- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.841
Canım ben eğer suyun çok geldi ise sürekli devam ediyorsa gelmeye ona göre veriyorlar diyede biliyorum.Kız kardeşimin ilk doğumunda evde hastanede çok suyu geldiği için suni sancı verdi doktoru ,susuz kalırsa Doğum zorlaşacak diye.Suni sancıyla açılması olmuştu 6 saat sonra falan iyice sıfır dikişsiz normal Doğum yaptı.
Canım benim çok zor seni anlıyorum ama şakın öyle söyleme günah.ben ne yapıyım astımım var.
Öyle bazen dayanılmaz bir hal alıyor hamile değilde hastalık hastası bir durum oluyor.ne bacak tutuyor ne baş, ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz.elimde olsa oturarak uyuyacagım. Şükürki arada bi iyi oluyorumda dayanıyorum dayanamadığım yerde parol sağolsunKızlar yan yatınca da tıkanıyorum yeminle ağlıycam halim yok artık bezdim canımdan bu nedir ya insan bebekten nefret edecek kıvama geliyo böyle olunca günaha giricem diye korkuyorum
Canım benim sinirlerin bozulmuş normal artık,hormonlar tabi.Gerçekten son zamanlar bayağı ağır bide korkuda var bende açıkcası.ne güzel darısı başımıza inş
Çok haklısın ben de çok pişmanım ama bi anlık sinir geldi gece ağlayıp açıldım biraz
ictim o da aynı etkiyi gösteri yor.sabahi ettim bi rahat yatamiyorum nefessiz kaliyorum yayli yatakta yastığı diksem de .Midem hıçkırır ken kopacak sanki üstüne tam sırtımın arkasına ağrı giriyor sikinti basıyor tıkanır gobo oluyorum tuvalete kalkiyorum birazı gider gibi oluyor yatinca yine ayniKola mi içiyorsunsade soda iç çok çok kötüysen :)
ya neden böyle aptl aptl konusuyor benle hastaneden çıkıp ona gelince slak kardesim.onu niye getirdin diyor.elimdeki poşetleri görmüş bunları onun parasıyla mi aldın diyor. Annem konuşma sen filan dedi de üstüne de böyle dedi neyin kafasını yaşıyor bunlar.Torununu görünce fikri değişir inş sen iyileşmene bak dikkat et
Sabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin
Canım benim sinirlerin bozulmuş normal artık,hormonlar tabi.Gerçekten son zamanlar bayağı ağır bide korkuda var bende açıkcası.
Sağol canım iki haftada anca geçer bu özel bölgem malum hasas günlerdeyiz birdeAynı valla ben de ödemden gece yatamamaktan kasılmalardan sıkıldım haliyle allah başka dert vermesintabi. Senin dediğin gibi hem doğsun istiyorum hem korkuyorum
Bepantene olur ben de onu kullandım hep ağdadan sonra. Soğuk su tutsaydın ya da buzu poşete koyup oralara tut sonra o kremi sür geçmiş olsun
Aaa hadi bakim gözün aydın ozmn canım rabbim bir avazda kurtarsın seni sağlıcakla doğsun kuzunKızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
10dk da doğar inşallah bir sıkıntı olmaz.sanırım iri bebek...Sabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin
sancin var mi canim hadi az kaldi artik doktor ne dicek bakalim gidiyo musun doktora yoksa cool olup evde sanci mi bekliceksinKızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
Aa süper yaklaşıyor doğum darısı bizlerin başına benimki 39+2 oldu ses seda yok hanımefendidenKızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
nasıl anladın?sancı vs var mı sancısız gitme şu 24 saat hastanede yattım süründüm resmen.hastanede günü dolup sancı ile doğurmayı bekleyenlerden stresten sancısı gitti. benim annem kardeşime hamile iken bir hafta düştü nişan akıntı olarak.Kızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla inş..toparlanınca bize de yazSabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin
Kızlaaaaaarrr günaydın nişanım geldi beniiiim
Sabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin
Sağol canım benim amiiinAaa hadi bakim gözün aydın ozmn canım rabbim bir avazda kurtarsın seni sağlıcakla doğsun kuzunhemen hastaneye ışılan bende kontorle gidiyorum bizede dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?