- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.301
Canim sen bizi geçtin maşallah , 39 değil mi senin . Bakalım. Sıra kimde .. Ben lady bird den sonra seni bekledim doğuma girersin diye . Ama Allah yardım ediyor ananesini bekliyor demekki :)Valla doğurcax kızlar galiba artık son bi ka gün en fazla
O eksikler hiç bitmiyor her gün diyorum yarın da şu iş var bir gün daha dursun kızım diye ama kuyruğuna geldik artık belliEvet geç değil çok şükür ama 38 doldursa sanki daha iyi olur . Bi kaç eksigim var . Yani bu hafta sonu doğum olmasın yaAllah hayırlı olani versin inşallah canım
Kasılman oluyor mu cnm senin bende ağrıdan ziyade kasılma çokHafi bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz bnm agrılarım hafıf hafıf var karnımdn ziyade vajina bölgesinde bacak aramda agrı vr.yarın allahn ıznıylr annemler gelecek Cuma’da kontrolm var
Sıkma sen de kendini ,Allaha şükürler olsun bugünlere kadar geldik . Erken doğum tehlikesi vs bi çok şey atlatik. Allah bundan sonra da bize hayırlı olanı verecek inşallah. Daha yeni bi arkadaşım yeni doğum yaptı. 1.5 kg doğdu bebek . Ben çok üzüldüm onlar anne baba herseye rağmen mutluydu. Bebeklerine kavustular. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
Yaklaştı artık doğum bende öyleyim . Bugün aklıma bişey geldi . Durup dururken birine kırıldım :) hassas dönemO eksikler hiç bitmiyor her gün diyorum yarın da şu iş var bir gün daha dursun kızım diye ama kuyruğuna geldik artık belli
Kasılman oluyor mu cnm senin bende ağrıdan ziyade kasılma çok
Amin inşallah canım ama çok gerginim sinirliyim bugünlerde yaa elimde olmuyor her şey batıyor bana
Amin canım.Hadi hayırlı haberlerle gel doktorundan.Annecigin geliyorya yanına Allahın izni ile bebegin artik saglikla gelebilir,emin ellerdesin artık Rabbim hic kimseyi yalniz birakmasin Aile cok onemli canım,bizide haberdar et.Hafi bakalım cnm ıyı haberlerını bekliyoruz bnm agrılarım hafıf hafıf var karnımdn ziyade vajina bölgesinde bacak aramda agrı vr.yarın allahn ıznıylr annemler gelecek Cuma’da kontrolm var
Sağ ol canım doktorum da normal su değildir o dedi ..ebe ama aynı şeyleri söylemedi ben de nolur nolmaz hastaneye yakın bi yere geldim bekliyorum hazırda..inş bi hafta daha bekler miniğimCanim korkma küçük değil artık 36. Haftada doğuran çok kişi var ve kuvezde bile kalmıyor bebekler. Ama sen kendi doktoruna git akciğer iğnesi yapılmasına gerek var mı onu sor. Hiç telaşlanma 36dan itibaren gayet sağlıklı oluyor bebekler. Acilman konusunda duyduğum dinlen bol bol oteleyebilirsin diye biliyorum en azından 1 hafta ama sıkıntı etme kendine
Bulantı,hafif kasik agrilari bide canim bende asiri halsizlik var sanki biri beni asagiya cekiyor bayilicak gibi oluyorum,Sen nasilsin.Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik?
Geçmiş olsun canım geçecek inşallah ne kadarın kaldı ? Ben de iyiyim vallahi Ara da adet ağırları yokluyor bakalım ne zaman gelir :)Bulantı,hafif kasik agrilari bide canim bende asiri halsizlik var sanki biri beni asagiya cekiyor bayilicak gibi oluyorum,Sen nasilsin.
35.haftaya giriyoruz yarın canım bakalım kontrollerimiz var doktor ne diyecek ama bu migde bulantısi artik beni mahfediyor.Buna sukur diyorum sabır.Sende dikkat et kendine az kaldı değmi hayirlisi ile gelsinler insallah canım.Geçmiş olsun canım geçecek inşallah ne kadarın kaldı ? Ben de iyiyim vallahi Ara da adet ağırları yokluyor bakalım ne zaman gelir :)
Sağol canım eve geldim ben cuma tekrar muayenemiz var bebek ve benim. kan bosalması icin karnıma bastırdılar ama hic vajinadan kontrol yapmadılar aptamil kullanıyorlarmış canm hastaneden verdiler. Kızlar şimdiden lansinoh krem sürmeye baslayın bu gögus acısı cidden doğumdan beter dikişlerimi acılarımı unutturdu her gün sabah aksam surun yumusasınCnm hala hastanede misin?prki hangi mamayı verdiler hastaneden mi verdiler siz mi aldınız?kesin sendende boşaltırlar o zaman denek oluyormus öyle.sımdı nasıl mis gibi kokuyordur bebeğin allahm sana bagıslasın
Aynen cnm 39 olduk valla bakalım şimdilik Doğum belirtim YÖK içerde keyfi yerındegaliba su akıntım da kafama takıldı ama şöyle bişey var eğildiğimde falan oluuo yada yürürken otururken olmuuo göbeğim baskı yapıyor akıntı mu suyumu anlamadı m cumayı ıple cekiuorumCanim sen bizi geçtin maşallah , 39 değil mi senin . Bakalım. Sıra kimde .. Ben lady bird den sonra seni bekledim doğuma girersin diye . Ama Allah yardım ediyor ananesini bekliyor demekki :)
Hemen gidip alayım yarın ya almadım bile ben dahaSağol canım eve geldim ben cuma tekrar muayenemiz var bebek ve benim. kan bosalması icin karnıma bastırdılar ama hic vajinadan kontrol yapmadılar aptamil kullanıyorlarmış canm hastaneden verdiler. Kızlar şimdiden lansinoh krem sürmeye baslayın bu gögus acısı cidden doğumdan beter dikişlerimi acılarımı unutturdu her gün sabah aksam surun yumusasın
Sağol canm benim Allah razı olsun geçsin gitsin anne olmak cok güzel bir duygu onun icimden cıktıgına hala inanamıyorum agrı sızıyı tolere ediyor onun varlıgıLadyBird59 Canım gözün aydın, mis kokulu yavruna kavuşmuşsun.Rabbim Anneli Babalı büyütsün,Sağlıklı uzun ömürleriniz olsun.Canim iyi olmaniza cok sevindim merak etme şu an yeni oldugun icin agrilarin zor ama inanki hic bir agri kalici degil,Zamanla gecicek sen gene eskisi gibi kosusturucaksin.O minik hanımı alnından öp benim yerime Annesi.
Hemfe kasılmanın kralını yasıyorum cnm dehset gece uyandığımda bile lavaboya gitmek için öyle çok kasılıyorum ki zorlanıyorum cokO eksikler hiç bitmiyor her gün diyorum yarın da şu iş var bir gün daha dursun kızım diye ama kuyruğuna geldik artık belli
Kasılman oluyor mu cnm senin bende ağrıdan ziyade kasılma çok
Amin inşallah canım ama çok gerginim sinirliyim bugünlerde yaa elimde olmuyor her şey batıyor bana
Aynen cnm 39 olduk valla bakalım şimdilik Doğum belirtim YÖK içerde keyfi yerındegaliba su akıntım da kafama takıldı ama şöyle bişey var eğildiğimde falan oluuo yada yürürken otururken olmuuo göbeğim baskı yapıyor akıntı mu suyumu anlamadı m cumayı ıple cekiuorum
Aynen cnm çok mutluyum vallayazcam mutlaka cnmAmin canım.Hadi hayırlı haberlerle gel doktorundan.Annecigin geliyorya yanına Allahın izni ile bebegin artik saglikla gelebilir,emin ellerdesin artık Rabbim hic kimseyi yalniz birakmasin Aile cok onemli canım,bizide haberdar et.
İshalin var mı bende ishal de var aynı zamanda gidiyor senle belirtilerimizHemfe kasılmanın kralını yasıyorum cnm dehset gece uyandığımda bile lavaboya gitmek için öyle çok kasılıyorum ki zorlanıyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?