- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.421
Bizimki aldı 36 hastalıkken 2800 gramdı bir hafta sonra 3500 olmuştu şok olmuştum o an inanamayıp nasıl 700 gram alır bir haftada diye hatta başka hastaneye gittim orda da 3300 çıkmıştı şimdi 38 haftalığız ve 3800 gram bizimki doktor 4 kiloyu geçerse normal Doğum yaptırmayacağını söyledi oysa ben normal istiyorum inşallah daha fazla kilo almaz diye dua ediyorum ve daha sancım Doğum belirtilerinin hiç biri yokKizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)
Demekki doktora inanmalimyim.Bizimki aldı 36 hastalıkken 2800 gramdı bir hafta sonra 3500 olmuştu şok olmuştum o an inanamayıp nasıl 700 gram alır bir haftada diye hatta başka hastaneye gittim orda da 3300 çıkmıştı şimdi 38 haftalığız ve 3800 gram bizimki doktor 4 kiloyu geçerse normal Doğum yaptırmayacağını söyledi oysa ben normal istiyorum inşallah daha fazla kilo almaz diye dua ediyorum ve daha sancım Doğum belirtilerinin hiç biri yok
Öyle ya da böyle gelecekler inşallah ya ne yapalım bekleyeceğiz artık38+6 benim de canım :) of kendimi yalnız hissettim bir an gelmiyor bu bebek vallahi sıkıldım
Yüzde yirmi yanılma payları var elbette Beklenen kilodan daha yüksek de doğabilir düşük de umarım bizimki daha fazla kilo almaz ve daha yüksek bir kiloda doğmazDemekki doktora inanmalimyim.
36+2de 3000grm
37+0da 3600 ölçtü.
Hala inanmiyorum :) gerci sali yine gtcem ozaman ortaya cikar ne oldugu gercekten
Hayırlısı inşallahÖyle ya da böyle gelecekler inşallah ya ne yapalım bekleyeceğiz artık
Benim normal olmayacak yani o konuda cok sıkıntım yok dok sukur ama yinede saglikli olmasini isterim. Hicbiseyin fazlasi iyi degil sonuctaYüzde yirmi yanılma payları var elbette Beklenen kilodan daha yüksek de doğabilir düşük de umarım bizimki daha fazla kilo almaz ve daha yüksek bir kiloda doğmaz
Tabi öyle dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim normal olmayacak yani o konuda cok sıkıntım yok dok sukur ama yinede saglikli olmasini isterim. Hicbiseyin fazlasi iyi degil sonucta
Eklemeyi beceremedim ya . 37+5 ben de
Kizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)
Canım benimde 1 haftada 600 gr almış gözüküyor ikiz birde bence ölçümde sıkıntı var ama senin tek bebek ve ileri hafta olduğu için pek sanmıyorumKizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)
Dogru diosun cnm bazilari son haftalar daha cok alir dio kimisi daha az. Saglikli olsun yavrular.Bunlar tahmini cnm son aylarda daha az kilo aliyomus .benimki gecen hafta 3165di bu hafta 3365olmus.
Insallah ya cok merak ediyorum bebegimi nasil olcak yüzü elleri . Seninde doktor oyle olcmus demek dogru olma ihtimali varCanım benimde 1 haftada 600 gr almış gözüküyor ikiz birde bence ölçümde sıkıntı var ama senin tek bebek ve ileri hafta olduğu için pek sanmıyorum
Benim de ağrım pek yoktu ma bu akşam kasık ağrım var ay yarın kontrolüm var dese suni sancı vereyim doğur hiç hayır demem nefes alamıyorum artıkkızlar tarihi yakın olupta vurmayan bir ben kaldım heralde bu çocuğun da geleceği yok sanki
Ay canım benim yeni gördüm bu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun,Sağlıkla ikinizde hayırlısı ile kurtulun Canım.Aklım sende canım.Kozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Kizlar 5 günde bebek 500 600 gram alir mi yaaa bu doktor.ne bicim ölçüm yapiyor :)
38+6 benim de canım :) of kendimi yalnız hissettim bir an gelmiyor bu bebek vallahi sıkıldım
NazliK canim seninki makat gelisti normal dogum pozisyonu aldi mi sormayi unuttum sana normal dogumu cok istiyodun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?