- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.401
Ah kuzum keşke beklese benim kız :) geçen hafta sancım çıktı ya heran Doğum olur diye doktor ciğer geliştirici iğne bile yaptı. Değişik ağrı ve triplerdeyim :) yatıyorum sürekli ki kalsın içerde dahaEgem herkes doguruyor bari sen beni bekle acele etme:)
Benim 60-70-80-100 oldu hep an az 40 küsürleri gördüm işte üç gün önce. Kasıklara ani iğne batması gibi oluyor, belden bir ağrı yayılıyor resmen aşağı kısımlara. Hele çatı ağrısı yok muCanım 100 olduğu da mi oldu sancinin benim sabahtan beri 60 larda geziniyor cok tedirginim agrin nasi oluyor benim kasıklarda birkaç dk da bir var yani doktor haftasonuna olur gibi dedi
bende kana kana içiyorum öyle şeyleri neden bilmem hıçkıra hıçkıra içiyorum.terden tuvalete gitmekten illallah ettim kafası idrar torbamda.yan yüksek yastıkta yatınca baldırlarıma ağrı yapıyor.nasıl yatacağımı bilemedim.hapşuruk öksürürken eğilip bişey almak zorunda kalınca kaçırdığım oluyor.Bende aynıyım senin gibi. Asitli buz gibi içecekler istiyor canım. Çatı ağrım başladı üç gündür. Bel ağrısı başladı daha önce hiç olmamıştı. Kasıklarda ağrı iğne batması. Hele gece deli gibi wc ye gidiyorum öyle ki bazen bebek basıyor galiba mesaneye altıma kaçıracağım sanıyorum. Bazen alt ıslaklığı oluyor bende akıntı falan diyorum ama canpare ye de akıntı demişti burda millet meğer suymuş
Ya hepimizde benzer belirtiler görülmeye başlamış. Ben bugün biraz kaçırmış bile olabilirim duşta öksürüncebende kana kana içiyorum öyle şeyleri neden bilmem hıçkıra hıçkıra içiyorum.terden tuvalete gitmekten illallah ettim kafası idrar torbamda.yan yüksek yastıkta yatınca baldırlarıma ağrı yapıyor.nasıl yatacağımı bilemedim.hapşuruk öksürürken eğilip bişey almak zorunda kalınca kaçırdığım oluyor.
evet canım.benimkide yukaarda henüz.ben kestirmedim. kestirince çabuk uzuyorlar yine enseme gelecek. rahatsız oluyorum.iş yerinde sabaha karşı terliyorum bende.haftalar arttıkça artıyor terlemem.Ya hepimizde benzer belirtiler görülmeye başlamış. Ben bugün biraz kaçırmış bile olabilirim duşta öksürünceöyle bir terliyorum ki iyi ki saçlarımı kestirmişim. Ama karnım yukarıda diyor kardeşim yanımda.
Amin inşallah Allah razı olsunEderim tabi canım hic anlamadigin bir avazda bol açılmalı mutlu bir doğumun olsun insalalh ...ALLAH yardimcin olsun inşallah sancı çıkmadı canım.doktor merdiven inip çık comel kalk dedi doğum tetiklensin diye 38+0 olduk.artik zorlaniyorum uykusuzluk ,bacak agrilari vs vs zor insan bi an önce doğusunda istiyor :)inşallah hayırlı haberlerle donersin canim
Valla herkes doğurmaya başladı sanki :)Egem herkes doguruyor bari sen beni bekle acele etme:)
Kız ağlatacaksın şimdi şangır şungur beniKızlar benim için annemin yanımda olması çok önemli. Ne bileyim annesi doğumda yanında olmayanlara çok üzülüyorum. Keşke anneler hiç ölmese hep yanımızda olsalar..
Ayyy cnm bnm ya ne guzel rabbim yuzune guldu iste iki tane birden yavrun olcak :)Inşallah canım gelsin can kuzular hayatımıza anlamlandıracaklar.bizi anne olma şerefini verecekler. Allahın izniyle onları ilk anki görecegim günü hayal ediyorum... Ay aklıma kan testimin sonucunu aldığım günki halim geldi... Ay ben duygusala bağlayacagım.kaç yılın ardından aşılamalar, tüp bebeklerden sonra Rabbime ne kadar şükretsem az...dayanamayıp kan tahlilimi 8. Gün bi heyecanla vermiştim.hastanede eşimin benim mutluluğum, hemşirelerin sevinci doktora inanamamıştım kaç kere sordum degerimi bilmiyorum.eşim degerlerden anlamıyordu ben ağlamaya başlayınca doktora sordu... Ayyy Rabbime binlerce şükür...
Kız ağlatacaksın şimdi şangır şungur beni
Amin inşallah Allah razı olsun
Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Hz Meryem in yüzü suyu hürmetine Allah dostlarının yuzu suyu hürmetine Rabbim bize sağlıklı hayırlı az ağrılı bi doğum nasip eylesin .inşallahbize ve tüm kardeşlerime.
İnşallah canım squat yap canım ama çok da fazla yapma aşırısi da bacaklarini çok yorar. Hurma da iyi diyorlar açılma yapiyormus
2 cm le baslamissin inşallah rahat gecicek öyle hissediyorum inanıyorum . Allaha emanetsin canım
Evet canım sabrın sonu selamet Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAyyy cnm bnm ya ne guzel rabbim yuzune guldu iste iki tane birden yavrun olcak :)
Eklemeyi beceremedim ya . 37+5 ben deİnşallah canım mutlu güzel haberlerini bekliyorum seninde .. Kaç haftaliksin sen cnm niye hamilelik takvimi eklemedin
Ben de varım 38+5 ve tık yok sizin kaç haftalık şu ankızlar tarihi yakın olupta vurmayan bir ben kaldım heralde bu çocuğun da geleceği yok sanki
Ay biliyorum cnm ya Bende de oluyor seninki kadar yoğun sık olmadi belki ama çatı ağrısı kasik ağrısı bel ağrısı ve el ayak parmaklarımda kemik ağrısı. Kaç gündür böyle sancıların atiyorum tüm gün devam ediyor mu? Çatı muaynesi oldum bugün burda yorumlardan dolayı baya korktum ama korktuğum gibi olmadi şükür.Benim 60-70-80-100 oldu hep an az 40 küsürleri gördüm işte üç gün önce. Kasıklara ani iğne batması gibi oluyor, belden bir ağrı yayılıyor resmen aşağı kısımlara. Hele çatı ağrısı yok muadım atmakta zorlanıyorum. Ayağımı yatağa kendi kendine kaldıramıyorum. Destek lazım. Çok sık tuvalete gidiyorum anlatamam. İç ateşim var
38+6 benim de canım :) of kendimi yalnız hissettim bir an gelmiyor bu bebek vallahi sıkıldımBen de varım 38+5 ve tık yok sizin kaç haftalık şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?