- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.101
Amin canım benim inşallah :))Hepimz birbirmze dualrımz edelim canım rabbim yar ve yardımcımz olsun inş
Cnm ama 9 ay allahtan enfeksiyon falan kapmamışsın. En azindan jiletle alabilseydin keske. Simdi agda da cok acıtırAyy ne güzel valla tertemiz oldunkız ben dişimi sıksam kırılır benmki tam 9 aydır alınmadı ne jilet ne bişey korkudan elim titredi ilk zamnlar ağdaya gidecktim tatile gidecz diye kuzumu öğrendim kalmıştı öyle bende temzletcem bu hafta inş artık 36+1 oldum sizi okyunca cesaretim arttı zaten küçük küçük alcaz dedi bikini bölgesini atlatsak diğer yerler sorun değil
Sende yaptırdın mi evet atlattık cnmayy canım aklimdaydin var ya:)hadi gecmis olsun ikimizede:))
Jiletle aldıysan bisi diyemicem cnm. Kalinlasmistir o yüzden sen bilirsinOfff benim de halletmem lazim.üstleri ağda ile alıyorum ama altları jiletle.bilmiyorum napcam.
Benden istemedi canımNormal doğum düşünen arkadaşlar dr unuz vajinal kültür istedi mi
Kendin uğraşma cnm hiç gerek yok. Yapamazsın sinirlerin bozulur boşa. Göbekten artık eğilemiyoruz. Git aldırBende gidicem 38 de , mecbur ağda yaptiricaz canım , nasıl ugrasacagiz başka türlü . Kendim yapabilirmiyim diye düşündüm ama imkansiz
Cnnmbnm de karnım agrıuo ve çatı agrısı var öyle aman aman deil ama yanıİnşallah canım az vaktimiz kaldıçok merak ediyorum ne zaman doğacak. Ağrın filan var mi aramızda 1 gün var benim arada adet olacakmış gibi hafif karnım ağarıyor bacaklarım soluyorum bir de iğnen batması oluyor başka bir belirti yok
Aynen terk sıkıntı bikini bölgesi. Jiletle aldıysan senin bi tık daha fazla acır ama dayan canım gözünü karart da ama 3 haftaya gene ayni olur insanın canı ona sıkılıyor bari 2 ay çıkmasaAyy ne güzel valla tertemiz oldunkız ben dişimi sıksam kırılır benmki tam 9 aydır alınmadı ne jilet ne bişey korkudan elim titredi ilk zamnlar ağdaya gidecktim tatile gidecz diye kuzumu öğrendim kalmıştı öyle bende temzletcem bu hafta inş artık 36+1 oldum sizi okyunca cesaretim arttı zaten küçük küçük alcaz dedi bikini bölgesini atlatsak diğer yerler sorun değil
Hayır gebelıkten önce hıc olmadım hamılelıkte ilk 3ay vajınal ultrasonla baktıSiz alttan kamera (ultrason)ile muayene oldunuz mu hic gebelikten önce merak ettim...
Canm çıkmıyor ki zaten hamılelıktr kıllar yada bnmoyle bilmiyom bende üsteleri agdayla altı jiletle aldı m çıkmadı kaç haftadır yanı herhafta kontrole gıdıce yine bakıyom çıkmışsa ıkı dakıkada halledıyormOfff benim de halletmem lazim.üstleri ağda ile alıyorum ama altları jiletle.bilmiyorum napcam.
Canım diğer mesaja ekleyemedim ama alt tarafı 5 dk çekicen sonra 3 hafta kesin rahatsın o yüzden dişini sık temizlet gitsin.Offf benim de halletmem lazim.üstleri ağda ile alıyorum ama altları jiletle.bilmiyorum napcam.
CNNm belki agrımaz senın ya evrene olumlu mesaj gönder agrımayacakdıye :))esım gelmıstı ama zaten ıcerı almadılar gercı alsalar dadegısrn bışey olmayacaktı ama agrın oolursa yurumnde falan yardım ederfı tek gıtme sen yınedeAnnem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
Cnm kilosu normalki hiç üzülme ne guzel normal yaparsım belki kilosu fazla dadeıl zorlammazsınKızlar kontrolden geldik 36+0 ız bizim bızdık yine minyon ama sağlığı yerinde şükür yumuk gözleri elleri ağzında sürekli emme refleksi gelişmiş kuzumun.kilo 2700 boy 48.4 bizd3 minyonuz zaten anca bu kadar kilo alıyor napıyım üzülmüyorum artık
Beklemedeyız ama haber YÖK cnmLadybirdden haber yok mu inş iyilerdir
Anladım canım hayırlısı bakalım ne zaman gelir minnoşlarCnnmbnm de karnım agrıuo ve çatı agrısı var öyle aman aman deil ama yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?