2018 mart-nisan anneleri

C Canpare24 canım Allah kolaylık versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuza.
N NazliK ne güzel dönmüş canım ya benim kız sürekli pozisyon değiştiriyor hiç yerinde durmuyor, artık Allah ' a emanet nasıl gelmek isterse öyle olacak demek ki müdahale edemiyorum duruma.. Işık tut vs. her şeyi yapıyorum dönüyor iki gün sonra bakmışın geri çıkmış yerinden :) nasipten öte yol yok.

Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Oh çok şükür bir arkadaşımız daha sağ Salim aldı kucağına çok şükür inşallah darısı bizlere , bizler için de dua et rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin evladınızı sizlere bağışlasın

Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Oyy teyzesi yesinnnn.. Onu verene kurban olurum ben!!! Elhamdulillah çok sevindim, olur olur her şey gelir zaten daha midesi küçük çok süte ihtiyaç yok zamanla bebeğin ihtiyacına göre artacaktır. Sen bebişinle ilgilen güzelce dinlen =) Allah'a emanetsiniz

Cok sukur cnm. Bebek son ultrason kilosuna gore mi dogdu cnm. Sağlığınız iyidir insallah

Canımm çok sevindim inan kendimin olmuş gibi darısı başımıza hep dua ettim inan çok şükür kurtuldun sağlıkla

Geri Yokuş bi koltukta otururdum orayı bıraktım ben bir de gece yastık koymak önemli sıkışıp geri dönebiliyor inş senin de dilediğin gibi döner ve sabit durur cnım yaa

Ay canım çok güzel haber gözün aydın..sağlıkla büyüsün bebişin inş dinlen sen de güzelce

Masallahhh masallahhh :) Kendine gelince doğumunu anlat bize lütfen canım özellikle normal.doğum kısmını Bebeğini sağlıkla buyut annesi darısı bizlere

şu an soktayim ya ne çabuk yaptın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun :)

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün insallah.. ne güzel günde dogdu. Çok şükür Allah gönlüne göre verdi normal Doğum oldu. Dinlen biraz sonra da ayrıntılarını bize anlat:)

Canpare tebrik ederim canim mubarek kandil gununde dogdun resmenn:) cok agrin oldu mu biraz anlatir misin

Benim de ağrım pek yoktu ma bu akşam kasık ağrım var ay yarın kontrolüm var dese suni sancı vereyim doğur hiç hayır demem nefes alamıyorum artık
Canım benim ya ben 2 haftadır rahatım tek yatarken bacaklarım ağrıyor sağ sol dönmekten bir hal oldum .. benim de kontrolüm yarın
aynenn bende gelsin artık istiyorum korkuyorum da merak ediyorum anne olmak istiyorum artık

Canım tebrik ederim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah

Valla bu Canpare 9 aydır cekmedigi sıkıntı kalmadı , bulantı ağrı vs . Hiç normal doğum beklemiyordum ya ben de şok etkisi yarattin :) en son çok kanama oldu , bebek de kilolu gibi sezaryen olabilirim vs diyodun. Ne zaman gittin de dogurdun kız :)) Maşallah ya kızlar bizede nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…