2018 mart-nisan anneleri

Sağol canım şükür iyi dedi biraz suyu az dedi bol bol su iç dedi büyüdüğü için sanırım alltan baktı iyi dedi normal yapamazsın demiyorum dedi artık pazrtesi perşmbe çağırdı kontorole nst de ağrın çıkmış dedi dedim idrara sıkışmıştım oda etkilermi dedim olabilir dedi nasip hayırlısı olsun inş rabbim izinyle aynen yatmak zorlaşıyor artık kalkarkende zor oluyor neyseki az kaldı Etrafta doktor çok bilmiş görümceler ve kaynana olunca birazda onların çenesi yoruyor insanı kaç haftan var daha doğurmadın mı anca oturuyon yok şu yok bu bunların topunu atcan denize ağdayı yaptırcam mecbur artık doktor bişey olmaz diyor dayancam artık sonuda tertemiz olmak var

Kızlar aranızda son zamanlarda iştahı kesilen var mı cnm hiçbir şey istemiyor zorla yiyorum
bende çabucak doyuyorum çabuk acıkıyorum bir de gaz var çok karnımda ağrı yapıyor sizde de gaz ağrısı var mı?büyük tuvalete çıkışım da arttı.

Ederim tabi canım hic anlamadigin bir avazda bol açılmalı mutlu bir doğumun olsun insalalh ...ALLAH yardimcin olsun inşallah sancı çıkmadı canım.doktor merdiven inip çık comel kalk dedi doğum tetiklensin diye 38+0 olduk.artik zorlaniyorum uykusuzluk ,bacak agrilari vs vs zor insan bi an önce doğusunda istiyor :)inşallah hayırlı haberlerle donersin canim

Benim öyle iştahım yok ama içim yanıyor hararet var içten deli gibi soğuk içecek istiyor içim
Canım 100 olduğu da mi oldu sancinin benim sabahtan beri 60 larda geziniyor cok tedirginim agrin nasi oluyor benim kasıklarda birkaç dk da bir var yani doktor haftasonuna olur gibi dedi

Benim de asitli soğuk şeyler canım istiyor ama içmiyorum..çatı ağrım çok fazla zor duruyorum ağrıdan
Bende aynıyım senin gibi. Asitli buz gibi içecekler istiyor canım. Çatı ağrım başladı üç gündür. Bel ağrısı başladı daha önce hiç olmamıştı. Kasıklarda ağrı iğne batması. Hele gece deli gibi wc ye gidiyorum öyle ki bazen bebek basıyor galiba mesaneye altıma kaçıracağım sanıyorum. Bazen alt ıslaklığı oluyor bende akıntı falan diyorum ama canpare ye de akıntı demişti burda millet meğer suymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…