2018 mart-nisan anneleri

Evet anne olma kısmı da var ama gergin bekleyiş ve iyice ağarlaşmak çok yordu. Gece yatamıyorum ben artık yan yatınca da tıkanıyorum :/

Darısı başımıza ben yapacağını hissediyordum güçlü biri maşallah belli :)

Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Gözün aydın olsun çok şükür Canım senin adına çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,Ananesini karşıladı miniğin ne güzel Canım.Allah analı babalı büyütsün,Dikkat et kendine yavrunla ilgilen bu anların keyfini çıkar.

C Canpare24 tebrik ederim darısı hepimizin başına :)

Kızlar bir şey sorucam benim bacaklarımda çok kaşıntı oldu,kaşınan yerlerde ufak sivilce benzeri kızarıklıklar da var.. benim gibi olan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?

Kızlar merhaba. Ben 37+6 günlük gebeyim ikinci gebeliğim ilki normaldi bunudq normal bekliyordum ama bebek hal baş aşağı dönmedi sizce dönermi bu saatten sonra

Benimde kaşınıyor acaba ödemden mi diyorum
Benim ellerimde de karpal tunel sendromu oldu ama dışardan gören hiç şişmemişsin diyo doktorum çoğu hamilede dışardan belli olmasa da ödem olur dedi ama bilemiyorum ki kaşıntı da olunca stres oldum.... ama tek ben değilsem sevindim cnm cmt randevum var bakalım ne dicek doktorum.. sen bi şey yapıyo musun kaşıntı için peki?

burada kalp atışını duymaya gidicez diye konuşuyorduk simdi doğum haberleri alıyoruz heyecanlaniyorum :) kızlar furkan kayabasoglu (ünlü bir fenomen doktor)onun instagramina girip doğum videoları izleyip ağlıyorum ...Allahım bize bahsettigin bu mucizeler için sana ne kadar sukretsek az... Doğum.yapanlar doğum hikayesi paylassin lütfen :)sevgiyle kalın.

Çok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
Evet az kaldı en güzel günümüze inşallah.Ara ara benimde hafif sancılarım başladı gibi.Uyuyamıyorum geceleri,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…