- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.141
Ayy çok sevindim canım gözün aydınMerhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Merhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Merhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Aynen canımçok şükür rabbime öğrendiğimde konyaya gidecktik gezmye mevlanya gitme dediler dedim gidecm dua edecem ben gittim bol bol dua ettim rabbim nasip edrse inş elinden tutup götürmeyi diledim rabbim olmayana isteyene dileyene hayırlsıyla nasip etsin inş kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın Cennet kokulu melek bebişlerimizi allahım sağılcakla kucaklmayı nasip etsin bize bu arada sizde de oluyormu arada böyle titreme hareketi yapıyolarmı sizn bebişlerde doktora gidince sorayım diyorum hep unutuyırum perşembe unutmazsam soryım
Kızlar son ay karın aşağıya iner diyorlar benim bebiş cok yukarıda midemde resmen.kasıklarım bomboş inmedi ufaklık.sizde durum ne
Gözün aydın canımMerhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Cnm bnmki de ani bi ses duyunca sıçrıyor resmen.Aynen canımçok şükür rabbime öğrendiğimde konyaya gidecktik gezmye mevlanya gitme dediler dedim gidecm dua edecem ben gittim bol bol dua ettim rabbim nasip edrse inş elinden tutup götürmeyi diledim rabbim olmayana isteyene dileyene hayırlsıyla nasip etsin inş kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın Cennet kokulu melek bebişlerimizi allahım sağılcakla kucaklmayı nasip etsin bize bu arada sizde de oluyormu arada böyle titreme hareketi yapıyolarmı sizn bebişlerde doktora gidince sorayım diyorum hep unutuyırum perşembe unutmazsam soryım
Masallah allah anali babali buyutsun ins atlatrsin agrilari da.Merhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Canımmm hayırlı olsun sllah analı babalı büyütsün çok sevindim ya sen iyimisinMerhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Benim az önce o hareketi yaptı bence rüya görüp sıçrıyorlar :) doğduklarında yaptıkları gibi
Evet seslere tepki veriyolar canımCnm bnmki de ani bi ses duyunca sıçrıyor resmen.
Masallah allah anali babali buyutsun ins atlatrsin agrilari da.
Canım iyi geçmesine ve ikinizinde iyi olmasına sevindimTek tek cevap veremedim hepinize coook teşekkür ederiz iyi ki varsınızbebiş iyi cok şükür biraz hırıltısı olmuş birde tombişiz diye yanıma biraz geç geldi benim agrılarım var agrı kesiciyle idare ediyorum ama ameliyattan 3 4 saat sonra uyusturucu etkisi gecince kalkıp yürüdüm akşama kadarda yürümeyi hic ihmal etmedim cok zorlanılır diye düşünüyorum yürünmezse. Ameliyat anıda cok güzeldi bebeğimi duydum dokundum agladık birlikte :)) amliyat esnasında tüm cekiştirmeleri hissediyorsunuz bebek cıkarılırken bile :) ekip mükemmeldi inşallah rabbim sizide böyle iyi insanlarla karsılastırır. Sorularınız varsa sorabilirsiniz canlar bizim tek sıkıntımız meme tutmakta cok zorlanıyor onu da aşarsak bizden iyisi yok
Maşallah bebişine annesi. Yarında benim kontrolüm var bakayım bebişimin kilosu seninki ile nasıl
Kg su gayet sağlıklı ilerliyor annesi :) benim de 36 da 3.kg ama 200 ya da 300 gr oynuyor her ultrasonda, doğum dada oynar.Kızlar kontrolden geldik 36+0 ız bizim bızdık yine minyon ama sağlığı yerinde şükür yumuk gözleri elleri ağzında sürekli emme refleksi gelişmiş kuzumun.kilo 2700 boy 48.4 bizd3 minyonuz zaten anca bu kadar kilo alıyor napıyım üzülmüyorum artık
Rabbim size hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin. :) darısı başımıza :)Tek tek cevap veremedim hepinize coook teşekkür ederiz iyi ki varsınızbebiş iyi cok şükür biraz hırıltısı olmuş birde tombişiz diye yanıma biraz geç geldi benim agrılarım var agrı kesiciyle idare ediyorum ama ameliyattan 3 4 saat sonra uyusturucu etkisi gecince kalkıp yürüdüm akşama kadarda yürümeyi hic ihmal etmedim cok zorlanılır diye düşünüyorum yürünmezse. Ameliyat anıda cok güzeldi bebeğimi duydum dokundum agladık birlikte :)) amliyat esnasında tüm cekiştirmeleri hissediyorsunuz bebek cıkarılırken bile :) ekip mükemmeldi inşallah rabbim sizide böyle iyi insanlarla karsılastırır. Sorularınız varsa sorabilirsiniz canlar bizim tek sıkıntımız meme tutmakta cok zorlanıyor onu da aşarsak bizden iyisi yok
Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Ağrı çok oluyor mu? Sütüm sanki gelmeyecekmiş gibi geliyor azcik da olsa geliyor mu sezeryanda sonra? Görünce adapte olabildin mi bebeğe karşı? O yönden de korkularım var anne olmak o bebeğin annesi olmak uzak geliyor alışılıyor mu cnmTek tek cevap veremedim hepinize coook teşekkür ederiz iyi ki varsınızbebiş iyi cok şükür biraz hırıltısı olmuş birde tombişiz diye yanıma biraz geç geldi benim agrılarım var agrı kesiciyle idare ediyorum ama ameliyattan 3 4 saat sonra uyusturucu etkisi gecince kalkıp yürüdüm akşama kadarda yürümeyi hic ihmal etmedim cok zorlanılır diye düşünüyorum yürünmezse. Ameliyat anıda cok güzeldi bebeğimi duydum dokundum agladık birlikte :)) amliyat esnasında tüm cekiştirmeleri hissediyorsunuz bebek cıkarılırken bile :) ekip mükemmeldi inşallah rabbim sizide böyle iyi insanlarla karsılastırır. Sorularınız varsa sorabilirsiniz canlar bizim tek sıkıntımız meme tutmakta cok zorlanıyor onu da aşarsak bizden iyisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?