2018 mart-nisan anneleri

Hehe üçer beşer doğuma girer benimki geliyor sen ne durumdasın benim 5 dk si var diye konuşurmuşuz.

Kizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)
Bizimki aldı 36 hastalıkken 2800 gramdı bir hafta sonra 3500 olmuştu şok olmuştum o an inanamayıp nasıl 700 gram alır bir haftada diye hatta başka hastaneye gittim orda da 3300 çıkmıştı şimdi 38 haftalığız ve 3800 gram bizimki doktor 4 kiloyu geçerse normal Doğum yaptırmayacağını söyledi oysa ben normal istiyorum inşallah daha fazla kilo almaz diye dua ediyorum ve daha sancım Doğum belirtilerinin hiç biri yok

Demekki doktora inanmalimyim.
36+2de 3000grm
37+0da 3600 ölçtü.

Hala inanmiyorum :) gerci sali yine gtcem ozaman ortaya cikar ne oldugu gercekten

Demekki doktora inanmalimyim.
36+2de 3000grm
37+0da 3600 ölçtü.

Hala inanmiyorum :) gerci sali yine gtcem ozaman ortaya cikar ne oldugu gercekten
Yüzde yirmi yanılma payları var elbette Beklenen kilodan daha yüksek de doğabilir düşük de umarım bizimki daha fazla kilo almaz ve daha yüksek bir kiloda doğmaz

Yüzde yirmi yanılma payları var elbette Beklenen kilodan daha yüksek de doğabilir düşük de umarım bizimki daha fazla kilo almaz ve daha yüksek bir kiloda doğmaz
Benim normal olmayacak yani o konuda cok sıkıntım yok dok sukur ama yinede saglikli olmasini isterim. Hicbiseyin fazlasi iyi degil sonucta

Bunlar tahmini cnm son aylarda daha az kilo aliyomus .benimki gecen hafta 3165di bu hafta 3365olmus.
Dogru diosun cnm bazilari son haftalar daha cok alir dio kimisi daha az. Saglikli olsun yavrular.
Canım benimde 1 haftada 600 gr almış gözüküyor ikiz birde bence ölçümde sıkıntı var ama senin tek bebek ve ileri hafta olduğu için pek sanmıyorum
Insallah ya cok merak ediyorum bebegimi nasil olcak yüzü elleri . Seninde doktor oyle olcmus demek dogru olma ihtimali var

Kizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)

Geçtiğim haftalardan birinde bizim de öyle oldu şok olmuştuk bi anda 500 gr nasıl aldı diye ama hep o hızla gitmiyormuş bi atlama yapıp yavaşlıyr sonra. Zaten plesnta eskiyor son haftalar çok kilo almıyorlar 200/300 gr max

38+6 benim de canım :) of kendimi yalnız hissettim bir an gelmiyor bu bebek vallahi sıkıldım

Aynı psikolojideyim valla hem korkuyorum hem bi an önce gelse kurtulsam diyorum

NazliK canim seninki makat gelisti normal dogum pozisyonu aldi mi sormayi unuttum sana normal dogumu cok istiyodun sen

NazliK canim seninki makat gelisti normal dogum pozisyonu aldi mi sormayi unuttum sana normal dogumu cok istiyodun sen

Evet canım çok şükür aldı çok yalvardım valla gece gündüz şükür şimdi doğum pozisyonunda tabi bu başlı başına yeterli değil normal doğum için ama olsun ilk eşik buydu :) bir ara yazdım sen görmedin sanırım döndüğünü 35 küsürlerde dönmüştü

T tuba-kumsal canım Doğum için Ankara’ya gidecekmişsin senin adına çok sevindim.Ne güzel Ailenin yanında olucaksın,Ailen sana misler gibi bakar güzel bir lohusalık geçirirsin oradaki misafirlerdende kurtulmuş olursun.Yolunuz açık olsun,korkma yola çıkarken dua et uyumaya çalış zaten molalarda yürürsün biraz Allah’ın izni ile sağsalim gidin inşallah Eşin ve bebeginle Canım .Allah yardımcın olsun,Dikkatli gidin yollarda.Hayırlı güzel doğumların olsun inşallah ,Rabbime emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…