2018 mart-nisan anneleri

Canim bu anneyi babayı birakin sadece kendinizle ilgilenin. Ne güzel bebek gelicek mutlu olun . İkiniz de inatlasmayin. Sen olgun ol,boşver canım sakin ol sen doğum yaklaştı lohusalik var son günler keyfini çıkarın .

Hayırlı olsun sağlıkla kullan inşallah canım

Canım en az 4 kere çıkıyorum. Akşama doğru suyu azaltıyorumki daha fazla çıkmayayım diye.

Canim bulantın için bişey dedimi doktor

evet canım annem bakacak kayınvalidem çalışıyor.anladığım ben ayakta durmazsam adamdan da hayır yok.sizde yine klozet var. benim tuvalet alaturka eğil kalk eğil kalk
Alaturka olmasi daha iyi aslinda. Kaslarin alisir, doguma yardimci olur. Ben alafrangaya alistim, comelmek zor geliyor.

Bugunlerde hic islerim bitmiyor gibi geliyor. Buzluga sarma, borek falan atiyorum ama bitmiyor isler. Buzluga atilacak tatli bilen var mi? Halilari yikamaya vericem. Perdeler yarin yikanip, utulenecek. Biberon ve emzik kaynatmadim henuz. Hastane cantasini bi daha elden geciricem. Agdaya gidicem. Evin rutin temizlik isleri var ve ne kadar temizlesem de o gun geldiginde ev yine tozlanicak v.s. insanlar eve gelince isler nasil yuruycek bilmiyorum. Cocukla mi ugrasicam, kendimle mi, misafirlerle mi? Bayagi gerildim. Koltuklarimi ve halimi beyaz alarak cok buyuk hata yapmisim. Hep ne var ki diyordum ama simdi bir suru insan gelecek, onlarda yiyip icecek ve uyuyacak. Ter ve kir olacak. Napicam?

Germe kendini tatlım bunlar için lohusa evinde temizliğe pasta böreğe bakılmaz hatta bizde hiçbirşey beklenmez lohusadan yapabildiğin kadar yap yeter yanında kalacak kişi varsa yapabildiği kadar o yapar ama yapamasada sorun olmaz merak etme sen sadece bolca uyu bebeğini emzir sev onu yeter başka hiçbirşey yapmana gerek yok

Baskasinin evine gitsem ben de bakmam ama bunca zamandir evdesin niye yapamadin derler diye cok kafama taktim. Insaallah dogumdan sonra bunlari unutabilirim.

Canim bulantın için bişey dedimi doktor
Sormadım cnm yaa unuttum. Ama benim hep bulantım oluyordu. Tabi geçen gün olan farklıydı stres de yapıyor olabilir. Ama bi kaç kişiden duyduğum doğum anında kusulduğu onla da ilişkili olabilir yani doğum belirtisi ile tetikleniyor belkide. Stres bende bu ara inanılmaz iştahsızlık yaptı hiçbir şey yiyesim olmuyor hele sabahları. Strs yaşıyosan doğumla ilgili o da yapar :/

Kızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez mi nasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim

Canm naptin sen nie kendini bu kadar yoruyorsun ben hicbirsey yapmadım geleceklere yapmican da o halde birde pasta börek beklemesin sende düşünme bu kadar tabiki kendin ve bebisin le ilgilenceksin millete ne yapsan yaranamazsın

VLl cnn şu an hertürlü tekniği deniyorum göğüs uçlarım çok açıyor ya krem sürüyorum hKiki zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor

Ah canm bu insanlar hayatımızın her döneminde varlar hep sana muhalefet olurlar senin için değerli olmayanları kafana takma annende iyi niyetinden yapiodur ama konuşman iyi olmuş bebisine bak sağlıklı masallah sana muhtaç sen mutlusan o mutlu öyle dusun

Heyy allahım bu nexir ya kime ne normal yad sezeryan dogurmandan tövbe tövbe ya şaşırmış bu insanlar yemin ederim ki lohusa. İ kadına yapılır ni bu yaseni çok iyi anlıyorum cnn çok ayıp cidden yaptıkları hiç morslini bozma bak herkes dönsün kendine baksın .bennmde eşimi n tarafı bir bir damlıyor zaten dikiş lerim çok ağrıyor hiç kimseyle ugrasamsm yemin ederim bide gelen yakın yakın durmaya çAlışıyor bebegme uzun uzun kalmalar iki günde stres oldum bu konudan el kadar bebek bi gidin ya annen yanımda saoksun hiç yalnız bırakmıyor bütün iş güç onda zaten hali ortada kadın haftalardır bBMin ameliyatı sebebiyle hastanelerde perisNtbi de burda bnm için çırpınıyor hiç kimseye hizmet ettiremem annemi

Cnn valla hepinize dua ettim allahım hepinizi kurtarsın cidden sezeryani bilmiyom ama bnm hayatta çektiğim en acı duyguydu sonu tatlı tabiki .çok tatlı bal bal teyzesi

Cnmm vLls ben sabah hAstaneye gittim iki gündür iç camssirim islaniyodu akıntı mi şumu Anlamadım doktora gittim test tahlil yaptılar cati baktılar bir cm açılma var dediler git eve test sonucu için seni arayacaz dediler eve geldim 1 saat sonra doktorum aradı hAstaneye gel bi değerin yüksek diye gittim bi test yaptı akıntı mi şu mu o ggelen diye ve bebegin suyu olduğu anlaşıldı direk yatis verdi saat 1 de yatisim yapıldı o sırada h bire acilmam varmı diye bakiuoksrdi sancim hiç yoktu suni sancıyı 3 te verdiler 1 saat öldüm o agrida n geberdim resmen ortalığı yiktim geçtim 1 saatin sonunda 9 cm açıldı ve 15 dakika da da doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…