2018 mart-nisan anneleri

Kizlar tek elle bu kadar oluyor müsaade altina aldilar serumtaktilar ciger geliştirici vurdular.bi ağrı icin ilaç verdiler ağrım yoktu.rahim ağzı kapalı dedi dr ama yine de bu gece hastanedeyim.annemi çağırdım.çamaşır asıp gelecem dedi.

Kocam işine gitti.verdikleri serumla omurilik kemiğinde hafif ağrı titreme var ellerimde sakınım bi daha bi şey gelmedi ama

KIzlar dün kontrolüm vardı. Bebişte bende iyiyiz 3360 olduk. Fazla almadı çok şükür .. doktor Bu hafta bekleyelim bakalım gelecek mi yoksa dürtükleriz azıcık dedi hayırlısı bakalım

Insallah benimde dogumda 3 kilo civari olur zaten normal dusunuyorum dun 36+2 de 2550 cikmasi uzdu beni kilo alir umarim

Elimde seim ntsde yatiyorum yarın çıkacam.kanama kanlı idrar görünmüyor.

Insallah benimde dogumda 3 kilo civari olur zaten normal dusunuyorum dun 36+2 de 2550 cikmasi uzdu beni kilo alir umarim
canim benim 35te 2500 cikmisti 38de 3100oldu ve ben danalar gibi yiyorum seninkide iyi yani uzme kendini 3un ustune ciksin tamam:)ki cikar strese gircek konu mu bulamadin kiz:)

kizlar bunlar benim minigimin hediyelikleri tlfnu silince resim yukleyebildim:)atilacak seylerdense kullanilacak seylerin hediye edilmesini istediğim için kolonya yaptik siseler ahim sahim degil ama halasi cook güzel susledi:)dunde kurabiyelerini yaptık benim hic hevesim.yok böyle seylere ama yapan olursada istemem yan cebime koycuyum:))

Eklentiler

• IMG-20180324-WA0005.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20180323_173356.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
Çok tatlı olmuşlar canım güle güle kullanın inşallah

Kontrolden geldik biz de kızlar 36+1 2950 gram 48 cm miş kızım..ebeye kızdı doktorum beni paniklettiği işin bir cm açılma normal diyo..sorun yok şimdilik ben de baya rahatladım..
Oyy maşallah minnoşa annesi. Boşuna stres yaptırmıs ebe sana hayret bişey işlerini doğru yapsalar ya

Geçmiş olsun canım her ihtimale karsı ciğer geliştirici yapmışlardır iyi olmus gözlem altıda olman

KIzlar dün kontrolüm vardı. Bebişte bende iyiyiz 3360 olduk. Fazla almadı çok şükür .. doktor Bu hafta bekleyelim bakalım gelecek mi yoksa dürtükleriz azıcık dedi hayırlısı bakalım
Oyy yerim ben onuu yaa.nasıl dürtecekki sunni sancı falan mı kasdetti ki

aanlahis 0cnm çok değişik ler be egimin keyfi ni sürmek istiyor lar yok foto çekelim yok opelim b. Daha opmedim foto cekilmedm seni n ki ne alemde cnnm bnnkj gece hiç uyumuyo dün gece 50 dakika uyuduk sadece

Kızlar biz sabah yola cıktık 15 saat yolcugun 7 saati bitti ortak nokta malatya ya geldik konaklıycaz burda yarın kalan yola devam.yolculuğun ilk 3 saati müthiş kasık agrısı bel agrısı yaşadım kesin akşama doğar dedim sırtım ter içinde kaldı agrım sıkıntımdan şuan iyiyiz çok şükür

Merhabalarr kızlar 36+ 1 olduk sali günü nst ve kontrol var her hafta gidiyorum hayırlısıyla 10 nisan bir gelsin diye bekliyorum durumlar nasıl

Sana ne oldu? Bende şimdi geldim doktordan suyum azalmış, haftaya alabilirler bebeğimi sezeryan ile ulan bir bitmedi stres. Bana geçen hafta vuruldu ciğer geliştirici. Sende durum ne?

Kızlar benim de ağrılarım arttı aşırı değil şuan ama haftasonunu atlatırız evde inş haftasonu hastanede kimse olmuyor herkes deneyimsiz ve işleyişten bi haber oluyor. Birde sanki nokta nokta kahverengi şeyler geliyor ama çok emin değilim içerden mi neyin nesi.

Sakın ol canım ya senin uzuldugunu yine bebek de hissediyor . O da huzursuz olur . Kimseden bişey bekleme en iyisi . Ne anlayış ne ilgi ne alaka . Bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün
Haklısın canım bugun kontrolum vardı bebeği emzirip anneme bırakıp cıktım 2 saat uyuyor güzel emince hastane randevumuz 15 dk sürdü bi kahve içtik eşimle cok iyi geldi eve kapatmayın kendinizi kacabılıyorsanız lohusa döneminde bi yarım st bile cok iyi geliyormuş tabi benim agrılarım bebegi sürekli düşünmem yarım saati keyifsiz kıldı ama yinede nefes aldıgımı hissettim

cok iyi yapmışsın canim arada oyle nefes almak iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…