- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.501
aslında kızgınlığım şu zamana değil geçmişte çektiklerimi çekmek istemiyorum.Senin koca benide ayar etti vallahi.hayret ya adamın derdi sorunu bitmiyor hamile hamile düşünüp kafa yorduğun seylere bakarmısın.Biz ne desek boş canım sen yaşıyorsun senin cocugunun babası kalbinin sesini dinle her daim.ha şu da var hep olumsuz taraflarını düşünme bak sevmişsinki ewlenmişsin bide bebiş istemişsiniz o kadar.allah vermiş demekki bundada var bi hikmet acele karar verme çocugunun babası ve o cocuga en iyi baba o unutma.ha kızmakta haklısın ama şimdilik sadece kız icraata gecme ve karar alma bu hormonların etkileriyle
çocuk için saklıyorum canım onun ailesinde herkes kendi hesabına çalışıyor.kimse kimsenin umrunda değil.o da böyle görmüş çok tuhaf geliyor ama geçen doğalgazı üşüyüp bir derece yükselttim diye çemkirdi durdu içerisi bıraz kırılsın istedim. bir de evine böyle ve böyle şeylerde bu duruma gelmeden anlaşılmıyor ben ne bileydim evine bu kadar kısıp hayırsız olacağını.elektrik doğalgaz birde kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. büyük şehirde olsak hayatta geçinemezdi bu.insanlar ne masraflarla uğraşıyor.o benim elimdeki (sanki aşiret gibi kilolarca altın takmış gibi)3-5 altına takmış onlarda mehir sayılıyor zaten.anliyorum yasadiklarini canim ama sukret ki iyiki calisiyorsun bunun birde calismayan versiyonu varki o daha zor,sakin calismamayi dusunme isten falan ayrilma kamuda misin ozelde misin bilmiyorum ama hani alti aylikken veya iste ne zaman dusunuyosan ise basla bebek olunca mecbur elini cebine sokacak sen madem karsindaki boyle bi adam kenara uc bes ne atabilirsen at zamanla birikir bi isine yarar
Çok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
Ben de uyuyamıyorum uyuşukluktan, ödemden ama sancım yok hiç. ne zaman gelecek benim miniğimÇok zor bir geceydi ya. Sancılar, artan ödem ne kadar aci veriyormuş. Parmaklarim tutmuyor resmen eklem yerleri ağrıyor. Son günleri bekleyenler iyice pertiniz çıktı desenize ..
Bende de carpal sendromu çıktı. Kaşıntı için birşey yapmıyorumBenim ellerimde de karpal tunel sendromu oldu ama dışardan gören hiç şişmemişsin diyo doktorum çoğu hamilede dışardan belli olmasa da ödem olur dedi ama bilemiyorum ki kaşıntı da olunca stres oldum.... ama tek ben değilsem sevindim cnm cmt randevum var bakalım ne dicek doktorum.. sen bi şey yapıyo musun kaşıntı için peki?
Doğuracaksın tabi Allah’ın izniyle arkadaşım normal olmayacak Sezaryen olacaktır belki ama Allah korusun Doğum sırasında sana veya bebeğe bişey olmasındansa çok şükür halimize öyle is da böyle inşallah kucağımıza alacağız yıllarca tedavilerle bebek için yanıp tutuşanlar var mesela benim kardeşimkızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdusırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
Çıkı ne oluyor canımkızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdusırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
profesyonel olması lazım seni doğurtan kişinin demek istemişkızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdusırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
Çıkı ne oluyor canımbanada dün kemik yapın iyi aslında dedi normal yapamazsın demiyorum ama bekleyip görecz dedi ve haftada ikigün gel dedi pazrtesi ve perşembe hayırlısı olaun hakkımzda rabbim sağlıcakla kucaklamyı nasp etsin hepimize öylede doğacak böylede yeterki sağlıcakla alalım kucağımıza
Ya aslında dr um iyi güveniyorum ama normal doğum konusunda daha iddialı biri mi olmalı diyorsunprofesyonel olması lazım seni doğurtan kişinin demek istemiş
ler dikkatli deneyimli filan.özel durumuna göre.
Bu çatı muayenesi ben yaptirmayacagim çok arastirdim bu kesin bişey değil mis . Bilmiyorum yanikızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdusırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
Evet cnm haklısın valla çünkü kafa karıştırıyor biraz modu motivasyonu düşürüyor çünkü doğum anında zaten yumuşayacak açılacak yerler aslında buralar ama bana dediği dr umun kesi(epizyotomi) çok olur yırtık oluşabilir ya d bebek çıkımda takılabilir dediBu çatı muayenesi ben yaptirmayacagim çok arastirdim bu kesin bişey değil mis . Bilmiyorum yani
Belirtilerimiz aynıymış.. Ben dün gece bepanthol sürdüm biraz dayanamadım hafifledi sankiBende de carpal sendromu çıktı. Kaşıntı için birşey yapmıyorum
Geçmiş olsun canım,Hayırlı haberlerle gel doktorundan.Bugün de boğazım şişti öksürük başladı baya bizaten her yerim ağrıyo bir bu eksikti..benim bebiş de gelmekten vazgeçti sanırım evimden apar topar doktora yakın bir tanıdığa gelmiştim..geri mi dönsem napsam bilmiyorum..bir cm açılma normal demekki yarın doktor kontrolum var o zaman belli olur
Allah yardımcın olsun,Bebiş gelsin inşallah bak yüzünü görmeden yapabiliyormu.kızlar ayar etti kocam beni face den yazdım yazdım mesaj.kocam aptllıkta zirvedir.kendi görmediği için aile nedir anlamaz.babası anasını aç bırakmış ırgat olarak çalıştırmış ailesi de destek olmamış.aynısını benden bekliyor beklediğini bulamıyor da.zamanında maça babasının damına giderken eve akşam yemeğinde gelmez.anasında bedava diye yemek yerdi.hala bedava verdiğini zannediyor yemeği ve evi.ailesi onu kıskanıp aşağılıyor. yine çıktığı yere girecem modunda.bir arkadaşının dükkanında yardıma gitti.bazen ortak çalıştılar esnaf arkadaşı ile onun iş almasına katkısı oldu.ama arkadaşı ondan daha ucuza yaptığını hem para kalmadığını söylüyordu işinden.bazen bu arkadaşı kendi çıkarcı babasından bile görmediği desteği gösterdi. bu arkadaşının manası ile evine vaktinde gelip yemeğini yerdi.arkadaşı da evliydi. daha çocukları olmamasına rağmen karısını yalnız bırakmazdı. şimdi esnaf arkadaşının işi ile uğraşıp para kazanamak hemen hoşuna gitmiyor cebimden söyledim ikimize döneri bile diyor.şu işler bitsin babamın damına (fesat ve onu aşağılayan)gideceğim diyor. babasına da bedava enayi lazım zaten.bana dama gitme deme diyor.ben gitmesinde değilim ama yatıya geliyor eskiye dönmesini istemiyorum bu düzene alıştım birden nefret ettim yani kocamdan.bıraksam mı napsam.
Belirtilerimiz aynıymış.. Ben dün gece bepanthol sürdüm biraz dayanamadım hafifledi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?