2018 mart-nisan anneleri

Evet geç değil çok şükür ama 38 doldursa sanki daha iyi olur . Bi kaç eksigim var . Yani bu hafta sonu doğum olmasın ya Allah hayırlı olani versin inşallah canım
O eksikler hiç bitmiyor her gün diyorum yarın da şu iş var bir gün daha dursun kızım diye ama kuyruğuna geldik artık belli
Hafi bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz bnm agrılarım hafıf hafıf var karnımdn ziyade vajina bölgesinde bacak aramda agrı vr.yarın allahn ıznıylr annemler gelecek Cuma’da kontrolm var
Kasılman oluyor mu cnm senin bende ağrıdan ziyade kasılma çok

Amin inşallah canım ama çok gerginim sinirliyim bugünlerde yaa elimde olmuyor her şey batıyor bana

Bağırsak gazları artan oldu mu sanki hep hava yutmuşum.bu koca göbekle gaz sancisi da zormus

Yaklaştı artık doğum bende öyleyim . Bugün aklıma bişey geldi . Durup dururken birine kırıldım :) hassas dönem
Bitiyor güçlü ol geçicek hepsi inşallah

Kızlar bu anne yani besiginin içine bebek yatağı Aldinizmi? Sert mi olcak nasıl olacak . Benim.beşiği geldi ama içinde yün yatak var yumuşacık. Sanki sert olmasi gerekiyordu , alanlar bana tavsiye edermisniz

Hafi bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz bnm agrılarım hafıf hafıf var karnımdn ziyade vajina bölgesinde bacak aramda agrı vr.yarın allahn ıznıylr annemler gelecek Cuma’da kontrolm var
Amin canım.Hadi hayırlı haberlerle gel doktorundan.Annecigin geliyorya yanına Allahın izni ile bebegin artik saglikla gelebilir,emin ellerdesin artık Rabbim hic kimseyi yalniz birakmasin Aile cok onemli canım,bizide haberdar et.

Sağ ol canım doktorum da normal su değildir o dedi ..ebe ama aynı şeyleri söylemedi ben de nolur nolmaz hastaneye yakın bi yere geldim bekliyorum hazırda..inş bi hafta daha bekler miniğim

Bulantı,hafif kasik agrilari bide canim bende asiri halsizlik var sanki biri beni asagiya cekiyor bayilicak gibi oluyorum,Sen nasilsin.
Geçmiş olsun canım geçecek inşallah ne kadarın kaldı ? Ben de iyiyim vallahi Ara da adet ağırları yokluyor bakalım ne zaman gelir :)

LadyBird59 Canım gözün aydın, mis kokulu yavruna kavuşmuşsun.Rabbim Anneli Babalı büyütsün,Sağlıklı uzun ömürleriniz olsun.Canim iyi olmaniza cok sevindim merak etme şu an yeni oldugun icin agrilarin zor ama inanki hic bir agri kalici degil,Zamanla gecicek sen gene eskisi gibi kosusturucaksin.O minik hanımı alnından öp benim yerime Annesi.

Geçmiş olsun canım geçecek inşallah ne kadarın kaldı ? Ben de iyiyim vallahi Ara da adet ağırları yokluyor bakalım ne zaman gelir :)
35.haftaya giriyoruz yarın canım bakalım kontrollerimiz var doktor ne diyecek ama bu migde bulantısi artik beni mahfediyor.Buna sukur diyorum sabır.Sende dikkat et kendine az kaldı değmi hayirlisi ile gelsinler insallah canım.

Cnm hala hastanede misin?prki hangi mamayı verdiler hastaneden mi verdiler siz mi aldınız?kesin sendende boşaltırlar o zaman denek oluyormus öyle.sımdı nasıl mis gibi kokuyordur bebeğin allahm sana bagıslasın
Sağol canım eve geldim ben cuma tekrar muayenemiz var bebek ve benim. kan bosalması icin karnıma bastırdılar ama hic vajinadan kontrol yapmadılar aptamil kullanıyorlarmış canm hastaneden verdiler. Kızlar şimdiden lansinoh krem sürmeye baslayın bu gögus acısı cidden doğumdan beter dikişlerimi acılarımı unutturdu her gün sabah aksam surun yumusasın

Canim sen bizi geçtin maşallah , 39 değil mi senin . Bakalım. Sıra kimde .. Ben lady bird den sonra seni bekledim doğuma girersin diye . Ama Allah yardım ediyor ananesini bekliyor demekki :)
Aynen cnm 39 olduk valla bakalım şimdilik Doğum belirtim YÖK içerde keyfi yerındegaliba su akıntım da kafama takıldı ama şöyle bişey var eğildiğimde falan oluuo yada yürürken otururken olmuuo göbeğim baskı yapıyor akıntı mu suyumu anlamadı m cumayı ıple cekiuorum

Hemen gidip alayım yarın ya almadım bile ben daha

Sağol canm benim Allah razı olsun geçsin gitsin anne olmak cok güzel bir duygu onun icimden cıktıgına hala inanamıyorum agrı sızıyı tolere ediyor onun varlıgı

Hemfe kasılmanın kralını yasıyorum cnm dehset gece uyandığımda bile lavaboya gitmek için öyle çok kasılıyorum ki zorlanıyorum cok

Off aynı düşünce bende de var akıntı mı su mu diyorum sbahtan beri ma onun bi testi varmış hastnede yarın gidip baktırcam sen de baktır bence kesede açık varsa tehlikeli cumayı bekleme hatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…