2018 mart-nisan anneleri

Annem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
benimde esim ozelde canim.izindaha sonra lazim olur diye ben kendim gidiyorum arabayla iyiki araba var annemle gidic bende yarin hastaneleri gezicem karar vericem doğum yapacagim yere sonra da kontrolum var doktorumda

Annem gelmicek galiba.çatı muayenesinde ağrırsa bi yanım ne yapicam ben.hic kimseden hayır yok. Kocam gelmiyor zaten
Korkma kuzum bana da yapıldı İnan kendini kasmadıktan sonra çok az acıyor. Sakin ol yeter. Baktın çok acıyör canın, biraz otur dinlen iyi gelir. Kocan niye gelmiyor ki ya İnan üzülüyorum böyle olunca. Kız sen bu adamı flörtte tanımadın mı

Cnm ama 9 ay allahtan enfeksiyon falan kapmamışsın. En azindan jiletle alabilseydin keske. Simdi agda da cok acıtır
Uzadıkça kestim kısaltım elim gitmedi canım çünkü zor buldum ben kızımı 12 sendir bekliyordum bu anı ne zamn niyetlensem elim titredi kuaförle konuşacm işte tandık var 3 yer hangisi kafama yatrsa tecrübeli en iysi bu arada döküldü çok sık değil temz tuttum tabi bu süreçte doktorum da şampuan önerdi gerkirse kullan diye normalde 2 ayda bir ağdaya gidiyordum sağlık olsun artık öyle böyle temzletcez

A

Aynen terk sıkıntı bikini bölgesi. Jiletle aldıysan senin bi tık daha fazla acır ama dayan canım gözünü karart da ama 3 haftaya gene ayni olur insanın canı ona sıkılıyor bari 2 ay çıkmasa
Öyle bir lüksümz yok malesef hemen çıkıyor benimki jiletle ağdayla 1 buçuk ay iyi oluyor inş bu hafta halledebilirim iyi olur birde onu düşünmek istemiyorum

Hayır gebelıkten önce hıc olmadım hamılelıkte ilk 3ay vajınal ultrasonla baktı

Ben çocuk için 4 ay gittim sağlıklı gebelik geçirmek istiyordu m (korkak korkak) sonra smear yaptırdım falan derken alistim çatıdan da bence karşına gelen insana bağlı yavaş hareket ederse acimaz herhalde :)

Canım diğer mesaja ekleyemedim ama alt tarafı 5 dk çekicen sonra 3 hafta kesin rahatsın o yüzden dişini sık temizlet gitsin.

Cekemiyom korkuyorum :) geçenlerde eşime koltuk altimi cektireyim dedim beceremedi oda anlamıyor gitmekte istemiyorum ayna ile disimi sıkıp yine kendim halletcem artik

Ahhh zor gecen hamilelk bilirim... Ben de doktor 20.haftada dogurcaksin dediğinde kipirdamadan yatmaya başlamıştım. Banyo bile yasakti.... e benim saclar da uzundu baya. Baya banyo yapamamstm. Cok kotu yaaa ama yavrular icin insan hersyeee katlaniyor....
Sukurki bu haftalara geldik kuzularla

Aynen canım çok şükür rabbime öğrendiğimde konyaya gidecktik gezmye mevlanya gitme dediler dedim gidecm dua edecem ben gittim bol bol dua ettim rabbim nasip edrse inş elinden tutup götürmeyi diledim rabbim olmayana isteyene dileyene hayırlsıyla nasip etsin inş kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın Cennet kokulu melek bebişlerimizi allahım sağılcakla kucaklmayı nasip etsin bize bu arada sizde de oluyormu arada böyle titreme hareketi yapıyolarmı sizn bebişlerde doktora gidince sorayım diyorum hep unutuyırum perşembe unutmazsam soryım

Allah bağışlasın canım benim. Sağlıklı mutlu günler ile hep geçsin günleriniz
İlk bebeğimiz merhaba dedi dünyaya çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…