2018 mart-nisan anneleri

Maşallah kuzucuğa annesi bir önce kontrolünde kaç haftalık kaç kg dı canım
Aynıyız canım 5 sefer gidiyorum wcye gece boyunca yani saat 1 den 7 ye kadar

aynen canm benimde kabızlık geçti şükür ama hep ishal olcak gibi karın ağrım var bende duymuştum doğum yaklaşınca ishal olunduğunu ama erken sanki daha kaç hafta var tam ishal de değilim ama o ağrı var doktora söyledim mide ağrım ve bulantım var dedim onada normal dedi baş ağrımda var dedim tansiyon yükselmesiyle birlikte bu şikayetler olursa sıkıntı bizim için dedi gebelik zehirlenmesi sanırım ozman Allah korusun

Cnm ben gece en az 4 kere gidiyorum wc.ye. sadece idrar degil benimde ishalim hic geçmedi. Onun icinde 3 kere gidiyorum. Hayatm ec.de gecio :)

Kızlar yarın yola cıkıcaz diye bugün bi kontrole gittim herşey yolunda şükür.kafasını kanala yerleştirmiş dedi minyon tiplisin sezeryan yapalım 9 nisanda dedi gülesim geldi tek gerekçesi bu.tabi bu benim kendi doktorum değil farklı bi özel hastaneye gitmiştim sıra yok diye. Nst de45i bulan sancı cıktı önemsemedi pek.36+4olduk 2954 gram 49 cm dedi.ama benim anlamadığım 36 da 2690 dı 4 günde 250 gram alırmı bebek yada yanlış mı ölçtü ki

Maşallah kuzucuğa annesi bir önce kontrolünde kaç haftalık kaç kg dı canım

Aynıyız canım 5 sefer gidiyorum wcye gece boyunca yani saat 1 den 7 ye kadar
saol canm 34+0 da 2437 di şimdi 36+0 3039 olmuş böyle giderse 4ü bulcak mı ne normal doğuramıcam ozmanda zaten maşallah kafası 1buçuk hafta ileri

Bana daha hiç çatı muayenesiyle ilgili konuşma geçmedi başaşağı acaba sancım tutup gidince mi bakcak normal doğurabilir miyim diye anlamadım
işten dolayı 2 hafta sonra gitçem nts ye.sorsan bu patronların anaları hiç çalışmamış evde doğurmuşlardır çoğu.

sağsalim gidin inşallah canm şükür bebişte keyfi yerindeymiş.bizimkide kafa aşağıda ama kanal girmemiş dedi daha doktor ama girebilir daha zamanı var dedi seninkinin de mazeretine bak hemen gününüde ayarlamış şükür herşey normal için müsait nasıl doktorlar var ya zaten bütün ağrıyı sancıyı sen çekcen bir gelip bebişi çıkarcak ona bile zorlanıyorlar benim sancım da en çok 45 genelde 30larda falan çıktı bugün doktor iyi haftaya görüşelim dedi
valla bu bebişleri ben anlamadım alabilirde canm cihazlarda yanılabilir maşallah seninde kilosu iyi zaten daha var 3500 olsa yeter doğumda rahat olur

saol canm 34+0 da 2437 di şimdi 36+0 3039 olmuş böyle giderse 4ü bulcak mı ne normal doğuramıcam ozmanda zaten maşallah kafası 1buçuk hafta ileri
Canım nasıl sağlıklı olacaksa ikiniz içindr o doğum şekli olsun.bebiş karar veriyor nasıl gelmek istediğine annesi erkekti senin tatlış demi

işten dolayı 2 hafta sonra gitçem nts ye.sorsan bu patronların anaları hiç çalışmamış evde doğurmuşlardır çoğu.
ben artık izne ayrıldım canm bana bile zor geliyor devlette olmama rağmen arkadaşlarda iyi anlayışlı şükür sana da sabır versin valla insanlarda vicdan merhamet kalmamış

ben artık izne ayrıldım canm bana bile zor geliyor devlette olmama rağmen arkadaşlarda iyi anlayışlı şükür sana da sabır versin valla insanlarda vicdan merhamet kalmamış
daha yazcam da bizi ne olarak gördüklerini evde yazarım. burada interneti takip ediyorlar.

Canım nasıl sağlıklı olacaksa ikiniz içindr o doğum şekli olsun.bebiş karar veriyor nasıl gelmek istediğine annesi erkekti senin tatlış demi
öyle canm sağlıkla gelsinlerde farketmez ama kilosunun böyle artması beni şaşırttı açıkcası evet erkek miniğimiz

daha yazcam da bizi ne olarak gördüklerini evde yazarım. burada interneti takip ediyorlar.
Canım allah sabır versin izne bi ayrılsaydın rahatlardın.ben devlette oldugum halde insanların anlayışsızlığı bezdirmişti ve 32 de ayrıldım izne.Sanki herkesin anası akrısı doğurmadı bilmiyorlar nasıl zorlu bir süreç olduğunu

kızlar sorumsuz kocama yazdım içimi döktüm burada yazdıklarımı. bana yazdığı " babam annemi aç bırakmadı.telefonla ararsam kalbini kırarım. böyle tuhaf davrandıkçs kendinden soğutuyorsun diyor".bende dedim.sen soğutmuyormusun acaba hep sen mükemmel davranıyorsun benim kalbim sanki hiç kırılmıyor sanki.akşam yemeğini senle birlikte yemekten mutluydum şimdi sen bu düzeni alt üst edeceksin. hala işine geldiğin gibi anlamak istiyorsun.şahit olduğum şeyler var. annenin elinde parası varsa huzuru varsa neden çalışsın.(baktıkları nenenin maaşı ile gül gibi geçiniyordu kadın).
standart kadın değil ırgat gibi bir kadında geçinir mi bunla şüphelerim var.başka eşler çalışmayan karısını bile hoş tutmak için ne dil dökeceğini bilemez bunu kafaya bak adam dünayaya gelmekle lütfetmiş sanki

Sen başka bi Dr daha git . Yırtılma olacak kadar dar görmüşse çok. Sıkıntı yaşarsın . bayagi dar görmüş bunları söyleyecek kadar

Maşallah miniğine annesi.Herşeyin yolunda olmasına sevindim,Hayırlı doğumlarımız olsun.

Maşallah miniğe,Canım son haftalar 400 grama yakın alırmış bebekler doktorlar öyle diyor.Hayırlı yolculuklar dikkat et kendine yollarda,Allah’a emanet olun.

Canım benden sna en iyi tavsiye şu olur bu sorunları doğumuna ve sonrası en azından 40 ın çıkana kadar ötele. Hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam etmeyi dene. Eşinle ne küs ne samimi ol akışına bırak. Bebeğin ve kendin için sen gebesin önceliğin başka olmalı. Yapabiliyorsan ailenin yanına doğuma git ne bileyim kafanı eşin ve ailesine yorm bu ara boşver. Sonra gerkirse kökten çözersin ama bebeğe de yazık senle beraber üzülüyor

evet bebişte benle üzülüyor.şimdi ben böyle dedim diye gider seccadeyi alır babasına namaza durur heralde.ben düzen istiyorum.çocuk da düzen isteyecek.bu bizim hayatımız onun evlenmeden önceki hayatı değiliz.destek göremiyorum fazla destek verdiğini düşünüyor.bilmiyorum tam sınırda sanki evlilik yaşanacak bir kişi için.ucu bana dokunmasa hiç sallamayacağım.bunların sürekli kalllşliğe dönekliğe yönelik yapıları beni sürekli arkamı kollamaya düşünmeye itiyor iznime de bir iki hafta kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…