- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.241
Canım sabah 8de kahvaltı yaptım yattım uyudum diyinceye kadar 10 oldu ara ara vardı sızlama sonra yarım saatte bir sancıyla uyandım suan halen sızlıyor uzunda sürüyor sonra bi geciyor yine başlıyor.Usutmus olabilirsin eger agrilar ritmikse mutlaka hastaneye git canim yalancı dogum sancisi cok uzun surmuyor cunku
Sağ tarafta hafif çeltik vardı. Ama doktorun bırak dediyse bırakmalısın. Kan sulandırıyor sonuçta, Doğum sırasında fazla kan kaybı olabilir. Kafana göre iş yapma derim canım.Egemcim doktor banada birak dedi ama hep bi tedirginlk bugun 36. Haftaya girdim ilacta bitti artk kullanmiyim diyorum bebegime bisey olmasin da:) bu arada sen neden kullanmistin
Kizlar lutfennnnn normal dogum yapanlar sanciyi bilenler cevap verse. Sabahtan beri adet agrisi gibi kasiklarima aniden dort bes defa giriyor kipirdayamiyorum. Sonra geçiyor. Bi sabah oldu bi de şimdi. Sizce normal mi. Yoksa doğumla alakali mi
-kızlar 34. haftada baş aşağı duran bebek tam tersi döner mi?
-artık hapşururken altıma kaçırıyorum ayaktaysam
-gece artık nefes darlığı daha fazla olmaya başladı.
-hurma yiyorum. ayakta durabilmek için ama doğumu tetikler mi hemen?
Canım kesin olmamakla beraber genelde dönmez doğum pozisyonunu almışsa heleki kanala yerleimişse zor hem dönmesin zaten annesi.hurma yemeye 37 olunca başlıycam ben uzun yürüyüşler merdiven inme cıkma korumasız ilişki tüm bunlar normal doğumu tetikliyormus 37den sonra başla sende istersen ben suan paso yatoyorum ankaraya gidiyimde bi yolda falan niyeti bozmasın benim kız-kızlar 34. haftada baş aşağı duran bebek tam tersi döner mi?
Canım döner benim bebiş 32.haftada doğum pozisyonundaydı şuan tam tersi vaziyette sol kaburgamdaymış kafası..doktor sezeryan olacağını fark etmiş galiba dedi :)-kızlar 34. haftada baş aşağı duran bebek tam tersi döner mi?
inşallah benimki de normal istediğimi hissetmiştir de dönmez yerinde durur yastık koymak faydalı olacaksa dönmeyecekse hep yastık koyayım bacak arama.Canım döner benim bebiş 32.haftada doğum pozisyonundaydı şuan tam tersi vaziyette sol kaburgamdaymış kafası..doktor sezeryan olacağını fark etmiş galiba dedi :)
Peki hmn sutun geldi mi cnm mama falan verildi mi sezeryanda sut gec gelebilir diyolar bide sey bi arkadas sezeryandan sonra ebeler gidip vajinadan icindeki kani vs.bosaltmislar oyle dedi boyle bisey yaptilar mi sanaCanım benim bebiş yukarıda oldugu icin karnıma bastırdılar insin asagıya diye o zamanlar zorlanma hissettim birde bebeği çıkarırlarken biraz agrı oluyor zaten doktorun uyarıyor şuan cıkarıyoruz diye sen hissediyorsun cıkış anına kadar (karnında ki boşluk hissini vs) iki üç cekiştirmede cıktı bizimki karındanda bastırdılar ama sogukkanlı olmak cidden cok önemli benim tek sevmediğim iki üç kere nabzım yavasladı kalbimde agrı oldu sonuçta canlı canlı işlem yapılıyor tansiyonum fln düşmüş üç dört kere ilaç takviyesi yapılmış benim tek hissettiğim kalbimdeki agrıydı bir de ilaçların yan etkisinden mide bulantısı oldu. Bebek ilk on dakikada cıktı o cılız ağlama sesi inanılmaz hemen yanıma verdiler rabbim isteyen herkese nasip etsin cooook güzel cook.. Dikilme anı cok sıkıcıydı 35 40 dk sürdü sanırım ama bitmek bilmedi aklım kızımdaydı :) ekip cok önemli anestezi uzmanı cok iyiydi basımda muhabbet etti sürekli konustu durumumu sordu doktorum esprilerle kafamı dağıtmaya çalıştı sakin kaldım bende gercekten soğukkanlı olmak gerek bebeğe odaklanınca hic bir şey hissedilmiyor o an seninle uğrasıldığını unutman lazım.. aklına takılanı sor canm cekinme taze tazeyken yanıtlayayım :)
Bilmiyom ki cnm ilk defa insanyasayinca herseyi acaba mi diyorum gun icinde bi kac defa olmustu buhun bi defa oldu gitmedim doktora bebegimde hareketli sancim da yok cumaya kontrole hiderim yarında hisey olmazsaCanım normal akıntıdır diye düşünüyorum su olsa az az bile gelse gün içinde sürekli ıslanırdı camasırın.inşallah annen gelinceye kadar bekler prenses
Canim burda nerdeyse herkesin gebeliği ilk . Geçen ay doğum yapan sayfalara sor istersenKizlar lutfennnnn normal dogum yapanlar sanciyi bilenler cevap verse. Sabahtan beri adet agrisi gibi kasiklarima aniden dort bes defa giriyor kipirdayamiyorum. Sonra geçiyor. Bi sabah oldu bi de şimdi. Sizce normal mi. Yoksa doğumla alakali mi
Cnm 7 den azsa hareket git doktora bn de 39 dayim ama kizim hareketli simdilik hle gece olunca dehset oynuyo gun icinde gceki kadar hareketli olmuyo tabi bide kaburgalarimin altina giriyo oluyo m oturamiyorum bileKızlar benim haftamda olup bebeğin hareketleri azalan var mı pazar da dün de nst ye girdim bu sebeple üstüste ama hareketler çok az çok korkuyorum böyle olunca. Her eve bir nst cihazı lazım valla offf
Akinti mi acaba cnmKızlar gezerken su geldi sndım ıslandım baya tırstım ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?