2018 mart-nisan anneleri

Usutmus olabilirsin eger agrilar ritmikse mutlaka hastaneye git canim yalancı dogum sancisi cok uzun surmuyor cunku
Canım sabah 8de kahvaltı yaptım yattım uyudum diyinceye kadar 10 oldu ara ara vardı sızlama sonra yarım saatte bir sancıyla uyandım suan halen sızlıyor uzunda sürüyor sonra bi geciyor yine başlıyor.

Egemcim doktor banada birak dedi ama hep bi tedirginlk bugun 36. Haftaya girdim ilacta bitti artk kullanmiyim diyorum bebegime bisey olmasin da:) bu arada sen neden kullanmistin
Sağ tarafta hafif çeltik vardı. Ama doktorun bırak dediyse bırakmalısın. Kan sulandırıyor sonuçta, Doğum sırasında fazla kan kaybı olabilir. Kafana göre iş yapma derim canım.

Kizlar lutfennnnn normal dogum yapanlar sanciyi bilenler cevap verse. Sabahtan beri adet agrisi gibi kasiklarima aniden dort bes defa giriyor kipirdayamiyorum. Sonra geçiyor. Bi sabah oldu bi de şimdi. Sizce normal mi. Yoksa doğumla alakali mi

-kızlar 34. haftada baş aşağı duran bebek tam tersi döner mi?
-artık hapşururken altıma kaçırıyorum ayaktaysam
-gece artık nefes darlığı daha fazla olmaya başladı.
-hurma yiyorum. ayakta durabilmek için ama doğumu tetikler mi hemen?

Canım doğum yapmadım ama tek taraflı ağrı önemli değil diyor dr um çift taraflı ve düzenliyse ağrıların mutlaka hastaneye git bakılsınn..

Hurma ikiden çok yeme bence. 34 te geri dönebilir evet yatarken yastık koy bacak arana ki sıkışıp geri dönmek istemesin. Benim 36 da doğum pozisyonuna dönmüştü çünkü o haftalarda yerleri bol oluyor. Nefes tıkanmasına gelince malesef giderek daha zorlaşcak akşam geç yemek yeme mümkünse akşam yarım saat açık havada yürüyüş yap bunlar iyi gelir

Canım kesin olmamakla beraber genelde dönmez doğum pozisyonunu almışsa heleki kanala yerleimişse zor hem dönmesin zaten annesi.hurma yemeye 37 olunca başlıycam ben uzun yürüyüşler merdiven inme cıkma korumasız ilişki tüm bunlar normal doğumu tetikliyormus 37den sonra başla sende istersen ben suan paso yatoyorum ankaraya gidiyimde bi yolda falan niyeti bozmasın benim kız

Kızlar kasık agrım vardı sabahtan beri ara ara belime vuruyordu duşa girdim şimdi baya iyi geldi bide tertemiz oldum doğum falan olacak olursa hazırlıklıyım bedenen ama ruhen

Benimde sancilarim var sanirim artk doguma yaklasiyoruz ama bu sancilar normalmis artarak ritmik sekilde ilerlerse su gelirse kanama olursa hastaneye gitmek lazimms acele etmeyelim yani bende 36ym suan 37. Girince yuruyusler hurma korunmasz cinsel iliski dogumu tetikleyen seyleri yapicam cunku cok fazla beklemek istemiyorum benimde hazirliklar baya azaldi bakalim

Canım döner benim bebiş 32.haftada doğum pozisyonundaydı şuan tam tersi vaziyette sol kaburgamdaymış kafası..doktor sezeryan olacağını fark etmiş galiba dedi :)

Canım döner benim bebiş 32.haftada doğum pozisyonundaydı şuan tam tersi vaziyette sol kaburgamdaymış kafası..doktor sezeryan olacağını fark etmiş galiba dedi :)
inşallah benimki de normal istediğimi hissetmiştir de dönmez yerinde durur yastık koymak faydalı olacaksa dönmeyecekse hep yastık koyayım bacak arama.

Peki hmn sutun geldi mi cnm mama falan verildi mi sezeryanda sut gec gelebilir diyolar bide sey bi arkadas sezeryandan sonra ebeler gidip vajinadan icindeki kani vs.bosaltmislar oyle dedi boyle bisey yaptilar mi sana

Canım normal akıntıdır diye düşünüyorum su olsa az az bile gelse gün içinde sürekli ıslanırdı camasırın.inşallah annen gelinceye kadar bekler prenses
Bilmiyom ki cnm ilk defa insanyasayinca herseyi acaba mi diyorum gun icinde bi kac defa olmustu buhun bi defa oldu gitmedim doktora bebegimde hareketli sancim da yok cumaya kontrole hiderim yarında hisey olmazsa

Canim burda nerdeyse herkesin gebeliği ilk . Geçen ay doğum yapan sayfalara sor istersen

Kızlar benim haftamda olup bebeğin hareketleri azalan var mı pazar da dün de nst ye girdim bu sebeple üstüste ama hareketler çok az çok korkuyorum böyle olunca. Her eve bir nst cihazı lazım valla offf
Cnm 7 den azsa hareket git doktora bn de 39 dayim ama kizim hareketli simdilik hle gece olunca dehset oynuyo gun icinde gceki kadar hareketli olmuyo tabi bide kaburgalarimin altina giriyo oluyo m oturamiyorum bile

Gece benim de Karnım çok ağrıdı 37+4 deyim. Bugunden beri bulanti var kendimi de iyi hissetmiyorum bi tuhaflık var içimde. Yarın ağda ya gidim bari 39 beklemim hiç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…