2018 mart-nisan anneleri

Benim annem de aynı senin annen gibi ve kız kardeşlerim. O yüzden senin yazdıklarını okudukça hep kendime yakın hissettim :) kv de benimki gibiymiş, yazsak sayfalar yetmez.

Aynen canım bizde tık yok vallahi bu haftadan umutluyum ama sanki 40 o geçecek gibi geliyor. Erken Doğum riskim vardı önceden şimdi o gelmiyor

Benim oluyor canım. Özellikle yürüdüğümde

BEnim de aynı şekilde daha çok yürürken acba açılmaya faydası var mıdır bu hissettiğimizin

Nedn bekliyorsun bekleme yürü bir kere yürüdün diye gelmeZ çok yürümek lazım

Suni sancıyı açılması olmayana vermiyorlar diye biliyorum sende var mı açılma

Torununu görünce fikri değişir inş sen iyileşmene bak dikkat et

Canpare suni sancıyla 1 saate doğurmus ,kestirmeden mi gitsek bizde :) suni sancı için , merdivensiz uzaya çıkmak gibi diyorlar

Dur canım hemen suni sanci deme bana biseyler oluyor o en son care millet derdi de inanmazdim 9ay gecerde son günler geçmez doğruymuş

Yarin alim da yiyim :) beklemeyelim.bakalım bizimkiler nazlı cikti

Kızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum

Kızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum

Böyle konuşma tobe de. O bebeği isteyip sahip olamayan kaç kisi var.annelik fedakarlık değil mi başlı başına kendinden vazgecmek dayan canım az kaldı

Canım bende aynı senin gibiyim ben en fazla 15 sancı gördüm nst de :) Hiç doğurmayacak gibiyim :)

Canım bence faydası var. Benim doktorum çok fazla yürümem gerektiğini ve Ne zaman ki baskıdan adım atamayacak hâle gelirsem o zaman yürümeyi bırakmam gerektiğini söylüyor Böyle yaparsak doğumumuz çok kolay olurmuş. Ama O kadar çok yürürmüyüz bilemem tabi:)

C Canpare24 cnm sen hastaneye gittiğinde açılman var mıydı neye göre suni sancı verdiler. Benim dr um açılma yoksa olmaz dedi de kafama takıldı
Canım ben eğer suyun çok geldi ise sürekli devam ediyorsa gelmeye ona göre veriyorlar diyede biliyorum.Kız kardeşimin ilk doğumunda evde hastanede çok suyu geldiği için suni sancı verdi doktoru ,susuz kalırsa Doğum zorlaşacak diye.Suni sancıyla açılması olmuştu 6 saat sonra falan iyice sıfır dikişsiz normal Doğum yaptı.

Canım benim çok zor seni anlıyorum ama şakın öyle söyleme günah.ben ne yapıyım astımım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…