2018 mart-nisan anneleri

Ha bir de benim midem 9 aydır allahın her günü bulanıyor. Yeminle canımdan bezdim artık

Evet birden geliyor.. Biraz acıyor ama hareket ediyorum biraz ısınma hareketi yapıyorum geçiyor. Benim tek dert ettiğim bel agrim. İnanılmaz bir ağrı. Mahfoldum günlerdir. Annem ilk doğumunda belden sancı çekmiş. Taş düşürüyor sanmislar doğuma zaman varmis. Anlamamislar tabi doğum sancısı olduğunu. Bu aralar bunu düşünüyorum . acaba benim de mi belden geliyor diye.

benim kvdeminde hem belden hem kasiklardan gelmiscagri sanci kasiktaki neysede beldeki beni mahvetti demisti olabilir canım o da dogum belirtisiymis

Ben de ağrıdan ölecem sanırım artık sol yanlarım boşluklar var ya orası acayip ağrıyor iki gündür, sağ kaburgam da ağrıyor sırtıma doğru batıyor..çatı kemiği mi oluyo sol tarafımın kasığın iç tarafları alta doğru durup durup aniden ağrı oluyo çatlıyomuş gibi.. tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de sağ dizimin altına kramp girdi bu saat oldu hala ağrıyor kramp giren yer..geceleri uyuyamıyorum 2den sonra hiç nefes alamaz oldum panik atak mı başladı bilmiyorum..çok gerginim bebeğimi de etkiliyor diye üzülüyorum :/ geçsin şu 13 gün hemen..

Kelin ilacı olsa. Sabah 7 ye geliyordu uyudugumda. Pardon bayıldıgimda diyecektim. Gece uykusu yok hac haftadır. Yok içim yanar yok kalbim çarpar. Bende de durum farklı değil. Stres seviyemiz de uçuşlarda.

Şöyle akşam 10da yatıp sabah 8-9da uyansak bedenen de rahatlarız aslında ama mümkün değil gibi. Doğumdan sonra hiç uyuyamicaz.

Allah ailelerimize sabır versin. Onların işi daha zor . Biz çekmek zorunda kalacaklar bu halimizle. .

bana da uyku haram oldu resmen son zamanlarım sıkıntı bası veriyor sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. birde izinle ilgili bişeyler duydum.iyice sinir küpüne döndüm.

benim kvdeminde hem belden hem kasiklardan gelmiscagri sanci kasiktaki neysede beldeki beni mahvetti demisti olabilir canım o da dogum belirtisiymis

Valla annem 1 haftadır karnın aşağıya inmiş doğumun yakın diyor. Şimdi ne diyim. Anne gözlemi çok önemli tabi. 5cocuk doğurmuş tecrübesi beni katlar. Ama böyle deyince de sacma sapan bi ruh haline giriyorum. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Artık gelsin der oldum. Ne düşüneceğimi de şaşırdım.

bana da uyku haram oldu resmen son zamanlarım sıkıntı bası veriyor sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. birde izinle ilgili bişeyler duydum.iyice sinir küpüne döndüm.
canım sen biraz pozitif bakmaya çalıssan msjlarinda hep bi karamsarlik var konu ne olursa olsun bebeginide etkiliyodur da asil seni etkiliyo bence yanlis anlama hani elestirmek gibi degilde disardan bakan bir goz olarak diyorum hepimizin hayatinda dedikodu var kotu giden seyler var ama her seyi taksak etsek lafini etsek hayat kotu gozukur bunu bi dusun uygun gorursen:)

bu hafta sonuna kadar pozitiftim inan.annem kardeşim iş yeri delirttiler resmen.kardeşim fesatlık peşinde. annem neyin kafasında çözemedim. iş yerinde bende 1 gün iznimi yedirmek istemiyorum.şimdi ona da engel çıktı ben delirmeyim de kimler delirsin.

kizlar bir durun aa daha zamaniniz var sizin aramizda bir ay var biz bir doguralim once:)dua edelim zamanında hayirlisiyla gelsinler ne kadar karnimizda dururlarsao kadar iyi hem onlar hem bizim icin,bel agrilari sirt agrilari 34ten sonra artiyor her agri dogum belirtisi olmaz oyle biraz relax olalim ya hamileyiz olcak seyler bunlar sukredelim burda kimsenin oyleagir surekli hastanede gecmedi hamileligi biraz fazla evham yapiyoruz ama tetiklemeyelim kotuyuz dedikce o görüşler artar iyiyiz ya hareketliler daha ne olsun hamileyiz olcak biraz agri sizi:)

13 gun mu . sezeryan mi olacaksın canım ?

Panik atak değil o. Sakin olmaya çalış. Bebis büyüdükçe midene yer kalmıyor. Bütün organların sıkışıyor ve nefes almak bu yüzden zor oluyor. Diyaframlarimiz çaresiz.

Ama az kaldı. Biraz daha sabır.en fazla 1 ay sonra bütün bu sikayetlerimiz geçecek ve tek derdimiz 5 dk daha uyku olacak

kiraciyim tasinmam lazım ama ev bulamiyorum,dedem baya rahatsiz benim doğumum olucak babamda rahatsiz hatta annemde surekli kafama onlarin hali geliyo,kvdemlerde başka skntilar var,para yetmiyo ne nasil olacak...bak bunlarda hep sorun surekli bunlari düşünsem kafayi yerim hic mi üzümuyorum tabikide ama akisina birakiyorum,sen bilirsin canim senin hayatin:)

Valla bana kalsa ben bu ayin sonuna dogururum. Yani öyle hissediyorum nedense. Tuhaf dimi :) Dr um dogum için nisan ortası diyor. Şurda zaten 15 gun var. Takvime göre 1 ay var. Kafam allak bullak.

Ama doğru söylüyor sun. Sıra sizin önce siz bi dogurun :) siraylar hepimiz doguracaz nasıl olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…