- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.521
Tam vajina giriş bölgesi işte
Aynı cnm çatı muayenesinden sonra arttı biraz sanki ama bakalım bekleyip görücem :-/Ne ağrı ne sizi ne sancı ne su ne nisanbenimkinin gelmeye niyeti yok galiba hoplayip duruyor38+1
Bakalım bebeğin ne şekilde gelmek isterse öyle gelicek Canım bazende olmayan birşeyi zorlamamak gerek derler.Sen bir karar verdinmi.kızlar çatı muayenesi oldum çatı değil de çıkım pek müsait değil senin dedi. Benim ilişki falan da genelde zor bazen acılı olurdusırf bu sebeple doğuramıycak mıyım yani
Çok haklısın galiba ben de öyle yapıcam sonuçta doğumda yumuşaması gereken yerler buralar belki o an mucize de olur yaradanın takdiri denemek lazım dediğin gibiYaklaşık 1yil ilişkide canım yandı desem yeridir ... Ama ben dun muayene oldum normal.doğum yapabilir misim ben doktorumuz çok araştırdım en çok.normal doğum yaptıran biri gebeligimin başında 3ayri özel hastanede uç ayrı doktora gidiyordum en son bu hanımı seçtim.bence sen son ana kadar normal doğum yapmaya çalış canım.baktin olmuyor en son ihtimal sezeryan olsun.
Rabbim bu güzel günlerde hayırlısı ile kardeşinede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.Doğuracaksın tabi Allah’ın izniyle arkadaşım normal olmayacak Sezaryen olacaktır belki ama Allah korusun Doğum sırasında sana veya bebeğe bişey olmasındansa çok şükür halimize öyle is da böyle inşallah kucağımıza alacağız yıllarca tedavilerle bebek için yanıp tutuşanlar var mesela benim kardeşim
Doğumdan sonra geçer dedi doktor. Benim vücudum bence eklem rahatsızlıklarına meyilli. Ben Çatalı tutamayıp düşürdüğümü bilirimBelirtilerimiz aynıymış.. Ben dün gece bepanthol sürdüm biraz dayanamadım hafifledi sanki
Ben bekleyip deneyeceğim allahın izniyle olur diye inanıyorum. Bebeğime kalsa hiç bir şekilde gelesi yok belliBakalım bebeğin ne şekilde gelmek isterse öyle gelicek Canım bazende olmayan birşeyi zorlamamak gerek derler.Sen bir karar verdinmi.
Hakkında hayırlısı hangisi ise öyle olsun canım sıkma kendini,çok düşünmemeye çalış.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Ben bekleyip deneyeceğim allahın izniyle olur diye inanıyorum. Bebeğime kalsa hiç bir şekilde gelesi yok belli
Doğuracaksın tabi Allah’ın izniyle arkadaşım normal olmayacak Sezaryen olacaktır belki ama Allah korusun Doğum sırasında sana veya bebeğe bişey olmasındansa çok şükür halimize öyle is da böyle inşallah kucağımıza alacağız yıllarca tedavilerle bebek için yanıp tutuşanlar var mesela benim kardeşim
Hakkında hayırlısı hangisi ise öyle olsun canım sıkma kendini,çok düşünmemeye çalış.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
yeni ebe olmayacak eğer normal olmayacağı bir durum varsa zamanında anlayacak biri olmalı.bazı yerlerde genç ebelere veriyorlar öğrensin diye. yanin ebe senin üstünde öğrenmemeli.Ya aslında dr um iyi güveniyorum ama normal doğum konusunda daha iddialı biri mi olmalı diyorsun
çocuk versiyonunu bilmiyorum annesini hamile hamile üzen adamın kızına nasıl faydası olur bilmiyorum.Allah yardımcın olsun,Bebiş gelsin inşallah bak yüzünü görmeden yapabiliyormu.
yeni ebe olmayacak eğer normal olmayacağı bir durum varsa zamanında anlayacak biri olmalı.bazı yerlerde genç ebelere veriyorlar öğrensin diye. yanin ebe senin üstünde öğrenmemeli.
çocuk versiyonunu bilmiyorum annesini hamile hamile üzen adamın kızına nasıl faydası olur bilmiyorum.
bende 32. haftaadan sonra başladı ve artarak devam ediyor hapşırık öksürükle altıma kaçırdığım oluyor biraz.Kızlar gece sizde çok sık tuvalete çıkıyor musunuz? O kadar çok baskı varki bende idrar torbamda, sanırsın yetişmesem altıma yapacağım. Gidiyorum çok çok az geliyor afedersiniz idrar. Yaşayan var mı? Yada Doğum mu yakın
bana 37 de bakıcam dedi çatıya halbuki o kadar 34 de çağırmıştı çatıya unuttu galiba anlamadı.kızlar doktor kontrolümüzden geldik 36+0 kilomuz 3 olmuş maşallah nst ye girdim birşey çıkmadı keyfi yerinde paşanın içerde haftaya gene gitcez doktor çatı muayenesi için birşey demedi yapmıcak sanırım
ben gece hiç tualete çıkmıyorum bir yatarken giriyorum sabaha kadar başka yok senin bebiş mi baskı yapıor yada akşam çok mu su içiyorsun kiKızlar gece sizde çok sık tuvalete çıkıyor musunuz? O kadar çok baskı varki bende idrar torbamda, sanırsın yetişmesem altıma yapacağım. Gidiyorum çok çok az geliyor afedersiniz idrar. Yaşayan var mı? Yada Doğum mu yakın
Sıvı içsem de içmesemde aynı bacım. Yataktan kaplumbağa gibi zor dönüp tuvalete atıyorum kendimi. Birde kabızlık geçti sanki afedersiniz ishal gibi bir hisle giriyorum wc ye bir yerde okumuştum, Doğum yaklaşınca ishal olunuyormuş genelde ne kadar doğru bilememben gece hiç tualete çıkmıyorum bir yatarken giriyorum sabaha kadar başka yok senin bebiş mi baskı yapıor yada akşam çok mu su içiyorsun ki
şeftali içtim bende bende de var. hafif isahl hatta folik ve b12 eksikliğinden olurdu biraz azaldı gibi bu aralar tekrar çıktı 37 de doğar mı dersinSıvı içsem de içmesemde aynı bacım. Yataktan kaplumbağa gibi zor dönüp tuvalete atıyorum kendimi. Birde kabızlık geçti sanki afedersiniz ishal gibi bir hisle giriyorum wc ye bir yerde okumuştum, Doğum yaklaşınca ishal olunuyormuş genelde ne kadar doğru bilemem
Bana daha hiç çatı muayenesiyle ilgili konuşma geçmedi başaşağı acaba sancım tutup gidince mi bakcak normal doğurabilir miyim diye anlamadımbana 37 de bakıcam dedi çatıya halbuki o kadar 34 de çağırmıştı çatıya unuttu galiba anlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?