- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.861
Hiç sancı yok canım çok nadir oluyor o da çok ama çok az suan gitmeyeceğim çünkü hiç ağrım yok hastane 40 dk kadar uzak banasancin var mi canim hadi az kaldi artik doktor ne dicek bakalim gidiyo musun doktora yoksa cool olup evde sanci mi bekliceksin
İnşallah canım ilk tedirgin oldum bayağı ama geçti şimdi :) benim de 39+3 bugün :)Aa süper yaklaşıyor doğum darısı bizlerin başına benimki 39+2 oldu ses seda yok hanımefendiden
AIcık sancılanayım gideceğim :)Aa süper yaklaşıyor doğum darısı bizlerin başına benimki 39+2 oldu ses seda yok hanımefendiden
Neyi nasıl anladım canım? Lavaboya gitmiştim elime geldi.sancım yok suan çok şükür ama doktor gel de bir açıklığına bakalım nst koyalım dedinasıl anladın?sancı vs var mı sancısız gitme şu 24 saat hastanede yattım süründüm resmen.hastanede günü dolup sancı ile doğurmayı bekleyenlerden stresten sancısı gitti. benim annem kardeşime hamile iken bir hafta düştü nişan akıntı olarak.
Gaz problemin var bence kola falan içmemen gerek. Eczaneden rennie al günde iki üç iç faydası olur. Birde günde yarım saat yürümen gerek. Hafifletiyor biraz.kızlar gece uyuamadım.serumu kestiler ya biraz uyuyorum.sonra tıkanır gibi hissedip kalkıyorum.hıçkırıklı mide bulantılı geyirmeyi çıkaramıyorum.gazım hiç bi yerden çıkmıyor sanki.birde sırtım tutulmuş nasıl üşüdümse.illa uyanında sırtımı kütletmeye çalışıyorum. bu nefes darlığı ile uyanmanın sebebi serum mu çocuk mu sırt tutulması mı çözemedim bilen var mı?
Sağol canım benim amiiinsuan sancım filan hiç yok hayırlısı bakalım ne olur tabi ki ederim sende bana et lütfen
Canım rezene çayı iyi geliyor gaz çıkarmaya ama hamilesin inyernetten araştır öyle iç derimkızlar gece uyuamadım.serumu kestiler ya biraz uyuyorum.sonra tıkanır gibi hissedip kalkıyorum.hıçkırıklı mide bulantılı geyirmeyi çıkaramıyorum.gazım hiç bi yerden çıkmıyor sanki.birde sırtım tutulmuş nasıl üşüdümse.illa uyanında sırtımı kütletmeye çalışıyorum. bu nefes darlığı ile uyanmanın sebebi serum mu çocuk mu sırt tutulması mı çözemedim bilen var mı?
İnşallah canım benim çok sağolun 40 dk yol mesafemiz sancım hiç yok suanHadi hayirlisi canım güzel haberlerini bekliyor olacağız nisan gelince dus alıp biraz evde sanciyi çek diyorlar tabi sen yol mesafesini falan da kat icine sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım yaz bize ayy çok heyecanliii
Teşekkür ederim canımGaz problemin var bence kola falan içmemen gerek. Eczaneden rennie al günde iki üç iç faydası olur. Birde günde yarım saat yürümen gerek. Hafifletiyor biraz.
Canım çok sevindim bu da bir şey valla :) allah kolay doğum nasib etsin inş. Sancısız gitme evet annem de derdi nişanı iki gün önden gelirmiş mesela hemen doğuruyo olmuyosun. Bebeğin hareketlerini takip et bekle bencede
Teşekkür ederim canımDoktorumu aradım da gel bakalım açıklığın filan bar mı nst ye koyalım dedi ama mesafe zaten uzak hiç gidesim yok
Teşekkür ederim canımDoktorumu aradım da gel bakalım açıklığın filan bar mı nst ye koyalım dedi ama mesafe zaten uzak hiç gidesim yok
çatı bakarlar. aman yatma sakın daha.yatanların gelip gidip çatısına bakıyorlar doğurma zamanı olmadan hapis kalıyor insanlar hastanede.Neyi nasıl anladım canım? Lavaboya gitmiştim elime geldi.sancım yok suan çok şükür ama doktor gel de bir açıklığına bakalım nst koyalım dedi
renie alayım yürüyünce pilim bitiveriyor maalesef.canım yanıyor resmen.Gaz problemin var bence kola falan içmemen gerek. Eczaneden rennie al günde iki üç iç faydası olur. Birde günde yarım saat yürümen gerek. Hafifletiyor biraz.
rezene midemi bulandırıyor.yav işteyim müdürün yanına toplandık afakanlar bastı sinirden kızardı suratım ateşim çıktı.izin için cts günü bizde sayılıyor normalde fakat.eski iznimden cumaya kadar kullanacaktım onun yolunu kapadılar acaip sinir oldum.zamanında 4 gibi yetiştim izne iznim gitmesin diye.şimdi gitmediğimiz cumartesi gününü de izinden saymanın peşine düşecekler.biz<im servisi de hususi sayarlar diğer servislerde müsade tanınabiliyor.Canım rezene çayı iyi geliyor gaz çıkarmaya ama hamilesin inyernetten araştır öyle iç derim
ay canım bana dayadıkları bir kiloluk bana çarpıntı yapan serumla devlette olsa noktayı koydular yani.beklemek ve kurcalanmaktan sancısı kaçan hamileler gördüm gözümle.Bana kalsa bende evde doğurmak isterim hiç gitmek istemiyorum insanla kedi yavrusu gibi oynuyorlar özel de olsa devlette olsa oysa bu doğum doğal bir süreç
ay canım bana dayadıkları bir kiloluk bana çarpıntı yapan serumla devlette olsa noktayı koydular yani.beklemek ve kurcalanmaktan sancısı kaçan hamileler gördüm gözümle.
Benim aylardır öyle toplanıyor erkeni bırak zamanında doğum bile yok bana sorarsan rahat olabilirsin :)
canim bencede sancin yoksa kanaman cook yogun degilse evde dur benimde hastanete uzakligim 20-25dk,yarin arabayla kendim gidicem kv.dem.gelicek ama soncta arabayi ben kullanicam napalım buna sukur iyi gene araba var,esim ozelde izin sonralari lazım olucak bize gidebiliyoken kendim gideyim dusuncesindeyizSağol canım benim amiiinsuan sancım filan hiç yok hayırlısı bakalım ne olur tabi ki ederim sende bana et lütfen
sol kasik altin baldirinla kasik arası demi canım boyle bicak saplanmasi gibi bende tam dedigim yer oluyor yere comeliyorum aniden dunden beri cok kasigim atti saniyorum mart annelerinde de birinde vardi sende de varmis normal heralde ama mahvediyo beniSabahları uyandığımda sağ kaburgam çok ağrıyor. Şuan da da ağrı var. Sanırım meleğim uyurken ayaklarını kendine çekip uyuyor. Bide iki gündür midem bulaniyor.
Evet artık nerdeyse gününü beklemiyor bebisler. Dün gece sol kasigim a kramp mi desem sancı mi desem değişik şeyler oldu.
Heyecan da var tabi. Buda etkiliyor beni.
Senin doğuma az kalmis :) nasıl geçiyor günlerin ?
Allah yardimciniz olsun insallahSabah 11de benim doğumum sezaryene giriyorum. Dualarınıza beni de katın olur mu. Çok korkuyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin
Sabahları uyandığımda sağ kaburgam çok ağrıyor. Şuan da da ağrı var. Sanırım meleğim uyurken ayaklarını kendine çekip uyuyor. Bide iki gündür midem bulaniyor.
Evet artık nerdeyse gününü beklemiyor bebisler. Dün gece sol kasigim a kramp mi desem sancı mi desem değişik şeyler oldu.
Heyecan da var tabi. Buda etkiliyor beni.
Senin doğuma az kalmis :) nasıl geçiyor günlerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?