- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.601
Canım malesef bu durumda destek olacaklarına köstek olan çok oluyor. Ya gereken cevabı vereceksin yada anlamıyorlar üzerine geliyorlar. Benimde 2 kişi var daha doğurmadım bile bi ara bunalıma sokmuştu beni.çocukların kilosuna taktı işte 32. Haftada doğuracaksın. Benimde sinirlerim bozulduKızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez minasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim
Analdım canımTam vajina giriş bölgesi işte
Kızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez minasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim
Rabbim dualrımızı kabul etsin canımCnn valla hepinize dua ettim allahım hepinizi kurtarsın cidden sezeryani bilmiyom ama bnm hayatta çektiğim en acı duyguydu sonu tatlı tabiki .çok tatlı bal bal teyzesi
İnsanın idrarı pembeye döner mi son ayda adet filan olunur mu
ilcede oturuyorum.bi kere geldi bir daha gelmedi. Sabah kadin doğum acile gitmeyi düşünüyorum.ama bildigin idrar kaçırdım.camasiri değiştirince farkettim bebek kıpırdıyor bir sıkıntısı yok gibi.özel gidebileceğim bir dr yok.ilçede bu ani gelistigi için randevu da alamadim. Daha erken degil mi ama bazen nişan dogumdan bir iki hafta önce atılabiliyormuş öyle okudum.sancim yok.ishal ara ara gazım var bazen.Arkadasım sen acil olarak doktoruna ulaş bence, veya gidebiliyorsa hastaneye git. Kan gelmesi pek normal değil diye biliyorum. Bi kontrol ederler.
Benim bebekler için 2 kilo zor doğar neden kilolarını haber vermiyorsun nazar değdirmemdenmi korkuyorsun neden renkli ultrason çekmiyorsun fotograf atmıyorsun. Baktım saçmalıyor biraz azarladım dayanamadım bir daha aramadım.dünde haber vee hastaneye giderken yada eşine söyle yazsın bize diye bende eşim müsait olacagı sanmıyorum dedim ozaman hergün seni arayım doğuma kadar ozaman dedi bende cevap bile yazmadım 4 gözle bekliyorum sana gelmek için diyor.bende değil aramasın gerekirse gelmesini bile istemiyorum artık.arkadaşlarıma söylüyorum doğurduğum zaman sakın haber vermeyin dedim.manyak aklını benimle bozmuş daha 40 ı çıkmamış çocuğuyla ilgilen miyor benim doğmamış çocuklara takmış.ayyy valla doğum yapınca kimseyi çekemem beni rahatsız eden biri varsa yanında pek oturmam gitmesi içinKızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez minasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim
Heyy allahım ya bu milletin ağzı neden susmuyor ben bilmem ya . Kimseyi takma kafana kimseye açıklama yağmak zorunda değilsin keyfim öyle istedi de geç salak Mısır neşirler ya kusursan bakma ben bile sinirlendimKızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez minasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim
Kızlar acaip şeyler oluyor bana.altima baya kaçırdım zannetim idrarını yaptim diye düşündüm.kiloduma bi baktım kanlı su gibi biseyler gelmis.bağırsaklarım gurulduyor.gazim var.şimdi bu ne oluyor akinti mi nisan mi sancim yok ama.
Moralin bozulmasin daha 1 ay var. 3 kilo olur. Hem 2500 ile 4000 gram arasi butun bebekler normal kabul ediliyor. Hatta sevinmelisin bence. Doktorum 3 kiloyu cok gecsin istemiyor. Seninki de ideal gayet.Kizlar benim moralim çok bozuk 36+2 gittim 2550 kilo dedi doktor cok uzgunum
Yeni dogum yapmissin. Olan olmus neyi tartisip seni uzuyorlar ki anlamiyorum. Ayrica senin sezaryan olman mecburiydi. Millet gercekten cok anlayissiz. Insaallah kisa zamanda yanindan uzaklasirlar. En azindan annene soylesen belki onlari susturur. Uzulmemeye calis canim. Bos bos konusuyorlar iste.Kızlar napıyorsunuz psikolojim biraz bozuk benim bebeğimde olmasa sanırım depresyona cok agır giricem.. annem bizde insanlar annem sürekli hurafelerle bebeğimi büyütmemi istiyor sürekli tartısma yok süt verirken bişi içme bebegin bir tarafına kacar yok duşa bebekten önce girme sancın ona gecer inanın delirmek üzereyim aldım annemi karsıma konustum bana hurafelerle aslı bilimi olmayan seylerle gelme bak cok kötüyüm zaten diye sabaha kadar agladım o günden beridir bıraktı bu huyunu bebeğim haftada 350 gram alıyordu ama her gören ay bu bebegi neden normal doğurmadın 3900 cok mu bilmem ne 40. Haftasını bitirmiş insanları örnek veriyorlar 4 kilo dogurdu diye aa gerzekler ben 38+2 de bebeğimi 3900 doğurdum iki hafta daha beklesem 4500 olurdu zaten bebeğin geleside yoktu beklerdi yani bunu anlamıyorlar birikti birikti gecen gün sabaha kadar hüngür hüngür agladım. Bugunde saglık ocagına götürdüm kızımı hemşire yine aynısını yaptı 4100 gram dopurmuş 41. Haftada bana diyor neden normal yapmadın ben normal doğurdum pardonda kacıncı haftada dogurdunuz dedim 41 diyor utanmadan ben 41 i beklesem 5 olurdu herhalde farkında mısın böyle gerekti böyle doğurdum dedim. Agrılarım vardı bende sızlandım ilk gün teyzem ee kendin istedin sezaryen demez minasıl kendim istedim benim doguma harcayacak 8 binim yok dedim Hastanemde isteğe baglı sezaryen 8 bin zorunlu 3 cok sinirliyim insanlar ne tuhaf inanamıyorum gercekten etrafınızda cok insan barındırmayın ilk zamanlar oldukca hassas geciyor cok uzun oldu kusura bakmayın ama baya doldum ben cok sukur dunyalar tatlısı bir kızım oldu yoksa moral olarak cok iyi değilim
Evet yaranamayiz ne yapsak. Yine de ne bileyim. Kv gelicek. Acaba begenmez mi diye bir korku saldi.Canm naptin sen nie kendini bu kadar yoruyorsun ben hicbirsey yapmadım geleceklere yapmican da o halde birde pasta börek beklemesin sende düşünme bu kadar tabiki kendin ve bebisin le ilgilenceksin millete ne yapsan yaranamazsın
Hayirli olsun bebegin. 1 saatte 9cm acilma cokmus. Aciyi bir anda yasadin sanirim. Simdi iyisin di mi canim?Cnmm vLls ben sabah hAstaneye gittim iki gündür iç camssirim islaniyodu akıntı mi şumu Anlamadım doktora gittim test tahlil yaptılar cati baktılar bir cm açılma var dediler git eve test sonucu için seni arayacaz dediler eve geldim 1 saat sonra doktorum aradı hAstaneye gel bi değerin yüksek diye gittim bi test yaptı akıntı mi şu mu o ggelen diye ve bebegin suyu olduğu anlaşıldı direk yatis verdi saat 1 de yatisim yapıldı o sırada h bire acilmam varmı diye bakiuoksrdi sancim hiç yoktu suni sancıyı 3 te verdiler 1 saat öldüm o agrida n geberdim resmen ortalığı yiktim geçtim 1 saatin sonunda 9 cm açıldı ve 15 dakika da da doğdu
Canım senin bi ara sancın vardı sanki şimdi durumun nasıl. Bende sancı hiç yokEv tipi ana kucagimida aldım daha bisey almicam:) dogsun o piyanolu oyun halisindan alcam:) gecen hafta ceviz yemedim bebeğim sadece 200gr almış :) ceviz kilo yapiyo buna inanmaya başladım :) gecen perşembe 3165di 37+0 da dun perşembe 38+0 da 3365 bol bol ceviz yiyin çok.şükür ki 9kilo aldım etrafimdakiler nazar edecekler sadece gobegim (bebeğim var) arkadan bak kimse hamile demez :) bide sağlıkla kucagimiza alabilseydik ben Bahçelievler medikal parkta doğum yapicam kızlar normal 3200 sezeryan 3800 içinde ilk kan testi işitme.testi kalça ultrasonu dahası çok şey dahil :)daha önce orada ameliyat oldum(troid).çok memnun kaldım... Merakla sabırla bekliyoruz ...
Canım senin bi ara sancın vardı sanki şimdi durumun nasıl. Bende sancı hiç yok
Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen
Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen
Cnm bir anda aliyorlar sen yeterki umtitsizlige kapilip beslenmeyi kesme. Bol protein al. Et tavuk fln. Bide sıkma meyve suyu.Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?