- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.741
Canım banda dedi doktorum suyu biraz az diye bol bol su iç dedi içiyorum günlük ama gece içemiyorum pek uykulu oluyorum wc ye kalkınca inş 2 hafta daha kalır bebişelrimizi en azından 38 olsun benm kontorlleri haftada ikiye çıkardı paZartesi perşembe gidecem tahminen 16 nisan diyor baklım hayırlısı olaun inşİçmeye başladım kuzum. Allahtan evde katı meyve sıkacağı var çok şükür
o mana ile yatırdılar bi daha gelen giden olmadi.serum taktılar çarpıntı yapti.ciğer geliştirici yaptilar.doğum iznime 1.5 hafta kaldi.ishal mi tetikledi bunu bilmiyorum.serumu kesince gazım ishalim geri döndü gibi gibi.gazim var cok.muayenede dr rahim ağzın kapalı diyip kanama olarak değerlendirdi.yarin sabah çıkacağım inşallah bol bol nts cektilar şu 2 haftada cekinmedigimi bi günde cekindim.allahtan kestiler serumu kendime geldim.Nişanın gelmiş doktoruna haber vermelisin açılman başladıysa doğum için çok az kalmış tatlım bi avazda kurtul inşallah
Açılma ne durumda diye yapar doğurana kdar yapar artık bencekızlar bizey sorcam.biz 38de çatı muayenesi olduk ya ben simdi 39da bi daha gitcem yine yapacak mi bu çatı muayenesini
Canım genelde narkozu atmak cok zormuş birde bebeğini hemen göremiyorsun hediye paketi gibi süsleyip püsleyip getiriyorlar. Spinalde hep kendimdeydim tek kötü yanı bacaklarındaki uyusukluk feci rahatsız edici bir şey ama oda dört saate kalmadan geciyor ben ayagımı oynatmak ıcın ugrastım sürekli ondan cabuk geçti. Bir de aşırı soguk kanlı olman gerek beni şimdi kesecekler modunda olursan kriz geçirirsin:)) ben sadece bebeğime odakladım öyleki doktorum senin hakkını yemişim azıcık konuş panik yap vallahi alışkın değilim ben böyle dedi :) cıkarma anını dokunusları vs hissediyorsun onları hissedince panik yapmam diyorsan kesinlikle denemelisin. Bana göre spinal veya epidural avantajlı daha cabuk kendini toparlıyorsun cnm ben akşamına yürüyordum yavaş yavaşSağ salim gelse kucağıma teyzesi. Sana soracaktım, genel anestezi mi yoksa epidural mi alsam? Hangisi avantaj sağlar bir tıkta olsa?
Haha ciddi misin tesadüfe bak kadın kocam ölmese devam ederdik yapmaya diyor bir de :)) ama çamlıkta ortodonstistte karsılastım bu teyzele canım :) bizim minik gece bizi fena korkuttu asırı süt emdi sonra onu atamadı sümüksü bişi tıkadı nefesini kıpkırmızı oldu yavrum panikledim cok agladım dikişlerime bir şey olmamıştır inşallah acile kendimizi zor attık doktorun söylediği az emzir iki dk mıncıkladı gönderdi ben bu panikle cok yaşamam:)) işin kötüsü annem benden panik çıktı :) ben nasıl becericem bu anneliği bilmiyorum cok panikliyorum nefessiz kalacak diyeHı saklıyor deli bu insanlar canım duymaycaz yada ağzının payını alcak susack aynen kuzum cahilik ve çok bilmişlik taslıyolar doktorumun dediği gbi etrafta doktor çok malesfki ay o teyze dediğin kadın gelsek hasatneye benm kayınvaldemi diycemde sen yokken geldik gittik benim eşimde 6 ablası var iki erkekler bian dedim ne oluyor diye . Aman ne derler desinler duyma ha baktın yinemi anlamıyor ver ağzının payını oh de rahtla
Sağol canım benm Allah razı olsunCanım doğum yapmışsın yeni gördüm Allahım analı babalı büyütsün Allah yardımcın olsun canım
Ben baya yarı canlı hissettim dısarıda agrım cok oldu ama yinede cok iyi hissettirdi bebeklede bunlar yapılabiliyor bak diye telkin ettim kendimi o psikoloji bile yetiyor insanı motive etmeyeSöylediğin aynı şeyleri 2 çocuk yapmış olan ablam da söyledi . Lohusa iken dışarı çıkmak en güzel şey diye . Çok iyi geliyor dedi . Tabi biz kendimizi eve kapatıyoruz
Ben daha doğurmadan bu şeyleri düşünüp panik oluyorumHaha ciddi misin tesadüfe bak kadın kocam ölmese devam ederdik yapmaya diyor bir de :)) ama çamlıkta ortodonstistte karsılastım bu teyzele canım :) bizim minik gece bizi fena korkuttu asırı süt emdi sonra onu atamadı sümüksü bişi tıkadı nefesini kıpkırmızı oldu yavrum panikledim cok agladım dikişlerime bir şey olmamıştır inşallah acile kendimizi zor attık doktorun söylediği az emzir iki dk mıncıkladı gönderdi ben bu panikle cok yaşamam:)) işin kötüsü annem benden panik çıktı :) ben nasıl becericem bu anneliği bilmiyorum cok panikliyorum nefessiz kalacak diye
Valla dokunmayacaklar, bebek hasta olduğunda ateşi çıktığında o sıkıntıyı sen ve bebeğin çekiyor . Öpmek yok , uzaktan sevmeyi ogreticezBen daha doğurmadan bu şeyleri düşünüp panik oluyorumnasıl bakacağım, doyduğunu nasıl anlayacağım ya bir yeri acırsa. Millet öpmeye kalkarsa, dokunmasınlar yavruma diye kendi kendimi dolduruyorum şimdiden. Bu grup iyi oldu en azından birbirimizi anlıyoruz dertleşiyoruz
Valla dokunmayacaklar, bebek hasta olduğunda ateşi çıktığında o sıkıntıyı sen ve bebeğin çekiyor . Öpmek yok , uzaktan sevmeyi ogreticez
Sanmıyorum canım bir defa yapılıyor ondan sonra doğum vakti bakılıyor tekrarkızlar bizey sorcam.biz 38de çatı muayenesi olduk ya ben simdi 39da bi daha gitcem yine yapacak mi bu çatı muayenesini
Aynı vallhi bende özellikle 40 ı çıkana kadar kimse dokunmasın istiyorum :))Ben daha doğurmadan bu şeyleri düşünüp panik oluyorumnasıl bakacağım, doyduğunu nasıl anlayacağım ya bir yeri acırsa. Millet öpmeye kalkarsa, dokunmasınlar yavruma diye kendi kendimi dolduruyorum şimdiden. Bu grup iyi oldu en azından birbirimizi anlıyoruz dertleşiyoruz
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bende nasıl tepki versem diye düşünüyorum ben de istemiyorum dokunsun ellesinlerYa kızlar bunu nasıl öğreticez ki. Bende şimdiden çok geriliyorum bebeğimi alıp öperlerse diye ama aldıklarında nasıl tepki vermeliyim ki hem kırmak istemiyorum sonuçta beni bebeğimi görmeye gelmişler, hemde öpmelerine müsaade etmeyeyim
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bende nasıl tepki versem diye düşünüyorum ben de istemiyorum dokunsun ellesinler
Bende sadece kız kardeşimin çocuğunu almıştım sadece.pek almam hijyen açısından. Yakınlarda arkadaşım doğum yaptı 15 günlüktü prematüre doğdu ufak diyede cesaret edemedim.giderken dediki neden bebegimi kucagına almadın begenmedinmi falan dedi bende olurmu dedim hem ufak hemde hijen açısından dedim yaa ne olacak falan dedi.bende benim çocuğuma yapılmasını istemediğimi başkasına yapmıyorum dedim ben yaparım öperim dedi bende dedim ben karşıyım heleki ufak doğmuş bebeklerin bağışıklıkları daha çabuk hasta olmaya müsaitler dedim.benimde ikiz oldukları için ufak olacaklar bunu düşünerek cevap verdim ama kız şimdi beni kafasına taktı senbi doğum yap görecegiz deyip duruyor.aptal doğum yapacak birine böyle şöyler söylenirmi bilmiyorumŞu yaşıma kadar kimsenin yeni doğanına hatta bebeğine ne dokundum ne kendi gelmediyse annesi vermediyse kucağıma aldım öpmeyi katmıyorum bile neden öpeyim milletin çocuğunu.
Bilmiyorum vallahi nasıl desem şakayla karışık diyeceğim artıkBen direkt fazla kucağa almıyoruz ve öpülmeyecek demeyi düşünüyorum. En doğal hakkımız dilediğiniz gibi söyleyin biz şişeceğimizle düşüncesiz insanlar şişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?