- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.381
Allah bir avazda getirsin sağ sağlim canım.allah hepimiz<e kolay normal doğumlar nasip etsin.Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Sağol canımGunaydın canm inşallah güzel haberlerle gelirsin bebişinde keyfi yerindedir.bizim de yarın kontrol daha alttan muayne hiç olmadım doktorda bişi demedi bakalım yarın ne dicek banada artık çok zor geliyor herşey yatmakta işkence bacaklarım ağrıyor bir tarafa yatınca hiç rahat edemiyorum yani ben ağda işini hala kendin hallediyorum akşam gene bakcam görebilirsem tabi 2 hafta önce almıştım bir üstten geçmeye çalışayım acı olmuyor bende belki sürekli ağda yaptığım içindir sende korkma bir anda çek gitsin ilk acır ama hemen geçer
bende çabucak doyuyorum çabuk acıkıyorum bir de gaz var çok karnımda ağrı yapıyor sizde de gaz ağrısı var mı?büyük tuvalete çıkışım da arttı.Kızlar aranızda son zamanlarda iştahı kesilen var mı cnm hiçbir şey istemiyor zorla yiyorum
Bende 83 . 400 canım geçen cuma bakmıştı bu seferde aynı 83 . 900 olmuşumkızlar 90 kg olmuşum benim kız 2300 iken plesanta ile kaç kg olur?
anladım canm ben komple boy sanıyodum ozaman gelir herhal zaten çabuk büyüyorlar diyo herkes bakalım bana yetmicek gibi geliyorCanım kıyafetler ilk baş için olur. Çünkü kafayıda hesapladığın zaman ilk doğduğunda 10 cm kafaya çıkmamız lazım
artık kızım büyüme sürecine geçti hissediyorum.ama çocuk manasi ile çok kilolu doğum yapmak da zor.Bende 83 . 400 canım geçen cuma bakmıştı bu seferde aynı 83 . 900 olmuşum
Rabbim bir avazda kurtarsın canım inşKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Canim bana dua et nolur bende sana ediyorum Allahım doğumda sana yardım etsin . İlk başından beri biliyorum seni :) benim de inşallah açılmam kolay olur . Yarın randevum var bakalım Dr ne söyleyecek
Nts de sancin çıktı mı bu Arada
Allah yardımcın olsun canm mübarek günde ikiniz içinde çok güzel bir doğum olsun inşallahKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Aynen büyüyolar artıkartık kızım büyüme sürecine geçti hissediyorum.ama çocuk manasi ile çok kilolu doğum yapmak da zor.
Evet sancım baya varmış. Hatta bir ara 100 ü geçti sancı. Şu 38 i görsem rahatlayacağım yaYok canım vurmadı.hiç bahsetmedide. Belki sancın çıktığı için vurmuştur.
Benim öyle iştahım yok ama içim yanıyor hararet var içten deli gibi soğuk içecek istiyor içimKızlar aranızda son zamanlarda iştahı kesilen var mı cnm hiçbir şey istemiyor zorla yiyorum
Benim de asitli soğuk şeyler canım istiyor ama içmiyorum..çatı ağrım çok fazla zor duruyorum ağrıdanBenim öyle iştahım yok ama içim yanıyor hararet var içten deli gibi soğuk içecek istiyor içim
Canım 100 olduğu da mi oldu sancinin benim sabahtan beri 60 larda geziniyor cok tedirginim agrin nasi oluyor benim kasıklarda birkaç dk da bir var yani doktor haftasonuna olur gibi dediBenim öyle iştahım yok ama içim yanıyor hararet var içten deli gibi soğuk içecek istiyor içim
benimkinin hıçkırık tutuyor galiba ritmik şekilde kafasının olduğunu tahmin ettiğim yerde küt küt vuruş var.Aynen büyüyolar artıknaplım canım elimzden geln bu sağlık olsun
Bende aynıyım senin gibi. Asitli buz gibi içecekler istiyor canım. Çatı ağrım başladı üç gündür. Bel ağrısı başladı daha önce hiç olmamıştı. Kasıklarda ağrı iğne batması. Hele gece deli gibi wc ye gidiyorum öyle ki bazen bebek basıyor galiba mesaneye altıma kaçıracağım sanıyorum. Bazen alt ıslaklığı oluyor bende akıntı falan diyorum ama canpare ye de akıntı demişti burda millet meğer suymuşBenim de asitli soğuk şeyler canım istiyor ama içmiyorum..çatı ağrım çok fazla zor duruyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?