- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.341
Biz de Cumartesi 39. haftaya gireceğiz ne bir sancı var ne bir Doğum belirtisi kasık ağrısı haricinde bakalım ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahAynen cnm 39 olduk valla bakalım şimdilik Doğum belirtim YÖK içerde keyfi yerındegaliba su akıntım da kafama takıldı ama şöyle bişey var eğildiğimde falan oluuo yada yürürken otururken olmuuo göbeğim baskı yapıyor akıntı mu suyumu anlamadı m cumayı ıple cekiuorum
Yanlız değilsin canım bilmiyorum ki 8 10 arası gidiyor diyorlar doğumdakızlar 90 kg olmuşum benim kız 2300 iken plesanta ile kaç kg olur?
doktorlar yaklaşık ölçüyorlar onu biliyorum da yanılma payları ne kadar bilmiyorum. bu son ayda irileşince hamile olduğumu daha çok hissettim.yatarken artık bacaklarım ağrıyor.izne son 2 hafta.Yanlız değilsin canım bilmiyorum ki 8 10 arası gidiyor diyorlar doğumda
Günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersin evet az kaldı vaktimiz hayırlısıyla kucağınıza alırız inşallah yavrularımızı son vakitlerde gidenler vardı adaya ama ben gitmedim vallahi bilmiyorumGünaydın kızlar bugün kontorlüm var baklım inş herşey yolundadır allatan yine bakcak sanırım normal olup olmaycağına ama benim kız yine yan duruyor tabi hisediyorum hayırlısı olsun artık sancı nasıl bişey pek anlamıyorum ama bazen arada olan bişeyler var çok uzun değil tabi omu acba nstde gayet güzel çıkıyor baklım bugün nasıl çıkcak ayy banada bazen geliyor keçiler hamilelikten olsa gerek dün fark ettim ağırlaşmışım yürümek bile yoruyormuşneyseki az kaldı bu pazar 37 oluyoruz şu ağda işini nasıl yapcam hiç bilmiyorum tırsıyorum kendimi kasarımda bişey olur diye allahım hepimizn yardımcısı olsun inş bu arda bende bebek aspirinimi 34+5 te bıraktım iğneye dvam ediorum doktorum dedi doğumdan sonrada bir hafta daha kullancakmışım iğneyi bende de kan pıhtılaşmasın diye
+300 - 300 diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ayni ben de vallahi yarım saatte 1:00 pozisyon değiştiriyorum bir sağa bir sola bir sağa bir sola bacaklarım çok kötü oldu vallahi agrıyorlardoktorlar yaklaşık ölçüyorlar onu biliyorum da yanılma payları ne kadar bilmiyorum. bu son ayda irileşince hamile olduğumu daha çok hissettim.yatarken artık bacaklarım ağrıyor.izne son 2 hafta.
Aynı canım ben de öyleyim arada yani günde dört defa adet olacakmış gibi hafif sancı oluyor geçiyor başka bir belirti yok merak ediyorum ne zaman gelecekler :))Biz de Cumartesi 39. haftaya gireceğiz ne bir sancı var ne bir Doğum belirtisi kasık ağrısı haricinde bakalım ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
bende öyleyim kocamı uyutmuyorum mu diye düşünüyorum çuval gibi kendimi ordan oraya savururken yatakta.bir an önce izin günüm gelsin yaaa evimde güzelcene kahvaltı yapmayı özledim.dinlenmek istiyorum.açıkçası son bi 3 boyutlu ultrasona gitmek istemiyorum nts yi bile izin günüme erteledim.bu sıralar bol bol şişkinlik var.+300 - 300 diye biliyorum yanlış bilmiyorsam ayni ben de vallahi yarım saatte 1:00 pozisyon değiştiriyorum bir sağa bir sola bir sağa bir sola bacaklarım çok kötü oldu vallahi agrıyorlar
İşe yarar mı bilmiyorum ben simdi baska seyler deniyorum bende sanki işe yaramadı lansinoh ama cidden berbat bi acı ya denemeye deger dogum acısına dikişe bin şükür dersiniz :)))Hemen gidip alayım yarın ya almadım bile ben daha
Hic görmedim canım yumusatmadı nette arastırdım madecasol kremle herkes gögus yarasında iyi sonuc almıs bende çatlaklar için almıştım evde vardı baya rahatlattı bebeği emzirmeden yıkıyorum inşallah faydasınolursa sizede öneririrmCnm sana iyi geldi mi o krem ben de ondan almıştım inş faydasını görürüz. Bir de doğal yağ dene bence daha hızlı toparlar
Olsun canım bebeğin gelsede hiç birşey olmaz artık hatırladığım kadarıyla kilosuda normaldi.hiç stres yapma bak bugünlere ne güzel geldinKizlar benim bugun 3 4 dk.da bir gecmeyen adet ağrısı gibi agrım vardi. Doktor gel dedi gittim. Nst.de belirgin sanci cikmayinca doktor dikisleri alalim dedi.(benim rahim ağzında dikiş var.serklaj) Korktum zaten sezeryanda alcaksiniz dedim. Bu agrilar riskli haberimiz olmadan aniden dikis yirtilmaya sebep olabilir bi anda ani kanama yapabilir dedi. Cok itiraz etmedim dikişlerimi aldi. Zorlandimnyseki gecti. Bebegin 10gunu beklemez dedi. Hayrlisi
Valla lansinoh iyi gelmezsse sanki hiç biri iyi gelmezİşe yarar mı bilmiyorum ben simdi baska seyler deniyorum bende sanki işe yaramadı lansinoh ama cidden berbat bi acı ya denemeye deger dogum acısına dikişe bin şükür dersiniz :)))
Amin canım Hayırlı kandiller Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsunÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun ve ALLAH İYİ İNSANLARLA KARSİLASTİRSİN HERKESİ.Bugün CATİ MUAYENESİ oldum benim canım doktorumm o kadar kibar davrandı sakinlestirdi hic acimadi boyumuz 51cm kilomuz 3365 sancı çıkmadı merdiven inip çık comel kalk dedi bide yaklasik2cm açılma var dedi ...38+0
Canım bildiğim kadarıyla alttaki senin sancın üsttekide bebeğin kalp atışıSancım yok ama uyku tutmadı bu kez de nefes alamıyorum :/ bir cm açılmayla nette aaştırdığım kadarıyla bir hafta bekleyen de var bir gün de.. benim sezeryan olacağı için nasıl olacak bilmiyorum bebek zaten şuan makat gelişli..çatı muayenesi gerçekten acıtıyor biraz ama ben kendimi kastım sanırım kasmasam daha kolay olurdu. Bir de nst sonucu nasıl anlaşılıyor bilen var mı alt kısımda 20-30 arasında çizgiler ğst kısımda 150-160ın biraz üzerinde bazen..
Geçmiş olsun . İdrar tahlili yaptır bence , enfeksiyon da olabilir . Şancı cikmadiysa ne bilim kaç haftalik ?Kızlar kasıklarım çok ağrıyor sol tarafımdada batmam çok. Nst de sancım çıkmıyor ama belime vuruyor arada parol alıyorum.sizce sıkıntı oluştururmu.bugün temizlik var evde inşallah biran önce biter bu temizlik işide.uzanıyorum ama ister istemez bi tetik hali birşeyler soruyor kalkıyorum. Kısacası parol alayımmı
Sağol canım.İdrar temiz çıkıyor . 35+3 günlük şuan 10 gün içinde doğum gerçekleşecek dedi dün.Geçmiş olsun . İdrar tahlili yaptır bence , enfeksiyon da olabilir . Şancı cikmadiysa ne bilim kaç haftalik ?
Uzat dinlen canım ayaklarını . 1 gün 1 gündür .Sağol canım.İdrar temiz çıkıyor . 35+3 günlük şuan 10 gün içinde doğum gerçekleşecek dedi dün.
Amin canm hayırlı kandiller bebişlerimiz sağsalim gelsin inşallah çok güzel bir doğum olsun hepimiz içinÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun ve ALLAH İYİ İNSANLARLA KARSİLASTİRSİN HERKESİ.Bugün CATİ MUAYENESİ oldum benim canım doktorumm o kadar kibar davrandı sakinlestirdi hic acimadi boyumuz 51cm kilomuz 3365 sancı çıkmadı merdiven inip çık comel kalk dedi bide yaklasik2cm açılma var dedi ...38+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?