- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.701
Ah kuzum neden uyumuyor sancısı agrısı mı var panik yapmadan sustur agladıgında ben öyle yapıyorum baya işe yarıyor. benim fındıgım iyi cok şükür biraz uyusuklugu vardı emmiyordu göguslerim taş kesildi cok canım yanıyor. Senin agrın sızın var mıaanlahis 0cnm çok değişik ler be egimin keyfi ni sürmek istiyor lar yok foto çekelim yok opelim b. Daha opmedim foto cekilmedm seni n ki ne alemde cnnm bnnkj gece hiç uyumuyo dün gece 50 dakika uyuduk sadece
Aynen cnm senin dogum ne zaman acılma sancın fln varmıcok iyi yapmışsın canim arada oyle nefes almak iyi gelir
sali gittik canım cati muayenesi yapti leke geldi iki gun simdide sari akinti geliyo sancim geceden sabaha cok hafif adet sancisi tarzi oluyo,iki cm acilmam varmis rahim agzim cok yumusamis normal olcak dedi doktor kendi sancinla dedi inşallah en fazla on gune gelir dedi bekkiyoruz iste:)ben ne kadar karnimda kalirsa o kadar iyi diye bakiyorum haftaya pazar doluyo benim minigimin miadi zaten:)Aynen cnm senin dogum ne zaman acılma sancın fln varmı
Çok geçmiş olsun neymiş peki o gelen su değilse iyi bari sevindim acil şifalar dilerim
geçmiş olsun canım neymis peki durumun neden oyle olmus dediler mi bir eey
Oyy maşallah minnoşa annesi. Boşuna stres yaptırmıs ebe sana hayret bişey işlerini doğru yapsalar ya
Geçmiş olsun canım her ihtimale karsı ciğer geliştirici yapmışlardır iyi olmus gözlem altıda olman
Oyy yerim ben onuu yaa.nasıl dürtecekki sunni sancı falan mı kasdetti ki
Sana ne oldu? Bende şimdi geldim doktordan suyum azalmış, haftaya alabilirler bebeğimi sezeryan ile ulan bir bitmedi stres. Bana geçen hafta vuruldu ciğer geliştirici. Sende durum ne?[/QUOTE
Allah razi olsun kizlar.artık iyiyim benim gibi ağrılı agrisiz olanlaerin sanırım grip ve ishal tetikliyor.doguran yok suan.arastirdim kiminde nisan 1-2hafta önceden gelebiliyor.demekki 40 i beklemicek.bir iki hafta daha gideceğim sonra mecburi analik izni.dr ile konuscam yarın cikarim.isim koşmalı değil.idare ederler sanırım.vücudumda susuzluk varsa iyi gel iştir .yine de cok susuyorum.serumla yazması zor oluyor
sali gittik canım cati muayenesi yapti leke geldi iki gun simdide sari akinti geliyo sancim geceden sabaha cok hafif adet sancisi tarzi oluyo,iki cm acilmam varmis rahim agzim cok yumusamis normal olcak dedi doktor kendi sancinla dedi inşallah en fazla on gune gelir dedi bekkiyoruz iste:)ben ne kadar karnimda kalirsa o kadar iyi diye bakiyorum haftaya pazar doluyo benim minigimin miadi zaten:)
yarin 39a gircem canim altta yaziyo ya:)30mart son ama aslinda 1 Nisan:)Senin kaç haftalık canım
Teşekkür ederiz teyzesi :) evet canım suni sancı sanırımOyy maşallah minnoşa annesi. Boşuna stres yaptırmıs ebe sana hayret bişey işlerini doğru yapsalar ya
Geçmiş olsun canım her ihtimale karsı ciğer geliştirici yapmışlardır iyi olmus gözlem altıda olman
Oyy yerim ben onuu yaa.nasıl dürtecekki sunni sancı falan mı kasdetti ki
Insallah benimde dogumda 3 kilo civari olur zaten normal dusunuyorum dun 36+2 de 2550 cikmasi uzdu beni kilo alir umarim
Pillibebek bende cok uzgunum.. dunden beridir dikkat ediyorum ama 1 hafta boyunca sut et meyve tuketicem sende bolca tuket insallah kilo alirlar.. en azindan 3 kilo civari doğmak istiyorum
Canim bence bol su icince yerine gelebiliyordu.teyzrm oyle demisti. Hem olsa da ne olacakkki artik uzulme sagligi yerinde olsunda anne karninda susuz kalip beslenememesinden ıyidir. Bari.kucaginda sen beslersin bebegini.Kızlar benim suyum azalmış. Bu salı tekrar kontrolüm var akabinde bu salı yada Çarşamba zorunlu sezeryan olabilirim. İnanılmaz canım sıkıldı kendimi daha anneliğe hazır hissetmediğimi düşünüyorum yani çok tuhaf tribe girdim anlamadımne oluyor Bana aşırı sinirli ve duygusalım.
yarin 39a gircem canim altta yaziyo ya:)30mart son ama aslinda 1 Nisan:)
Arkadaşlar.
Birsey sorcam
Benim ufaklık sürekli toplanıyor. Ve sağ belim 1 haftadır ağrıyor. Böbrek ağrısı gibi.
Bu erken doğum belirtisi olabilir mi ?
Doktora sorun diceksiniz biliyorum hafta içi zaten kontrolum var. Evhamlı olmak istemiyorum sürekli Dr u aramak da artık istemiyorum.
Ama forumda okudum. Bi arkadaşımız bu belirtiler için erken doğum demiş.
Fikirleriniz veya tecrubeleriniz nedir ?
Kızlar benim suyum azalmış. Bu salı tekrar kontrolüm var akabinde bu salı yada Çarşamba zorunlu sezeryan olabilirim. İnanılmaz canım sıkıldı kendimi daha anneliğe hazır hissetmediğimi düşünüyorum yani çok tuhaf tribe girdim anlamadımne oluyor Bana aşırı sinirli ve duygusalım.
Kızlar benim suyum azalmış. Bu salı tekrar kontrolüm var akabinde bu salı yada Çarşamba zorunlu sezeryan olabilirim. İnanılmaz canım sıkıldı kendimi daha anneliğe hazır hissetmediğimi düşünüyorum yani çok tuhaf tribe girdim anlamadımne oluyor Bana aşırı sinirli ve duygusalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?