2018 mart-nisan anneleri

Off aynı düşünce bende de var akıntı mı su mu diyorum sbahtan beri ma onun bi testi varmış hastnede yarın gidip baktırcam sen de baktır bence kesede açık varsa tehlikeli cumayı bekleme hatt
Ya cnm bilmiyorum ki hiç hareketleri galan da iyi olunca agrımda olmayınca akıntı diye düşündürüyor beni hani önceden de akıntım oluyodı ama böyle beyazımsıyfı simdi hiç olmuuo sadece su gibi oluyo bence akıntı ya sonuçta su gelince Doğum başlamış olmuuo mubizdr tık yok

İki tür su gelmesi varmış biri kesede ufak bi yırtık olup şuan senle benimkine benzeyen. Diğeri de ortalığı bir anda batıran türdeymiş o yüZden dedim ama sen bilirsin tabi. Benimki de öncekiler beyazlıydı şimdi saf su gibi

Su önden gelince başlmış olmuyor doğum malesef bennde bugün ona üzüldüm. suni sancı veriyorlar galiba öyle olunca :,(

Cnm sana iyi geldi mi o krem ben de ondan almıştım inş faydasını görürüz. Bir de doğal yağ dene bence daha hızlı toparlar

Bilmiyorum cnm ya hiç haklı olabilirsin ama biliyorum gitsem test falan yapmaz bana bu doktor direk alttan bakacaklar onu da gözüm yemiyo hiç ağırım çok oluyo bakalım sabaha kadar okursa bende giderim sendr gidersen haber verir misin ne diyecek acaba keşke bizimkide ortalığı batırsaydı ya:)))

Su önden gelince başlmış olmuyor doğum malesef bennde bugün ona üzüldüm. suni sancı veriyorlar galiba öyle olunca :,(
Off ne yapcaz ya bnm yengemin su bi an da geldi bi saat sonrada doğurdu ilkdogımdu ve aşırı ağrısız ve rahattı bizde öyle olmayacak gibi

Kızlar bende de ishal var kasık agrısı giriyor yürüken zorlanıyorum allahım sanırım cok yaklaştık mutlu sona

Sancım yok ama uyku tutmadı bu kez de nefes alamıyorum :/ bir cm açılmayla nette aaştırdığım kadarıyla bir hafta bekleyen de var bir gün de.. benim sezeryan olacağı için nasıl olacak bilmiyorum bebek zaten şuan makat gelişli..çatı muayenesi gerçekten acıtıyor biraz ama ben kendimi kastım sanırım kasmasam daha kolay olurdu. Bir de nst sonucu nasıl anlaşılıyor bilen var mı alt kısımda 20-30 arasında çizgiler ğst kısımda 150-160ın biraz üzerinde bazen..

Off ne yapcaz ya bnm yengemin su bi an da geldi bi saat sonrada doğurdu ilkdogımdu ve aşırı ağrısız ve rahattı bizde öyle olmayacak gibi
Ah keşke öyle olsa bizim de Allahım nasip etse öyle kolay

20/30 sancı
Diğeri bebeğin kalp atışı ikisi de normal bence tabi biraz sancın çıkmış sen sancı hissediyor musun

Bende ayni seyleri okudum 1 cm ile bekleyende var hemen doguranda ama doktor bu hafta icinde gelecrk dedi. Pazartesi tekrar cagrdi bende bak sabahladim gozuma uyku girmiyor. Madem sezeryan olcaz keske vaktinde gelselerdi de gule oynaya hastaneye gtseydik. Simdi sanci olcak yok su gelcek tabiki dogumun kendinin baslamsi cok guzel bi olay ama ne bilim suan asiri diken ustundeyim. Hep uzandim adim atmaya korktum. Dun hastaneden cikmadan ciger gelistrci de oldum. 37+0dim
Benim bu kasılmalar beni mahvedecek
Aynrn benide.... artik dogum yaklasti annesi. Gelmebprovalari yapiolar. Bu arada bnde de ishal var 3 haftadr gecmeyen....

Doktor bana normal dedi telefonda bir cm açılmayı hiçbir şey anlamadım..bari bana da ciğer geliştirici yapsaydı benim bebiş daha küçük 35+5 ah ah ben de öyle diyorum sezeryan olacaz bari sancı çekmeden normal gitsek hayırlısı canım

Günaydın canım sen stres yapma , 36 haftaliksin geliştirici iğne gerek gormemistir bayagi gelişti çünkü bebegin. Sezaryen gebeleri doktorlar riske atmiyor. Demekki 1 cm açılma normal görüyorlar . Bişey olmaz Allahın izniyle . Sen uzan bol bol dinlen calismiyosan ağır is yapma uzat ayaklarını keyfine bak canım
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin

Günaydın kızlar bugün kontorlüm var baklım inş herşey yolundadır allatan yine bakcak sanırım normal olup olmaycağına ama benim kız yine yan duruyor tabi hisediyorum hayırlısı olsun artık sancı nasıl bişey pek anlamıyorum ama bazen arada olan bişeyler var çok uzun değil tabi omu acba nstde gayet güzel çıkıyor baklım bugün nasıl çıkcak ayy banada bazen geliyor keçiler hamilelikten olsa gerek dün fark ettim ağırlaşmışım yürümek bile yoruyormuş neyseki az kaldı bu pazar 37 oluyoruz şu ağda işini nasıl yapcam hiç bilmiyorum tırsıyorum kendimi kasarımda bişey olur diye allahım hepimizn yardımcısı olsun inş bu arda bende bebek aspirinimi 34+5 te bıraktım iğneye dvam ediorum doktorum dedi doğumdan sonrada bir hafta daha kullancakmışım iğneyi bende de kan pıhtılaşmasın diye

Gunaydın canm inşallah güzel haberlerle gelirsin bebişinde keyfi yerindedir.bizim de yarın kontrol daha alttan muayne hiç olmadım doktorda bişi demedi bakalım yarın ne dicek banada artık çok zor geliyor herşey yatmakta işkence bacaklarım ağrıyor bir tarafa yatınca hiç rahat edemiyorum yani ben ağda işini hala kendin hallediyorum akşam gene bakcam görebilirsem tabi 2 hafta önce almıştım bir üstten geçmeye çalışayım acı olmuyor bende belki sürekli ağda yaptığım içindir sende korkma bir anda çek gitsin ilk acır ama hemen geçer

Çok teşekkür ederim canım çalışmıyorum 32den beri..cumartesiye kadar acil bişi olmazsa bakalım doktor ne dicek..ben tüm hazırlıkları yaptım arabaya koydum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…