- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.681
Sıkma canını canım allah yardımcın olsun bebeğine odaklan kulak aşmamaya çalış ..Vallahi günlerdir deliye döndüm olmayan lohusa depresyonuna soktular sağolsunlar
Elimde seim ntsde yatiyorum yarın çıkacam.kanama kanlı idrar görünmüyor.
geçmiş olsun canım neymis peki durumun neden oyle olmus dediler mi bir eeyElimde seim ntsde yatiyorum yarın çıkacam.kanama kanlı idrar görünmüyor.
canim benim 35te 2500 cikmisti 38de 3100oldu ve ben danalar gibi yiyorum seninkide iyi yani uzme kendini 3un ustune ciksin tamam:)ki cikar strese gircek konu mu bulamadin kiz:)Insallah benimde dogumda 3 kilo civari olur zaten normal dusunuyorum dun 36+2 de 2550 cikmasi uzdu beni kilo alir umarim
Çok tatlı olmuşlar canım güle güle kullanın inşallahkizlar bunlar benim minigimin hediyelikleri tlfnu silince resim yukleyebildim:)atilacak seylerdense kullanilacak seylerin hediye edilmesini istediğim için kolonya yaptik siseler ahim sahim degil ama halasi cook güzel susledi:)dunde kurabiyelerini yaptık benim hic hevesim.yok böyle seylere ama yapan olursada istemem yan cebime koycuyum:))
Oyy maşallah minnoşa annesi. Boşuna stres yaptırmıs ebe sana hayret bişey işlerini doğru yapsalar yaKontrolden geldik biz de kızlar 36+1 2950 gram 48 cm miş kızım..ebeye kızdı doktorum beni paniklettiği işin bir cm açılma normal diyo..sorun yok şimdilik ben de baya rahatladım..
Geçmiş olsun canım her ihtimale karsı ciğer geliştirici yapmışlardır iyi olmus gözlem altıda olmanKizlar tek elle bu kadar oluyor müsaade altina aldilar serumtaktilar ciger geliştirici vurdular.bi ağrı icin ilaç verdiler ağrım yoktu.rahim ağzı kapalı dedi dr ama yine de bu gece hastanedeyim.annemi çağırdım.çamaşır asıp gelecem dedi.
Oyy yerim ben onuu yaa.nasıl dürtecekki sunni sancı falan mı kasdetti kiKIzlar dün kontrolüm vardı. Bebişte bende iyiyiz 3360 olduk. Fazla almadı çok şükür ..doktor Bu hafta bekleyelim bakalım gelecek mi yoksa dürtükleriz azıcık dedi hayırlısı bakalım
aanlahis 0cnm çok değişik ler be egimin keyfi ni sürmek istiyor lar yok foto çekelim yok opelim b. Daha opmedim foto cekilmedm seni n ki ne alemde cnnm bnnkj gece hiç uyumuyo dün gece 50 dakika uyuduk sadeceNefret geldi artık hepsinden lohusayım ya el insaf vallahi insan kötü oluyor zaten adaptasyon süreci zor bir de bunlar eklenince tam intihar allahtan eşim tam destek yoksa mahvolurdum
Cok kötüyüm günlerdir anlatamam annem cok calısıyor günlerdir mahvoldu ama o bile bazen öyle bir şey yapıyorki gitsin istiyorum gelen giden yok cok şükür ameliyatlıyım diye hastaneye geldi herkes eşimin aileside sehir dısında bir de onları cekemezdim. Dün kuzenim aradı gelcez diye gelin tabi dedim olmadı cuma gelir gec saate kdr otururuz dedi sinirlendim gelinde gec saate kdr oturmayalım ameliyatlıyım malum dedim cidden insanlar mı anlayışsız biz mi takıntılıyız anlamadım!
Sana ne oldu? Bende şimdi geldim doktordan suyum azalmış, haftaya alabilirler bebeğimi sezeryan ile ulan bir bitmedi stres. Bana geçen hafta vuruldu ciğer geliştirici. Sende durum ne?Kizlar tek elle bu kadar oluyor müsaade altina aldilar serumtaktilar ciger geliştirici vurdular.bi ağrı icin ilaç verdiler ağrım yoktu.rahim ağzı kapalı dedi dr ama yine de bu gece hastanedeyim.annemi çağırdım.çamaşır asıp gelecem dedi.
Haklısın canım bugun kontrolum vardı bebeği emzirip anneme bırakıp cıktım 2 saat uyuyor güzel emince hastane randevumuz 15 dk sürdü bi kahve içtik eşimle cok iyi geldi eve kapatmayın kendinizi kacabılıyorsanız lohusa döneminde bi yarım st bile cok iyi geliyormuş tabi benim agrılarım bebegi sürekli düşünmem yarım saati keyifsiz kıldı ama yinede nefes aldıgımı hissettimSakın ol canım yasenin uzuldugunu yine bebek de hissediyor . O da huzursuz olur . Kimseden bişey bekleme en iyisi . Ne anlayış ne ilgi ne alaka . Bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün
cok iyi yapmışsın canim arada oyle nefes almak iyi gelirHaklısın canım bugun kontrolum vardı bebeği emzirip anneme bırakıp cıktım 2 saat uyuyor güzel emince hastane randevumuz 15 dk sürdü bi kahve içtik eşimle cok iyi geldi eve kapatmayın kendinizi kacabılıyorsanız lohusa döneminde bi yarım st bile cok iyi geliyormuş tabi benim agrılarım bebegi sürekli düşünmem yarım saati keyifsiz kıldı ama yinede nefes aldıgımı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?