2018 mart-nisan anneleri

Ayy çok sevindim canım gözün aydın

Maşallah size ALLAH size bagislasin hayırlı olsun saglikli uzun ömürler versin inşallah darısı bize

Çok şükür canım benim rabbime hamd olsun allahım ömür boyu sağlıklı sıhatli huzrlu mutlu bir şekilde yaşamanızı nasip etsin inş Güzel kızı öp bizim için

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Kavuştun yavrucuğuna.darısı sağlıcakla bizlere inşallah

Benim az önce o hareketi yaptı bence rüya görüp sıçrıyorlar :) doğduklarında yaptıkları gibi

Canım maşallah bebişe Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş. Tez zamanda ayaklanırsın sen de umarım. Sağol duaların için. Sende tüm gün aklımızdaydın :)

Kızlar son ay karın aşağıya iner diyorlar benim bebiş cok yukarıda midemde resmen.kasıklarım bomboş inmedi ufaklık.sizde durum ne

Gözün aydın canım sen nasılsın peki çok ağrın yoktur umarım..ay ne güzel ya maşallah size

Tek tek cevap veremedim hepinize coook teşekkür ederiz iyi ki varsınız bebiş iyi cok şükür biraz hırıltısı olmuş birde tombişiz diye yanıma biraz geç geldi benim agrılarım var agrı kesiciyle idare ediyorum ama ameliyattan 3 4 saat sonra uyusturucu etkisi gecince kalkıp yürüdüm akşama kadarda yürümeyi hic ihmal etmedim cok zorlanılır diye düşünüyorum yürünmezse. Ameliyat anıda cok güzeldi bebeğimi duydum dokundum agladık birlikte :)) amliyat esnasında tüm cekiştirmeleri hissediyorsunuz bebek cıkarılırken bile :) ekip mükemmeldi inşallah rabbim sizide böyle iyi insanlarla karsılastırır. Sorularınız varsa sorabilirsiniz canlar bizim tek sıkıntımız meme tutmakta cok zorlanıyor onu da aşarsak bizden iyisi yok

Cnm bnmki de ani bi ses duyunca sıçrıyor resmen.
Masallah allah anali babali buyutsun ins atlatrsin agrilari da.

Canımmm hayırlı olsun sllah analı babalı büyütsün çok sevindim ya sen iyimisin

Benim az önce o hareketi yaptı bence rüya görüp sıçrıyorlar :) doğduklarında yaptıkları gibi
Hiç bilmiyorum canım neden oluyor sağlık ocağındaki kontorlümde dedim hemşireyede o dedi doktoruna sor diye hep unutuyorum ama sormayı bu sefer unutmayım bari sende gittinmi sağlık ocağına son kontorlümdü dün bebk doğup eve gelince sağlık ocağını araycaksın dedi topuk kanı için randevu vercem dedi ay ben tutamam o ağlar ben ağlarım boğzım iyi oldu diye seviniyordum bu seferde öksürük tuttu iymi

Canım iyi geçmesine ve ikinizinde iyi olmasına sevindim tontiş kız maşallah Memeyi emene kadar ver sen benim ablamın ikiside sezzeryandı sonrada çok iyi emdiler ilk günler olurmuş öyle sağlık ocağında son kontorlümdü dün hemşire memyi emmese bile sağıp ver diyor ama zorla emdir alışır ilk zmanlar sütün az olbilir ama sık sık emerse gelir dedi inş senin kızda emer bian önce ay ben uynık olup o halimi düşünemem sezeryan olursam genel anestezi istedim ben belki güzel bişey ama onların ne yaptıklarını bilp piskolojimi etkiler biliyom ben kendimi onun için hiç birine isteğim yok tümden uyuyup uynamk iydir benim ablamda senin gbi yaptı kaldır bacım beni dedi yürüyecem iyi geliyormuş o durumda kendini zorlamadn yürümek hep öyle koly atlattı ablam inş sende atlatırsın

Kg su gayet sağlıklı ilerliyor annesi :) benim de 36 da 3.kg ama 200 ya da 300 gr oynuyor her ultrasonda, doğum dada oynar.

Rabbim size hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin. :) darısı başımıza :)

Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Ağrı çok oluyor mu? Sütüm sanki gelmeyecekmiş gibi geliyor azcik da olsa geliyor mu sezeryanda sonra? Görünce adapte olabildin mi bebeğe karşı? O yönden de korkularım var anne olmak o bebeğin annesi olmak uzak geliyor alışılıyor mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…