2018 mart-nisan anneleri

C Canpare24 canim ya benimde akintim oluyo gunduzleri özellikle sari renkte acaba bebegin suyu mu o da bebegin suyuysa bi sknti olur mu ki,bebegin hareketleri devam ediyo cok sukur doktora sali gitmistim cati muayenesi yaptı o gun ve ertesi gun leke geldi pembe falan sonra gecti sanci da grceden sabaha adet sancisi oluyo hafif sonra geciyo sence durumum nedir gitsem mi doktora

Güle güle kullan canım.Bebişinede maşallah annesi,Doğum fiyatında normal,bildiğin yer her zaman iyidir.Bende 3 kilo aldım sadece yukarda önümde büyük bir karnım var.

Hayirlsiiyla yavrularimizi kucagimiza alalım inşallah o zamanda emmiyo,uyumuyo gazi var :) annelik zor zanaat :)
canim ev tipi ana kucagini ne kadara aldin hayirli olsun:)

cati muayenesi olmus muydun canım olmadiysan nisan olabilir canim o cok kan gelmediyse ve sancin yoksa doktor bisey yapmaz sen beni takip et benimde sali gunu oldu o:)

Kolay gelsin kendini çok yormadan yapmaya çalış son zamanlar zor.Mozaik pasta yapıp atabilirsin,Elmalı kurabiyede olur buzluğa.Benimde bütün evim beyaz sadece beyaz eşyalarım siyah.Salon koltuklarında zaten misafir yatmaz.Salonum çok klasik çünkü.Benim kalan olursa oturma odamda yatırıyoruz zaten kalmaya gelen olmaz bana.2.yılım evlilikte bu sene kardeşim geldi annemle o kadar.Yerin yoksa internetten şişme yatak siparişi ver çok kullanışlı çantası içinde duruyor şişik değilken yer kaplamıyor fiyatıda çok uygun.

Banada çok yürü ve merdiven çık dedi canım ama senin 2 cm açılman varmış benden önce bebişine kavuşcan büyük ihtimal. İnş canım kendi sancımız ile olur suni sancı dayanılmaz oluyormuş herkes öyle diyor

Doktora gitsene yada doktorunu ara bence burdan sormakla olmaz kuzum bu iş.

Bence nişan gelmiş suyunda az az geliyo gibi canpareyede bi an önce git demiştim doğumu başlamış meğer :) sende en azından baktır gidip

Ben bir hurafe ama hamileyken. Manda yoğurdu yedim.mandalar geç dogururmus ya :) :) hakkımızda hayırlısı olsun cnm sağlıkla hayırla gelsinler de artik vakit geldi zaten

canim ev tipi ana kucagini ne kadara aldin hayirli olsun:)

cati muayenesi olmus muydun canım olmadiysan nisan olabilir canim o cok kan gelmediyse ve sancin yoksa doktor bisey yapmaz sen beni takip et benimde sali gunu oldu o:)

Merhaba cnm babymall de 150tl idi sitesine bakabilirsin

Valla simdi üzülme stres den sütun geri gider diyeceğim bu hurafe değil ama . Hiç stres yapma canım boşver ne soylerlerse soylesinler ya , Bebeğini ve kendini düşün güzelce Beslen , öyle ya da böyle bebeğin sağlıklı ve yanında çok şükür . Bundan daha önemli bişey yok . Karnindaki dikiş olmasa , vajenden dikiş olacak . Sen biliyosun doğru yu onlarda idrak problemi varsa durumu idrak edemiyorlarsa, hiç kızma bile kimseye .

Bence nişan gelmiş suyunda az az geliyo gibi canpareyede bi an önce git demiştim doğumu başlamış meğer :) sende en azından baktır gidip
sali gunu kontrol var doktor cati mua.den sonra ikidurumda gel dedi ya cok kanama olursa ya da sancin cok sklasrsa bende bos yere gitmk istemiyorum canim ya diger forumda da sari akinti yasayan cokoluyomus

1 saatte 9 cm açıldı ve 15 dk da doğum yaptın . Gercekten büyük maşallah subhanAllah . Allah nazardan korusun .

Kizlar benim moralim çok bozuk 36+2 gittim 2550 kilo dedi doktor cok uzgunum
Canım benimde öyleydi birden yüklendim bir hafta sadece ye ama sağlıklı seyler tabi m3sela bugün ki gibi yarasın bebişe görüceksin 1 haftada 500 gram alıcak

Canım benim sen cok güçlüsün toparla kendini başa çıkarsın sen inanıyorum.Annelere gelincede hurafe seylere hepsi inanıyor durum hepimizde aynı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…