- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.481
Cnm sezeryan dusunuyorsan o oksuruk hapsirigi hemen tedavi etmeye bak. Yoksa o dikislerle oksurmek cok aci veriyor ve dikişlere de zarar verir allah korusun. Ina gec gelir bebegin ve iyi olursun. Gecms olsunBugün de boğazım şişti öksürük başladı baya bizaten her yerim ağrıyo bir bu eksikti..benim bebiş de gelmekten vazgeçti sanırım evimden apar topar doktora yakın bir tanıdığa gelmiştim..geri mi dönsem napsam bilmiyorum..bir cm açılma normal demekki yarın doktor kontrolum var o zaman belli olur
Sağ ol canım ben de ondan korktum sezeryan olacak tam doğum yaklaşırken şifayı kaptım..şimdiye kadar hastalanmamıştım ne güzel. Yarın doktoruma söylerim canım belki ilaç verir bakalımCnm sezeryan dusunuyorsan o oksuruk hapsirigi hemen tedavi etmeye bak. Yoksa o dikislerle oksurmek cok aci veriyor ve dikişlere de zarar verir allah korusun. Ina gec gelir bebegin ve iyi olursun. Gecms olsun
Gözün aydın canım. Allah analı babalı, saglikla, büyütmeyi nasip etsin. Ne kadar sürdü doğum? Agri nasildi?Cnmm saol doğdu miniğim
Evet canım bende de aynısı var inşallah doğumdan sonra geçer ve hemenn toparlarizÇok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
Aynen canım hıçkırınca bnde anlıyorum nerde olduğunubenimkinin hıçkırık tutuyor galiba ritmik şekilde kafasının olduğunu tahmin ettiğim yerde küt küt vuruş var.
ayy canım hadi gözünuz aydin cok sevindim baya hizli oldu seninki maşallah tabi sen gel bir de banasor diyorsun:)cati muayenesinden sonra bes gun sonra mi ne oldu sende bende kendimde oyle bekliyorum da bi belirti yok sankihayirlisi bakalım:)nasildi dogum sürecin canım uygun oldugunda bi yaziver merak eediyoruz:)Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
Kızlarrr tek tek okuyamadım mesajlarınızı Doğum yaptım normal oldu şu an ıyıyız hastanedeyız bebeğim iyi emziriyorum ama sut var mı bilmiyorum hemşire azar azar geliyo dedi yorgunm cokl
canım iki kere okudum ama cok anlamadim sana burda gaz versek daha kotu olacak hislerin kocan da bi sey yok desekte var yani bi seyler o da olmayacak sen kendini cok doldurmamaya çalıs bebegin etkileniyodur bu duygularindan biliyorum haklisin cok zor ama bu da senin imtihaninkızlar ayar etti kocam beni face den yazdım yazdım mesaj.kocam aptllıkta zirvedir.kendi görmediği için aile nedir anlamaz.babası anasını aç bırakmış ırgat olarak çalıştırmış ailesi de destek olmamış.aynısını benden bekliyor beklediğini bulamıyor da.zamanında maça babasının damına giderken eve akşam yemeğinde gelmez.anasında bedava diye yemek yerdi.hala bedava verdiğini zannediyor yemeği ve evi.ailesi onu kıskanıp aşağılıyor. yine çıktığı yere girecem modunda.bir arkadaşının dükkanında yardıma gitti.bazen ortak çalıştılar esnaf arkadaşı ile onun iş almasına katkısı oldu.ama arkadaşı ondan daha ucuza yaptığını hem para kalmadığını söylüyordu işinden.bazen bu arkadaşı kendi çıkarcı babasından bile görmediği desteği gösterdi. bu arkadaşının manası ile evine vaktinde gelip yemeğini yerdi.arkadaşı da evliydi. daha çocukları olmamasına rağmen karısını yalnız bırakmazdı. şimdi esnaf arkadaşının işi ile uğraşıp para kazanamak hemen hoşuna gitmiyor cebimden söyledim ikimize döneri bile diyor.şu işler bitsin babamın damına (fesat ve onu aşağılayan)gideceğim diyor. babasına da bedava enayi lazım zaten.bana dama gitme deme diyor.ben gitmesinde değilim ama yatıya geliyor eskiye dönmesini istemiyorum bu düzene alıştım birden nefret ettim yani kocamdan.bıraksam mı napsam.
kızlar ayar etti kocam beni face den yazdım yazdım mesaj.kocam aptllıkta zirvedir.kendi görmediği için aile nedir anlamaz.babası anasını aç bırakmış ırgat olarak çalıştırmış ailesi de destek olmamış.aynısını benden bekliyor beklediğini bulamıyor da.zamanında maça babasının damına giderken eve akşam yemeğinde gelmez.anasında bedava diye yemek yerdi.hala bedava verdiğini zannediyor yemeği ve evi.ailesi onu kıskanıp aşağılıyor. yine çıktığı yere girecem modunda.bir arkadaşının dükkanında yardıma gitti.bazen ortak çalıştılar esnaf arkadaşı ile onun iş almasına katkısı oldu.ama arkadaşı ondan daha ucuza yaptığını hem para kalmadığını söylüyordu işinden.bazen bu arkadaşı kendi çıkarcı babasından bile görmediği desteği gösterdi. bu arkadaşının manası ile evine vaktinde gelip yemeğini yerdi.arkadaşı da evliydi. daha çocukları olmamasına rağmen karısını yalnız bırakmazdı. şimdi esnaf arkadaşının işi ile uğraşıp para kazanamak hemen hoşuna gitmiyor cebimden söyledim ikimize döneri bile diyor.şu işler bitsin babamın damına (fesat ve onu aşağılayan)gideceğim diyor. babasına da bedava enayi lazım zaten.bana dama gitme deme diyor.ben gitmesinde değilim ama yatıya geliyor eskiye dönmesini istemiyorum bu düzene alıştım birden nefret ettim yani kocamdan.bıraksam mı napsam.
Bugün de boğazım şişti öksürük başladı baya bizaten her yerim ağrıyo bir bu eksikti..benim bebiş de gelmekten vazgeçti sanırım evimden apar topar doktora yakın bir tanıdığa gelmiştim..geri mi dönsem napsam bilmiyorum..bir cm açılma normal demekki yarın doktor kontrolum var o zaman belli olur
aslında onun sunduğu şartlarda normal bir kadının durması imkansız ben çalışıyorum diye duruyuorum kendi paramla karnımı doyuruyorum. param olmasa açım.ondan istediğim para da değil.onun için doğalgaz su elektrik ödemek lütfetmek gibi bir şey.hayatımda böyle saçma sapan insan tanımadım işte evlenmeden de alnında yazmıyor 4 senedir ama bunaldım geçmişte yaşadıklarımdan geçmişe dönmek istemiyorum para filan istediğim yok.ama bu bile işine gelmiyor bu herifin.canım iki kere okudum ama cok anlamadim sana burda gaz versek daha kotu olacak hislerin kocan da bi sey yok desekte var yani bi seyler o da olmayacak sen kendini cok doldurmamaya çalıs bebegin etkileniyodur bu duygularindan biliyorum haklisin cok zor ama bu da senin imtihanin
zaten sorumsuz ben çalışmasam belki 4 sene bile sürmezdi evlilik.geçmişe dönmek istemiyorum.Sakin ol canım sakin ...Bebeğini düşün.Sen onu yontmaya bak.
işine gelmediği için eşğe hoşafı anlatamazsın ya o kafada.Sakin ol canım sakin ...Bebeğini düşün.Sen onu yontmaya bak.
zaten sorumsuz ben çalışmasam belki 4 sene bile sürmezdi evlilik.geçmişe dönmek istemiyorum.
o kadar çok dua ettim ki çarpıp geri mi dönüyor o dualar diyorum.Sorumsuz insanla yasamak zordur bilirim.Dusunmemen gerekenleri de düşünür omzundaki yükü ağırlaştırır sin buda ruhen yorar bedenen yorar.Allaha dua et Allah yola getirsin... Kendini yıpratma ve doldurma o hem.esin hem.artik bebeğinin babası... ALLAH gönlünü ferahlatsin inşallah.Bol bol İnşirah suresi oku ...
Aynen canın ya artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne de deliksiz bir uykum var ama hepsine degecek inş minik kuzular tek tek geliyor heyecan başladı neye benziyor nasıl bişey elleri ayakları vs cok merak ediyorumÇok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
Oyy geçmiş olsun kuxum ya bugün ne diyecek bakalım doktor.duruma göre gecersin ewine ama yat bol bol dinlenBugün de boğazım şişti öksürük başladı baya bizaten her yerim ağrıyo bir bu eksikti..benim bebiş de gelmekten vazgeçti sanırım evimden apar topar doktora yakın bir tanıdığa gelmiştim..geri mi dönsem napsam bilmiyorum..bir cm açılma normal demekki yarın doktor kontrolum var o zaman belli olur
Senin koca benide ayar etti vallahi.hayret ya adamın derdi sorunu bitmiyor hamile hamile düşünüp kafa yorduğun seylere bakarmısın.Biz ne desek boş canım sen yaşıyorsun senin cocugunun babası kalbinin sesini dinle her daim.ha şu da var hep olumsuz taraflarını düşünme bak sevmişsinki ewlenmişsin bide bebiş istemişsiniz o kadar.allah vermiş demekki bundada var bi hikmet acele karar verme çocugunun babası ve o cocuga en iyi baba o unutma.ha kızmakta haklısın ama şimdilik sadece kız icraata gecme ve karar alma bu hormonların etkileriylekızlar ayar etti kocam beni face den yazdım yazdım mesaj.kocam aptllıkta zirvedir.kendi görmediği için aile nedir anlamaz.babası anasını aç bırakmış ırgat olarak çalıştırmış ailesi de destek olmamış.aynısını benden bekliyor beklediğini bulamıyor da.zamanında maça babasının damına giderken eve akşam yemeğinde gelmez.anasında bedava diye yemek yerdi.hala bedava verdiğini zannediyor yemeği ve evi.ailesi onu kıskanıp aşağılıyor. yine çıktığı yere girecem modunda.bir arkadaşının dükkanında yardıma gitti.bazen ortak çalıştılar esnaf arkadaşı ile onun iş almasına katkısı oldu.ama arkadaşı ondan daha ucuza yaptığını hem para kalmadığını söylüyordu işinden.bazen bu arkadaşı kendi çıkarcı babasından bile görmediği desteği gösterdi. bu arkadaşının manası ile evine vaktinde gelip yemeğini yerdi.arkadaşı da evliydi. daha çocukları olmamasına rağmen karısını yalnız bırakmazdı. şimdi esnaf arkadaşının işi ile uğraşıp para kazanamak hemen hoşuna gitmiyor cebimden söyledim ikimize döneri bile diyor.şu işler bitsin babamın damına (fesat ve onu aşağılayan)gideceğim diyor. babasına da bedava enayi lazım zaten.bana dama gitme deme diyor.ben gitmesinde değilim ama yatıya geliyor eskiye dönmesini istemiyorum bu düzene alıştım birden nefret ettim yani kocamdan.bıraksam mı napsam.
anliyorum yasadiklarini canim ama sukret ki iyiki calisiyorsun bunun birde calismayan versiyonu varki o daha zor,sakin calismamayi dusunme isten falan ayrilma kamuda misin ozelde misin bilmiyorum ama hani alti aylikken veya iste ne zaman dusunuyosan ise basla bebek olunca mecbur elini cebine sokacak sen madem karsindaki boyle bi adam kenara uc bes ne atabilirsen at zamanla birikir bi isine yararaslında onun sunduğu şartlarda normal bir kadının durması imkansız ben çalışıyorum diye duruyuorum kendi paramla karnımı doyuruyorum. param olmasa açım.ondan istediğim para da değil.onun için doğalgaz su elektrik ödemek lütfetmek gibi bir şey.hayatımda böyle saçma sapan insan tanımadım işte evlenmeden de alnında yazmıyor 4 senedir ama bunaldım geçmişte yaşadıklarımdan geçmişe dönmek istemiyorum para filan istediğim yok.ama bu bile işine gelmiyor bu herifin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?