi sıkın sizde gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?