- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.361
Bu hafta baya bi dogum olacak gibi gorunuyor. Basta ben olmak uzere :))))Sağol canım.İdrar temiz çıkıyor . 35+3 günlük şuan 10 gün içinde doğum gerçekleşecek dedi dün.
evet bende öyle düşünüyorum . Herkesin ağrıları birbirine benziyor hepsi de doğuma hazırlık . 40 ya da 41 hafta yo beklemeyecek galiba bebeklerBu hafta baya bi dogum olacak gibi gorunuyor. Basta ben olmak uzere :))))
Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Dimi vallahi ayni ben de uyutmadığımı düşünüyorum :)) ne yapalım birazcık nazlımızı çekecekler . Zaman çabuk geçse de çıksan inşallah Şişkinlik bende de oluyor akşamları bol bol dinlenmeye çalışbende öyleyim kocamı uyutmuyorum mu diye düşünüyorum çuval gibi kendimi ordan oraya savururken yatakta.bir an önce izin günüm gelsin yaaa evimde güzelcene kahvaltı yapmayı özledim.dinlenmek istiyorum.açıkçası son bi 3 boyutlu ultrasona gitmek istemiyorum nts yi bile izin günüme erteledim.bu sıralar bol bol şişkinlik var.
Ayyy canımmmm İnan şuan ben çok heyecanlandım inşallah rahat rahat bir doğum yaparsın aklım sende dualarım seninleKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Amin canm hayırlı kandiller bebişlerimiz sağsalim gelsin inşallah çok güzel bir doğum olsun hepimiz için
miniğe de maşallah boyu uzun olcak herhal ben yenidoğan kıyafet almıştım 50 cm yazıyordu ozman gelmez bizimkide uzun olursa yarın bende bir sorayım
Amin canım Hayırlı kandiller Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun
Ooo maşallah maşallah subhanAllah berakallah harikasin Allah nazardan korusun çok iyi gidiyorsun . Doğumun da kolay olur inşallah :) Kasılman ya da bulantin var mı gece sıkıntı yasiyomusun.
Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağ Salim kucağına alırsın darısı bizlerin başınaKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Benim de 35+3 te sancım çıktı nst de, ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sana vurdu mu iğne ?Sağol canım.İdrar temiz çıkıyor . 35+3 günlük şuan 10 gün içinde doğum gerçekleşecek dedi dün.
Canım kıyafetler ilk baş için olur. Çünkü kafayıda hesapladığın zaman ilk doğduğunda 10 cm kafaya çıkmamız lazımAmin canm hayırlı kandiller bebişlerimiz sağsalim gelsin inşallah çok güzel bir doğum olsun hepimiz için
miniğe de maşallah boyu uzun olcak herhal ben yenidoğan kıyafet almıştım 50 cm yazıyordu ozman gelmez bizimkide uzun olursa yarın bende bir sorayım
Yok canım vurmadı.hiç bahsetmedide. Belki sancın çıktığı için vurmuştur.Benim de 35+3 te sancım çıktı nst de, ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sana vurdu mu iğne ?
Ayyy canım hayırlı olsun. Doğumdan sonra iyi olursan haberdar et bizi.sağlıcakla al yavrunu kucagınaKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Canim bana dua et nolur bende sana ediyorum Allahım doğumda sana yardım etsin . İlk başından beri biliyorum seni :) benim de inşallah açılmam kolay olur . Yarın randevum var bakalım Dr ne söyleyecekİnşallah hepimziinki kolay olur canım bulantim.hic olmadı :) kasilmamm oluyor ama çok degil
Korkma canım hayırlısı allah dan . Annanesini bekledi o kadar :) mübarek bi günde doğacak inşallah :) Allahım yardimcin olsun inşallahKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Allah kolaylık versin cnm sağlıkla kucağına al inşallahKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Inşallah canım gelsin can kuzular hayatımıza anlamlandıracaklar.bizi anne olma şerefini verecekler. Allahın izniyle onları ilk anki görecegim günü hayal ediyorum... Ay aklıma kan testimin sonucunu aldığım günki halim geldi... Ay ben duygusala bağlayacagım.kaç yılın ardından aşılamalar, tüp bebeklerden sonra Rabbime ne kadar şükretsem az...dayanamayıp kan tahlilimi 8. Gün bi heyecanla vermiştim.hastanede eşimin benim mutluluğum, hemşirelerin sevinci doktora inanamamıştım kaç kere sordum degerimi bilmiyorum.eşim degerlerden anlamıyordu ben ağlamaya başlayınca doktora sordu... Ayyy Rabbime binlerce şükür...Bu hafta baya bi dogum olacak gibi gorunuyor. Basta ben olmak uzere :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?