- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.821
Benim annem de aynı senin annen gibi ve kız kardeşlerim. O yüzden senin yazdıklarını okudukça hep kendime yakın hissettim :) kv de benimki gibiymiş, yazsak sayfalar yetmez.Eee benimkinde yaptı,yaptı ne oldu kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.Benimkininde yalanları dedikodusu evlerden uzak.Valla annemin aklı gider bizim için bizi kimsenin üzmesine izin vermez,bebekler gibi baktı bana hamileliğim boyunca allah razı olsun.
Aynen canım bizde tık yok vallahiAllah Allah patır patir doğuracaz sandım bende . Ladybird Canpare ama nazlik senin benim leylakaya ama hepimizin sancı vs kalmadı gitti . Birde senin 2 cm açılman olduğu halde durmasina şaşırdım . Hurma ye bakalım
Benim oluyor canım. Özellikle yürüdüğümde
Nedn bekliyorsun bekleme yürü bir kere yürüdün diye gelmeZ çok yürümek lazımYürüyüş yapiyomusun? Ya ben bi kaç gün daha geçsin evi bi güzel temizlicem bi daha yürüyüş yapacağım bol bol . Suni sancı vermesinler 40 ve ya 41 haftayı bulur diye korkuyorum . Şu anda sadece yemek yapıyorum başka bişey yapmıyorum
bı buçuk haftam kaldı.kesın benımle kocamın saçları koyu ve gür artık saç çıkarma moduna döndük hıçkırık geyırme mıde yanması 3 ü br arada. üçünü aynı anda yapıcam dıye nerdeyse olduğum yerde sıçrama yapacağım.kola ıçtım olmadı.ıçerken hopluyorum yerımde.şu bır buçuk haftayı geçırsem.şu haşlama yumurtayı bı 8 ay adam gıbı yıyemedım ya.ızne çıkınca sabahları hep kaynatacağım.hastaneydı şuydu buydu ıstedığım gıbı kahvaltı yapmaktan bu haftasonu mahrum oldum yıne.annemı çağırmıştım kalmaya kayınvaldem çalışıyor brde ben anneme daha çok guvenıyordum.oda akşam gelmış dıyorkı hastanede hamıle kadınların başında bekleyenlerın çoğu kayınvaldelerı dedı.bende napım telefonu açıp ışı bırak anne başım da dur mu dıyeyım dedım.sankı annemde arkamda olmadığını hatırlatıyor sankı
Canpare suni sancıyla 1 saate doğurmus ,kestirmeden mi gitsek bizde :) suni sancı için , merdivensiz uzaya çıkmak gibi diyorlar
Allah Allah patır patir doğuracaz sandım bende . Ladybird Canpare ama nazlik senin benim leylakaya ama hepimizin sancı vs kalmadı gitti . Birde senin 2 cm açılman olduğu halde durmasina şaşırdım . Hurma ye bakalım
Kızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum
Böyle konuşma tobe de. O bebeği isteyip sahip olamayan kaç kisi var.annelik fedakarlık değil mi başlı başına kendinden vazgecmek dayan canım az kaldı
Biliyorum ama elimde değil çok gerginim şuançok kötü hissediyorum
ALLAH ALLAH bende mi anormallik var acaba ne ağrı ne sancı ne su ne nisan gelmiyor benim.oglan iki haftadır evdeydim bugün merdiven indim çıktım AVM gittim gezdim dolaştım hala ne gelen var ne giden (inanmaya baslicam manda yoğurdu yiyen geç doğurur batıl inancınanst de en fazla 35i gormusum sancı olarak o da bi kere ...ya benim.oglan beni suni sancı ya mahkum edecek yada hic beklemediğimiz anda sürpriz yapacak merakla beklemedeyiz :)
BEnim de aynı şekilde daha çok yürürken acba açılmaya faydası var mıdır bu hissettiğimizin
Nedn bekliyorsun bekleme yürü bir kere yürüdün diye gelmeZ çok yürümek lazım
Suni sancıyı açılması olmayana vermiyorlar diye biliyorum sende var mı açılma
Canım bence faydası var. Benim doktorum çok fazla yürümem gerektiğini ve Ne zaman ki baskıdan adım atamayacak hâle gelirsem o zaman yürümeyi bırakmam gerektiğini söylüyor Böyle yaparsak doğumumuz çok kolay olurmuş. Ama O kadar çok yürürmüyüz bilemem tabi:)
Canım bende aynı senin gibiyim ben en fazla 15 sancı gördüm nst de :) Hiç doğurmayacak gibiyim :)
En son qittiqinizde kaç kiloydu bebeqinizi bana erken doğum riskin var dedi şuan 37 haftamdaym inanılmaz sancılarım var ama sizin gibi bebeğin kilosundan endişeleniyorum hastaneye gidemiyorum doğum korkusu bebeğin zayıf olması ofbebegimin
Canım ben eğer suyun çok geldi ise sürekli devam ediyorsa gelmeye ona göre veriyorlar diyede biliyorum.Kız kardeşimin ilk doğumunda evde hastanede çok suyu geldiği için suni sancı verdi doktoru ,susuz kalırsa Doğum zorlaşacak diye.Suni sancıyla açılması olmuştu 6 saat sonra falan iyice sıfır dikişsiz normal Doğum yaptı.
İnşallah canım gelişimi güzeldir hayırlısı ile.Bakalım benimde yarın kontrolüm var nasıl aldımı diye çok merak ediyorum,çünkü bu ayda miğde bulantısından bittim ben.Kizlar bana dua edin kontrole gittigimde bebegimin kilosu normal ciksin
Canım benim çok zor seni anlıyorum ama şakın öyle söyleme günah.ben ne yapıyım astımım var.Kızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?