2018 mart-nisan anneleri

Kız canım, gördüm ama en son 29 haftalıktı gösterdiğinde

Egem yuzduk yuzduk kuyruguna geldik canim hc uzulme skma canini bebeginin kilosuda.iyiydi sagligi onemli olan anne oluyosun iste ne guzel cok bekletmeden gelicek melegin bence mutlu olmalisin:)
Farklı bir duygu halindeyim bugün evet belki erken kavuşacağım ama içimde bir tedirginlik var. Bugün kilosu 2.977 gr çıktı 36+3 üm

Ne güzel yazmışsın canım ellerine sağlık gögüs kalkanını daha 30. Haftada falan almıştım eşime silikon gögus ucuda aldırdım lansinoh vs hak getire hic bir faydası yok dişlerimi sıka sıka aglaya aglaya emziriyorum inan ki. Ameliyat bu kdr zorlamadı desem yeridir ben de sen gibiyimdir asla savasmadan bırakmam tembellik etmem üstüne giderim hastaysam yatarak gecirmem gezer tozarım cocuk doktoru geldi seni çok başarılı buldum gercekten takdir ederim cok iyi kıvıracaksın sen bu işi dedi güçlüyümdür direnirim ama insanlar zorluyor artık sabrımı bugun daha iyiym ama şükür

Kalsın canım ya ben öyle özlüyorum ki o minik elleri ayaklarını elimi koydugum yerin altına gelir vururdu şimdi kucagımda ama halleride cook başkaydı. Allah tek avazda kurtarır inşallah hepinizi

Canım sakin ol öyle müthiş bir duygu ki o iletişim bende cok tedirgindim hatırlarsın kendimi kötü anne ilan etmiştim şimdi beler hissediyorum tarifi bile yok iyi ki dogurmuşum iki hafta önceden o iki haftayı birlikte yanyana uyuyarak geciriyoruz fena mı :) kafanı hic bulandırma bebişin haftasıda iyi allah ona ve sana saglık sıhhat versin gerisi o kdr boş ki korkma biz nelerin üstesinden geldik annelik en bal kısmıymış :)

Farklı bir duygu halindeyim bugün evet belki erken kavuşacağım ama içimde bir tedirginlik var. Bugün kilosu 2.977 gr çıktı 36+3 üm

Canım havuç suyu iç suyun artacak Allahın izniyle göreceksin canini sıkma bu dediğimi de hafife alma

Son düzenleme:

Canım bunu izle ve yap.ben facebook ta ki tüm hamile gruplarına uyeyim nerdeyse kaç tane hamile arkadaş faydasını gördü .lütfen dene.içini ferah tut.Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

kiz bana da dediler onu erkek diye bende he deyip geçiyorum karnim sivriymis ondan erkekmis...
Saçmalık işte canım banda öyle dediler zaten ama ona kız demişler erkek çıkmış diye öyle diyolar desnler umursamıyorum sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inş

Sağ salim gelse kucağıma teyzesi. Sana soracaktım, genel anestezi mi yoksa epidural mi alsam? Hangisi avantaj sağlar bir tıkta olsa?

Bugün eşim sıktı havuç ve armut suyu içtim baya, bakalım zaman ne gösterecek bize :)

Hı saklıyor deli bu insanlar canım duymaycaz yada ağzının payını alcak susack aynen kuzum cahilik ve çok bilmişlik taslıyolar doktorumun dediği gbi etrafta doktor çok malesfki ay o teyze dediğin kadın gelsek hasatneye benm kayınvaldemi diycemde sen yokken geldik gittik benim eşimde 6 ablası var iki erkekler bian dedim ne oluyor diye . Aman ne derler desinler duyma ha baktın yinemi anlamıyor ver ağzının payını oh de rahtla

Canım havuç suyu içsene herkes böyle söylüyor işe yarar inş

Canım doğum yapmışsın yeni gördüm Allahım analı babalı büyütsün Allah yardımcın olsun canım

Nişanın gelmiş doktoruna haber vermelisin açılman başladıysa doğum için çok az kalmış tatlım bi avazda kurtul inşallah

Söylediğin aynı şeyleri 2 çocuk yapmış olan ablam da söyledi . Lohusa iken dışarı çıkmak en güzel şey diye . Çok iyi geliyor dedi . Tabi biz kendimizi eve kapatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…