2018 mart-nisan anneleri

Ben cuma aksami gece istifra ettim . 2 tane arkadaşım da istifra etmiş ertesi gün doğuma gitmişler sulari gelmiş . Bende masallah ne gelen var.ne giden . HeM doğum olsun istiyorum hem korkuyorum. Karnımi çok geriyor . Ve artık çok yoruldum bugün az hareket etti en son dayanamadım , yoruldum artık bu stresden diye , bişey mi oldu , az hareket ediyor diye o endişe beni aylardır yedi bitirdi . 2 kere bu endişe ile hastaneye gittim . Birinde idrar yolu enfeksiyonum çıktı . Diğerinde magnezyum eksikliği . Sağ sağlım kucağimda bi gorebilsem Allah dan tek istegim . Rabbim hepimize sağlıkla sağ salim kucağımiza almayi nasip eylesin

Anladim canım tekrar sağlıkla buyutt bebisini annesi

Kızlar ben bugün ağdaya gittim malum 9 aydır aldıramamıştım bikini bölgemi aldırırken acıdı ama çok değil ufacık ufacık aldı sağolsun kadın kurtuldum tüyden artık onu düşünmeycem ama dudak kısmları şişti acıyor dokununca ve yanıyor azcık evde bephanthol var ama oda el yüz kremi cilt kremi değil sürsemmi acaba doktorada yazdım olur kullanabilirsin dedi ama ben pinpirkliym tabi kullansammı acaba yarında kontorlüm var

Aynı valla ben de ödemden gece yatamamaktan kasılmalardan sıkıldım haliyle allah başka dert vermesintabi. Senin dediğin gibi hem doğsun istiyorum hem korkuyorum

Bepantene olur ben de onu kullandım hep ağdadan sonra. Soğuk su tutsaydın ya da buzu poşete koyup oralara tut sonra o kremi sür geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım..hala çalışmak zor bu haftalarda gerçekten
bı buçuk haftam kaldı.kesın benımle kocamın saçları koyu ve gür artık saç çıkarma moduna döndük hıçkırık geyırme mıde yanması 3 ü br arada. üçünü aynı anda yapıcam dıye nerdeyse olduğum yerde sıçrama yapacağım.kola ıçtım olmadı.ıçerken hopluyorum yerımde.şu bır buçuk haftayı geçırsem.şu haşlama yumurtayı bı 8 ay adam gıbı yıyemedım ya.ızne çıkınca sabahları hep kaynatacağım.hastaneydı şuydu buydu ıstedığım gıbı kahvaltı yapmaktan bu haftasonu mahrum oldum yıne.annemı çağırmıştım kalmaya kayınvaldem çalışıyor brde ben anneme daha çok guvenıyordum.oda akşam gelmış dıyorkı hastanede hamıle kadınların başında bekleyenlerın çoğu kayınvaldelerı dedı.bende napım telefonu açıp ışı bırak anne başım da dur mu dıyeyım dedım.sankı annemde arkamda olmadığını hatırlatıyor sankı

Bigun kac gun kalsa kar gec doğurayım diyorum. Bi gun geliyor tukeniyorum. Hemen dogsun istiyorum. Agrilar kasilmalar okadar cokki. Suan mutfağa kadar zor yürüyorum. Gidene kadar wc.ye zor yetisiyorum. Kizimin altını temizlemek iskence bez degistirmek.
Iste bugun de o gunlerden birindeyim cok kasilmam var offff sistim ztn 17 kilo almışım karnimi tasiyamiyorum

Ay bu gereksiz insanların bilmiş konuşmaları , hamileyken ayrı konuşurlar doğurursun ayrı konuşurlar , takma sen hiç , normal doğursan başka bişey bulurlardı konuşacak

ALLAH ALLAH bende mi anormallik var acaba ne ağrı ne sancı ne su ne nisan gelmiyor benim.oglan iki haftadır evdeydim bugün merdiven indim çıktım AVM gittim gezdim dolaştım hala ne gelen var ne giden (inanmaya baslicam manda yoğurdu yiyen geç doğurur batıl inancına nst de en fazla 35i gormusum sancı olarak o da bi kere ...ya benim.oglan beni suni sancı ya mahkum edecek yada hic beklemediğimiz anda sürpriz yapacak merakla beklemedeyiz :)

Ben de 39 haftalık oldum ne sancı ne nişan gelmesi ne ishal ne su ne başka belirti yok daha
Yürüyüş yapiyomusun? Ya ben bi kaç gün daha geçsin evi bi güzel temizlicem bi daha yürüyüş yapacağım bol bol . Suni sancı vermesinler 40 ve ya 41 haftayı bulur diye korkuyorum . Şu anda sadece yemek yapıyorum başka bişey yapmıyorum

Allah Allah patır patir doğuracaz sandım bende . Ladybird Canpare ama nazlik senin benim leylakaya ama hepimizin sancı vs kalmadı gitti . Birde senin 2 cm açılman olduğu halde durmasina şaşırdım . Hurma ye bakalım

Kola mi içiyorsun sade soda iç çok çok kötüysen :)

Canpare suni sancıyla 1 saate doğurmus ,kestirmeden mi gitsek bizde :) suni sancı için , merdivensiz uzaya çıkmak gibi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…