- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.461
Canım benim ya ben 2 haftadır rahatım tek yatarken bacaklarım ağrıyor sağ sol dönmekten bir hal oldum .. benim de kontrolüm yarın
aynenn bende gelsin artık istiyorum korkuyorum da merak ediyorum anne olmak istiyorum artık
Valla bu Canpare 9 aydır cekmedigi sıkıntı kalmadı , bulantı ağrı vs . Hiç normal doğum beklemiyordum ya ben de şok etkisi yarattin :) en son çok kanama oldu , bebek de kilolu gibi sezaryen olabilirim vs diyodun. Ne zaman gittin de dogurdun kız :)) Maşallah ya kızlar bizede nasip olsun inşallah
Gözün aydın olsun çok şükür Canım senin adına çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,Ananesini karşıladı miniğin ne güzel Canım.Allah analı babalı büyütsün,Dikkat et kendine yavrunla ilgilen bu anların keyfini çıkar.Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Benide hissediyomusun ya:) Amin inşallah amin , ben yapamayacağını hissettim son muayenesi sıkıntılı gecmisti çünkü .Darısı başımıza ben yapacağını hissediyordum güçlü biri maşallah belli :)
Benide hissediyomusun ya:) Amin inşallah amin , ben yapamayacağını hissettim son muayenesi sıkıntılı gecmisti çünkü .Buhayatbenim den ben normal doğum bekliyorum
Aynen canım bende de oluyor bazen ayyy çok heyecanlıyım yaEvet anne olma kısmı da var ama gergin bekleyiş ve iyice ağarlaşmak çok yordu. Gece yatamıyorum ben artık yan yatınca da tıkanıyorum :/
İnşallah canım ya hayırlısı ile inşallahSeni de normal hissediyorum evet inş hayırlısıyla dilediğimiz şwkilde olur. Birde kendimi hissetsem
Benim ellerimde de karpal tunel sendromu oldu ama dışardan gören hiç şişmemişsin diyo doktorum çoğu hamilede dışardan belli olmasa da ödem olur dedi ama bilemiyorum ki kaşıntı da olunca stres oldumBenimde kaşınıyor acaba ödemden mi diyorum
Dönmez canım malesef zaten doktorun sezeryan için gün vermedi miKızlar merhaba. Ben 37+6 günlük gebeyim ikinci gebeliğim ilki normaldi bunudq normal bekliyordum ama bebek hal baş aşağı dönmedi sizce dönermi bu saatten sonra
Dönmez canım malesef zaten doktorun sezeryan için gün vermedi mi[/QUOT
yarın gidicem doktroa büyük ihtimal vericek ama ben yinede bir umut belki döner diyorumDönmez canım malesef zaten doktorun sezeryan için gün vermedi mi
Sonuna kadar bekle demisti bana büyüklerim döner demislerdi çok şükür döndü ama benim daha erkendi haftam. . Belki dönmüştür bile seninTy
yarın gidicem doktroa büyük ihtimal vericek ama ben yinede bir umut belki döner diyorum
Yarın benim de bakalım ne diyecekİnşallah canım ya hayırlısı ile inşallah
Bence sende normal.yapacaksın hayırlısı ile . Ne zaman randevun benim yarın
Son ana kadar umut var derler bekleyebilirsinTy
yarın gidicem doktroa büyük ihtimal vericek ama ben yinede bir umut belki döner diyorum
Evet az kaldı en güzel günümüze inşallah.Ara ara benimde hafif sancılarım başladı gibi.Uyuyamıyorum geceleri,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?