- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.121
Sanki hep orda kalcaklar gıbı ınanamıyorum hala:)Anladım canım hayırlısı bakalım ne zaman gelir minnoşlar
Yalnız değilim demek ben de öyle hissediyorum karnım hep şiş kalacak gibi tipini de çok merak ediyorum tombiş yanaklının :))Sanki hep orda kalcaklar gıbı ınanamıyorum hala:)
İyidir inş bebek de kendi deBeklemedeyız ama haber YÖK cnm
benimde esim ozelde canim.izindaha sonra lazim olur diye ben kendim gidiyorum arabayla iyiki araba var annemle gidic bende yarin hastaneleri gezicem karar vericem doğum yapacagim yere sonra da kontrolum var doktorumdaAnnem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
Korkma kuzum bana da yapıldı İnan kendini kasmadıktan sonra çok az acıyor. Sakin ol yeter. Baktın çok acıyör canın, biraz otur dinlen iyi gelir. Kocan niye gelmiyor ki ya İnan üzülüyorum böyle olunca. Kız sen bu adamı flörtte tanımadın mıAnnem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
Allah kolaylık versin canımbenimde esim ozelde canim.izindaha sonra lazim olur diye ben kendim gidiyorum arabayla iyiki araba var annemle gidic bende yarin hastaneleri gezicem karar vericem doğum yapacagim yere sonra da kontrolum var doktorumda
Neden kimse gelmiyor canım ya artık tek gitme hastaneye hiçbi yere hatta.Annem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
Dua herşeyin ilacı canım yetrki içten edilsinAmin canım benim inşallah :))
Uzadıkça kestim kısaltımCnm ama 9 ay allahtan enfeksiyon falan kapmamışsın. En azindan jiletle alabilseydin keske. Simdi agda da cok acıtır
Öyle bir lüksümz yok malesefA
Aynen terk sıkıntı bikini bölgesi. Jiletle aldıysan senin bi tık daha fazla acır ama dayan canım gözünü karart da ama 3 haftaya gene ayni olur insanın canı ona sıkılıyor bari 2 ay çıkmasa
Bna yakın hastane ama gidemiyorum malesf haber alırdık ne güzel inş herşey yolundadırİyidir inş bebek de kendi de
Canm çıkmıyor ki zaten hamılelıktr kıllar yada bnmoyle bilmiyom bende üsteleri agdayla altı jiletle aldı m çıkmadı kaç haftadır yanı herhafta kontrole gıdıce yine bakıyom çıkmışsa ıkı dakıkada halledıyorm
Hayır gebelıkten önce hıc olmadım hamılelıkte ilk 3ay vajınal ultrasonla baktı
Canım diğer mesaja ekleyemedim ama alt tarafı 5 dk çekicen sonra 3 hafta kesin rahatsın o yüzden dişini sık temizlet gitsin.
Normal doğum düşünen arkadaşlar dr unuz vajinal kültür istedi mi
Ahhh zor gecen hamilelk bilirim... Ben de doktor 20.haftada dogurcaksin dediğinde kipirdamadan yatmaya başlamıştım. Banyo bile yasakti.... e benim saclar da uzundu baya. Baya banyo yapamamstm. Cok kotu yaaa ama yavrular icin insan hersyeee katlaniyor....Uzadıkça kestim kısaltımelim gitmedi canım çünkü zor buldum ben kızımı 12 sendir bekliyordum bu anı ne zamn niyetlensem elim titredi kuaförle konuşacm işte tandık var 3 yer hangisi kafama yatrsa tecrübeli en iysi bu arada döküldü çok sık değil temz tuttum tabi bu süreçte doktorum da şampuan önerdi gerkirse kullan diye normalde 2 ayda bir ağdaya gidiyordum sağlık olsun artık öyle böyle temzletcez
Aynen canımAhhh zor gecen hamilelk bilirim... Ben de doktor 20.haftada dogurcaksin dediğinde kipirdamadan yatmaya başlamıştım. Banyo bile yasakti.... e benim saclar da uzundu baya. Baya banyo yapamamstm. Cok kotu yaaa ama yavrular icin insan hersyeee katlaniyor....
Sukurki bu haftalara geldik kuzularla
Merhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?