2018 mart-nisan anneleri

Ayy canm çok sevindim maşallah herşey yolunda olmasına çok güzel bir doğum olur inşallah bende heyecanlandım bak çok az kaldı meleğine kavuşmaya ne güzel doktorunda seni cesaretlendirmiş güzel bir doğum olcak inşallah

Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
Canım ben temizlikçi çağırdığımda arap sabunu istedi silmek için. Kreç için tam bir çözümüm yok.cifle biraz uğraş istiyor.

Kızlar koktukları silmek için ne kullanıyorsunuz bide duaşa kabin için öneriniz varmı krec kalıntılatı için artık ince ince ugrasılmaz kolay yöntemler etkili temizleyiciler gerekli
Hanile olmasan en güzeli kirec sokucuyu bi beze dokup silince piril piril oluyor ama sen deneme hamileyken cok kotu kokuyor.

bebiş hıçkırıyordur canm benm hıçkırınca öyle oluyor
beni alintilayip alintilamadigim varsa kusuruma bakmayin kızlar telde zor oluyor benim.bebek 2300 olmuş.terden sürekli tuvalete gitmekten bi hal oldum.öğleye doğru yediğim ekmek arasi ve hurma ile ayakta kaldim.16.15 gibi işe yetistim.saat 14 15 gibi işim bitmesine rağmen.allaha şükür simdilik bir sey diyen olmadi.su araba sürmesini gelistirmem lazim zaten başımın çaresine bakıyorum.araba ile daha iyi olur.fakat korkularım cok sınavı geçecek kadar sürücülük öğrendim.iddali degilim.ilçemizde maşallah arabalık değil traktörlük.bebekle beraber hıçkırıyormuşuz.onu öğrendim.burda bazı arkadaslarin dedigi gibi baş aşağı duruyormuş.kasiklarimi gıdıklayan elleri kollarıymış.dr un kendisi demesine karşın çatı muayenesini 37 de yaparim. Dedi.her hafta nts ye gel dedi de özel jetimle havalanamiyorum ki .zaten 2 hafta sonra izne ayrılacağım.hem çatıya baksin hem nts ye.daha da gidersen işteki patronlar çığrından cikabilir.kadindogum acile gitsem nts icin dedim.ilgilenmezler dedi dr.

Duşa kabin camına ben de çok takığım. Elinize bir poşet geçirin poşete veya cama cif sıkın ve elinizdeki poşetle silin, durulayın sonra kurulayın. Ben çok fark gordum eskiden çıkaramadığımız izleri bile çıkardım.. tavsiye ederim.

Kızlar göbeğim sürekli kalp atışı gibi atıyor pıt pıt. Gözle görülür bir biçimde yukarı çıkıp aşağı iniyor. Böyle bir durum yaşayaniniz mı var mı
Hıçkırık tutuyordur miniği bizimkini de çok hıçkırık tutuyor şu sıralar etkisi var mı yoksa psikolojik olarak mı bilmiyorum ben kalkıp biraz yürüyorum su içiyorum belki geçer diye

Canmmm gözün aydın allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin çok sevındım herseyın yolunda olmasına

Yas cnm cekiştirmeleri hossedıyosun ama agrı hısseymıyosun dimi ayyyy çok korkuyorum herşeyden su an inşallah bizde böyle memnun kalırız ya

Kızlar acil cevap nolur bugün iç çamaşırım ıslandı avuç ıcı kadar bi yer su gibi ıslandı hani normal herzamanki gbi bi akıntım olmadı suydu acaba suyum yavaş yavaş mı geliyo korkuyorum su an hastaneye gitmeye ya su deıide akıntıysa çatı ya bakacaklar boşu boşuna bi yandan da ıcım rahat deıl

Gözün aydın cnm valla

Canım ben varım. Bazı haftalar 3 hafta bile dediler önde diye. Ama anne uzun baba uzun normal dediler. Umarım normaldir tabi haftalık değişiyor tabi önde olması. Inşallah sağlıklı olur bebislerimiz
Doktor erken Doğum olabilir dedi bide plesantada kireçlenme başlamış

Canım bende de oluyor su gibi ıslaklık bildiğin su yani doktora söyledim su öyle gelmez şar şar gelir o akıntıdır dedi..bebeğin suyu da normal deyince artık takmıyorum.

Sürekli oluyor canım sürekli hıçkırıyor mu o zaman acaba
Daha önce öyle birşey olmadı mı benimki Bayadır hickiriyor senin haftan ileri olduğu için farklı birşey mi bilemedim ben anlıyorum artık hickirdigini aynı yer pıt pıt baya uzun sürüyor icerde onu hayal ediyom ufacık yerde hık hık ne zor olmali

Cnm bnm de su gibi akintim oluyor ama avuc ici kadar biraz fazlaymis. Idrar olmasin. Bnde idrar kacirma da oluyor az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…