2018 mart-nisan anneleri

aanlahis 0cnm çok değişik ler be egimin keyfi ni sürmek istiyor lar yok foto çekelim yok opelim b. Daha opmedim foto cekilmedm seni n ki ne alemde cnnm bnnkj gece hiç uyumuyo dün gece 50 dakika uyuduk sadece
Ah kuzum neden uyumuyor sancısı agrısı mı var panik yapmadan sustur agladıgında ben öyle yapıyorum baya işe yarıyor. benim fındıgım iyi cok şükür biraz uyusuklugu vardı emmiyordu göguslerim taş kesildi cok canım yanıyor. Senin agrın sızın var mı

Aynen cnm senin dogum ne zaman acılma sancın fln varmı
sali gittik canım cati muayenesi yapti leke geldi iki gun simdide sari akinti geliyo sancim geceden sabaha cok hafif adet sancisi tarzi oluyo,iki cm acilmam varmis rahim agzim cok yumusamis normal olcak dedi doktor kendi sancinla dedi inşallah en fazla on gune gelir dedi bekkiyoruz iste:)ben ne kadar karnimda kalirsa o kadar iyi diye bakiyorum haftaya pazar doluyo benim minigimin miadi zaten:)

Çok geçmiş olsun neymiş peki o gelen su değilse iyi bari sevindim acil şifalar dilerim

geçmiş olsun canım neymis peki durumun neden oyle olmus dediler mi bir eey

Senin kaç haftalık canım

Teşekkür ederiz teyzesi :) evet canım suni sancı sanırım

Insallah benimde dogumda 3 kilo civari olur zaten normal dusunuyorum dun 36+2 de 2550 cikmasi uzdu beni kilo alir umarim

Yaa benim de bebeğim küçük ve bu yüzden çok mutsuz oldum bugün. 35+5im ve bebek 2450 kg. İnsallah kilo alır yaa çok üzülüyorum. Doktor azıcık zayıf ama sorun değil dedi yine de taktım kafama

Son düzenleme:
Pillibebek bende cok uzgunum.. dunden beridir dikkat ediyorum ama 1 hafta boyunca sut et meyve tuketicem sende bolca tuket insallah kilo alirlar.. en azindan 3 kilo civari doğmak istiyorum

Pillibebek bende cok uzgunum.. dunden beridir dikkat ediyorum ama 1 hafta boyunca sut et meyve tuketicem sende bolca tuket insallah kilo alirlar.. en azindan 3 kilo civari doğmak istiyorum

Evet ben de 3 kg civarı doğurmak istiyorum. Doktor kırmızı et, tuzsuz cerez, bol bol meyve ye dedi. İnsallah kilo alır

Kızlar benim suyum azalmış. Bu salı tekrar kontrolüm var akabinde bu salı yada Çarşamba zorunlu sezeryan olabilirim. İnanılmaz canım sıkıldı kendimi daha anneliğe hazır hissetmediğimi düşünüyorum yani çok tuhaf tribe girdim anlamadım ne oluyor Bana aşırı sinirli ve duygusalım.

Arkadaşlar.

Birsey sorcam

Benim ufaklık sürekli toplanıyor. Ve sağ belim 1 haftadır ağrıyor. Böbrek ağrısı gibi.

Bu erken doğum belirtisi olabilir mi ?

Doktora sorun diceksiniz biliyorum hafta içi zaten kontrolum var. Evhamlı olmak istemiyorum sürekli Dr u aramak da artık istemiyorum.

Ama forumda okudum. Bi arkadaşımız bu belirtiler için erken doğum demiş.

Fikirleriniz veya tecrubeleriniz nedir ?

Canim bence bol su icince yerine gelebiliyordu.teyzrm oyle demisti. Hem olsa da ne olacakkki artik uzulme sagligi yerinde olsunda anne karninda susuz kalip beslenememesinden ıyidir. Bari.kucaginda sen beslersin bebegini.

Benim aylardır öyle toplanıyor erkeni bırak zamanında doğum bile yok bana sorarsan rahat olabilirsin :)

Egem yuzduk yuzduk kuyruguna geldik canim hc uzulme skma canini bebeginin kilosuda.iyiydi sagligi onemli olan anne oluyosun iste ne guzel cok bekletmeden gelicek melegin bence mutlu olmalisin:)

Son haftaların klasik duygusu sinir oluyor canım takılma kendini telkin et. Bende de var bu ara. Erken doğum da sayılmaz zaten bebekleri görünce kalbimiz eriycek kesin bn de bazen senin gibi hazır değil miyim acaba diye sorguluyorum ama dediğim gibi görünce her şey baska olacak. Kız mıydı senin de yüzünü gördün mü hiç ultrasonda

Ya ildiginiz yanlış tedavi olmusum çatlayacak misim bildigin bana enerji içeceği vermis gibi oldu.nöbet degisen dr kesti serumu.sabah çıkıcam.hic ağrım olmadi

endişeni anlıyorum bende aynı hissleri taşıyorum ama normalmiş bunlar o yüzden kendine yüklenmede. Benim arkadaşımın bebeğini bitmiş suda beklettiler yaklaşık dört hafta azar azar kendi üretiyordu, hastanede yatıyordu zaten enfeksiyon olmadan aldılar bebeği. Senin ki ne kadar azalmış ki ? Bol su iç bakalım? O zaman sızıntı mı var sende? Kesede delik mi varmış ? Bebeğin durumu neymiş onu anlayamadım. Geçmiş olsun sonu güzel olsun da oraya gidecek yol farklı olabilir. Hepsinin üstesinden geleceğiz. Bizde yapabiliriz, herkes nasıl yapıyorsa bizde başaracağız her ne kadar bunu söylerken ben bile kendime inanamıyorsam.
Kızlar o kadar alıntıladım hepinizi gitti kime ne diyeceğimi unuttum. Ama öncelikle T tuba-kumsal canım sağ salim varın inşallah yerinize. C Canpare24 maşallah kuzum evet çok acı çekmişsindir ama ilk gebeliğin için suni sancıyla hemde açılman hızlı olmuş. Çok perişan etmeden bitmiş elhamdulillah çok sevindim senin adına. Kesili oldu sanırım, zaten yüzde 99 öyle oluyormuş ama hızlıca eski halini alıp iyileşiyormuş tabi ki ağrıyı ancak çeken bilir. Lavaboya vs gittiğinde ılık su tutmak baştan sonra kadar çok faydalı oluyormuş. LadyBird59 çok çok iyi anlıyorum sık boğaz edenlerden dolayı hissettiklerini, zaten bu süreç için normal böyle hissetmen ama kendine dikkat et daha kötü bir hal alma, boşluğa düşme o nedenle eşinle bir bardak kahve içmiş olman çok güzel olmuş. İyi gelmiştir eminim. Ayrıca doğum şeklinle zaten seni kimse yargılayamaz gelde ağzıma bitane yapıştır diyorlar cahiller. Ameliyat sonrası ayağa kalkmak çok zordur biliyorum. İnşallah sende en geç on gün sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin. Böyle ağrılı durumlarda bende daha bir hırs yapıp acıya savaş ilan edip mücadele ediyorum. O kremler yara olmadan işe yarıyormuş sonrası için pek yardımcı olmuyormuş, göğüs kalkanı kullanmış olsaydın keşke birde gebelik öncesi sabah akşam kremleme. Belki işe yarardı oda. Göğüs ucu ağrısı gerçekten çok tarifi bir zor acı diyorlar umarım daha kötüye gitmeden toparlarsın onun içinde açık kalması ve kuruması lazım. Bak olmazsa böyle bir lastikle veya tülbentle sucuk gibi bir halka yap ortası boş olan yerine göğüs ucunu yerleştir ve lansinoh kremini böyle bolca sür ucuna böylelikle iç çamaşırınla teması yok etmiş olursun daha hızlı iyileşir diye düşünüyorum.

Birde bir arkadaş bebeğin kilosundan dolayı yakınmış, arkadaşlar sizde bir sıkıntı olmadıkça mesela kordon, kese vs o zaman genetik olduğundandır. Eşin ve sen nasıl bir kiloda doğduysan onun ortalaması olur ancak ne daha fazla ne daha az. Bu sadece senin beslenmenle olacak iş değil. Birde doğumdan sonra bebecik hızlıca kilo alıyor mamadan dolayı endişe etmeyin. Kilo aldırmaya uğraşmayın, kendinize eziyet de etmeyin. Normal doğum için 3 kg fazlasıyla ideal zaten.

36+0 da benim bebeğim de 3 kilo çıktı ve doğum pozisyonunu almış şükür o bir gece yazmıştım çok sancılı geçti diye o zaman dönmüş. Doktor daha çıkmaz dedi bilemeyeceğim. :) Bacak aramda falan da hissetmiyorum kafasını demek ki çok aşağıya inmemiş. Yani doğum esnasında bir sıkıntı olmadıkça normal görünüyor 4 kilo olsa bile, epizyotomi de yapılsa. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah güzel anılar tecrübe ederiz ağrısı ve sancısıyla.. Sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter ki.
Birde @tugsem_10 sen yazdıkça gerçekten kötü oluyorum. Yüreğim hiç elvermiyor. Keşke hepimiz çok mutlu huzurlu olsak. Malesef evlenmeden tanınmıyor. İstersen yıllarca sevgili ol. Sen gerçekten şimdilik sadece bebeğin odaklan. Lohusalığını atlat. İşte ondan sonra peyder pey icabına bakarsın. Bu illa boşanmayla olacak bir şey değil. Ama soğuk durmanla olabilir. Kötü davranışla değil tabiki daha da gıcık ederek elde bir şey edilmez. Sadece senin acını, yalnızlığını, mutsuzluğunu, göz yaşlarını, huzursuzluğunu önüne sermelisin. Ama bağrışla, kavgayla değil. Bunu görmeli bir şekilde.

Ay daha alıntıladığım bir sürü arkadaş vardı ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…