2018 mart-nisan anneleri

beni de 37. haftada doğurtur mu diyorum muayene ile dr ishalim geçmemiş arada karın ağrısı yapıyor.
İshal çok da kıstas değil sanki ben geçen hafta her gün ishaldim ama gram açılmam yoktu bugün baktığımızda. 37 biraz erken olabilir 38 de baktır çatıya istersen 38 den sonra tamamlanıyor süre diye biliyorum

Haklı olduğunu tahmin ediyorum ama şimdi enerjini ona harcama allaha havale et diyorum

karın ağrısı olmasa sıkıntı yok zaten idrardan da sürekli tuvaletteyiz yerleşik hayata geçicez yakında wc de
Aynen :) yataktan çok klozet üstündeyim. Gerçi bebek olunca rahat rahat wc keyfini bile özleyeceğiz. Bu arada sen kocanı düşünüp kendini hırpalama, adam böyle düzeltmeye çalışmak seni yorar ama bir işe yaramaz. Bebeğin sağ salim doğsun kuzum. Çalışan, ayakları üstünde duran güçlü kadınsın. Baktın olmuyor en hayırlısı ne ise onu yaparsın. Bebeğe annen mi bakacak çalışmaya başladığında?

Maşallah annesi :) kilosu 3 ü bulan bebeklere çok seviyorum. Az kaldı mis kokulara

evet canım annem bakacak kayınvalidem çalışıyor.anladığım ben ayakta durmazsam adamdan da hayır yok.sizde yine klozet var. benim tuvalet alaturka eğil kalk eğil kalk

Ev tipi ana kucagimida aldım daha bisey almicam:) dogsun o piyanolu oyun halisindan alcam:) gecen hafta ceviz yemedim bebeğim sadece 200gr almış :) ceviz kilo yapiyo buna inanmaya başladım :) gecen perşembe 3165di 37+0 da dun perşembe 38+0 da 3365 bol bol ceviz yiyin çok.şükür ki 9kilo aldım etrafimdakiler nazar edecekler sadece gobegim (bebeğim var) arkadan bak kimse hamile demez :) bide sağlıkla kucagimiza alabilseydik ben Bahçelievler medikal parkta doğum yapicam kızlar normal 3200 sezeryan 3800 içinde ilk kan testi işitme.testi kalça ultrasonu dahası çok şey dahil :)daha önce orada ameliyat oldum(troid).çok memnun kaldım... Merakla sabırla bekliyoruz ...

Eklentiler

• PicsArt_03-23-04.54.49.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 31

Aynen canım bende sen gibi :) lavabo yatak arasında geçiyor gecelerim:)bide ben çok terliyorum son aylarda sizde öyle bi şey var mi anlamadım.doktora da sormayı unuttum ve akintim cogaldi

Aynen canım bende sen gibi :) lavabo yatak arasında geçiyor gecelerim:)bide ben çok terliyorum son aylarda sizde öyle bi şey var mi anlamadım.doktora da sormayı unuttum ve akintim cogaldi
Hemde ne terleme yastık ıslanıyor, normalde yapım gereği o kadar az terlerim ki anlatamam. Şimdi su gibi saç köklerim sırılsıklam oluyor. Akıntı zaten hep vardı, bırakmadı lanet peşimi gebelik boyunca :) aman kabız geçti ya buna da şükür diyorum :) eşim resmen b.k nöbeti tutuyOrdu ya ve şu şekil sevindiğimizi bilirim yaptım diye :) hayat işte insan nelere sevinecek hale geliyor

evet canım annem bakacak kayınvalidem çalışıyor.anladığım ben ayakta durmazsam adamdan da hayır yok.sizde yine klozet var. benim tuvalet alaturka eğil kalk eğil kalk
Onun da avantajı var bacım. Eskiler hep alaturka kullanırdı, normal Doğum için avantaj bence :)

Hahahah :) Allah kimseyi hicbir konuda darda birakmasin canım walla insan rahatsız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…