- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.261
Benimde bu hafta karın ağrısı mide bulantısı gibi oldu hep sanki ishal olcak gibi bir ağrı gibi gece zaten bacak ağrısından uyuyamıyorum çok zorluyor artık hep yatasım var hala çalışıyorum cuma doktora söyleyeceğim çalışamaz raporu alacağımGece benim de Karnım çok ağrıdı 37+4 deyim. Bugunden beri bulanti var kendimi de iyi hissetmiyorum bi tuhaflık var içimde. Yarın ağda ya gidim bari 39 beklemim hiç .
benim 18 günüm var.izne çıkmamaBenimde bu hafta karın ağrısı mide bulantısı gibi oldu hep sanki ishal olcak gibi bir ağrı gibi gece zaten bacak ağrısından uyuyamıyorum çok zorluyor artık hep yatasım var hala çalışıyorum cuma doktora söyleyeceğim çalışamaz raporu alacağım
benimde normalde haftaya perşembe ama artık dayanamıyorum gece bacak ağrımdan uyuyamadığım için gündüz çok fena oluyorum bebek için sabredeyim daha çok vakit geçireyim dedim ama dayanamıcambenim 18 günüm var.izne çıkmama
ben geçen seferden kullandırmadıkları 3 gün iznimi alacağım bu analık raporunda yazıyordur seninde izne başlama tarihinden itibaren sgk otomatik analık iznini başlatıyor değil mi?benim başlama tarihi 9 nisan.benimde normalde haftaya perşembe ama artık dayanamıyorum gece bacak ağrımdan uyuyamadığım için gündüz çok fena oluyorum bebek için sabredeyim daha çok vakit geçireyim dedim ama dayanamıcam
ilk gebeliğiniz mi?benimde normalde haftaya perşembe ama artık dayanamıyorum gece bacak ağrımdan uyuyamadığım için gündüz çok fena oluyorum bebek için sabredeyim daha çok vakit geçireyim dedim ama dayanamıcam
evet sgk otomatik olarak tarih veriyormuş haftanı yazınca benim 29 mart yazıyordu çalışamaz tarihi cuma gidince bozdurcam 23 mart olcak artıkben geçen seferden kullandırmadıkları 3 gün iznimi alacağım bu analık raporunda yazıyordur seninde izne başlama tarihinden itibaren sgk otomatik analık iznini başlatıyor değil mi?benim başlama tarihi 9 nisan.
şimdi biz böyle ayrılınca.bu geçen süreyi borçlanıcaz başka çocuk yapmazsak bu çocuk için para ödeyecektik sanki.emeklilik açısından araştırınca öyle çıkmıştı.inşallah bebişlerimizi sağ sağlim dünyaya getiririz.benimde bacağıma vuruyor bi tarafa dönüpte yatsam ağrı.nerdeyse oturupda uyucam.evet sgk otomatik olarak tarih veriyormuş haftanı yazınca benim 29 mart yazıyordu çalışamaz tarihi cuma gidince bozdurcam 23 mart olcak artık
hadi hayırlısı canm iyi yapmışsın gitmekle bizide haberdar etDoktoru aradim cagrdi simdi nst.deyim bakalım ne cikacak
o konuyu hiç bilmiyorum canm emeklilik hayali bile kuramadığım için şu an ben devletteyim birde nasıl oluyor bilmiyorumşimdi biz böyle ayrılınca.bu geçen süreyi borçlanıcaz başka çocuk yapmazsak bu çocuk için para ödeyecektik sanki.emeklilik açısından araştırınca öyle çıkmıştı.inşallah bebişlerimizi sağ sağlim dünyaya getiririz.benimde bacağıma vuruyor bi tarafa dönüpte yatsam ağrı.nerdeyse oturupda uyucam.
eğimli şekilde yatmak lazımda çocuk bi pozisyon almayınca bizde bi yerleşip yatamıyoruz.benim evde büyük yastığım var. oturma gurubunun onu sırtıma koyup dinleniyorum. ama yaylı yatakda olmuyor sanki sert sünger kanepede daha rahatım ilginç.o konuyu hiç bilmiyorum canm emeklilik hayali bile kuramadığım için şu an ben devletteyim birde nasıl oluyor bilmiyorum
inşallah sağsalim gelsinlerde bizde sağlıklı olalım da miniklerimize bakalım
benim geceler artık işkence aynı sola yatsam sol bacak ağrıyor sanki günlerdir sol tarafa yatıyor gibi sağa dönüyorum sol geçmeden sağ ağrımaya başlıyor oturur vaziyettte uyumayıda denedim ozamanda kalça ağrıyor boyun falan napcağımı bilmiyorum
aynen bende koltukta daha rahat uyuyorum yatak ağrı yapıyor gece kalkıp salona gidiyorum bazen şükür az kaldıeğimli şekilde yatmak lazımda çocuk bi pozisyon almayınca bizde bi yerleşip yatamıyoruz.benim evde büyük yastığım var. oturma gurubunun onu sırtıma koyup dinleniyorum. ama yaylı yatakda olmuyor sanki sert sünger kanepede daha rahatım ilginç.
bende bazen dediğim yastığı karnıma koyup nasıl yeni doğan bebeği yüz üstü yatırsan bacaklarını büzerek yatar ya öyle yatıyorum. divanda. emekler gibi karnımda yastık olduğu için çocuk sıkışmıyor fazla.----->aynen bende koltukta daha rahat uyuyorum yatak ağrı yapıyor gece kalkıp salona gidiyorum bazen şükür az kaldı
Aynen oyleyim bende cuma benimde kontrolum var bakalım nediyecek . Normal diyecek kesinBenimde bu hafta karın ağrısı mide bulantısı gibi oldu hep sanki ishal olcak gibi bir ağrı gibi gece zaten bacak ağrısından uyuyamıyorum çok zorluyor artık hep yatasım var hala çalışıyorum cuma doktora söyleyeceğim çalışamaz raporu alacağım
Geldi canım cok şükür korkmayın geliyor hemen ama hemen emziremedim bebegi gec getirdiler baya o sırada mama vermişler dünde biraz vermk zorunda kaldılar kan şekeri düştü diye. Banada vajinal muayene yapacaklarını söylediler kan durumuna bakacaktı hemşire ben uyurken gelmiş annem uyandırmasına izin vermemiş hiç uyumuyorum diye sonrada ne ben tekrar sordum ne de onlar söyledi kaldı öyle iki gün sonra muayenemiz var doktorumuz bakar herhaldePeki hmn sutun geldi mi cnm mama falan verildi mi sezeryanda sut gec gelebilir diyolar bide sey bi arkadas sezeryandan sonra ebeler gidip vajinadan icindeki kani vs.bosaltmislar oyle dedi boyle bisey yaptilar mi sana
Hıçkırığıni anlıyorum canım bu farklı bir şey gibi geldi. Cuma kontrolüm var doktoruma bir sorayımDaha önce öyle birşey olmadı mı benimki Bayadır hickiriyor senin haftan ileri olduğu için farklı birşey mi bilemedim ben anlıyorum artık hickirdigini aynı yer pıt pıt baya uzun sürüyor icerde onu hayal ediyom ufacık yerde hık hık ne zor olmali
Hıçkırık tutuyordur miniği bizimkini de çok hıçkırık tutuyor şu sıralar etkisi var mı yoksa psikolojik olarak mı bilmiyorum ben kalkıp biraz yürüyorum su içiyorum belki geçer diye
Naptin canım merak ettimDoktoru aradim cagrdi simdi nst.deyim bakalım ne cikacak
Daha erken canım hurmayı bence 37 den önce yeme-kızlar 34. haftada baş aşağı duran bebek tam tersi döner mi?
-artık hapşururken altıma kaçırıyorum ayaktaysam
-gece artık nefes darlığı daha fazla olmaya başladı.
-hurma yiyorum. ayakta durabilmek için ama doğumu tetikler mi hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?