2018 mart-nisan anneleri

Allah razı olsun kardeşim amin inşallah

Bu duayı ezberleyin kızlar özellikle normal doğum yapacaklar ALLAHİM HEPİMİZİ BİR AVAZDA KURTARSİN.

" Sümmes Sebila Yesserahu"
Abese suresinin 20.ayetidir.
Anlamı: Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

Bu videoyu izleyin hareketleri 38den sonra yavaş yavaş yapmaya baslayin..

Son düzenleme:
S sarihperi daha erken degil mi bana bu su diyorsun yani ben idrar yaparken geldiğine yemin edebilirim. Bir iki haftaya doguriyormuyuz cok acıktım ayrica biseyler yiyecegim gazim da bitmiyor karnimda. Ama idrarim normal renkte yaparken

Hahaha okuze bagladimm ana yuregii:ddd
Hergün bende ceviz fındık badem yiyorum düzenli ye canım ama heşeyin fazlası zarar derler birde ben sabh kahvaltıda kaşarı yiyorum yoğurt zaten vazgçilmez sütü pk içemiyorum hazır içmek istmdiğim için haftada bir iki içiyorum et tavuk yersen balıkta yeşilk felan mercimek te folik asit varmış kırmızıda yeşilde demir varmış bnde şimdi portakal yicem birde yoğurtlu pilav yatcam ha bu arada kızlar kilolu bebek sağlıklı oluyır diye düşünmeyin diyor doktor önmli olan sağlıklı olması kloyuda alır tabikide

Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen
Her doktor her cihaz farkli olcer. Kilo mutlaka almıştır. Uzulme hic.
Mozaik pasta yapicam sagol canim. Malesef benim evde oda yok ve kvgiller salonda yaticak. Sisme yatagim var ama rahat edemiyorlar.

VLl cnn şu an hertürlü tekniği deniyorum göğüs uçlarım çok açıyor ya krem sürüyorum hKiki zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor
Aglıyorum emzirirken ama pes etmiyorum bugun hastanede sagım yaptırdım eve geldim sagmaya devam ediyorum taş oldu gögüslerim ucu yara ameliyt acımı unutuyorum inan ki senin fındıgın nasıl alışabildiniz mi sen nasılsın dogumun kolay gecti mi cok sevindim ben cidden burada kardeş gibi olmuşuz

LadyBird59 canım ayva çekirdegini suya ıslatıo bekletiyırsun kremsi bir kvam alınca gögüs uclarına sür iyi geliyor diye biliyorum.birde silverette gümüş gögüs kapağı var kesin çözümmüş instgramdan araştırabilirsin ben kötü olursa ondan alıcam bi bak istersen.

Nefret geldi artık hepsinden lohusayım ya el insaf vallahi insan kötü oluyor zaten adaptasyon süreci zor bir de bunlar eklenince tam intihar allahtan eşim tam destek yoksa mahvolurdum
Cok kötüyüm günlerdir anlatamam annem cok calısıyor günlerdir mahvoldu ama o bile bazen öyle bir şey yapıyorki gitsin istiyorum gelen giden yok cok şükür ameliyatlıyım diye hastaneye geldi herkes eşimin aileside sehir dısında bir de onları cekemezdim. Dün kuzenim aradı gelcez diye gelin tabi dedim olmadı cuma gelir gec saate kdr otururuz dedi sinirlendim gelinde gec saate kdr oturmayalım ameliyatlıyım malum dedim cidden insanlar mı anlayışsız biz mi takıntılıyız anlamadım!

Heyy Allahım cidden delirmiş bu insanlar.. veriyorum vallahi artık hiç sakınmıyorum lafları canımla cebelleşiyorum insanlar önce bi duracagı yeri bilsin kiloyu bile sidik yarısına cevirmişler neler yasadım anlstsam kriz geçirirsiniz
canım kimse yok suanlık gelen gidende yok cok şükür ama başlarlar haftaya bebegede kimseyi yaklastırmıyorum eşim dezenfektan almış gidip koca bidon zaten onu görenler anlarlar diye düşünüyorum :)) bebeğin teni öyle hassas ki yaklasmasın kimse.. ameliyatın birinci gunu ayaga kalktım canm kismeye muhtac değiliz cidden Allah o gücü veriyor ki o ayaga kalkma yürüme nasıl bir işkence ceken anlıyordur yinede durmadım yurudum cocuguma kendim baktım halada öyle.. doktorlar hemsireler şok oldu hep nasıl böyle kalkabildin diye takdir ettiler ama bizim insanımız fesat hastaneye geldiler herhalde hastaneden ya biz de sezaryen olduk kalkamadım ben on gün diyor tanıdıklar :) evet hastane sayesinde hemen kalktım ayaga komediler yemin ediyorum :)

Aynn cok hırçın olunuyor zaten

Heyy allahım ya bu milletin ağzı neden susmuyor ben bilmem ya . Kimseyi takma kafana kimseye açıklama yağmak zorunda değilsin keyfim öyle istedi de geç salak Mısır neşirler ya kusursan bakma ben bile sinirlendim
Vallahi günlerdir deliye döndüm olmayan lohusa depresyonuna soktular sağolsunlar

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın boş konusan ama neden böyle peki dediğinde susup boşboş Bakan o kdr gereksiz var ki

LadyBird59 sen anladigim kadariyla guclu bi hatunsun hepsinin hakkindan gelirsin:)takmamaya calis canım milleti direkt cvp ver yoksa sen ben uzuluyoruz baksana
Canım benim cok teşekkür ederim diyorum ya ilk günden kalktım ayaga ki sezaryende cok zor derler dayandım kalktım bebegime yetebilmek icin ona bile hastaneden herhalde hemen kalkmışsın ya nasıl yani ben on gün yattım diyorlar :) cevapları hic sakınmıyorum hakediyorlar onlar söyleyerek beni üzüyorsa ki bu halimle ben hic düşünmüyorum canım

Aynen canım boş insan coook malesef..
sağol canım inan yoruldum beş günde uykusuzluk vs değil her giren doktor hemşire sen mi doğum yaptın refakatçilerin mi belli değil diye dalga geciyordu o kdr iyi kıvırdım bu işi ama işin psikolojik boyutu beni mahvediyor neyseki annem bıraktı bu huyunu

O jel de işe yaramadı canım artık yara oldu kabuk bagladı sanırım buna çözüm pek yok su gümüş kapaklar işe yarıyorsa alayım hemen ama güvenemiyornki insan

LadyBird59 cnm insanlar anlayışsız düşüncesiz ve bazısı kıskançlıktan susmaz çenesi. Uzak durcan takmıycan cahilliklerine ver geç kendini üzme. Çok hassas bir dönem biliyorum ama duymamaya çalış ya da ver cevaplarını geç. Ben lohusayken çiğ çiğ insan yerim gibime geliyor sinirden. Şimdiden sinir küpüyüm valla. Aklı olan uzak durur benden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…