- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.781
canım arada böyle Tuvaletle ilgili baski oluyo sanki eliyle itiyo gibi ama anlik oluyo o baska bi sey olmuyo doktor bana yurume artık falan dedi ama ben yarin yurucem hic acilma devam etmiyo gibi sancim yokcunkuKızlar vajinanıza baskı oluyor mu son günleri gelenler????
Malesef benimde çenem durmaz söylerim birşeyler ama oda inadına daha sinirlenecegim şeyler yapar.lohusa lohusa benimle uğraşanlara Allah yardım etsin :)hiç duramam sinirden evden kovabilecegim bi kaç kişi var.Ben gözlerimi belertip söylerim valla ben bu çocuğu ne zorluklar taşıdım doğurcam kusura bakmasınlar oyunck değil.
Evet canım 1 haftadır bazen çıkacaklar diye elimi aşağıya tutuyorum sanki tutabilecegim :) birde bende iki tane iki kafada aşağıda düşün yani halimi hemen uzanıyorum yoksa çok feci.Kızlar vajinanıza baskı oluyor mu son günleri gelenler????
Evet canım 1 haftadır bazen çıkacaklar diye elimi aşağıya tutuyorum sanki tutabilecegim :) birde bende iki tane iki kafada aşağıda düşün yani halimi hemen uzanıyorum yoksa çok feci.
Açılman var mıydı kaç cm miş doğumuna az kaldı neden yürüme dedi ki yürüyerek açılacak doğacak normal istiyorsan tabicanım arada böyle Tuvaletle ilgili baski oluyo sanki eliyle itiyo gibi ama anlik oluyo o baska bi sey olmuyo doktor bana yurume artık falan dedi ama ben yarin yurucem hic acilma devam etmiyo gibi sancim yokcunku
Ben de öyle valla kaşınmasınlar napayımMalesef benimde çenem durmaz söylerim birşeyler ama oda inadına daha sinirlenecegim şeyler yapar.lohusa lohusa benimle uğraşanlara Allah yardım etsin :)hiç duramam sinirden evden kovabilecegim bi kaç kişi var.
Evet canım 1 haftadır bazen çıkacaklar diye elimi aşağıya tutuyorum sanki tutabilecegim :) birde bende iki tane iki kafada aşağıda düşün yani halimi hemen uzanıyorum yoksa çok feci.
Hadi çok şükür iyice dinlen yarın kontrole gidersin annesi.Kızlar biz ankaraya geldik sağ salim.bebiş hareketliydi yol boyu inşallah iyidir minnoşum
2cm acilmam olduğunu soyledi doktor,erkek olursa diye dedi gerek yok hani zaten on gune kendiliğinden gelicek dedi ama ben yarin yürücem zaten her gun hareketliyim ama biraz dahadikkat edicem normal istiyorum kismetseAçılman var mıydı kaç cm miş doğumuna az kaldı neden yürüme dedi ki yürüyerek açılacak doğacak normal istiyorsan tabi
Ben de öyle valla kaşınmasınlar napayım
Ara da oluyor canımKızlar vajinanıza baskı oluyor mu son günleri gelenler????
Geçmiş olsun canım..hala çalışmak zor bu haftalarda gerçektenKızlar sonunda çıktım pek cikarmak istemeselerde .benim yediğim ve diğer odadaki hamile ye verilen serum ona da ateş çarpıntı yapmış.açılması olanlardan ve ve benim gibi olanlardan kendi isteği ile gitmek isteyenlerden gönderilenler oldu.kalani yine serum yicekti.ciger geliştirici yapıl diği için daha rahatim kimi açılması olan cikmak isteyen hamilelerd de n bi kısmı hastanede beklemekten sancim gitti diyorlardı.benim 1.5 haftam var. 4 nisanda çıkıcam izne.bende de sancı yok ama gaz sancısından 25 i gördü kasilmam.yanımızda bi gelin kaynana vardı artık evde rahat huzurlu değiller mi bilmem gece kendilerini horultudan kaybeder gibi uyurlardi.bende yediğim yağmurdan hasta gibiyim sanki.insallah grip bulaşmadı bana.insallah sadece doğurmaya giderim beklemek çok kötü açık ceza evi gibi hepten.
Kv şansını çok zorladı, düğün dernek işlerinde koz benim elimde havalarında dediğim dedik takıldı, bende sen misin yoksa ben mi dedim veee çok şükür bin şükür yıllardır ne gördüm ne sesini duydum! Tuttuğu dalı kurutur bacım benim kv :) evimin huzurunu bozacak kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam. Kendi annem babamda olsa.Malesef öyle. Neden son gidişin oldu :)
Hadi afiyetle dağıtın.Herşey miniklerimiz için.Bizde melodiden yaptırdık 35 tanesi 120 verdim .Zaten düşük fiyat çikolata yenmeZ tabi bu benim görüşüm,Dünde lokum işini hallettim lokumluklarının içine koyucam.kizlar bu arada bebek cikolatamizi da aldik biz fiyatlar cok pahali ya...60tanesi icin 110lira odedik 10lira da etiketi icin odedik ,livadan alacaktık o 200lirafalan ve 40 tane vardi cok pahali oldugu icin başka bi pastaneden tercih ettik
Eee benimkinde yaptı,yaptı ne oldu kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.Benimkininde yalanları dedikodusu evlerden uzak.Valla annemin aklı gider bizim için bizi kimsenin üzmesine izin vermez,bebekler gibi baktı bana hamileliğim boyunca allah razı olsun.Kv şansını çok zorladı, düğün dernek işlerinde koz benim elimde havalarında dediğim dedik takıldı, bende sen misin yoksa ben mi dedim veee çok şükür bin şükür yıllardır ne gördüm ne sesini duydum! Tuttuğu dalı kurutur bacım benim kv :) evimin huzurunu bozacak kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam. Kendi annem babamda olsa.
Evet canım tesadüf işteHaha ciddi misin tesadüfe bak kadın kocam ölmese devam ederdik yapmaya diyor bir de :)) ama çamlıkta ortodonstistte karsılastım bu teyzele canım :) bizim minik gece bizi fena korkuttu asırı süt emdi sonra onu atamadı sümüksü bişi tıkadı nefesini kıpkırmızı oldu yavrum panikledim cok agladım dikişlerime bir şey olmamıştır inşallah acile kendimizi zor attık doktorun söylediği az emzir iki dk mıncıkladı gönderdi ben bu panikle cok yaşamam:)) işin kötüsü annem benden panik çıktı :) ben nasıl becericem bu anneliği bilmiyorum cok panikliyorum nefessiz kalacak diye
Evet , 2 tane yeğenim var Anne babalari bişey diyemedigi için , grip nezle çocuklar süreki hasta ,yazık sabahlara kadar ateşli hastalık geçirdi kaç kere . Çocuk bu elbet hasta olurda bile bile lades de çok yaptilar . Cocuklara yazik hasta oluyor onlari düşünmeyen insani bende düşünmem kırılırmı diye . Elini yüzünü dezenfekte edicek herkes bi zahmet .. Bu hastaneler de olan medical cilerde vardır sanırım alicam o dezenfekte ilacjndanHrm dusunuyorum ben kendim bile kizimi opmezdim.uzun bi süre opemedim. Ne gerek var. Milletin ne haddine. Agizda uçuk oluyor bisey oluyor o enfeksiyon hemen bebege geçebiliyor
Galiba biz senle doguramicaz bi kaç önce müthiş sancılar vardı resmen kesildiKızlar vajinanıza baskı oluyor mu son günleri gelenler????
Ben de varım bende doğurmayacağım herhalde ağrım oluyor gidiyorGaliba biz senle doguramicaz bi kaç önce müthiş sancılar vardı resmen kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?