2018 mart-nisan anneleri

Kızlar benim kasıklarım sızlıyor ya bacagıma vuruyor agrısı romatizma tarzı.adet sancısı nedir nasıldır bilmem ben bu acaba normal mi yoksa üşüttüm mü.

Canım benim yaa duların için cook tesekkürler iyi niyetli ladymiz

Dokunuşları cekiştirmeleri hissediyorsun canım acı yok sadece bebek cıkış anında az agrı oluyor o da agrı gibi bişi değil tuhaf bi his.. ama normal doğurmayayım sezaryen kolayı diye düşünmeyin kolay bir yanı gercekten yok ikisininde o yuzden her ikiside zorsa normali secin derim.. bir kolumda tansiyon aleti yaklasık beş dakikada bir tansiyonumu otomatik ölçtü damar yolu acıktı elimin üstünden sürekli serum ilaç takviyesi yapıldı göğsünden parmagından bir yerlere baglısın hep. Ben nabzımın düştüğünü çıktıgını sestende anlıyordum ama kendimde hissettim nefesim daraldı oksijen verdi uzman bir iki dakika bebeğin sesini duyunca her şey unutuluyor zaten bir an önce kavusmak istiyorsun :) dikiş anında da hic bişi hissetmedim tamamen uyusuktum sadece cok sıkıldım. Bir de ameliyat sonrası uyusukluk hissi cok berbat onun dısında her şey yolunda gitti cok şükür. Hemen ayaklanmak gerek ben ayakları hisseder hissetmez kalkıp yürüdüm azar azar

Huhuuu ladyciğim harikasın çok sevindim senin adına off ya biz de doğursak artık gelesi yok benimkinin

Canım çok şükür atlattın darısı bizlere olsun sağlık ocağındaki kontorlümde hemşire bana bu önmli bir bebek normal olmazsa riske atma dedi bilmiyorum baklım allhım hakkımzda en hayırlısını versin inş yarın kontorlüm var doktor ne diycek ters duruyorsa yine anlaşılmaz herhalde normal olup olmaycağı inş dualrımzla hepimz bi avazda kurtulurz allhın iznyle

Sağ ol canım bilgiler için benim de normal olmicak o yüzden bol bol bilgi öğrenmeye çalışıyorum..inş ağrıların tam hafifler bir haftaya baya iyi oluyormuşsun . Benim doğum 7 nisanda olcak inş daha var..size bebişinle keyifli zamanlar diliyorum

Zaten ilk 3-4 gün çok az bilye kadar diyorlar beslense yetiyor. Çoğalır o sen bi toparlan da canım. Bugün çıkıyorsun değil mi?

Canım göbeğin ne durumda o kadar genişlemiş gergin göbek bebek çıkınca nasi oluyor gidiyor mu çatlak oluyor mu veya ne bileyim garip görünüyor mu

O nasi bisi oluyor kireçlenme plasentada neden olurmuş ki bana da dediler 36 den itibaren bekledik yani o derece
kireçlenme ilk defa duydum.
geçmiş olsun inşallah çabuk düzelirsin. ne kadar zaman sonra bir şeyler yemene içmene izin verdiler?süt durumun nasıl oldu canım?benim baş aşağı duruyormuş dün gittiğimde kasıklarımı gıdıklayan elleri kolları oluyor. inşallah hep öyle kalırda normal doğar.

plesantada kireclenme yaslanma demeldemek diye biliyorum eskiyomus ve artik bebek ondan beslenemez hale geliyormus tehlkeli bi durum oluyomus

Kizlar acaba coraspini kacinci haftada birakmak gerekiyo benm ilk gebeligim kimyasal olduğu icin kullanmistm bi doktorum birak dedi ama emin degilim

plesantada kireclenme yaslanma demeldemek diye biliyorum eskiyomus ve artik bebek ondan beslenemez hale geliyormus tehlkeli bi durum oluyomus
tövbe tövbe daha biz kaç defa kullanabiliriz ki artık 6-10 kez doğuran bile kalmadı.ama sürekli düşükleri olanlar için bişey diyemem.

Egemcim doktor banada birak dedi ama hep bi tedirginlk bugun 36. Haftaya girdim ilacta bitti artk kullanmiyim diyorum bebegime bisey olmasin da:) bu arada sen neden kullanmistin

Egemcim doktor banada birak dedi ama hep bi tedirginlk bugun 36. Haftaya girdim ilacta bitti artk kullanmiyim diyorum bebegime bisey olmasin da:) bu arada sen neden kullanmistin
Bana 34te biraktrdi. Bende sonradan ohgrendim belli bi haftadan sonr a kullanmaya devam edince bebegin kalbine zara veriyormus

tövbe tövbe daha biz kaç defa kullanabiliriz ki artık 6-10 kez doğuran bile kalmadı.ama sürekli düşükleri olanlar için bişey diyemem.
Sigara nin plasentayi yaşlandırdigini duymuştum . Arkadaşım sigara iciyordu hamileliğinde. Başka ne etken bilmiyorum. .arkadaşın sorunu nedir anlayamadm

Tubacim oda bende sıksık oluyor rahim kendini doguma hazirliyor.. leydicim cok sukur kurtuldun:)
Canım ben endişelenmeye başladım saatlerdir suzlıyor kasıklarım bebek hareket ediyor cok sükür ama üşüttümmü naptım anlamadım reamen sızlıyor bacagıma vuruyor sızısı inşallah normaldir

Usutmus olabilirsin eger agrilar ritmikse mutlaka hastaneye git canim yalancı dogum sancisi cok uzun surmuyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…