2018 mart-nisan anneleri

Valla dokunmayacaklar, bebek hasta olduğunda ateşi çıktığında o sıkıntıyı sen ve bebeğin çekiyor . Öpmek yok , uzaktan sevmeyi ogreticez

Kizlar benim aile tarafim zaten öpmüyor esimki de opmez... sadece kucaga alma cok oluyor. Onu da su sekilde çözmüştüm. Direkt benden duyunca tepki olmasin diye bende eşimi onceden ayarlamistim. Birileri kucagna aldginda falan kabe taşimi bu birakin diodu :) o soyleyince ona kızmıyorlar hemde bana tavır yapmiodu kimse. Sizde simdiden eşleri ayarlayın siz ugrasmqyin.

Hrm dusunuyorum ben kendim bile kizimi opmezdim.uzun bi süre opemedim. Ne gerek var. Milletin ne haddine. Agizda uçuk oluyor bisey oluyor o enfeksiyon hemen bebege geçebiliyor

Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bende nasıl tepki versem diye düşünüyorum ben de istemiyorum dokunsun ellesinler

Haklısın canım çok mantık eşlerimizi bu konuda devreye sokalim biz hiç uğraşmayalım onlara zaten bir sey demezler bizede tavır almamış olurlar

Hrm dusunuyorum ben kendim bile kizimi opmezdim.uzun bi süre opemedim. Ne gerek var. Milletin ne haddine. Agizda uçuk oluyor bisey oluyor o enfeksiyon hemen bebege geçebiliyor
Benim başta kaynanam ağzının salyasıyla şapur şupur öper.yemekleri yaparken tadına baka baka yapar tabi kaşığı yıkamadan birinde söyledim ya yeni bi kaşık al yada bi sudan geç öyle bak dedim.ağzımda mikropmu var dedi evet olabilir dedim bi senin için değil hepimizin olabilir.biraz bozuldu eşimi üstüme salmaya çalıştı bende dedim ozaman neden annemin yaptığı yemegi yemiyorsun demeyin deyince eşimde birşey diyemedi.memlelette kendim yapmıyorsam yemeği kesin yanıma kek falan alırım.yada kuru ekmek yerim. Kesin bizde bu lohusalık döneminde tartışma yaşarız

Aman csnim lohusayken hic ugrasma valla daha da moralin bozulur. Bende de open oldu elini. El de mikrop kapar yani cunku bebeklerin eli hep ağzında. Ben biri evime girip ciksa bile bebisin elini yuzunu mutlaka yıkıyorum. Oyle boyle buyutecez napalim.

Cn m doktora götürdüm bm icjm rahat etmedi biseyi yoktu aç mi kalıyor acaba dedim de dünden beri sutum iyi geliyor çok şükür ağrım oluyor cnm göğüs uçlarım ağrıyor çok fazla ama ışte krem zeytinyağı idare ediyorm

Cn m kesili oldu ama çok az kesildi allahtan valla bi çoğu ilk doğuma göre kolay oldu cidden zaten fazla sürse dayanamazdı m ki bm ama dünyanın ennn guzguz duygusu ymuş annrlik

Cnm geç mi yazdım bilniyon ama git bK. Bndr bekledim gitsem ni acaba diye iyiki de gittim bebek kakasini yaptı son anda o gün gitnesem allah korusun belki kötü bişey olurdu ondan gitmediusen git ihmal etme

VLla cnn acısını cidden tafif edemiyorum ama herşey bebek çıkana kadar çıktığı an cidden bütün ağrı bitiyo

Cn m lavman yPtilar hiç bi açısı yok 20 dakika da bağırsakları n boşalıyor zaten
Sonraki çatıları da yaktı ama o an başka da sancim olduğu için o na ilki kadar aciliydi diyemeyecem
adet sanvisinin abartısız 20 katı falan sürekli de il bi agri bastırıyor bi duruyor ama kRnin beli n yanlarin ve. Bnm ozellikle popom sanki patalayack gibi hissediyodum
sancıyı kendi odanda çektim
boyu aynı kilo eksik cnm 300 gram

Cnnm bi mesajın altına yazmıştım

Mrbb size msj attim bakar misiniz musait oldugunuzda gorusursek cok mutlu olurum gebelik dusunuyorm da doktir arayisindaym o yuzden yazdm

Vay çok mantıklı :) ama ben deli dumrul nasıl konuşmadan duracağım bilmem :)

Cahille uğraşmak zor, yanlış anlama bacım cahillik eğitim ile okul ile de geçmiyor, hiç okumamış biri bile kendini öyle güzel eğitiyor ki. Bende kv bir kere yakaladım senin dediğin gibi yaparken, sofra yemek dolu karnımın açlıktan gürültüsüne eşim şaşırmıştı. O zaman nişanlıydım tabi, zaten son gidişimdi çok şükür :)

Cnm geç mi yazdım bilniyon ama git bK. Bndr bekledim gitsem ni acaba diye iyiki de gittim bebek kakasini yaptı son anda o gün gitnesem allah korusun belki kötü bişey olurdu ondan gitmediusen git ihmal etme
Senin hissettiğin bebeğin suyuydu dimi? Bende sen su azalması çıktı bacım. Benim ki erken gelmeye niyetli bakalım haftaya ne olacak

Malesef öyle. Neden son gidişin oldu :)

gitmedim canım ya bolca su iciyorum sali kontrolüm var zaten,kakasiniyaptigini nasil anladi doktor o zor anlasiliyomus diye duymustum ben
canim ya dayanilmicak bi sanci degil heralde ama sunidense kendi sancimin gelmesini istiyorum hem ben hem doktorum ama sende bi saat icinde acilma cok iyi ilerlemis ne güzel sen bize anlat böyle aklına geldikçe:)dikisin nasil canın aciyo mu o konuda tuvalete falan gittiginde nasılsin cok soru soruyorum ama hep merak ettiklerim

Ben gözlerimi belertip söylerim valla ben bu çocuğu ne zorluklar taşıdım doğurcam kusura bakmasınlar oyunck değil.

Bilmiyorum vallahi nasıl desem şakayla karışık diyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…