- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.201
Bana da cuma günü gittiğimde suyu normal demişti bugünde böyle olunca korktum birde artık zamanı olduğu ıcınCanım bende de oluyor su gibi ıslaklık bildiğin su yani doktora söyledim su öyle gelmez şar şar gelir o akıntıdır dedi..bebeğin suyu da normal deyince artık takmıyorum.
Ben de kendi kendime idrarım mı acaba diye düşünüyorum..çünkü akıntı olsa tam su gibi olmaz. Senin de öyle olabilir belki canım.Bana da cuma günü gittiğimde suyu normal demişti bugünde böyle olunca korktum birde artık zamanı olduğu ıcın
Yok cnm idrar deil eminim.ay stresten midem bulandı valla :))cumakontrol gnüm o güne kadar dayansam bari zaten annemde gelmiş oluyoCnm bnm de su gibi akintim oluyor ama avuc ici kadar biraz fazlaymis. Idrar olmasin. Bnde idrar kacirma da oluyor az az
Valla cnm idrar osa hissetmez miyiz bilmiyorum ki cumaya kadar dayansam başka birşey istemem persembe annem geliyo :))cuma da kızımgelsin :)hareketleri de gayet iyiBen de kendi kendime idrarım mı acaba diye düşünüyorum..çünkü akıntı olsa tam su gibi olmaz. Senin de öyle olabilir belki canım.
Valla cnm idrar osa hissetmez miyiz bilmiyorum ki cumaya kadar dayansam başka birşey istemem persembe annem geliyo :))cuma da kızımgelsin :)
İnş annen gelene kadar bekler bebişin canımValla cnm idrar osa hissetmez miyiz bilmiyorum ki cumaya kadar dayansam başka birşey istemem persembe annem geliyo :))cuma da kızımgelsin :)hareketleri de gayet iyi
ayni sikinti bendede var korkuyorum acikcasi....Kızlar benim haftamda olup bebeğin hareketleri azalan var mı pazar da dün de nst ye girdim bu sebeple üstüste ama hareketler çok az çok korkuyorum böyle olunca. Her eve bir nst cihazı lazım valla offf
ayni sikinti bendede var korkuyorum acikcasi....
O nasi bisi oluyor kireçlenme plasentada neden olurmuş ki bana da dediler 36 den itibaren bekledik yani o dereceDoktor erken Doğum olabilir dedi bide plesantada kireçlenme başlamış
Yarin boyle olursa doktora giderim insallh olmazİnş annen gelene kadar bekler bebişin canımben de valla hala anlayamadım idrar mı akıntı mı :)) yapcak bişi yok artık her neyse bende bayadır oluyo demekki zararı yok..
Canım normal akıntıdır diye düşünüyorum su olsa az az bile gelse gün içinde sürekli ıslanırdı camasırın.inşallah annen gelinceye kadar bekler prensesYarin boyle olursa doktora giderim insallh olmaz
Sağol canım bende bu duygular yuzunden az kalsın depresyona giriyordum ama cok şükür atlattım bebeğini gör o yumoşluk o koku var ya seni senden alacak ilk gün ağrıların yuzunden tam adapte olamayabilirsin ama ikinci gün anneliğin tadına varıyorsun cok baglanacaksın canm. Sütümde sıkıntı yok cok şükür geldi hemen ama doyurmuyorGözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Ağrı çok oluyor mu? Sütüm sanki gelmeyecekmiş gibi geliyor azcik da olsa geliyor mu sezeryanda sonra? Görünce adapte olabildin mi bebeğe karşı? O yönden de korkularım var anne olmak o bebeğin annesi olmak uzak geliyor alışılıyor mu cnm
Canım benim bebiş yukarıda oldugu icin karnıma bastırdılar insin asagıya diye o zamanlar zorlanma hissettim birde bebeği çıkarırlarken biraz agrı oluyor zaten doktorun uyarıyor şuan cıkarıyoruz diye sen hissediyorsun cıkış anına kadar (karnında ki boşluk hissini vs) iki üç cekiştirmede cıktı bizimki karındanda bastırdılar ama sogukkanlı olmak cidden cok önemli benim tek sevmediğim iki üç kere nabzım yavasladı kalbimde agrı oldu sonuçta canlı canlı işlem yapılıyor tansiyonum fln düşmüş üç dört kere ilaç takviyesi yapılmış benim tek hissettiğim kalbimdeki agrıydı bir de ilaçların yan etkisinden mide bulantısı oldu. Bebek ilk on dakikada cıktı o cılız ağlama sesi inanılmaz hemen yanıma verdiler rabbim isteyen herkese nasip etsin cooook güzel cook.. Dikilme anı cok sıkıcıydı 35 40 dk sürdü sanırım ama bitmek bilmedi aklım kızımdaydı :) ekip cok önemli anestezi uzmanı cok iyiydi basımda muhabbet etti sürekli konustu durumumu sordu doktorum esprilerle kafamı dağıtmaya çalıştı sakin kaldım bende gercekten soğukkanlı olmak gerek bebeğe odaklanınca hic bir şey hissedilmiyor o an seninle uğrasıldığını unutman lazım.. aklına takılanı sor canm cekinme taze tazeyken yanıtlayayım :)Yas cnm cekiştirmeleri hossedıyosun ama agrı hısseymıyosun dimi ayyyy çok korkuyorum herşeyden su an inşallah bizde böyle memnun kalırız ya
Gözünüz aydın çok şükür sağ Salim kucağınıza almışsınız meleğinizi darısı bizlerin başına inşallahCanım benim bebiş yukarıda oldugu icin karnıma bastırdılar insin asagıya diye o zamanlar zorlanma hissettim birde bebeği çıkarırlarken biraz agrı oluyor zaten doktorun uyarıyor şuan cıkarıyoruz diye sen hissediyorsun cıkış anına kadar (karnında ki boşluk hissini vs) iki üç cekiştirmede cıktı bizimki karındanda bastırdılar ama sogukkanlı olmak cidden cok önemli benim tek sevmediğim iki üç kere nabzım yavasladı kalbimde agrı oldu sonuçta canlı canlı işlem yapılıyor tansiyonum fln düşmüş üç dört kere ilaç takviyesi yapılmış benim tek hissettiğim kalbimdeki agrıydı bir de ilaçların yan etkisinden mide bulantısı oldu. Bebek ilk on dakikada cıktı o cılız ağlama sesi inanılmaz hemen yanıma verdiler rabbim isteyen herkese nasip etsin cooook güzel cook.. Dikilme anı cok sıkıcıydı 35 40 dk sürdü sanırım ama bitmek bilmedi aklım kızımdaydı :) ekip cok önemli anestezi uzmanı cok iyiydi basımda muhabbet etti sürekli konustu durumumu sordu doktorum esprilerle kafamı dağıtmaya çalıştı sakin kaldım bende gercekten soğukkanlı olmak gerek bebeğe odaklanınca hic bir şey hissedilmiyor o an seninle uğrasıldığını unutman lazım.. aklına takılanı sor canm cekinme taze tazeyken yanıtlayayım :)
Ay ben de çok korkuyorum hissediyorsun deyince biraz tırstım :/ ama bebeğimizi görünce hepsini unuturuz..nabzım yavaşladı dedin ya canım o an nabzın hep kontrol mu ediliyor? Hiç dayanamazsak falan sanırım tamamen uyuturlar değil mi? Hayırlısıyla şunu biz de atlatırız inş..sen tadını çıkar artık tombik bebişinleeCanım benim bebiş yukarıda oldugu icin karnıma bastırdılar insin asagıya diye o zamanlar zorlanma hissettim birde bebeği çıkarırlarken biraz agrı oluyor zaten doktorun uyarıyor şuan cıkarıyoruz diye sen hissediyorsun cıkış anına kadar (karnında ki boşluk hissini vs) iki üç cekiştirmede cıktı bizimki karındanda bastırdılar ama sogukkanlı olmak cidden cok önemli benim tek sevmediğim iki üç kere nabzım yavasladı kalbimde agrı oldu sonuçta canlı canlı işlem yapılıyor tansiyonum fln düşmüş üç dört kere ilaç takviyesi yapılmış benim tek hissettiğim kalbimdeki agrıydı bir de ilaçların yan etkisinden mide bulantısı oldu. Bebek ilk on dakikada cıktı o cılız ağlama sesi inanılmaz hemen yanıma verdiler rabbim isteyen herkese nasip etsin cooook güzel cook.. Dikilme anı cok sıkıcıydı 35 40 dk sürdü sanırım ama bitmek bilmedi aklım kızımdaydı :) ekip cok önemli anestezi uzmanı cok iyiydi basımda muhabbet etti sürekli konustu durumumu sordu doktorum esprilerle kafamı dağıtmaya çalıştı sakin kaldım bende gercekten soğukkanlı olmak gerek bebeğe odaklanınca hic bir şey hissedilmiyor o an seninle uğrasıldığını unutman lazım.. aklına takılanı sor canm cekinme taze tazeyken yanıtlayayım :)
Sağol canm darısı size inşallah çok dua ettim inanın.. korseyi bugun sorcam canm ama nasıl kullanırım bilmiyorum karnıma pijama ceksem agrı yapıyor normal dogumda hemen takılırda dezaryende dikişleri zorlar gibi geldi banaLadyBird59 canım cok şükür kavuştun bebeğine darısı bizim başımıza inş. Korse işini ne yaptın owli aldınmı kullanılabiliyormuymuş bazı doktorlar tabsiye etmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?