2018 mart-nisan anneleri

aslında kızgınlığım şu zamana değil geçmişte çektiklerimi çekmek istemiyorum.

çocuk için saklıyorum canım onun ailesinde herkes kendi hesabına çalışıyor.kimse kimsenin umrunda değil.o da böyle görmüş çok tuhaf geliyor ama geçen doğalgazı üşüyüp bir derece yükselttim diye çemkirdi durdu içerisi bıraz kırılsın istedim. bir de evine böyle ve böyle şeylerde bu duruma gelmeden anlaşılmıyor ben ne bileydim evine bu kadar kısıp hayırsız olacağını.elektrik doğalgaz birde kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. büyük şehirde olsak hayatta geçinemezdi bu.insanlar ne masraflarla uğraşıyor.o benim elimdeki (sanki aşiret gibi kilolarca altın takmış gibi)3-5 altına takmış onlarda mehir sayılıyor zaten.

sağolun kızlar biraz içimi döktüm rahatladım. bir yanım umursama diyor.bir yanım çemkir diyor. gerçi mesaja da tüm çemkirdiklerimi yazdım.ne zaman şu hayatı bir erkeğin sevgisine şevkatine bağlamadan yaşayacağım bilemiyorum.zaten çocuk doğuracak düzgün erkek aramış olsak hiç çocuk yapmayacağız.çünkü erkek kalmayacak dünyada.

Bende de carpal sendromu çıktı. Kaşıntı için birşey yapmıyorum

kızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdu sırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani

kızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdu sırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
Doğuracaksın tabi Allah’ın izniyle arkadaşım normal olmayacak Sezaryen olacaktır belki ama Allah korusun Doğum sırasında sana veya bebeğe bişey olmasındansa çok şükür halimize öyle is da böyle inşallah kucağımıza alacağız yıllarca tedavilerle bebek için yanıp tutuşanlar var mesela benim kardeşim

Çıkı ne oluyor canım banada dün kemik yapın iyi aslında dedi normal yapamazsın demiyorum ama bekleyip görecz dedi ve haftada ikigün gel dedi pazrtesi ve perşembe hayırlısı olaun hakkımzda rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasp etsin hepimize öylede doğacak böylede yeterki sağlıcakla alalım kucağımıza

profesyonel olması lazım seni doğurtan kişinin demek istemiş
ler dikkatli deneyimli filan.özel durumuna göre.

Tam vajina giriş bölgesi işte

Bu çatı muayenesi ben yaptirmayacagim çok arastirdim bu kesin bişey değil mis . Bilmiyorum yani

Bu arada çatı muayenesi aşırı ağrılı bir şey değil anlık acıyor o da benim dar olduğu için oldu muhtemelen boşuna germeyin kendinizi. Ben ağrıya acıya razıyım d hayırlısıyla dilediğim gibi doğurabilsem

Bu çatı muayenesi ben yaptirmayacagim çok arastirdim bu kesin bişey değil mis . Bilmiyorum yani
Evet cnm haklısın valla çünkü kafa karıştırıyor biraz modu motivasyonu düşürüyor çünkü doğum anında zaten yumuşayacak açılacak yerler aslında buralar ama bana dediği dr umun kesi(epizyotomi) çok olur yırtık oluşabilir ya d bebek çıkımda takılabilir dedi

Geçmiş olsun canım,Hayırlı haberlerle gel doktorundan.

Allah yardımcın olsun,Bebiş gelsin inşallah bak yüzünü görmeden yapabiliyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…