2018 mart-nisan anneleri

Kızlar kontrolden geldik 36+0 ız bizim bızdık yine minyon ama sağlığı yerinde şükür yumuk gözleri elleri ağzında sürekli emme refleksi gelişmiş kuzumun.kilo 2700 boy 48.4 bizd3 minyonuz zaten anca bu kadar kilo alıyor napıyım üzülmüyorum artık

Cnm ama 9 ay allahtan enfeksiyon falan kapmamışsın. En azindan jiletle alabilseydin keske. Simdi agda da cok acıtır

Ben ağdaya gitmicem gün aşırı jilet yapıyorum nolur nolmaz diye artık hazırlıklı olmak lazım..nedense kuaföre hiç gidemiyorum ağda için yapcak bişi yok artık doğumdan sonra da doğru lazere

Cnnmbnm de karnım agrıuo ve çatı agrısı var öyle aman aman deil ama yanı

A
Aynen terk sıkıntı bikini bölgesi. Jiletle aldıysan senin bi tık daha fazla acır ama dayan canım gözünü karart da ama 3 haftaya gene ayni olur insanın canı ona sıkılıyor bari 2 ay çıkmasa

Annem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten

Offf benim de halletmem lazim.üstleri ağda ile alıyorum ama altları jiletle.bilmiyorum napcam.
Canm çıkmıyor ki zaten hamılelıktr kıllar yada bnmoyle bilmiyom bende üsteleri agdayla altı jiletle aldı m çıkmadı kaç haftadır yanı herhafta kontrole gıdıce yine bakıyom çıkmışsa ıkı dakıkada halledıyorm

Annem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
CNNm belki agrımaz senın ya evrene olumlu mesaj gönder agrımayacakdıye :))esım gelmıstı ama zaten ıcerı almadılar gercı alsalar dadegısrn bışey olmayacaktı ama agrın oolursa yurumnde falan yardım ederfı tek gıtme sen yınede

Cnm kilosu normalki hiç üzülme ne guzel normal yaparsım belki kilosu fazla dadeıl zorlammazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…