- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.441
Yeni gordum cnm rabbim kolay kurtarsinKozlar yatış yapıldı o gelen suymus akıntı deilnormal dogum olcak somdılık oylegorunuyo korkuyorummm dua edın
Cnmm saol doğdu miniğimAy canım benim yeni gördüm bu mübarek günde Rabbim yardımcın olsun,Sağlıkla ikinizde hayırlısı ile kurtulun Canım.Aklım sende canım.
Oh çok şükür bir arkadaşımız daha sağ Salim aldı kucağına çok şükür inşallah darısı bizlere , bizler için de dua et rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin evladınızı sizlere bağışlasınKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Oyy teyzesi yesinnnn.. Onu verene kurban olurum ben!!! Elhamdulillah çok sevindim, olur olur her şey gelir zaten daha midesi küçük çok süte ihtiyaç yok zamanla bebeğin ihtiyacına göre artacaktır. Sen bebişinle ilgilen güzelce dinlen =) Allah'a emanetsinizKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Cok sukur cnm. Bebek son ultrason kilosuna gore mi dogdu cnm. Sağlığınız iyidir insallahKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Canımm çok sevindim inan kendimin olmuş gibi darısı başımıza hep dua ettim inan çok şükür kurtuldun sağlıklaKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Geri Yokuş bi koltukta otururdum orayı bıraktım ben bir de gece yastık koymak önemli sıkışıp geri dönebiliyor inş senin de dilediğin gibi döner ve sabit durur cnım yaaC Canpare24 canım Allah kolaylık versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuza.
N NazliK ne güzel dönmüş canım ya benim kız sürekli pozisyon değiştiriyor hiç yerinde durmuyor, artık Allah ' a emanet nasıl gelmek isterse öyle olacak demek ki müdahale edemiyorum duruma.. Işık tut vs. her şeyi yapıyorum dönüyor iki gün sonra bakmışın geri çıkmış yerinden :) nasipten öte yol yok.
Allah hepınız n yardımcısı olsun kozlarOh çok şükür bir arkadaşımız daha sağ Salim aldı kucağına çok şükür inşallah darısı bizlere , bizler için de dua et rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin evladınızı sizlere bağışlasın
Saol cnm bnm darısı basınızaCanımm çok sevindim inan kendimin olmuş gibi darısı başımıza hep dua ettim inan çok şükür kurtuldun sağlıkla
Ay canım çok güzel haber gözün aydın..sağlıkla büyüsün bebişin inş dinlen sen de güzelceKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
şu an soktayim ya ne çabuk yaptın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun :)Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Canım benim ya ben 2 haftadır rahatım tek yatarken bacaklarım ağrıyor sağ sol dönmekten bir hal oldum .. benim de kontrolüm yarınBenim de ağrım pek yoktu ma bu akşam kasık ağrım var ay yarın kontrolüm var dese suni sancı vereyim doğur hiç hayır demem nefes alamıyorum artık
aynenn bende gelsin artık istiyorum korkuyorum da merak ediyorum anne olmak istiyorum artıkGeçtiğim haftalardan birinde bizim de öyle oldu şok olmuştuk bi anda 500 gr nasıl aldı diye ama hep o hızla gitmiyormuş bi atlama yapıp yavaşlıyr sonra. Zaten plesnta eskiyor son haftalar çok kilo almıyorlar 200/300 gr max
Aynı psikolojideyim valla hem korkuyorum hem bi an önce gelse kurtulsam diyorum
Canım tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahKızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?