2018 mart-nisan anneleri

Canım 100 olduğu da mi oldu sancinin benim sabahtan beri 60 larda geziniyor cok tedirginim agrin nasi oluyor benim kasıklarda birkaç dk da bir var yani doktor haftasonuna olur gibi dedi
Benim 60-70-80-100 oldu hep an az 40 küsürleri gördüm işte üç gün önce. Kasıklara ani iğne batması gibi oluyor, belden bir ağrı yayılıyor resmen aşağı kısımlara. Hele çatı ağrısı yok mu adım atmakta zorlanıyorum. Ayağımı yatağa kendi kendine kaldıramıyorum. Destek lazım. Çok sık tuvalete gidiyorum anlatamam. İç ateşim var

bende kana kana içiyorum öyle şeyleri neden bilmem hıçkıra hıçkıra içiyorum.terden tuvalete gitmekten illallah ettim kafası idrar torbamda.yan yüksek yastıkta yatınca baldırlarıma ağrı yapıyor.nasıl yatacağımı bilemedim.hapşuruk öksürürken eğilip bişey almak zorunda kalınca kaçırdığım oluyor.

Ya hepimizde benzer belirtiler görülmeye başlamış. Ben bugün biraz kaçırmış bile olabilirim duşta öksürünce öyle bir terliyorum ki iyi ki saçlarımı kestirmişim. Ama karnım yukarıda diyor kardeşim yanımda.

evet canım.benimkide yukaarda henüz.ben kestirmedim. kestirince çabuk uzuyorlar yine enseme gelecek. rahatsız oluyorum.iş yerinde sabaha karşı terliyorum bende.haftalar arttıkça artıyor terlemem.

Amin inşallah Allah razı olsun
Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Hz Meryem in yüzü suyu hürmetine Allah dostlarının yuzu suyu hürmetine Rabbim bize sağlıklı hayırlı az ağrılı bi doğum nasip eylesin .inşallah bize ve tüm kardeşlerime.
İnşallah canım squat yap canım ama çok da fazla yapma aşırısi da bacaklarini çok yorar. Hurma da iyi diyorlar açılma yapiyormus
2 cm le baslamissin inşallah rahat gecicek öyle hissediyorum inanıyorum . Allaha emanetsin canım

Ayyy cnm bnm ya ne guzel rabbim yuzune guldu iste iki tane birden yavrun olcak :)

İnşallah canım mutlu güzel haberlerini bekliyorum seninde .. Kaç haftaliksin sen cnm niye hamilelik takvimi eklemedin

kızlar tarihi yakın olupta vurmayan bir ben kaldım heralde bu çocuğun da geleceği yok sanki

Ay biliyorum cnm ya Bende de oluyor seninki kadar yoğun sık olmadi belki ama çatı ağrısı kasik ağrısı bel ağrısı ve el ayak parmaklarımda kemik ağrısı. Kaç gündür böyle sancıların atiyorum tüm gün devam ediyor mu? Çatı muaynesi oldum bugün burda yorumlardan dolayı baya korktum ama korktuğum gibi olmadi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…