2018 mart-nisan anneleri

ne güzel darısı başımıza inş

Canım benim çok zor seni anlıyorum ama şakın öyle söyleme günah.ben ne yapıyım astımım var.

Çok haklısın ben de çok pişmanım ama bi anlık sinir geldi gece ağlayıp açıldım biraz

Kızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum
Öyle bazen dayanılmaz bir hal alıyor hamile değilde hastalık hastası bir durum oluyor.ne bacak tutuyor ne baş, ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz.elimde olsa oturarak uyuyacagım. Şükürki arada bi iyi oluyorumda dayanıyorum dayanamadığım yerde parol sağolsun

ne güzel darısı başımıza inş

Çok haklısın ben de çok pişmanım ama bi anlık sinir geldi gece ağlayıp açıldım biraz
Canım benim sinirlerin bozulmuş normal artık,hormonlar tabi.Gerçekten son zamanlar bayağı ağır bide korkuda var bende açıkcası.

Kola mi içiyorsun sade soda iç çok çok kötüysen :)
ictim o da aynı etkiyi gösteri yor.sabahi ettim bi rahat yatamiyorum nefessiz kaliyorum yayli yatakta yastığı diksem de .Midem hıçkırır ken kopacak sanki üstüne tam sırtımın arkasına ağrı giriyor sikinti basıyor tıkanır gobo oluyorum tuvalete kalkiyorum birazı gider gibi oluyor yatinca yine ayni

Torununu görünce fikri değişir inş sen iyileşmene bak dikkat et
ya neden böyle aptl aptl konusuyor benle hastaneden çıkıp ona gelince slak kardesim.onu niye getirdin diyor.elimdeki poşetleri görmüş bunları onun parasıyla mi aldın diyor. Annem konuşma sen filan dedi de üstüne de böyle dedi neyin kafasını yaşıyor bunlar.

Sağol canım iki haftada anca geçer bu özel bölgem malum hasas günlerdeyiz birde

Kızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
nasıl anladın?sancı vs var mı sancısız gitme şu 24 saat hastanede yattım süründüm resmen.hastanede günü dolup sancı ile doğurmayı bekleyenlerden stresten sancısı gitti. benim annem kardeşime hamile iken bir hafta düştü nişan akıntı olarak.

kızlar gece uyuamadım.serumu kestiler ya biraz uyuyorum.sonra tıkanır gibi hissedip kalkıyorum.hıçkırıklı mide bulantılı geyirmeyi çıkaramıyorum.gazım hiç bi yerden çıkmıyor sanki.birde sırtım tutulmuş nasıl üşüdümse.illa uyanında sırtımı kütletmeye çalışıyorum. bu nefes darlığı ile uyanmanın sebebi serum mu çocuk mu sırt tutulması mı çözemedim bilen var mı?

Kızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim

Hadi hayirlisi canım güzel haberlerini bekliyor olacağız nisan gelince dus alıp biraz evde sanciyi çek diyorlar tabi sen yol mesafesini falan da kat icine sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım yaz bize ayy çok heyecanliii

Sabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin

ALLAH sağlıkla kucagina almayı nasip eylesin inşallah hic korkma duani oku içini ferah tut bi Bakmışsın kuzucuk kucağında annesi hadi darısı bizlere bizi de haberdar et canim

Aaa hadi bakim gözün aydın ozmn canım rabbim bir avazda kurtarsın seni sağlıcakla doğsun kuzun hemen hastaneye ışılan bende kontorle gidiyorum bizede dua etmeyi unutma
Sağol canım benim amiiin suan sancım filan hiç yok hayırlısı bakalım ne olur tabi ki ederim sende bana et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…