2018 mart-nisan anneleri

Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın

Canım korkma korkarsan doğumun zor geçer cesur olacaksın. Sen tek başına neler hallettin. Bunu çok kolay yaparsın güçlü kadınsın. Demiştim ben sana su gelmesi iki tür diye iyi ki gitmişsin :) inş çok uzamadan kolayca gelir bebeğin. Ne güzel mübarek günde doğuyor sakin ol bol bol nefes al sancılar geldikce kendini güzel bir yerde hayal et. Açılman tam olduğunda ıkınma hissi geldiğinde ıkınmaktan pes etme

Dimi vallahi ayni ben de uyutmadığımı düşünüyorum :)) ne yapalım birazcık nazlımızı çekecekler . Zaman çabuk geçse de çıksan inşallah Şişkinlik bende de oluyor akşamları bol bol dinlenmeye çalış

Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Ayyy canımmmm İnan şuan ben çok heyecanlandım inşallah rahat rahat bir doğum yaparsın aklım sende dualarım seninle

İnşallah canım.bi avazda meleklerimize kavusuruz :) tahmini bacak boyundan hesapliyorlar aslında Yenidoğanlar da
50 ve55- 56 aralığında yazıyor bildiğim.kadarıyla

İnşallah hepimziinki kolay olur canım bulantim.hic olmadı :) kasilmamm oluyor ama çok degil

Canım kıyafetler ilk baş için olur. Çünkü kafayıda hesapladığın zaman ilk doğduğunda 10 cm kafaya çıkmamız lazım

İnşallah hepimziinki kolay olur canım bulantim.hic olmadı :) kasilmamm oluyor ama çok degil
Canim bana dua et nolur bende sana ediyorum Allahım doğumda sana yardım etsin . İlk başından beri biliyorum seni :) benim de inşallah açılmam kolay olur . Yarın randevum var bakalım Dr ne söyleyecek
Nts de sancin çıktı mı bu Arada

Bu hafta baya bi dogum olacak gibi gorunuyor. Basta ben olmak uzere :))))
Inşallah canım gelsin can kuzular hayatımıza anlamlandıracaklar.bizi anne olma şerefini verecekler. Allahın izniyle onları ilk anki görecegim günü hayal ediyorum... Ay aklıma kan testimin sonucunu aldığım günki halim geldi... Ay ben duygusala bağlayacagım.kaç yılın ardından aşılamalar, tüp bebeklerden sonra Rabbime ne kadar şükretsem az...dayanamayıp kan tahlilimi 8. Gün bi heyecanla vermiştim.hastanede eşimin benim mutluluğum, hemşirelerin sevinci doktora inanamamıştım kaç kere sordum degerimi bilmiyorum.eşim degerlerden anlamıyordu ben ağlamaya başlayınca doktora sordu... Ayyy Rabbime binlerce şükür...

Kızlar bende doktordan dönüyorum şimdi. Bugün 1 ı baya uzun olmakla birlikte 2 kere nst ye baglandım. Sabah sancı ile uyandım sağ kasigimda hala devam ediyor. Çatı muaynesi yaptı hal böyle olunca açılmam yokmuş. Haftasonuna gelir diyor ama bilmiyorum çok korkuyorum sadece muayneden çıkınca stresten ağladım. Ben sezeryan olucam kendi gelsin istemiyorum bugün çok strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…