- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.561
beni de 37. haftada doğurtur mu diyorum muayene ile dr ishalim geçmemiş arada karın ağrısı yapıyor.Ya valla olabilir ağrılarım ve aşağıda hissettiklerim arttı sabahtan beri
İshal çok da kıstas değil sanki ben geçen hafta her gün ishaldim ama gram açılmam yoktu bugün baktığımızda. 37 biraz erken olabilir 38 de baktır çatıya istersen 38 den sonra tamamlanıyor süre diye biliyorumbeni de 37. haftada doğurtur mu diyorum muayene ile dr ishalim geçmemiş arada karın ağrısı yapıyor.
evet bebişte benle üzülüyor.şimdi ben böyle dedim diye gider seccadeyi alır babasına namaza durur heralde.ben düzen istiyorum.çocuk da düzen isteyecek.bu bizim hayatımız onun evlenmeden önceki hayatı değiliz.destek göremiyorum fazla destek verdiğini düşünüyor.bilmiyorum tam sınırda sanki evlilik yaşanacak bir kişi için.ucu bana dokunmasa hiç sallamayacağım.bunların sürekli kalllşliğe dönekliğe yönelik yapıları beni sürekli arkamı kollamaya düşünmeye itiyor iznime de bir iki hafta kaldı.
Kurban olduğum Doğum alamet-i olmasınCnm ben gece en az 4 kere gidiyorum wc.ye. sadece idrar degil benimde ishalim hic geçmedi. Onun icinde 3 kere gidiyorum. Hayatm ec.de gecio :)
karın ağrısı olmasa sıkıntı yok zaten idrardan da sürekli tuvaletteyiz yerleşik hayata geçicez yakında wc deKurban olduğum Doğum alamet-i olmasınbende de ishal yeni geldi hayatıma, gerçi kabızlıktan sonra iyi oldu ama
Aynen :) yataktan çok klozet üstündeyim. Gerçi bebek olunca rahat rahat wc keyfini bile özleyeceğiz. Bu arada sen kocanı düşünüp kendini hırpalama, adam böyle düzeltmeye çalışmak seni yorar ama bir işe yaramaz. Bebeğin sağ salim doğsun kuzum. Çalışan, ayakları üstünde duran güçlü kadınsın. Baktın olmuyor en hayırlısı ne ise onu yaparsın. Bebeğe annen mi bakacak çalışmaya başladığında?karın ağrısı olmasa sıkıntı yok zaten idrardan da sürekli tuvaletteyiz yerleşik hayata geçicez yakında wc de
Maşallah annesi :) kilosu 3 ü bulan bebeklere çok seviyorum. Az kaldı mis kokularaKızlar Çatı muayenesi oldumm. İnanın hiç korktuğum gibi değildi. Kişinin vücut yapısı ile ilgili demek ki. Buyüzden olmayanlar sakın korkmasın inanın acı bile hissetmedim desem yeridir. 38+1 deyim bebişim 3100 kilo
evet canım annem bakacak kayınvalidem çalışıyor.anladığım ben ayakta durmazsam adamdan da hayır yok.sizde yine klozet var. benim tuvalet alaturka eğil kalk eğil kalkAynen :) yataktan çok klozet üstündeyim. Gerçi bebek olunca rahat rahat wc keyfini bile özleyeceğiz. Bu arada sen kocanı düşünüp kendini hırpalama, adam böyle düzeltmeye çalışmak seni yorar ama bir işe yaramaz. Bebeğin sağ salim doğsun kuzum. Çalışan, ayakları üstünde duran güçlü kadınsın. Baktın olmuyor en hayırlısı ne ise onu yaparsın. Bebeğe annen mi bakacak çalışmaya başladığında?
Aynen :) yataktan çok klozet üstündeyim. Gerçi bebek olunca rahat rahat wc keyfini bile özleyeceğiz. Bu arada sen kocanı düşünüp kendini hırpalama, adam böyle düzeltmeye çalışmak seni yorar ama bir işe yaramaz. Bebeğin sağ salim doğsun kuzum. Çalışan, ayakları üstünde duran güçlü kadınsın. Baktın olmuyor en hayırlısı ne ise onu yaparsın. Bebeğe annen mi bakacak çalışmaya başladığında?
Öyle canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsin hepimize inşMaşallah annesi :) kilosu 3 ü bulan bebeklere çok seviyorum. Az kaldı mis kokulara
Ben de acayip terliyorum ve akıntım çoğaldıAynen canım bende sen gibi :) lavabo yatak arasında geçiyor gecelerim:)bide ben çok terliyorum son aylarda sizde öyle bi şey var mi anlamadım.doktora da sormayı unuttum ve akintim cogaldi
inşallah geçer.. bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecekDoğumdan sonra geçer dedi doktor. Benim vücudum bence eklem rahatsızlıklarına meyilli. Ben Çatalı tutamayıp düşürdüğümü bilirim
Benim de öyle :) bende maşallah hiçbirşeyden geri kalmamışım ne ararsan varBen de acayip terliyorum ve akıntım çoğaldı
Hemde ne terleme yastık ıslanıyor, normalde yapım gereği o kadar az terlerim ki anlatamam. Şimdi su gibi saç köklerim sırılsıklam oluyor. Akıntı zaten hep vardı, bırakmadı lanet peşimi gebelik boyunca :) aman kabız geçti ya buna da şükür diyorum :) eşim resmen b.k nöbeti tutuyOrdu yaAynen canım bende sen gibi :) lavabo yatak arasında geçiyor gecelerim:)bide ben çok terliyorum son aylarda sizde öyle bi şey var mi anlamadım.doktora da sormayı unuttum ve akintim cogaldi
Onun da avantajı var bacım. Eskiler hep alaturka kullanırdı, normal Doğum için avantaj bence :)evet canım annem bakacak kayınvalidem çalışıyor.anladığım ben ayakta durmazsam adamdan da hayır yok.sizde yine klozet var. benim tuvalet alaturka eğil kalk eğil kalk
Hemde ne terleme yastık ıslanıyor, normalde yapım gereği o kadar az terlerim ki anlatamam. Şimdi su gibi saç köklerim sırılsıklam oluyor. Akıntı zaten hep vardı, bırakmadı lanet peşimi gebelik boyunca :) aman kabız geçti ya buna da şükür diyorum :) eşim resmen b.k nöbeti tutuyOrdu yave şu şekil sevindiğimizi bilirim yaptım diye :) hayat işte insan nelere sevinecek hale geliyor
Teşekkür ederiz teyzesiiMaşallah miniğe,Canım son haftalar 400 grama yakın alırmış bebekler doktorlar öyle diyor.Hayırlı yolculuklar dikkat et kendine yollarda,Allah’a emanet olun.
Ben de acayip terliyorum ve akıntım çoğaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?