2018 mart-nisan anneleri

Erkekler flörtte başka. Nişanda başka, evlilikte başka, hamilelikte bambaşkaymış ben bunu öğrendim. Uzmanlar eşlerinizi değiştirmdk için evlenmeyin diyor ya kendileri değişiyo biz uğraşmıyoruz keşke tanıdığımız gibi kalsalar. Millet kurbağa öper prens çıkar, biz prens öptük öküz çıktı

Çalışıyorum ise yetiscem diyorum tahlil öğleden sonra diyo.hala bekliyoruz. Çatı olmadi henüz ntsden bisey anlamadım dr bebeğin uyuyor galiba dedi beni saga yatirdi bastan sonra sola cevirdi.kipirdayinca bastım butona icerde halay mi çekmesi lazım bilemedim.bi 5-10dk sonra yine bakıcam tahliller noldu.tek basimayim kocam işte annem yorgunum dedi gelmedi ilcede oturuyorum.is yerimdekiler bekliyor. Kesmek icin maaşı hic bisey hak görmüyorlar.durumumu bildikleri halde.kafeteryada dinleniyorum

Of canım ya .. sıkma canını inşallah bebeğin hareket eder ..

Lady birrddd hayirli olsun guzel anne:) Rabbim bebisinizi size bagislasin darisi bizlere olsuun ne guzel dogumlar Basladi gerci biz sata gore sonlarda oluruz benim 12 temmuz ama bende artk sabirsizlaniyorum dua et bize

Benimki istikrarlı çıktı maşallah :) Hatta evre değiştikçe daha da iyi oldu :) çok şükür bin şükür. Rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

LadyBird59 cnm hayırlı uğurlu olsun ayy cok sevindim tontis kiz seni yerim maşallah bende bugün gittim 35+4 te sancim çıktı kizce 2.600 48 cm olmuş doktor balik hapi verdi doğuma kadar gelişimi artsin dedi bizden bu kadar

Canım benim sen çok güçlü bir kadınsın ne mutlu sana. Boşver sen nelerin üstesinden geldin boşver geç Kal işe, kesecek ise kessin maaşından. Ben kadar kafana takarsan tak değişmeyecek şeyler için biraz rahatla

Benim dr sancım çıktı, elle baktı rahim ağzı kısalmış baya. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 doz. Şimdi yatıyorum

Kızlar göbeğim sürekli kalp atışı gibi atıyor pıt pıt. Gözle görülür bir biçimde yukarı çıkıp aşağı iniyor. Böyle bir durum yaşayaniniz mı var mı

Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli

aç mı gitmiştin nst ye gerçi benim tok karnım aç olmuştu nst ye girene kadar ama şükür hareket etti paşam doktorda maşallah keyfi yerinde içerde demişti sende bir dahakine bebeşin sevdiği şeylerden yanına götür girmeden ye canm canını sıkma senden ve bebeğinden önemli birşey yok

Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
duşakabini bende cifle siliyorum blşk makine parlatıcısıda güzel yapıyormuş klorak markasının duşakabin temizliği için bir ürünü var çok etkili hemen temizleniyor ama kokusu çok keskin nefes alınmıyor

ve simdi de kontrolumu soyleyim:)ntsde sancimcikmadi alttan muayene etti cok az bi aci oldu o datuvaletim vardi gondermedi tuvalete:)bide icerde elini acti neyse cati muayenesindennkorkmayin hic bi sey olmuyo leke geldi eline 2cm acikligim varmis rahim agzim cok yumusamis her sey cok iyi dedi maşallah:)yarina falan dogurabilirmisim kizlarrr heycsn bastiiii bi gun icinde nisan gelicek dedi zaten su an geliyo pembe kan cogalirsa veya sancilar sklasrsa hemen hastaneye dedi,bu durumda kendini camdan da atsan seseryan yapmam.seni dediiii normal cok buyuk bi ihtimalle hayirlisi bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…