- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.281
Hergün magnezyum içiyor msn cnm bacak ağrısı ondan oluyorBenimde bu hafta karın ağrısı mide bulantısı gibi oldu hep sanki ishal olcak gibi bir ağrı gibi gece zaten bacak ağrısından uyuyamıyorum çok zorluyor artık hep yatasım var hala çalışıyorum cuma doktora söyleyeceğim çalışamaz raporu alacağım
Benim mide yanmam reflum var hamilelikten beri o yüzden genelde oturarak uyuyorum normal yattığımda ki 3 yastıkla yatıyorum ellerim ve ayak parmaklarimda kemiklerim ağrıyor ve şişiyor geceşimdi biz böyle ayrılınca.bu geçen süreyi borçlanıcaz başka çocuk yapmazsak bu çocuk için para ödeyecektik sanki.emeklilik açısından araştırınca öyle çıkmıştı.inşallah bebişlerimizi sağ sağlim dünyaya getiririz.benimde bacağıma vuruyor bi tarafa dönüpte yatsam ağrı.nerdeyse oturupda uyucam.
Canim korkma küçük değil artık 36. Haftada doğuran çok kişi var ve kuvezde bile kalmıyor bebekler. Ama sen kendi doktoruna git akciğer iğnesi yapılmasına gerek var mı onu sor. Hiç telaşlanma 36dan itibaren gayet sağlıklı oluyor bebekler. Acilman konusunda duyduğum dinlen bol bol oteleyebilirsin diye biliyorum en azından 1 hafta ama sıkıntı etme kendineKızlar bir cm açılma normal mi? Az önce suyum geldi biraz bir iki avuç acile gittim ebe muayene etti bir cm açılma var dedi ve bu bebek 7 nisanı beklemez doktoruna yakın bi yere git tetikte bekle dedi..çok korktum bebeğim daha küçük
canım benimde iki cm acilmam.varmis dun gittim muayeneye doktor max.on günü var dedi zaten benimkinin miadi da oyle doluyor sen bi kendi doktoruna git sadece acilma hemen dogumu etkilemiyor diger topijkerde iki uc cm acilmayla on gun bekleyenler vardi sen dinlen cok is yapma bi hafta daha dursa kar bebek icinKızlar bir cm açılma normal mi? Az önce suyum geldi biraz bir iki avuç acile gittim ebe muayene etti bir cm açılma var dedi ve bu bebek 7 nisanı beklemez doktoruna yakın bi yere git tetikte bekle dedi..çok korktum bebeğim daha küçük
bizimkiler aceleci mi cikti ne ama neyseki nerdeyse hepimiz 35 36yi bitirdik dua edelim bolca hayirlisiyla gelsinlerKizlar benim bugun 3 4 dk.da bir gecmeyen adet ağrısı gibi agrım vardi. Doktor gel dedi gittim. Nst.de belirgin sanci cikmayinca doktor dikisleri alalim dedi.(benim rahim ağzında dikiş var.serklaj) Korktum zaten sezeryanda alcaksiniz dedim. Bu agrilar riskli haberimiz olmadan aniden dikis yirtilmaya sebep olabilir bi anda ani kanama yapabilir dedi. Cok itiraz etmedim dikişlerimi aldi. Zorlandimnyseki gecti. Bebegin 10gunu beklemez dedi. Hayrlisi
Canim sen yat uzan dinlen bol bol hiç yorma kendini .Kızlar bir cm açılma normal mi? Az önce suyum geldi biraz bir iki avuç acile gittim ebe muayene etti bir cm açılma var dedi ve bu bebek 7 nisanı beklemez doktoruna yakın bi yere git tetikte bekle dedi..çok korktum bebeğim daha küçük
Bende iyi değilim yani kaç haftaliksin canım sen ? Ben 37+4 gece Karnım ağrıdı bugün den beri bulantim var . Herkes de bugun yarın doğum olur diyor . Randevum cuma . Bari bu haftayı atlatsaydim ne diyim sem kaç haftaliksinKızlar iyice gerildim artık beklemekten. İnsan başına ne geleceğini ne zaman ne yapması gerektiğini bilmiyor. Gece mi gündüz mü gelecek derken geriliyorum. Sizin ruh halleri nasıl.
Bende iyi değilim yani kaç haftaliksin canım sen ? Ben 37+4 gece Karnım ağrıdı bugün den beri bulantim var . Herkes de bugun yarın doğum olur diyor . Randevum cuma . Bari bu haftayı atlatsaydim ne diyim sem kaç haftaliksin
Senin geç değil ama haftan üzülme.. inş bir hafta daha bekler tabi daha iyi olur kendini yorma beklesin istiyorsanBende iyi değilim yani kaç haftaliksin canım sen ? Ben 37+4 gece Karnım ağrıdı bugün den beri bulantim var . Herkes de bugun yarın doğum olur diyor . Randevum cuma . Bari bu haftayı atlatsaydim ne diyim sem kaç haftaliksin
Cnm bnde simdi kontrolden geliyorum. Benimde 1 cm aciklik varmış. Doktor on gunu asla beklemez bu dedi.Kızlar bir cm açılma normal mi? Az önce suyum geldi biraz bir iki avuç acile gittim ebe muayene etti bir cm açılma var dedi ve bu bebek 7 nisanı beklemez doktoruna yakın bi yere git tetikte bekle dedi..çok korktum bebeğim daha küçük
Aynen cnm valla bugun herkeste biaey cikmsbizimkiler aceleci mi cikti ne ama neyseki nerdeyse hepimiz 35 36yi bitirdik dua edelim bolca hayirlisiyla gelsinler
Belirtilerimiz aynı bende su gelmedi . Canım galiba dogumumuz olacak bu hafta , benimde cuma kontrolüm. Bakalım Dr yarın sana ne söyleyecekBen 38+1 ishalim var kusmaya yakın bulantım oldu bir ara. Kasılmalar daha sık sanki. Gündüz de yürüyünce (sanırım akıntıydı) su sandım bir şeyler geldi. Açıkcası gerildim. Zaten yatıp uyunmuyor vücutla kendimi uykuya vereyim desem. Kafam çok karışık sabah kontrole giderim ama inş gece belirtilerim artmaz da sabahı ederim
Cnm hala hastanede misin?prki hangi mamayı verdiler hastaneden mi verdiler siz mi aldınız?kesin sendende boşaltırlar o zaman denek oluyormus öyle.sımdı nasıl mis gibi kokuyordur bebeğin allahm sana bagıslasınGeldi canım cok şükür korkmayın geliyor hemen ama hemen emziremedim bebegi gec getirdiler baya o sırada mama vermişler dünde biraz vermk zorunda kaldılar kan şekeri düştü diye. Banada vajinal muayene yapacaklarını söylediler kan durumuna bakacaktı hemşire ben uyurken gelmiş annem uyandırmasına izin vermemiş hiç uyumuyorum diye sonrada ne ben tekrar sordum ne de onlar söyledi kaldı öyle iki gün sonra muayenemiz var doktorumuz bakar herhalde
Evet geç değil çok şükür ama 38 doldursa sanki daha iyi olur . Bi kaç eksigim var . Yani bu hafta sonu doğum olmasın yaSenin geç değil ama haftan üzülme.. inş bir hafta daha bekler tabi daha iyi olur kendini yorma beklesin istiyorsan
Hafi bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz bnm agrılarım hafıf hafıf var karnımdn ziyade vajina bölgesinde bacak aramda agrı vr.yarın allahn ıznıylr annemler gelecek Cuma’da kontrolm varKaç gundur yazamadım kızlar içimizde doguma giden varmi umarim hepiniz iyisinizdir,Bende dun sabah kasigima igne batmasi gibi bir aciyla uyandim,ve kasiğımda hafif agrim vardi anneme kalsa hemen hastaneye gidiyordukda kardesimi aradim normal bu haftalarda eger gecmezse gideriz dedi sukur gecti iyiyiź simdi.yarin astim doktoruma gidicem hem kontrolum olucak hemde dogumda neler yapilmasi gerektigini anestezi alirsam neler yapilicak doktoruma yazi gondericek cumada Allah nasip ederse kendi doktoruma gidicem 35.haftaya giriyoruz bakalim neler soyluycek doguma az kaldi,Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
Valla doğurcax kızlar galiba artık son bi ka gün en fazlaBelirtilerimiz aynı bende su gelmedi . Canım galiba dogumumuz olacak bu hafta , benimde cuma kontrolüm. Bakalım Dr yarın sana ne söyleyecek
Sıkma sen de kendini ,Allaha şükürler olsun bugünlere kadar geldik . Erken doğum tehlikesi vs bi çok şey atlatik. Allah bundan sonra da bize hayırlı olanı verecek inşallah. Daha yeni bi arkadaşım yeni doğum yaptı. 1.5 kg doğdu bebek . Ben çok üzüldüm onlar anne baba herseye rağmen mutluydu. Bebeklerine kavustular. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallahBen 38+1 ishalim var kusmaya yakın bulantım oldu bir ara. Kasılmalar daha sık sanki. Gündüz de yürüyünce (sanırım akıntıydı) su sandım bir şeyler geldi. Açıkcası gerildim. Zaten yatıp uyunmuyor vücutla kendimi uykuya vereyim desem. Kafam çok karışık sabah kontrole giderim ama inş gece belirtilerim artmaz da sabahı ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?