- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.641
Allah razı olsun kardeşim amin inşallahDoğru tabi öyle ya da böyle çıkacak bu saatten sonra iki seçenek var önümde. Allah isteyen herkese versin bize de bağışlasın bebeklerimizi inş. Ama eğer olmasaydı bebeğim üzerine çok düşmezdim ben o da allahın takdiri. İnş kardeşin de kısa zamanda evlat shibi olur
Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallahRabbim bu güzel günlerde hayırlısı ile kardeşinede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Şu son günlerde bari yatıp uyuyabiliyor olsaydık ben tüm gece nöbet tutuyorum koltukta yatağa geçsem canım yanıyor resmen koltukta işkence zaten off
Hahaha okuze bagladimm ana yuregii:ddd
Her doktor her cihaz farkli olcer. Kilo mutlaka almıştır. Uzulme hic.Valla uzulmeden edemiyorum gecen hafta devlette 2550 gram ckti 1 hafta sonra ozelde aynisi cikti bende anlamdim neden boyle oldu die hatta kan testlerimi falanda gecen hafta yaptm hcbi sknti yoktu dert oldu icime resmen
Mozaik pasta yapicam sagol canim. Malesef benim evde oda yok ve kvgiller salonda yaticak. Sisme yatagim var ama rahat edemiyorlar.Kolay gelsin kendini çok yormadan yapmaya çalış son zamanlar zor.Mozaik pasta yapıp atabilirsin,Elmalı kurabiyede olur buzluğa.Benimde bütün evim beyaz sadece beyaz eşyalarım siyah.Salon koltuklarında zaten misafir yatmaz.Salonum çok klasik çünkü.Benim kalan olursa oturma odamda yatırıyoruz zaten kalmaya gelen olmaz bana.2.yılım evlilikte bu sene kardeşim geldi annemle o kadar.Yerin yoksa internetten şişme yatak siparişi ver çok kullanışlı çantası içinde duruyor şişik değilken yer kaplamıyor fiyatıda çok uygun.
Aglıyorum emzirirken ama pes etmiyorum bugun hastanede sagım yaptırdım eve geldim sagmaya devam ediyorum taş oldu gögüslerimVLl cnn şu an hertürlü tekniği deniyorum göğüs uçlarım çok açıyor ya krem sürüyorum hKiki zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor
Nefret geldi artık hepsinden lohusayım ya el insaf vallahi insan kötü oluyor zaten adaptasyon süreci zor bir de bunlar eklenince tam intihar allahtan eşim tam destek yoksa mahvolurdumAh canm bu insanlar hayatımızın her döneminde varlar hep sana muhalefet olurlar senin için değerli olmayanları kafana takma annende iyi niyetinden yapiodur ama konuşman iyi olmuş bebisine bak sağlıklı masallah sana muhtaç sen mutlusan o mutlu öyle dusun
Cok kötüyüm günlerdir anlatamam annem cok calısıyor günlerdir mahvoldu ama o bile bazen öyle bir şey yapıyorki gitsin istiyorum gelen giden yok cok şükür ameliyatlıyım diye hastaneye geldi herkes eşimin aileside sehir dısında bir de onları cekemezdim. Dün kuzenim aradı gelcez diye gelin tabi dedim olmadı cuma gelir gec saate kdr otururuz dedi sinirlendim gelinde gec saate kdr oturmayalım ameliyatlıyım malum dedim cidden insanlar mı anlayışsız biz mi takıntılıyız anlamadım!Heyy allahım bu nexir ya kime ne normal yad sezeryan dogurmandan tövbe tövbe ya şaşırmış bu insanlar yemin ederim ki lohusa. İ kadına yapılır ni bu yaseni çok iyi anlıyorum cnn çok ayıp cidden yaptıkları hiç morslini bozma bak herkes dönsün kendine baksın .bennmde eşimi n tarafı bir bir damlıyor zaten dikiş lerim çok ağrıyor hiç kimseyle ugrasamsm yemin ederim bide gelen yakın yakın durmaya çAlışıyor bebegme uzun uzun kalmalar iki günde stres oldum bu konudan el kadar bebek bi gidin ya annen yanımda saoksun hiç yalnız bırakmıyor bütün iş güç onda zaten hali ortada kadın haftalardır bBMin ameliyatı sebebiyle hastanelerde perisNtbi de burda bnm için çırpınıyor hiç kimseye hizmet ettiremem annemi
Heyy Allahım cidden delirmiş bu insanlar.. veriyorum vallahi artık hiç sakınmıyorum lafları canımla cebelleşiyorum insanlar önce bi duracagı yeri bilsin kiloyu bile sidik yarısına cevirmişler neler yasadım anlstsam kriz geçirirsinizCanım malesef bu durumda destek olacaklarına köstek olan çok oluyor. Ya gereken cevabı vereceksin yada anlamıyorlar üzerine geliyorlar. Benimde 2 kişi var daha doğurmadım bile bi ara bunalıma sokmuştu beni.çocukların kilosuna taktı işte 32. Haftada doğuracaksın. Benimde sinirlerim bozuldu
canım kimse yok suanlık gelen gidende yok cok şükür ama başlarlar haftaya bebegede kimseyi yaklastırmıyorum eşim dezenfektan almış gidip koca bidon zaten onu görenler anlarlar diye düşünüyorum :)) bebeğin teni öyle hassas ki yaklasmasın kimse.. ameliyatın birinci gunu ayaga kalktım canm kismeye muhtac değiliz cidden Allah o gücü veriyor ki o ayaga kalkma yürüme nasıl bir işkence ceken anlıyordur yinede durmadım yurudum cocuguma kendim baktım halada öyle.. doktorlar hemsireler şok oldu hep nasıl böyle kalkabildin diye takdir ettiler ama bizim insanımız fesat hastaneye geldiler herhalde hastaneden ya biz de sezaryen olduk kalkamadım ben on gün diyor tanıdıklar :) evet hastane sayesinde hemen kalktım ayaga komediler yemin ediyorum :)Canım uzaklaştır herkesi boşver bakarsın kızına allah verir gücünü. Ben biraz yalnız kalmak istiyorum de. Düşüncesiz insanlar yorum yapsın da nasıl yaparsa yapsın işte boşver takılma. Gelmek isteyene de dr kalabalıkla temas etmesin bebek diye uyardı de çocuk druna at topu ben 40 ına kdar kimseyi almamayı planlıyorum alınan alınsın bizden değerli değil kimse.
Aynn cok hırçın olunuyor zatenBenim bebekler için 2 kilo zor doğar neden kilolarını haber vermiyorsun nazar değdirmemdenmi korkuyorsun neden renkli ultrason çekmiyorsun fotograf atmıyorsun. Baktım saçmalıyor biraz azarladım dayanamadım bir daha aramadım.dünde haber vee hastaneye giderken yada eşine söyle yazsın bize diye bende eşim müsait olacagı sanmıyorum dedim ozaman hergün seni arayım doğuma kadar ozaman dedi bende cevap bile yazmadım 4 gözle bekliyorum sana gelmek için diyor.bende değil aramasın gerekirse gelmesini bile istemiyorum artık.arkadaşlarıma söylüyorum doğurduğum zaman sakın haber vermeyin dedim.manyak aklını benimle bozmuş daha 40 ı çıkmamış çocuğuyla ilgilen miyor benim doğmamış çocuklara takmış.ayyy valla doğum yapınca kimseyi çekemem beni rahatsız eden biri varsa yanında pek oturmam gitmesi için
Vallahi günlerdir deliye döndüm olmayan lohusa depresyonuna soktular sağolsunlarHeyy allahım ya bu milletin ağzı neden susmuyor ben bilmem ya . Kimseyi takma kafana kimseye açıklama yağmak zorunda değilsin keyfim öyle istedi de geç salak Mısır neşirler ya kusursan bakma ben bile sinirlendim
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın boş konusan ama neden böyle peki dediğinde susup boşboş Bakan o kdr gereksiz var kiMoralin bozulmasin daha 1 ay var. 3 kilo olur. Hem 2500 ile 4000 gram arasi butun bebekler normal kabul ediliyor. Hatta sevinmelisin bence. Doktorum 3 kiloyu cok gecsin istemiyor. Seninki de ideal gayet.
Yeni dogum yapmissin. Olan olmus neyi tartisip seni uzuyorlar ki anlamiyorum. Ayrica senin sezaryan olman mecburiydi. Millet gercekten cok anlayissiz. Insaallah kisa zamanda yanindan uzaklasirlar. En azindan annene soylesen belki onlari susturur. Uzulmemeye calis canim. Bos bos konusuyorlar iste.
Evet yaranamayiz ne yapsak. Yine de ne bileyim. Kv gelicek. Acaba begenmez mi diye bir korku saldi.
Hayirli olsun bebegin. 1 saatte 9cm acilma cokmus. Aciyi bir anda yasadin sanirim. Simdi iyisin di mi canim?
Canım benim cok teşekkür ederim diyorum ya ilk günden kalktım ayaga ki sezaryende cok zor derler dayandım kalktım bebegime yetebilmek icin ona bile hastaneden herhalde hemen kalkmışsın ya nasıl yani ben on gün yattım diyorlar :) cevapları hic sakınmıyorum hakediyorlar onlar söyleyerek beni üzüyorsa ki bu halimle ben hic düşünmüyorum canımLadyBird59 sen anladigim kadariyla guclu bi hatunsun hepsinin hakkindan gelirsin:)takmamaya calis canım milleti direkt cvp ver yoksa sen ben uzuluyoruz baksana
Aynen canım boş insan coook malesef..Valla simdi üzülme stres den sütun geri gider diyeceğim bu hurafe değil ama . Hiç stres yapma canım boşver ne soylerlerse soylesinler ya , Bebeğini ve kendini düşün güzelce Beslen , öyle ya da böyle bebeğin sağlıklı ve yanında çok şükür . Bundan daha önemli bişey yok . Karnindaki dikiş olmasa , vajenden dikiş olacak . Sen biliyosun doğru yu onlarda idrak problemi varsa durumu idrak edemiyorlarsa, hiç kızma bile kimseye .
sağol canım inan yoruldum beş günde uykusuzluk vs değil her giren doktor hemşire sen mi doğum yaptın refakatçilerin mi belli değil diye dalga geciyordu o kdr iyi kıvırdım bu işi ama işin psikolojik boyutu beni mahvediyor neyseki annem bıraktı bu huyunuCanım benimde öyleydi birden yüklendim bir hafta sadece ye ama sağlıklı seyler tabi m3sela bugün ki gibi yarasın bebişe görüceksin 1 haftada 500 gram alıcak
Canım benim sen cok güçlüsün toparla kendini başa çıkarsın sen inanıyorum.Annelere gelincede hurafe seylere hepsi inanıyor durum hepimizde aynı malesef
O jel de işe yaramadı canım artık yara oldu kabuk bagladı sanırım buna çözüm pek yok su gümüş kapaklar işe yarıyorsa alayım hemen ama güvenemiyornki insanLadyBird59 canım ayva çekirdegini suya ıslatıo bekletiyırsun kremsi bir kvam alınca gögüs uclarına sür iyi geliyor diye biliyorum.birde silverette gümüş gögüs kapağı var kesin çözümmüş instgramdan araştırabilirsin ben kötü olursa ondan alıcam bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?