2018 mart-nisan anneleri

Biz de Cumartesi 39. haftaya gireceğiz ne bir sancı var ne bir Doğum belirtisi kasık ağrısı haricinde bakalım ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Yanlız değilsin canım bilmiyorum ki 8 10 arası gidiyor diyorlar doğumda
doktorlar yaklaşık ölçüyorlar onu biliyorum da yanılma payları ne kadar bilmiyorum. bu son ayda irileşince hamile olduğumu daha çok hissettim.yatarken artık bacaklarım ağrıyor.izne son 2 hafta.

Günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersin evet az kaldı vaktimiz hayırlısıyla kucağınıza alırız inşallah yavrularımızı son vakitlerde gidenler vardı adaya ama ben gitmedim vallahi bilmiyorum

doktorlar yaklaşık ölçüyorlar onu biliyorum da yanılma payları ne kadar bilmiyorum. bu son ayda irileşince hamile olduğumu daha çok hissettim.yatarken artık bacaklarım ağrıyor.izne son 2 hafta.
+300 - 300 diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ayni ben de vallahi yarım saatte 1:00 pozisyon değiştiriyorum bir sağa bir sola bir sağa bir sola bacaklarım çok kötü oldu vallahi agrıyorlar

Biz de Cumartesi 39. haftaya gireceğiz ne bir sancı var ne bir Doğum belirtisi kasık ağrısı haricinde bakalım ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Aynı canım ben de öyleyim arada yani günde dört defa adet olacakmış gibi hafif sancı oluyor geçiyor başka bir belirti yok merak ediyorum ne zaman gelecekler :))

+300 - 300 diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ayni ben de vallahi yarım saatte 1:00 pozisyon değiştiriyorum bir sağa bir sola bir sağa bir sola bacaklarım çok kötü oldu vallahi agrıyorlar
bende öyleyim kocamı uyutmuyorum mu diye düşünüyorum çuval gibi kendimi ordan oraya savururken yatakta.bir an önce izin günüm gelsin yaaa evimde güzelcene kahvaltı yapmayı özledim.dinlenmek istiyorum.açıkçası son bi 3 boyutlu ultrasona gitmek istemiyorum nts yi bile izin günüme erteledim.bu sıralar bol bol şişkinlik var.

Cnm sana iyi geldi mi o krem ben de ondan almıştım inş faydasını görürüz. Bir de doğal yağ dene bence daha hızlı toparlar
Hic görmedim canım yumusatmadı nette arastırdım madecasol kremle herkes gögus yarasında iyi sonuc almıs bende çatlaklar için almıştım evde vardı baya rahatlattı bebeği emzirmeden yıkıyorum inşallah faydasınolursa sizede öneririrm

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun ve ALLAH İYİ İNSANLARLA KARSİLASTİRSİN HERKESİ.Bugün CATİ MUAYENESİ oldum benim canım doktorumm o kadar kibar davrandı sakinlestirdi hic acimadi boyumuz 51cm kilomuz 3365 sancı çıkmadı merdiven inip çık comel kalk dedi bide yaklasik2cm açılma var dedi ...38+0

Kızlar kasıklarım çok ağrıyor sol tarafımdada batmam çok. Nst de sancım çıkmıyor ama belime vuruyor arada parol alıyorum.sizce sıkıntı oluştururmu.bugün temizlik var evde inşallah biran önce biter bu temizlik işide.uzanıyorum ama ister istemez bi tetik hali birşeyler soruyor kalkıyorum. Kısacası parol alayımmı

Olsun canım bebeğin gelsede hiç birşey olmaz artık hatırladığım kadarıyla kilosuda normaldi.hiç stres yapma bak bugünlere ne güzel geldin

Amin canım Hayırlı kandiller Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun
Ooo maşallah maşallah subhanAllah berakallah harikasin Allah nazardan korusun çok iyi gidiyorsun . Doğumun da kolay olur inşallah :) Kasılman ya da bulantin var mı gece sıkıntı yasiyomusun.

Son düzenleme:
Canım bildiğim kadarıyla alttaki senin sancın üsttekide bebeğin kalp atışı

Geçmiş olsun . İdrar tahlili yaptır bence , enfeksiyon da olabilir . Şancı cikmadiysa ne bilim kaç haftalik ?

Amin canm hayırlı kandiller bebişlerimiz sağsalim gelsin inşallah çok güzel bir doğum olsun hepimiz için
miniğe de maşallah boyu uzun olcak herhal ben yenidoğan kıyafet almıştım 50 cm yazıyordu ozman gelmez bizimkide uzun olursa yarın bende bir sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…