2018 mart-nisan anneleri

Canım malesef bu durumda destek olacaklarına köstek olan çok oluyor. Ya gereken cevabı vereceksin yada anlamıyorlar üzerine geliyorlar. Benimde 2 kişi var daha doğurmadım bile bi ara bunalıma sokmuştu beni.çocukların kilosuna taktı işte 32. Haftada doğuracaksın. Benimde sinirlerim bozuldu

Kızlar acaip şeyler oluyor bana.altima baya kaçırdım zannetim idrarını yaptim diye düşündüm.kiloduma bi baktım kanlı su gibi biseyler gelmis.bağırsaklarım gurulduyor.gazim var.şimdi bu ne oluyor akinti mi nisan mi sancim yok ama.

Canım uzaklaştır herkesi boşver bakarsın kızına allah verir gücünü. Ben biraz yalnız kalmak istiyorum de. Düşüncesiz insanlar yorum yapsın da nasıl yaparsa yapsın işte boşver takılma. Gelmek isteyene de dr kalabalıkla temas etmesin bebek diye uyardı de çocuk druna at topu ben 40 ına kdar kimseyi almamayı planlıyorum alınan alınsın bizden değerli değil kimse.

Cnn valla hepinize dua ettim allahım hepinizi kurtarsın cidden sezeryani bilmiyom ama bnm hayatta çektiğim en acı duyguydu sonu tatlı tabiki .çok tatlı bal bal teyzesi
Rabbim dualrımızı kabul etsin canım bu mubarek aylarda şanslı bebişlerimz maşallah anne balı bunlar çok datlu olurlar aynen canım sonunda mutluluk olunca değiyor doğum olayını anlatırsın müsat bir zamnda merk ediyoz malum beklemede olunca

Arkadasım sen acil olarak doktoruna ulaş bence, veya gidebiliyorsa hastaneye git. Kan gelmesi pek normal değil diye biliyorum. Bi kontrol ederler.
ilcede oturuyorum.bi kere geldi bir daha gelmedi. Sabah kadin doğum acile gitmeyi düşünüyorum.ama bildigin idrar kaçırdım.camasiri değiştirince farkettim bebek kıpırdıyor bir sıkıntısı yok gibi.özel gidebileceğim bir dr yok.ilçede bu ani gelistigi için randevu da alamadim. Daha erken degil mi ama bazen nişan dogumdan bir iki hafta önce atılabiliyormuş öyle okudum.sancim yok.ishal ara ara gazım var bazen.

Benim bebekler için 2 kilo zor doğar neden kilolarını haber vermiyorsun nazar değdirmemdenmi korkuyorsun neden renkli ultrason çekmiyorsun fotograf atmıyorsun. Baktım saçmalıyor biraz azarladım dayanamadım bir daha aramadım.dünde haber vee hastaneye giderken yada eşine söyle yazsın bize diye bende eşim müsait olacagı sanmıyorum dedim ozaman hergün seni arayım doğuma kadar ozaman dedi bende cevap bile yazmadım 4 gözle bekliyorum sana gelmek için diyor.bende değil aramasın gerekirse gelmesini bile istemiyorum artık.arkadaşlarıma söylüyorum doğurduğum zaman sakın haber vermeyin dedim.manyak aklını benimle bozmuş daha 40 ı çıkmamış çocuğuyla ilgilen miyor benim doğmamış çocuklara takmış.ayyy valla doğum yapınca kimseyi çekemem beni rahatsız eden biri varsa yanında pek oturmam gitmesi için

Heyy allahım ya bu milletin ağzı neden susmuyor ben bilmem ya . Kimseyi takma kafana kimseye açıklama yağmak zorunda değilsin keyfim öyle istedi de geç salak Mısır neşirler ya kusursan bakma ben bile sinirlendim

C Canpare24 canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah. Müsait olduğunda soeularimi yanıtlar misin lütfen :)

1- Lavman yaptılar mi acili birşey mi?

2-hastanedeki çatı muayenen canini yakmıştı sonrakilerde yaktı mi o kadar

3-suni sancinin acısını tarif et sen mesela neye benzetirdin ?

4-sanciyi odada mi sancı odasında mi Çektin ?

5-Bebegin ultrason daki kilo ve boyu ile ayni mi doğdu :)

Cevabını bekliyor olacağım.Allahım güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin kuzunu

Dr a git hemen gittin mi bilmiyorum ama suyun gelmiş snırım

Kizlar benim moralim çok bozuk 36+2 gittim 2550 kilo dedi doktor cok uzgunum
Moralin bozulmasin daha 1 ay var. 3 kilo olur. Hem 2500 ile 4000 gram arasi butun bebekler normal kabul ediliyor. Hatta sevinmelisin bence. Doktorum 3 kiloyu cok gecsin istemiyor. Seninki de ideal gayet.
Yeni dogum yapmissin. Olan olmus neyi tartisip seni uzuyorlar ki anlamiyorum. Ayrica senin sezaryan olman mecburiydi. Millet gercekten cok anlayissiz. Insaallah kisa zamanda yanindan uzaklasirlar. En azindan annene soylesen belki onlari susturur. Uzulmemeye calis canim. Bos bos konusuyorlar iste.
Canm naptin sen nie kendini bu kadar yoruyorsun ben hicbirsey yapmadım geleceklere yapmican da o halde birde pasta börek beklemesin sende düşünme bu kadar tabiki kendin ve bebisin le ilgilenceksin millete ne yapsan yaranamazsın
Evet yaranamayiz ne yapsak. Yine de ne bileyim. Kv gelicek. Acaba begenmez mi diye bir korku saldi.
Hayirli olsun bebegin. 1 saatte 9cm acilma cokmus. Aciyi bir anda yasadin sanirim. Simdi iyisin di mi canim?

Canım senin bi ara sancın vardı sanki şimdi durumun nasıl. Bende sancı hiç yok

Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen

Canım senin bi ara sancın vardı sanki şimdi durumun nasıl. Bende sancı hiç yok

O hafta Dinlendim hiçbirşey yapmadan sonraki 2hafta sancinin s si çıkmadı :)doktor bana yuru comel kalk ve merdiven inip çık dedi açılma için çatı muayenesinde yaklaşık 2cm açılma varmış suni sancidan korkuyorum inşallah kendi sancimla olur :)

Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen

Ceviz kasar sut yoğurt muz haşlanmış yumurta her gün tuket cnm

Belli bi haftada 400/500 gr birden alıyorlar üzülme düzelir hem 2500 de iyi sayılıyor. Ayrıca +/- 300 ölçermiş ultrasonlar öyle ise 2800 falandır bebiş

Valla kizlar hastaneden geldigimden beri 1 yumurta koca bi parca kasar peynir 3 ceviz 2 bardak ayran 1 muz 1 kase cilek 1 portakal 2 avuc findik yedim dusunun yani:)) arti yemege gidip 1 sis adana 1 sis tavuk yedim :ddd

Cnm bir anda aliyorlar sen yeterki umtitsizlige kapilip beslenmeyi kesme. Bol protein al. Et tavuk fln. Bide sıkma meyve suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…