- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.181
Ayy canm çok sevindim maşallah herşey yolunda olmasına çok güzel bir doğum olur inşallah bende heyecanlandım bak çok az kaldı meleğine kavuşmaya ne güzel doktorunda seni cesaretlendirmiş güzel bir doğum olcak inşallahve simdi de kontrolumu soyleyim:)ntsde sancimcikmadi alttan muayene etti cok az bi aci oldu o datuvaletim vardi gondermedi tuvalete:)bide icerde elini acti neyse cati muayenesindennkorkmayin hic bi sey olmuyo leke geldi eline 2cm acikligim varmis rahim agzim cok yumusamis her sey cok iyi dedi maşallah:)yarina falan dogurabilirmisim kizlarrr heycsn bastiiii bi gun icinde nisan gelicek dedi zaten su an geliyo pembe kan cogalirsa veya sancilar sklasrsa hemen hastaneye dedi,bu durumda kendini camdan da atsan seseryan yapmam.seni dediiii normal cok buyuk bi ihtimalle hayirlisi bakalım:)
Canım o hıçkırıktır.bazen kısa sürer benim bazen 15-20 dk sürdüğü olur.Kızlar göbeğim sürekli kalp atışı gibi atıyor pıt pıt. Gözle görülür bir biçimde yukarı çıkıp aşağı iniyor. Böyle bir durum yaşayaniniz mı var mı
amin canım hepimizin oyle olur inşallahAyy canm çok sevindim maşallah herşey yolunda olmasına çok güzel bir doğum olur inşallah bende heyecanlandım bak çok az kaldı meleğine kavuşmaya ne güzel doktorunda seni cesaretlendirmiş güzel bir doğum olcak inşallah
Canım ben temizlikçi çağırdığımda arap sabunu istedi silmek için. Kreç için tam bir çözümüm yok.cifle biraz uğraş istiyor.Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
Hanile olmasan en güzeli kirec sokucuyu bi beze dokup silince piril piril oluyor ama sen deneme hamileyken cok kotu kokuyor.Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
Canım benim sen çok güçlü bir kadınsın ne mutlu sana. Boşver sen nelerin üstesinden geldin boşver geç Kal işe, kesecek ise kessin maaşından. Ben kadar kafana takarsan tak değişmeyecek şeyler için biraz rahatla
beni alintilayip alintilamadigim varsa kusuruma bakmayin kızlar telde zor oluyor benim.bebek 2300 olmuş.terden sürekli tuvalete gitmekten bi hal oldum.öğleye doğru yediğim ekmek arasi ve hurma ile ayakta kaldim.16.15 gibi işe yetistim.saat 14 15 gibi işim bitmesine rağmen.allaha şükür simdilik bir sey diyen olmadi.su araba sürmesini gelistirmem lazim zaten başımın çaresine bakıyorum.araba ile daha iyi olur.fakat korkularım cok sınavı geçecek kadar sürücülük öğrendim.iddali degilim.ilçemizde maşallah arabalık değil traktörlük.bebekle beraber hıçkırıyormuşuz.onu öğrendim.burda bazı arkadaslarin dedigi gibi baş aşağı duruyormuş.kasiklarimi gıdıklayan elleri kollarıymış.dr un kendisi demesine karşın çatı muayenesini 37 de yaparim. Dedi.her hafta nts ye gel dedi de özel jetimle havalanamiyorum kibebiş hıçkırıyordur canm benm hıçkırınca öyle oluyor
Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
Sürekli oluyor canım sürekli hıçkırıyor mu o zaman acababebiş hıçkırıyordur canm benm hıçkırınca öyle oluyor
Çoğu zaman oluyor canım bilemedim hıçkırık mı acabaCanım o hıçkırıktır.bazen kısa sürer benim bazen 15-20 dk sürdüğü olur.
Hıçkırık tutuyordur miniği bizimkini de çok hıçkırık tutuyor şu sıralar etkisi var mı yoksa psikolojik olarak mı bilmiyorum ben kalkıp biraz yürüyorum su içiyorum belki geçer diyeKızlar göbeğim sürekli kalp atışı gibi atıyor pıt pıt. Gözle görülür bir biçimde yukarı çıkıp aşağı iniyor. Böyle bir durum yaşayaniniz mı var mı
Canmmm gözün aydın allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin çok sevındım herseyın yolunda olmasınaMerhabalarrr teyzeler anca girebildik.. Bebeğimizi aldık kucagımıza 10:45 te spinal sezaryen doğumla çok şükür 38. Haftada 3900 gram saglıklı bir bebeğimiz oldu binlerce şükür darısı sizlere inşallah ameliyat esnasında hepimize dua ettim
Yas cnm cekiştirmeleri hossedıyosun ama agrı hısseymıyosun dimi ayyyy çok korkuyorum herşeyden su an inşallah bizde böyle memnun kalırız yaTek tek cevap veremedim hepinize coook teşekkür ederiz iyi ki varsınızbebiş iyi cok şükür biraz hırıltısı olmuş birde tombişiz diye yanıma biraz geç geldi benim agrılarım var agrı kesiciyle idare ediyorum ama ameliyattan 3 4 saat sonra uyusturucu etkisi gecince kalkıp yürüdüm akşama kadarda yürümeyi hic ihmal etmedim cok zorlanılır diye düşünüyorum yürünmezse. Ameliyat anıda cok güzeldi bebeğimi duydum dokundum agladık birlikte :)) amliyat esnasında tüm cekiştirmeleri hissediyorsunuz bebek cıkarılırken bile :) ekip mükemmeldi inşallah rabbim sizide böyle iyi insanlarla karsılastırır. Sorularınız varsa sorabilirsiniz canlar bizim tek sıkıntımız meme tutmakta cok zorlanıyor onu da aşarsak bizden iyisi yok
Gözün aydın cnm vallave simdi de kontrolumu soyleyim:)ntsde sancimcikmadi alttan muayene etti cok az bi aci oldu o datuvaletim vardi gondermedi tuvalete:)bide icerde elini acti neyse cati muayenesindennkorkmayin hic bi sey olmuyo leke geldi eline 2cm acikligim varmis rahim agzim cok yumusamis her sey cok iyi dedi maşallah:)yarina falan dogurabilirmisim kizlarrr heycsn bastiiii bi gun icinde nisan gelicek dedi zaten su an geliyo pembe kan cogalirsa veya sancilar sklasrsa hemen hastaneye dedi,bu durumda kendini camdan da atsan seseryan yapmam.seni dediiii normal cok buyuk bi ihtimalle hayirlisi bakalım:)
Doktor erken Doğum olabilir dedi bide plesantada kireçlenme başlamışCanım ben varım. Bazı haftalar 3 hafta bile dediler önde diye. Ama anne uzun baba uzun normal dediler. Umarım normaldir tabi haftalık değişiyor tabi önde olması. Inşallah sağlıklı olur bebislerimiz
Canım bende de oluyor su gibi ıslaklık bildiğin su yani doktora söyledim su öyle gelmez şar şar gelir o akıntıdır dedi..bebeğin suyu da normal deyince artık takmıyorum.Kızlar acil cevap nolur bugün iç çamaşırım ıslandı avuç ıcı kadar bi yer su gibi ıslandı hani normal herzamanki gbi bi akıntım olmadı suydu acaba suyum yavaş yavaş mı geliyo korkuyorum su an hastaneye gitmeye ya su deıide akıntıysa çatı ya bakacaklar boşu boşuna bi yandan da ıcım rahat deıl
Daha önce öyle birşey olmadı mı benimki Bayadır hickiriyor senin haftan ileri olduğu için farklı birşey mi bilemedim ben anlıyorum artık hickirdigini aynı yer pıt pıt baya uzun sürüyor icerde onu hayal ediyom ufacık yerde hık hık ne zor olmaliSürekli oluyor canım sürekli hıçkırıyor mu o zaman acaba
Cnm bnm de su gibi akintim oluyor ama avuc ici kadar biraz fazlaymis. Idrar olmasin. Bnde idrar kacirma da oluyor az azKızlar acil cevap nolur bugün iç çamaşırım ıslandı avuç ıcı kadar bi yer su gibi ıslandı hani normal herzamanki gbi bi akıntım olmadı suydu acaba suyum yavaş yavaş mı geliyo korkuyorum su an hastaneye gitmeye ya su deıide akıntıysa çatı ya bakacaklar boşu boşuna bi yandan da ıcım rahat deıl
Oyyy dur canım aman daha doğurma heyecenlandım bak şimdi tek tek başlıyor doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?